2009 Mayıs Anneleri

iyi olmaya çalışıyoruz. bide kıızım geceleri uyutsa daha güzel olacak. gündüzleri pek sakin.

evet canım ya. gece bile aklıma geldi. en çokta bebişinin sağlığını merak ediyorum. umarım hamilelik boyunca çektiği sıkıntıların hepsi geçer. :Saruboceq:

benimde özellikle bacağımın arkası, göbeğim ve sırtım kaşınıyor. bepanthene krem sürüyorum rahatlıyorum. eşim şu kremi düzeneyle alalım bari diyor. çünkü hemen bitiriyorum heryerime sürüyorum walla.

QUOTE=tlyonl2009;6151669]teşekkür ederim kızlar.ayşecim büyüyorda ama ben kusmalardan dolayı artık bişey yiyemiyorum sütü çok zevmeme rağmen içemiyorum bile..[/QUOTE]
üzülme canım benim, bebişin kilosunda problem yok ne de olsa dimi? maşallah gayet sağlıklı:) amaan o sütü kırk yıl içmesem aklıma gelmez:dilcikar:
canım randevun yarınsa bekle bir gün daha kaşıntıların dayanılmaz değilse. bi gün önce ya da sonra çok farketmez sanıyorum:uhm:
3,5 kilo da gayet iyi canım ya, bana kalsa yeter de. 4 kilo derse normal doğum riske girer çünkü
burcu canım hoşbulduk kusmalar kötü gerçekten.ama doktorum baskıdan dolayı böyle dedi reflü oluyormuş.bu arada bebişim doğum poziyonunu almış..
gözün aydın canım, bak doğum pozisyonu da almış bebişin. benim doktor bebiş iri olduğu için rennie pek fayda etmez artık dedi. pulcet diye bir hap yazdı.
Bendede aslında bulantı ile başlamıyo genelde, reflü ile baslıyo kusmak..Tülaycım nst ye aldımı seni?

mide yanması bende de çok ama şükür ki kusmuyorum! çok da halsizlik yapar kusmak:çok üzgünüm:

günaydın kızlar...

bi ara verince yetişemiyorum size oku oku bitmiyor yaaaa... hep geriden takip eder oldum...

neyse herkes ii galiba bende iim.... sabah sabah seren serengile çok üzüldüm zaten... allah sabır versin çok zor bişi yaaa...

süerkli doğumların yaklaştığından bahsediyorsunuz korkuttunuz beni yaa ben daha çantamı bile hazırlamadım bana o kadar uzak geliyo ki sanki daha çok zamanımız var gibi :))))

Maşallah canım bebişinie a.s.

Hoşgeldin canım. Valla öyle vakit azaldıkça izinler başladı artık. Sende hayırlısıyla çıkarsın inşallah izne a.s.

Tamam canım konuşayım bilgi veririm a.s.

Canım maşallah bebişine Allah nazarlardan saklasın kocaman olmuş a.s.

Yarınsa randevun bekle canım. Yada bi tel aç sor doktoruna. Bakarsın bi ilaç falan verir :uhm:

Hoşgeldin canım. Hazırla biran önce çantanı. Ne olur ne olmaz hazırda dursun.

Ya Seren Serengil'i hiç hatırlatmayın. Ağla ağla bi hal oldum zaten senağlama

Yeter cnm bencede, yoksa dağıtırız alt tarafı normaldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin cnm, benim çanta hazır gibi, 1-2 eksik var çorap ped fln, sende geç kalma bence

Son düzenleme:
Kızlar Birso'yla konuştum. Son durumu yazdım ilgili kısma a.s.

Kızlar doktorumla konuştum acil çağırdı hemen kan testleri istedi tahmin ettiğim gibi riskli bi durummuş bana dua edin şimdi evden çıkıyorum

Kızlar doktorumla konuştum acil çağırdı hemen kan testleri istedi tahmin ettiğim gibi riskli bi durummuş bana dua edin şimdi evden çıkıyorum

Geçmiş olsun canım. Gelince hemen yaz bize. Durumu bildir. Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah a.s.

Bende bi duşa giriyorum kızlar. Sonra çıkıcam evden. Öpüyorum hepinizi a.s.

bozon_06, KIVILCIM28, pnrhlt, sibiko, tlyonl2009 , ankakuşu HERKESE GÜNAYDIIIINNN
Naılsınız bebişler nasıl?
akmanı çok merak ediyorum ya inşallah kötü bi şey olmamıştır

canım benim geçmiş olsun inşallah kötü bi şey değildir ya güzel haberlerle gel

Günaydin Kizlar,

Herkesin keyfi yerindedir umarim...Anladigim kadariyla Akman'dan henüz bir haber yok. Sibel, umarim kasinti bir sorun belirtisi degildir. Bende de ara ara oluyor ama cok siddetli degil...

Günaydin Kizlar,

Herkesin keyfi yerindedir umarim...Anladigim kadariyla Akman'dan henüz bir haber yok. Sibel, umarim kasinti bir sorun belirtisi degildir. Bende de ara ara oluyor ama cok siddetli degil...

Hoşgeldin cnm, hepimiz çok merak ediyoruz akmanı ya, girip bi kaç şey yazsın artık, inş. iyilerdir bebişle ikisi

herkese gunaydın kızlar
aklımda hep akman var ya hıcbırımızde akıl edıp telefın nosunu almamısız bır haber verse rahatlıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…