canım merhaba sanada günaydın nasılsın:))) bende 29 nisanda ayrılacağım fıstık bir aksilik olmazsa üç hafta aktarmış olacağım doğum sonrasına son haftaya kadar çalışamam artık dinlenmeye ihtiyacımız var :1hug:a.s.
Günaydın cnm, bende çok merak ediyorum akmanı yaaa, bi kaç sey yazsa bari girip..
Sanada günaydın cnma.s.
Cnm sağlıklı olsunlarda kg önemli değil, nisan annelerinin birinin bebeğine dr 4 kg ı geçkin demş sanırım, ama beek 3500 civarında doğmuş.. insan kendini ona göre hazırlıyo, sonrası biraz hayalkırıklığı bu yüzden çok güvenmemek lazım
Kızlar bendede acayip bir kaşıntı var.Kollarım bacaklarım ellerde ve yan taraflarımda.Gece uyuyamadım kaşınmaktan.Şimdi internetten baktımda sarılık yada bebek ve annede kanamalar olabilir safra ve karaciğerde akım sorunu olabilir diyo ya aklıma takıldı doktora gitsemmiki yooksa yarın randevuyumu beklesem kafamçokkarıştı
canım randevun yarınsa bekle bir gün daha kaşıntıların dayanılmaz değilse. bi gün önce ya da sonra çok farketmez sanıyorum:uhm:Kızlar bendede acayip bir kaşıntı var.Kollarım bacaklarım ellerde ve yan taraflarımda.Gece uyuyamadım kaşınmaktan.Şimdi internetten baktımda sarılık yada bebek ve annede kanamalar olabilir safra ve karaciğerde akım sorunu olabilir diyo ya aklıma takıldı doktora gitsemmiki yooksa yarın randevuyumu beklesem kafamçokkarıştı
3,5 kilo da gayet iyi canım ya, bana kalsa yeter de. 4 kilo derse normal doğum riske girer çünküGünaydın cnm, bende çok merak ediyorum akmanı yaaa, bi kaç sey yazsa bari girip..
Sanada günaydın cnma.s.
Cnm sağlıklı olsunlarda kg önemli değil, nisan annelerinin birinin bebeğine dr 4 kg ı geçkin demş sanırım, ama beek 3500 civarında doğmuş.. insan kendini ona göre hazırlıyo, sonrası biraz hayalkırıklığı bu yüzden çok güvenmemek lazım
gözün aydın canım, bak doğum pozisyonu da almış bebişin. benim doktor bebiş iri olduğu için rennie pek fayda etmez artık dedi. pulcet diye bir hap yazdı.burcu canım hoşbulduk kusmalar kötü gerçekten.ama doktorum baskıdan dolayı böyle dedi reflü oluyormuş.bu arada bebişim doğum poziyonunu almış..
Bendede aslında bulantı ile başlamıyo genelde, reflü ile baslıyo kusmak..Tülaycım nst ye aldımı seni?
kızlar dun gıttık doktora bizimki cok guzel kılo almıs 2700gr olmus yedıgım cevızler yaradı bebişime 4 kıloya yakın dogar dedı boyle gıderse dedı ama korkmaya basladım bu seferde normal dogum olmaz derse dıye hayırlısı bakalım once allaha sonra doktorlara emanet bebeklerımız
günaydın kızlar!!
izne ayrılanlar yine de erkenden kalkmışlar. bu seferde bebişler uyutmuyor artık. bizde gün sayıyoruz artık. ilgincim bende 29 nisanda ayrılacağım. çalışmaya devam yani.
bugün inşallah güzel haberler alırız akman arkadaşımızdan. dün sürekli aklımdaydı.
birsendende iyi haberler gelir umarım.
bi girip kayboluyorum ama izne çıknca bol bol takılırım diyeceğim bu seferde sizi burda bulmak imkansız. çoğunuz doğurmuş olup bebişlerden fırsat bulamayacaksınız.
Kız sen nerelerdesin merak ettim valla.Dr işinide takma canım napalım yeni doktora bakarsın bide eski doktorun cep teli yokmuydu sende yada birlikte gitti dediğin tüp bebek doktorunun?
Bende uyuyamadım canım her yerim kaşınıyo alerji oladum heralde bende yarın gidicem doktora.Diş ağrısıda çok fenadır canım allah yardımcın olsun neyse bugün gidiyomuşun.
Günaydınlar kızlar;
Bende merak ettim akmanı,
Pınarcım haberdar et bzi birsenle ilgili.
Seren Serengilede çok üzüldüm ya allah yardımıcısı olsun 400 gr yavrucuk daha 21 haftayla uyumlu demişler ay yavrum yaaaaa :çok üzgünüm:
Bigudicim maşşallah bebişine hiç merak etme son hafta yavaşlıyo kilo almları bak bana 15 günde yaklaşık 600 gr alırken şimdi 400 gr düştü doktor hiç merak etme 3800-3900 bile olsa çatın müsaitse çok rahat doğurursun ne kadınlar 4 kilo bebekler doğuruyo sorunsuz demişti.
kızlar günaydın nasılsınız birgün girmedim amma çok konuşmuşssunuz anca bazıları nı okuyabildim geçmişin. bizde doktoa gittik kızım 45 cm 2,5 kilo olmuş teyzeleri doktor çok iyi dedi ama ben sürekli kusuyorum ilaç verdi doktorum bunu mutlaka kullan düzelir diye bakalım görecez böyle devame derse bebiş büyümücek valla(
Kızlar bendede acayip bir kaşıntı var.Kollarım bacaklarım ellerde ve yan taraflarımda.Gece uyuyamadım kaşınmaktan.Şimdi internetten baktımda sarılık yada bebek ve annede kanamalar olabilir safra ve karaciğerde akım sorunu olabilir diyo ya aklıma takıldı doktora gitsemmiki yooksa yarın randevuyumu beklesem kafamçokkarıştı
günaydın kızlar...
bi ara verince yetişemiyorum size oku oku bitmiyor yaaaa... hep geriden takip eder oldum...
neyse herkes ii galiba bende iim.... sabah sabah seren serengile çok üzüldüm zaten... allah sabır versin çok zor bişi yaaa...
süerkli doğumların yaklaştığından bahsediyorsunuz korkuttunuz beni yaa ben daha çantamı bile hazırlamadım bana o kadar uzak geliyo ki sanki daha çok zamanımız var gibi :))))
QUOTE=tlyonl2009;6151669]teşekkür ederim kızlar.ayşecim büyüyorda ama ben kusmalardan dolayı artık bişey yiyemiyorum sütü çok zevmeme rağmen içemiyorum bile..
üzülme canım benim, bebişin kilosunda problem yok ne de olsa dimi? maşallah gayet sağlıklı:) amaan o sütü kırk yıl içmesem aklıma gelmez:dilcikar:
canım randevun yarınsa bekle bir gün daha kaşıntıların dayanılmaz değilse. bi gün önce ya da sonra çok farketmez sanıyorum:uhm:
3,5 kilo da gayet iyi canım ya, bana kalsa yeter de. 4 kilo derse normal doğum riske girer çünkü
gözün aydın canım, bak doğum pozisyonu da almış bebişin. benim doktor bebiş iri olduğu için rennie pek fayda etmez artık dedi. pulcet diye bir hap yazdı.
günaydın kızlar...
bi ara verince yetişemiyorum size oku oku bitmiyor yaaaa... hep geriden takip eder oldum...
neyse herkes ii galiba bende iim.... sabah sabah seren serengile çok üzüldüm zaten... allah sabır versin çok zor bişi yaaa...
süerkli doğumların yaklaştığından bahsediyorsunuz korkuttunuz beni yaa ben daha çantamı bile hazırlamadım bana o kadar uzak geliyo ki sanki daha çok zamanımız var gibi :))))
Kızlar Birso'yla konuştum. Son durumu yazdım ilgili kısma a.s.
Kızlar doktorumla konuştum acil çağırdı hemen kan testleri istedi tahmin ettiğim gibi riskli bi durummuş bana dua edin şimdi evden çıkıyorum
Kızlar doktorumla konuştum acil çağırdı hemen kan testleri istedi tahmin ettiğim gibi riskli bi durummuş bana dua edin şimdi evden çıkıyorum
bozon_06, KIVILCIM28, pnrhlt, sibiko, tlyonl2009 , ankakuşu HERKESE GÜNAYDIIIINNN
Naılsınız bebişler nasıl?
akmanı çok merak ediyorum ya inşallah kötü bi şey olmamıştır
Günaydin Kizlar,
Herkesin keyfi yerindedir umarim...Anladigim kadariyla Akman'dan henüz bir haber yok. Sibel, umarim kasinti bir sorun belirtisi degildir. Bende de ara ara oluyor ama cok siddetli degil...
herkese gunaydın kızlar
aklımda hep akman var ya hıcbırımızde akıl edıp telefın nosunu almamısız bır haber verse rahatlıycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?