kızlar ben çıkmak zorundayım şu an. ama sibikoyuda çok merak ediyorum. kontorum yok benim. pınarcım sen haber gelirse bana msj atabilirmisin durumuyla ilgili tabi atabilirsen canım. ben sana çağrı düşerim msj gelince. çok öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişlere iyi bakın tamam mı...
püff inşaAllah biran önce haber cikar..
hoşbulduk canim..cok sukur..sen nasilsin? odaya bayildim bayildim :)) ellerinize saglik cok güzel olmus
kızlar ben çıkmak zorundayım şu an. ama sibikoyuda çok merak ediyorum. kontorum yok benim. pınarcım sen haber gelirse bana msj atabilirmisin durumuyla ilgili tabi atabilirsen canım. ben sana çağrı düşerim msj gelince. çok öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişlere iyi bakın tamam mı...
Sağolasın canım. Bugün kasık ağrılarım var. Düzenli değil Allah'tan. Yalancı sancılar heralde. Dinleniyorum işte evde...
Çok tşk edeirm Tubi'şim çok sevindim beğenmenize canım a.s.
Tamam canım şimdi haber verdim sana ama son durumu da ayrıca mesaj atıcam ben a.s.
Şimdi Sibel'le konuştum kızlar. Dün testler tok karnına yapılmıştı. Bugünde aç karnına istemiş doktor. Sonuçlar 1 saat sonra çıkacakmış. Şimdi bebeğin hareketleri için nst'ye alacaklarmış. Ben yine 1-1,5 saat sonra konuşucam Sibel'le. Bilgi veririm size yerimseniben
merhaba kızlar bende kısmetse ağustos annesi olucam sizlere bi bakayım dedim biraz öncede nisan annelerinin topicine baktım ne güzel hepsi teker teker doğuruyor bi heyecanlılar sormayın umarım aynı heyecan sizdede vardır ki kesin vardır sizin doğumlarada ne kaldı şunun şurasında ayyy ne güzel bi duygu yaa allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin dualarımız sizinle
Günaydin herkese!
Bigudi, Beyaz, Bengi, Pinar, Burcu, Bozon,Semra, gungor, Incihan hepinize tesekkür ediyorum Kizlar...
Alyssa, hosgeldin. Umarim güzel vakit gecirirsin...
merhaba kızlar bende kısmetse ağustos annesi olucam sizlere bi bakayım dedim biraz öncede nisan annelerinin topicine baktım ne güzel hepsi teker teker doğuruyor bi heyecanlılar sormayın umarım aynı heyecan sizdede vardır ki kesin vardır sizin doğumlarada ne kaldı şunun şurasında ayyy ne güzel bi duygu yaa allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin dualarımız sizinle
yat dinlen,geçer inşaAllah canim
hadi bakalim inşaAllah güzel haberler gelir sibelden..saolasin canim haber verdigin için
Günaydin herkese!
Bigudi, Beyaz, Bengi, Pinar, Burcu, Bozon,Semra, gungor, Incihan hepinize tesekkür ediyorum Kizlar...
Alyssa, hosgeldin. Umarim güzel vakit gecirirsin...
mutahhara hoş geldin
ojeli hoşça kal görüşürüz
kizlar bu arada listeye baktimda cogu kizdan coktandir haber yok ya..mesela melin yok ne zamandir..inşaAllah herşey yolundadir onlar için..
Evet canım ya herkes kaçaklarda. Umarım hepsinin keyfi yerindedir de sorun olmasın aman :uhm:
aman olmasin kötü bişi ya..bundan sonra hep güzel haberler alalim inşaAllahhhh
hoşbuldum bengicim..nasilsin? boncukun nasil?
Doğum günü çocuğu hoşgeldin a.s.
Kızlar ben bi pazara gidicem bakalım geçen hafta keşfettik abimin eşiyle chicco nun ürünleri 5 ve 3,5 ytl süperdi valla bu haftada bi karıştırayım haftaya cıkamam artık öptüm hepinizi
Hosbulduk canim ama pek iyi baslamadi günüm. Esim izin almisti bugün icin, bir sürü plan yapmistik. Maalesef hepsi suya düstü, acil ise gitmesi gerekti
Bu arada minik Defne'min odasi cok güzel olmus ya. Keske benide evlatlik olarak alsan. Birkac gün bile yeter vallahi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?