2009 Mayıs Anneleri

hoşçakal canimcim..sende bebişe ve kendine iyi bak özletme kendini

püff inşaAllah biran önce haber cikar..

hoşbulduk canim..cok sukur..sen nasilsin? odaya bayildim bayildim :)) ellerinize saglik cok güzel olmus

Sağolasın canım. Bugün kasık ağrılarım var. Düzenli değil Allah'tan. Yalancı sancılar heralde. Dinleniyorum işte evde...

Çok tşk edeirm Tubi'şim çok sevindim beğenmenize canım a.s.

Tamam canım şimdi haber verdim sana ama son durumu da ayrıca mesaj atıcam ben a.s.

Şimdi Sibel'le konuştum kızlar. Dün testler tok karnına yapılmıştı. Bugünde aç karnına istemiş doktor. Sonuçlar 1 saat sonra çıkacakmış. Şimdi bebeğin hareketleri için nst'ye alacaklarmış. Ben yine 1-1,5 saat sonra konuşucam Sibel'le. Bilgi veririm size yerimseniben

merhaba kızlar bende kısmetse ağustos annesi olucam sizlere bi bakayım dedim biraz öncede nisan annelerinin topicine baktım ne güzel hepsi teker teker doğuruyor bi heyecanlılar sormayın umarım aynı heyecan sizdede vardır ki kesin vardır sizin doğumlarada ne kaldı şunun şurasında ayyy ne güzel bi duygu yaa allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin dualarımız sizinle

yat dinlen,geçer inşaAllah canim

hadi bakalim inşaAllah güzel haberler gelir sibelden..saolasin canim haber verdigin için

Günaydin herkese!

Bigudi, Beyaz, Bengi, Pinar, Burcu, Bozon,Semra, gungor, Incihan hepinize tesekkür ediyorum Kizlar...

Alyssa, hosgeldin. Umarim güzel vakit gecirirsin...

cok teşekkürler canim :) evet nisan gelmesiyle bizde de heycanlar artti..dogumlar baslar yakinda :) hatta belki bi arkadasimiz dogum yapti ama emin degiliz,haber alamadik hala..

sanada kolay dogumlar dilerim canim..saglikla mutlulukla bebegini kucagina alirsin inşaAllah

kizlar bu arada listeye baktimda cogu kizdan coktandir haber yok ya..mesela melin yok ne zamandir..inşaAllah herşey yolundadir onlar için..

teşeküürler inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza :Saruboceq:

Hoşgeldin canım. Heyecan olmaz mı had safhada hihoyyyt Artık hepimiz birerbirer dökülmeye başlayacağız inşallah :Saruboceq:

Sana da hayırlı doğumlar diliyorum. Sağlıkla hepimizi kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi a.s.

yat dinlen,geçer inşaAllah canim

hadi bakalim inşaAllah güzel haberler gelir sibelden..saolasin canim haber verdigin için

Sağolasın canım dinleniyorum bugün. Ütü vardı. Vazgeçtim yapmıcamm. Şimdi bide bel ağrısı çıkmasın başıma delikafadulden

Rica ederim canım. Ben konuşayım yine yazıcam size. Bide Akman'dan haber alabilseydik :çok üzgünüm:

Günaydin herkese!

Bigudi, Beyaz, Bengi, Pinar, Burcu, Bozon,Semra, gungor, Incihan hepinize tesekkür ediyorum Kizlar...

Alyssa, hosgeldin. Umarim güzel vakit gecirirsin...

Doğum günü çocuğu hoşgeldin a.s.

kizlar bu arada listeye baktimda cogu kizdan coktandir haber yok ya..mesela melin yok ne zamandir..inşaAllah herşey yolundadir onlar için..

Evet canım ya herkes kaçaklarda. Umarım hepsinin keyfi yerindedir de sorun olmasın aman :uhm:

Kızlar ben bi pazara gidicem bakalım geçen hafta keşfettik abimin eşiyle chicco nun ürünleri 5 ve 3,5 ytl süperdi valla bu haftada bi karıştırayım haftaya cıkamam artık öptüm hepinizi

aman olmasin kötü bişi ya..bundan sonra hep güzel haberler alalim inşaAllahhhh

Amin canım inşallah :Saruboceq:

Ya aklıma gelmişken ben bi gidim şu hazırladıklarımı bavuluma koyayım. Bi eşofman takımı alıcam haftasonu. O nuda sonra eklerim. Bi hazırlayıp geleyim kaydirigubbakcemile3

Doğum günü çocuğu hoşgeldin a.s.

Hosbulduk canim ama pek iyi baslamadi günüm. Esim izin almisti bugün icin, bir sürü plan yapmistik. Maalesef hepsi suya düstü, acil ise gitmesi gerekti

Bu arada minik Defne'min odasi cok güzel olmus ya. Keske benide evlatlik olarak alsan. Birkac gün bile yeter vallahi...

Kızlar ben bi pazara gidicem bakalım geçen hafta keşfettik abimin eşiyle chicco nun ürünleri 5 ve 3,5 ytl süperdi valla bu haftada bi karıştırayım haftaya cıkamam artık öptüm hepinizi

Güle güle canım. Ay ne güzel valla. Ciciler bul ucuza efferüm sana a.s.

Pazar dedin de aklıma geldi. Dün kayınvalidemle salı pazarına gittik. Hani perdecilerde tül örnekleri vardır ya. Kartona takılıdır. Ordan seçersin. O parçaları tanesi 50 kuruşa satıyolar. Ay salonum için bi tül buldum. Keten gibi acaip güzel. Aynısından 6 parça aldım. Sehpa, duvar ünitesi ve masa için annem kenarlarına kalın saten kurdele geçip takım yapıcak. 3 tl' salon takımı yaptık yani kaydirigubbakcemile3 Ay onca danteli zamanında boşuna yapmışız kaydirigubbakcemile3

Olsun canım sıkma canını. İşi erken biter belki yine yaparsınız tüm planlarınızı hihoyyyt

Sağolasın teyzesi. Alırız tabi. Başımızın üstünde yeriniz varrrr Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…