Kızlar ben bi pazara gidicem bakalım geçen hafta keşfettik abimin eşiyle chicco nun ürünleri 5 ve 3,5 ytl süperdi valla bu haftada bi karıştırayım haftaya cıkamam artık öptüm hepinizi
Amin canım inşallah :Saruboceq:
Ya aklıma gelmişken ben bi gidim şu hazırladıklarımı bavuluma koyayım. Bi eşofman takımı alıcam haftasonu. O nuda sonra eklerim. Bi hazırlayıp geleyim kaydirigubbakcemile3
i maşallah teyzesi arada korkutsa bizi iyi çok şükür senin pıtırcık nasıl:)
Yok yatti planlar artik canim. Ziyani yok ama, kendi kendime hazirlik yaparim bende. Sonucta aksamimiz var daha...
Ben simdilik kacayim kizlar, bir sürü isim var ve yarin doktor randevum var. Heralde cati muayenesi yapacak...Gün icinde ugraririm, görüsmek üzere...
Güle güle canım. Ay ne güzel valla. Ciciler bul ucuza efferüm sana a.s.
Pazar dedin de aklıma geldi. Dün kayınvalidemle salı pazarına gittik. Hani perdecilerde tül örnekleri vardır ya. Kartona takılıdır. Ordan seçersin. O parçaları tanesi 50 kuruşa satıyolar. Ay salonum için bi tül buldum. Keten gibi acaip güzel. Aynısından 6 parça aldım. Sehpa, duvar ünitesi ve masa için annem kenarlarına kalın saten kurdele geçip takım yapıcak. 3 tl' salon takımı yaptık yani kaydirigubbakcemile3 Ay onca danteli zamanında boşuna yapmışız kaydirigubbakcemile3
ankakuşu sende benım gbı uyuyamayanlardanmısın?
temızlık ısını abarttım galıba bugun fenalardayım kalcalarımdan zor basıyorum ayaklarımın ustune bıde ustune uykum kactı kıızmda saolsun kıpr kıpır içimi ferahlatıyo o kıpırdadıkca off ya bazen tam sopalık oluyorum senağlama
hepinize günaydın kızlar. bugün çok dahil olamayacam muhabbetlere, temizlikçi geldi,temizliğe girişiyoz biz. siz bana günün özetini geçersiniz artık:)) öpücükler!!
Günaydın hanımlar... ben aranıza yeni katıldım ; mayısta anne olacağım ama aslında muhabbetinize dahil olmaya sanırım epey bi geç kalmışım...
Gün geçtikte daha bir heyecanlı olmaya başladım...
kızlar günaydın doktor sizi nekadar zaman arayala çagırıyo kontrollere
kizlar cocuklarimizin 41i kız 41i erkek görünüyor listede :)) seherimin bi kiz bi erkek olcak..onlar yazmiyor..42-42 oluyor ozamanda :)) tabi cinsiyetleri belli olmayanlarda var..ama şuan (eger yanliş saymadiysam) eşitlik sözkonusu :))) bana hep kizlar fazla geliyordu :))
akman benim de aklıma takıldı. sabaha kadar sayıkladım. gece yatmadan önce örgü örüyodum. ilmekleri saya saya. sonra yatıp uyudum. sabah uyandığımda bir akman iki akman, üç akman diye sayıyodum. kaydirigubbakcemile3 güldüm kendime kafayı yemişim die:uhm:
olsun canım ya akşama bi şeyler yaparsınız bebişin sana en güzel arkadaş:)Hosbulduk canim ama pek iyi baslamadi günüm. Esim izin almisti bugün icin, bir sürü plan yapmistik. Maalesef hepsi suya düstü, acil ise gitmesi gerekti
Bu arada minik Defne'min odasi cok güzel olmus ya. Keske benide evlatlik olarak alsan. Birkac gün bile yeter vallahi...
helal olsun vallahi bu zamanda böyle olmak lazım zatenGüle güle canım. Ay ne güzel valla. Ciciler bul ucuza efferüm sana a.s.
Pazar dedin de aklıma geldi. Dün kayınvalidemle salı pazarına gittik. Hani perdecilerde tül örnekleri vardır ya. Kartona takılıdır. Ordan seçersin. O parçaları tanesi 50 kuruşa satıyolar. Ay salonum için bi tül buldum. Keten gibi acaip güzel. Aynısından 6 parça aldım. Sehpa, duvar ünitesi ve masa için annem kenarlarına kalın saten kurdele geçip takım yapıcak. 3 tl' salon takımı yaptık yani kaydirigubbakcemile3 Ay onca danteli zamanında boşuna yapmışız kaydirigubbakcemile3
bana da erkek çok gibi geliyordu ama dengeliymiş meğer:)kizlar cocuklarimizin 41i kız 41i erkek görünüyor listede :)) seherimin bi kiz bi erkek olcak..onlar yazmiyor..42-42 oluyor ozamanda :)) tabi cinsiyetleri belli olmayanlarda var..ama şuan (eger yanliş saymadiysam) eşitlik sözkonusu :))) bana hep kizlar fazla geliyordu :))
sen çatı muayenesi ol da bize de anlat bakalım nasıl oluyorYok yatti planlar artik canim. Ziyani yok ama, kendi kendime hazirlik yaparim bende. Sonucta aksamimiz var daha...
Ben simdilik kacayim kizlar, bir sürü isim var ve yarin doktor randevum var. Heralde cati muayenesi yapacak...Gün icinde ugraririm, görüsmek üzere...
aa süper :) bursa,izmit o taraflardaki pazarlar cok güzel oluyor ya..bende gecen yaz karamürsel pazarinda tommy'nin bodylerinden almiştim kendime..1 yada 2 tl idi :)) hadi bakalim inşaAllah güzel şeyler bulur alirsin
:))) iyi hazirlamişsin gene..benim 3 haftadir acik bavullar,hala kapayamadim :) gidip gelip bişeyler atiyorum içine..
ay sorma pek bi şakaci cikti bu mayis kuzulari :) neyse cok sukur sonuna geliyoruz
iyidir cok sukur benim pitircikta :) tekmelemek için yeri kalmadi..ordam burdan elini ayagini cikarmaya calişiyor kuzum :)) cok işi var içerde :))
ohh kızlar muhabbet iyi ben pek takip edemiyorum biraz yoğunum herkes iyidir inşallahhhhh
olsun canım ya akşama bi şeyler yaparsınız bebişin sana en güzel arkadaş:)
helal olsun vallahi bu zamanda böyle olmak lazım zaten
bana da erkek çok gibi geliyordu ama dengeliymiş meğer:)
sen çatı muayenesi ol da bize de anlat bakalım nasıl oluyor
sen benden epey öndesin doğrudur benim de hareketleri çok canımı yakıyo am olsun o şağlıklı olsun da :)
kız pınar süper bulmuşsun bak şimdi beni kudurttun şimdi gidememde ben ne olcak bende cibinlik yapacaktım iyi olurdu ay gitmek istiyorum ya sizin fikirde süper bu arada odanın resmi nerdeGüle güle canım. Ay ne güzel valla. Ciciler bul ucuza efferüm sana a.s.
eşit ha iyi kimse eve kalmıycakkaydirigubbakcemile3Şenizkizlar cocuklarimizin 41i kız 41i erkek görünüyor listede :)) seherimin bi kiz bi erkek olcak..onlar yazmiyor..42-42 oluyor ozamanda :)) tabi cinsiyetleri belli olmayanlarda var..ama şuan (eger yanliş saymadiysam) eşitlik sözkonusu :))) bana hep kizlar fazla geliyordu :))
iyiyiz canım sen nasılsın Allah kolaylık versin canım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?