2009 Mayıs Anneleri

kizlar cocuklarimizin 41i kız 41i erkek görünüyor listede :)) seherimin bi kiz bi erkek olcak..onlar yazmiyor..42-42 oluyor ozamanda :)) tabi cinsiyetleri belli olmayanlarda var..ama şuan (eger yanliş saymadiysam) eşitlik sözkonusu :))) bana hep kizlar fazla geliyordu :))

Yok yatti planlar artik canim. Ziyani yok ama, kendi kendime hazirlik yaparim bende. Sonucta aksamimiz var daha...

Ben simdilik kacayim kizlar, bir sürü isim var ve yarin doktor randevum var. Heralde cati muayenesi yapacak...Gün icinde ugraririm, görüsmek üzere...

Kızlar ben bi pazara gidicem bakalım geçen hafta keşfettik abimin eşiyle chicco nun ürünleri 5 ve 3,5 ytl süperdi valla bu haftada bi karıştırayım haftaya cıkamam artık öptüm hepinizi

aa süper :) bursa,izmit o taraflardaki pazarlar cok güzel oluyor ya..bende gecen yaz karamürsel pazarinda tommy'nin bodylerinden almiştim kendime..1 yada 2 tl idi :)) hadi bakalim inşaAllah güzel şeyler bulur alirsin

:))) iyi hazirlamişsin gene..benim 3 haftadir acik bavullar,hala kapayamadim :) gidip gelip bişeyler atiyorum içine..

i maşallah teyzesi arada korkutsa bizi iyi çok şükür senin pıtırcık nasıl:)

ay sorma pek bi şakaci cikti bu mayis kuzulari :) neyse cok sukur sonuna geliyoruz

iyidir cok sukur benim pitircikta :) tekmelemek için yeri kalmadi..ordam burdan elini ayagini cikarmaya calişiyor kuzum :)) cok işi var içerde :))

görüşürüz canim..sıkma canini..aksama cok daha güzel geçirirsiniz

aferin sanada arkadaşım birazda ucuz şeyler almak lazım dimi ama ben fiyatını söyleyince inanmıyo koçiş valla adam alışmış karısı tarafından kazıklanmaya :roflol:

kıvılcım doğum günün kutlu olsun canım. nice mutlu, sağlıklı yıllara ailenle.

ay evet ya saat 5ti yattığımda. ama ne yazık ki seninle karşılaşamamışız. keşke rastlaşıp laflasaydık çok sıkıldım dün gece. ben de kendimi örgüye verdim :))

hepinize günaydın kızlar. bugün çok dahil olamayacam muhabbetlere, temizlikçi geldi,temizliğe girişiyoz biz. siz bana günün özetini geçersiniz artık:)) öpücükler!!

kolay gelsin canım. bak bize söz verdin yormıcan kendini ona göre haaklava:

aramıza hoşgeldin canım.
kızlar günaydın doktor sizi nekadar zaman arayala çagırıyo kontrollere

ben 30. haftadan beri 2 haftada bir gidiyorum. ama bildiğim kadarıyla 36 dan sonra haftada bire düşürüyolar.

e o zaman 41 kere maşşşşallaaaahhh hepsine:sm_cool:

ojeli özlemiştik seni. gerçi yetişemedim sana ama olsun en azından haberlerini almış olduk yine geeeell.

pınarcım odan çok güzel, çok zevkli olmuş. güle güle kullan.

akman benim de aklıma takıldı. sabaha kadar sayıkladım. gece yatmadan önce örgü örüyodum. ilmekleri saya saya. sonra yatıp uyudum. sabah uyandığımda bir akman iki akman, üç akman diye sayıyodum. kaydirigubbakcemile3 güldüm kendime kafayı yemişim die:uhm:

ay Allah'ta seni güldürsün ankakusucum koptum vallahi :))))))))) 1 akman 2 akman he :)))))))

olsun canım ya akşama bi şeyler yaparsınız bebişin sana en güzel arkadaş:)
helal olsun vallahi bu zamanda böyle olmak lazım zaten
bana da erkek çok gibi geliyordu ama dengeliymiş meğer:)
sen çatı muayenesi ol da bize de anlat bakalım nasıl oluyor

sen benden epey öndesin doğrudur benim de hareketleri çok canımı yakıyo am olsun o şağlıklı olsun da :)

33 ile 35 arasinda pek fark yok canim..gerçi bünyeden bünyeye değişir tabi :))

kız pınar süper bulmuşsun bak şimdi beni kudurttun şimdi gidememde ben ne olcak bende cibinlik yapacaktım iyi olurdu ay gitmek istiyorum ya sizin fikirde süper bu arada odanın resmi nerde

eşit ha iyi kimse eve kalmıycakkaydirigubbakcemile3Şeniz

kıvılcım doğum günün kutlu olsun cnm.
pınar odaya bayıldım tatlım güle güle kullansın defnecik :)

kıvılcım doğum günün kutlu olsun bebeğinle eşinle birlikte nice yaşlara el ele sağlıcakla girersin inşallahh

amannnn yaw yine çeneniz düşmüşşş bugünnnn keyifler yerinde maşAllah allah bozmasınnn :))

pınarcım odanızzz harika olmuş tatlım..
akman ve sibiko bizi unuttu galiba yaw

Ankakuşu güldürdün kıs benide durduk yere :))

tutkunum hem gece geç yatıyon hemen sabahın köründe burdasın hee bebiş doğunca sen hiç zorluk çekmezsin uykusuzlukta :))

kız cadı karılar, yokluğumu fırsat bilip kaç sayfa geçmişsiniz öyle!! şimdi bana rapor verin bakalım!!
sibel geldimi? ne demiş doktor??
akmandan haber varmı?
pınar bebişin oda resimlerini nereye ekledin?
doğuran,kaçan,göçen,çıkan,eden,bir yaramazlık var mı?

aklıma gelenler bunlar,hadi bakim.
benimde işim bitmedi ama yine uğrarım birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…