2009 Mayıs Anneleri

kızlar bebek şekerlerini ne yaptınız çantanızı tamamladınız mı eksikler neler kaldı

bu akşam eşimle çarşıya çıkıacağım bir kaç eksik var onları alacağım bende hastaneye götürmek için bebek şekeri alacağım biraz daha 20 tane patik örmüştük süslemiştik üzerine biraz daha ilave etmem gerekecek evdede ikram etmek için
gecelik ve pijamalarınızı kısa kollumu aldınız kızlar

Vayyy eşitlenmiş he hihoyyyt

Güle güle canım. Sağlık olsun boşver. Akşama yap planları yerimseniben Doktor sonrası haberdar et bizi a.s.

Sorma bacım dolaba hazırlamıştım elim bi türlü bavula gitmiyordu şimdi koydum hepsini hihoyyyt

aferin sanada arkadaşım birazda ucuz şeyler almak lazım dimi ama ben fiyatını söyleyince inanmıyo koçiş valla adam alışmış karısı tarafından kazıklanmaya :roflol:

Valla benimkine de akşam gösterdim adam yine kaç para dicek acaba diye suratıma bakıyo. 3 tl diyince şok oldu garibim kaydirigubbakcemile3

Çok tşk ederim canım a.s.

a.s.

Sorma bacım kırkyılda bi denk geldim aldım eşimde şaşırdı adam kaydirigubbakcemile3

Kızlar Çok yoĞunum ama takİpteyİm:):)

Fadıl takipteeee :roflol:

Evet canım cibinlik için falan süper olur valla ...

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/269562-guzel-prensesim-defnemin-odasi.html

kıvılcım doğum günün kutlu olsun cnm.
pınar odaya bayıldım tatlım güle güle kullansın defnecik :)

Sağolasın bitanem a.s.

Tşk ederiz teyzesiii Alah razı olsun a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/269562-guzel-prensesim-defnemin-odasi.html Burda bacım a.s.

Çantamı şimdi hazırladım canım. Birazdan ilgili bölüme eklicem. Şeker işini de hazır olarak halledicem ben a.s.

Kızlar Sibel'le konuştum. Test sonuçları çok şükür iyiymiş. Sorun yok ama sancı çıkmış nst'te. 5 dk'da 1 şeklinde oluyomuş. Ama doktor kontrol etmiş açılma falan yok. Eve gidiyo Sibel şimdi. Doğum başlarsa gidecek tekrar hastaneye. Heran gelebilir onun yaramaz kuzu da yani. Hadi başladık hayırlısıyla ya ayyy heyecan bastı bana delikafadulden

sağol bitanem:))))))))))))))) nasılsın fıstık durum maşallah göğüs altıma baskı yapıyor
kıyamam ben onaa benim oğluşum çok hıçkırıyor teyzesi ya kötü bi şey mi bu doktoruma soracağım üzülüyorum o bu kadar hıçkırınca

sibel bi daha tahlil yaptırmış onun sonucunu bekliyoruz akmandan hala haber yok
5 6 sayfa geride linki vardı
kızlar biz de yürüyüşe çıkıyoruz bankaya falan uğrayacağız öpüyorum hepiniziiiiii

ay Allah'ım kolaylık versin ne heyecan bastı şimdi beniiiiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden

yokk öyle hazıra konmakkk delikafaduldenoturda okuuu :mymeka::mymeka:

civcivim nasılsın:))))))))))))))

iyiyim şükürler olsun bitanem sen nasılsın prensesler nasıl??

ay cok sevindim sonuclarin iyi cikmasina..belki nst de heycandan öyle cikmiştir..olabilirmi acaba öyle bişi..ay durun yaa..heycanlandirmayinnn

ilginim bende şeker işini hazır halledicem pijama takımında kısa kollu aldım hem yaz geliyo hem bebebk olduğu için ev zaten sıcak olur ...

ayy sibel doğuracakmııı ulen bide benim adımı çıkardınız aceleci diye ahanda benden önce doğuranlar çıkıyorr :))

sonucun iyi çıktığına sevindim hayırlsı olsun artık Allahın izniyle gelsin kuzucuklar sağlıcakla :)

bengicim normal hıçkırması tatlım:))))))))))))))

sibelin sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim artık başlıyor doğumlar

pınarcım eklede çantanı ve içindekileri bakalım bitanem

civcivim bende iyiyim prenseslerimde iyi fıstık

sağol bitanem ben uzun kollu almıştım şimdi kısa kollu alacağım :1hug:a.s.

:)))) tüh bak gördünmü senden önce dogurcaklar :))))))

ay Allah'ım kolaylık versin ne heyecan bastı şimdi beniiiiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden

Aminnnn :Saruboceq:

ay cok sevindim sonuclarin iyi cikmasina..belki nst de heycandan öyle cikmiştir..olabilirmi acaba öyle bişi..ay durun yaa..heycanlandirmayinnn

Valla heyecandan olduğunu sanmam bacım. Çünkü düzenli sancılar olmaya başlamış. Doktorda sorun değil gelsin artık demiş hihoyyyt

Valla ya sıra iyice karıştı. Bi bakıyosunuz çantayı hazırladım ya ben bu akşam herkesten önce doğuruyorum kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3

Tamam canım ekliyorum şimdi a.s.

püff hadi ya..ee anacim düzenli sanci gelince dogum baslamiş olmuyormuydu :) benmi yanliş biliyorum :) oyy oyyyy dogurmaya basladikkkkkkk

kızlar geri geldim ay kendimi kaptırmışım atletim bile su içinde kalmış:1shok: ay napıyorum dedim mola verdim kızlar amaakşama anca biter işim bu ay çamaşır makinasını nekadar çalıştırdım sayamadım bile sabahtan beri 3 posta yıkandı dahada var çarşaf örtü ne bulursam yıkıyorum delikafadulden eşim gelmeden halletmem lazım yoksa dilinden kurtulamam

heytttttt bana yer acın ben geldımmm ama genış bır yer olsun malum ancak sıgarım
beyaz showda hüsmen aga vardıya aynı ona benzedım ben ya

he valla tubiş soluyo bu karular beni :))

len seherim çık ortaya bende seni arıyorum bu kız nerde diye doğurma sakınn hee :))

bebiş kendini yormasana kız bu kadar Allah iyiliğini versin bizim evdede çamaşır makinası hiç susmuyor eşim o koca göbüşle bile temizilkten geri kalmıyorsun diyor banananiknanik:lepi: dinlene dinlene yap bitanesi:1hug:a.s.

pınarcım canım odana bayıldım ya gule gule kullansın prensesın
sibiko bana bak len benden önce dogurma ılk ben dogurcam bu civciv karısıyla ugrasırken sımdı sende rakıp cıktın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…