kızlar geri geldim ay kendimi kaptırmışım atletim bile su içinde kalmış:1shok: ay napıyorum dedim mola verdim kızlar amaakşama anca biter işim bu ay çamaşır makinasını nekadar çalıştırdım sayamadım bile sabahtan beri 3 posta yıkandı dahada var çarşaf örtü ne bulursam yıkıyorum delikafadulden eşim gelmeden halletmem lazım yoksa dilinden kurtulamam
heytttttt bana yer acın ben geldımmm ama genış bır yer olsun malum ancak sıgarım
beyaz showda hüsmen aga vardıya aynı ona benzedım ben ya
he valla tubiş soluyo bu karular beni :))
len seherim çık ortaya bende seni arıyorum bu kız nerde diye doğurma sakınn hee :))
pınarcım canım odana bayıldım ya gule gule kullansın prensesın
sibiko bana bak len benden önce dogurma ılk ben dogurcam bu civciv karısıyla ugrasırken sımdı sende rakıp cıktın bana
pınarrrrrrrrrrrrrrrr sıranızı bekleyinn yahuuu sizin aceleniz nee hadi benim 8 yıllık acelem var :)))) size ne olıyyy bee :))
kızz seherimmm bi doğurmayı bile beceremiyonn hee sen 41 de anca doğurursun tubiş gibi :))
sibiko bana bak len benden önce dogurma ılk ben dogurcam bu civciv karısıyla ugrasırken sımdı sende rakıp cıktın bana
sizin kadar dogurmaya meraklisi görülmemiştir :))))))) uslu uslu dursaniz olmaz dimi :)) illa bizide yoldan cikarcaksiniz kaydirigubbakcemile3 ama ben inatla 41.haftayi beklicem :)))
kızlar bebek şekerlerini ne yaptınız çantanızı tamamladınız mı eksikler neler kaldı
bu akşam eşimle çarşıya çıkıacağım bir kaç eksik var onları alacağım bende hastaneye götürmek için bebek şekeri alacağım biraz daha 20 tane patik örmüştük süslemiştik üzerine biraz daha ilave etmem gerekecek evdede ikram etmek için
gecelik ve pijamalarınızı kısa kollumu aldınız kızlar
bebiş kendini yormasana kız bu kadar Allah iyiliğini versin bizim evdede çamaşır makinası hiç susmuyor eşim o koca göbüşle bile temizilkten geri kalmıyorsun diyor banananiknanik:lepi: dinlene dinlene yap bitanesi:1hug:a.s.
heh aferim sana..öyle yor kendini..sonra "doguruyorum" dersinklava: kizim cildirdinmi sen..uslu dur..yat dinlen biraz..
ay vallahi coştum kaptırmışım kendimi,ara verdim dinlenerk yapıcam ütülerimiz kaldı onlarıda artık ablamlara bırakıcam hiç o olaya girişmeyeceğim
Anaaamm görmeyeli neler olmuş böleee millet doğum sırasına girmişşte kavga bilem ediyolar kaydirigubbakcemile3 Noluyo size yaw siz mayıs annesi değilmiydiniz niye birden nisan annesi oldunuz.bak benide panikletmeyin şimdiii
sizin kadar dogurmaya meraklisi görülmemiştir :))))))) uslu uslu dursaniz olmaz dimi :)) illa bizide yoldan cikarcaksiniz kaydirigubbakcemile3 ama ben inatla 41.haftayi beklicem :)))
sorma ya ben dogurana kadar bunlar hep berabner dogurcak en ıyısı ben kendı sezeryanıma başlıyayım laelaelaelaelae
Anaaamm görmeyeli neler olmuş böleee millet doğum sırasına girmişşte kavga bilem ediyolar kaydirigubbakcemile3 Noluyo size yaw siz mayıs annesi değilmiydiniz niye birden nisan annesi oldunuz.bak benide panikletmeyin şimdiii kafamçokkarıştı
bacım bu haftaya kadar bekletıgımıze şukret sen ben bazen cıkartıp sevsemmı dıyorum ama sonra ıcerı sokması zor olur dıye bırakıyom odanın halısıyla tulunu almadım bu hafta onlarıda alıp cıkarcam hemen kuzularımı
kız sabah 7 de eşim kalkıyor sanki evde nşaat var o derece gürültü kalkıyorum kahvaltı yapıyoruz kızımda düzenli besleniyor öğlen eşim evdeyim diye geliyor öğlende yemek falan yani düzenli evde olunca şunu anladım evde olunca hayat düzenli ama sakin çalışınca düzensiz ve hareketli bebiş doğunca rahat olcam çalışınca ne olur bilmem.amannnn yaw yine çeneniz düşmüşşş bugünnnn keyifler yerinde maşAllah allah bozmasınnn :))
pınarcım odanızzz harika olmuş tatlım..
akman ve sibiko bizi unuttu galiba yaw
Ankakuşu güldürdün kıs benide durduk yere :))
tutkunum hem gece geç yatıyon hemen sabahın köründe burdasın hee bebiş doğunca sen hiç zorluk çekmezsin uykusuzlukta :))
bebek şekerini hazır alıcam şu sitede açılmış artık.pijamam kısa kolluda gecelikler uzun kollukızlar bebek şekerlerini ne yaptınız çantanızı tamamladınız mı eksikler neler kaldı
bu akşam eşimle çarşıya çıkıacağım bir kaç eksik var onları alacağım bende hastaneye götürmek için bebek şekeri alacağım biraz daha 20 tane patik örmüştük süslemiştik üzerine biraz daha ilave etmem gerekecek evdede ikram etmek için
gecelik ve pijamalarınızı kısa kollumu aldınız kızlar
canım oda süper yorumladım yani okursun.Vayyy eşitlenmiş he hihoyyyt
Güle güle canım. Sağlık olsun boşver. Akşama yap planları yerimseniben Doktor sonrası haberdar et bizi a.s.
Sorma bacım dolaba hazırlamıştım elim bi türlü bavula gitmiyordu şimdi koydum hepsini hihoyyyt
Valla benimkine de akşam gösterdim adam yine kaç para dicek acaba diye suratıma bakıyo. 3 tl diyince şok oldu garibim kaydirigubbakcemile3
Çok tşk ederim canım a.s.
a.s.
Sorma bacım kırkyılda bi denk geldim aldım eşimde şaşırdı adam kaydirigubbakcemile3
Fadıl takipteeee :roflol:
Evet canım cibinlik için falan süper olur valla ...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/269562-guzel-prensesim-defnemin-odasi.html
Sağolasın bitanem a.s.
Tşk ederiz teyzesiii Alah razı olsun a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/269562-guzel-prensesim-defnemin-odasi.html Burda bacım a.s.
Çantamı şimdi hazırladım canım. Birazdan ilgili bölüme eklicem. Şeker işini de hazır olarak halledicem ben a.s.
Kızlar Sibel'le konuştum. Test sonuçları çok şükür iyiymiş. Sorun yok ama sancı çıkmış nst'te. 5 dk'da 1 şeklinde oluyomuş. Ama doktor kontrol etmiş açılma falan yok. Eve gidiyo Sibel şimdi. Doğum başlarsa gidecek tekrar hastaneye. Heran gelebilir onun yaramaz kuzu da yani. Hadi başladık hayırlısıyla ya ayyy heyecan bastı bana delikafadulden
ben hıçkırınca su içiyorum geçiyorumkıyamam ben onaa benim oğluşum çok hıçkırıyor teyzesi ya kötü bi şey mi bu doktoruma soracağım üzülüyorum o bu kadar hıçkırınca
sibel bi daha tahlil yaptırmış onun sonucunu bekliyoruz akmandan hala haber yok
5 6 sayfa geride linki vardı
kızlar biz de yürüyüşe çıkıyoruz bankaya falan uğrayacağız öpüyorum hepiniziiiiii
ilginim bende şeker işini hazır halledicem pijama takımında kısa kollu aldım hem yaz geliyo hem bebebk olduğu için ev zaten sıcak olur ...
ayy sibel doğuracakmııı ulen bide benim adımı çıkardınız aceleci diye ahanda benden önce doğuranlar çıkıyorr :))
sonucun iyi çıktığına sevindim hayırlsı olsun artık Allahın izniyle gelsin kuzucuklar sağlıcakla :)
pınarrrrrrrrrrrrrrrr sıranızı bekleyinn yahuuu sizin aceleniz nee hadi benim 8 yıllık acelem var :)))) size ne olıyyy bee :))
kızz seherimmm bi doğurmayı bile beceremiyonn hee sen 41 de anca doğurursun tubiş gibi :))
canım normalde mayıs anasıyız ama o zaman cok var beklıyemıyoz cocuklar kuvozden kurtuldumu tamam ıste cıkartalım dımı ama :roflol::roflol::roflol: bak benım son 7 gunum kaldı haftaya carşamba sevıyor olcam kısmetse kuzuları
kıss sende böle inat ediyon yaa inş 38 de gelmez seninkiii delikafadulden bide bakmışız bizimki 40 ta gelir delikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafaduldenyardıma gelemmi sonrada benim sezeryana başlarız delikafaduldendelikafadulden
delikafadulden
h.g canım zaten panik yapmamaınz hata yahu baksanıza hiç ummadığımız arkadaşlar doğuma başladı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla nisanda doğuran daha çok biz geç kalcaz onlar büyütmüş olcakAnaaamm görmeyeli neler olmuş böleee millet doğum sırasına girmişşte kavga bilem ediyolar kaydirigubbakcemile3 Noluyo size yaw siz mayıs annesi değilmiydiniz niye birden nisan annesi oldunuz.bak benide panikletmeyin şimdiii
canım şanslısın kız hemen geldi günün bize daha çok varcanım normalde mayıs anasıyız ama o zaman cok var beklıyemıyoz cocuklar kuvozden kurtuldumu tamam ıste cıkartalım dımı ama :roflol::roflol::roflol: bak benım son 7 gunum kaldı haftaya carşamba sevıyor olcam kısmetse kuzuları
Aminnnn tubişimmm Aminnnn :))
tutkuncum benimde kzın hıçkırığı çok tutuyor dr a sölemiştim bişi olmaz dedi mrk etme yani ama bende çok üzülüyom öyle olunca :))
püff hadi ya..ee anacim düzenli sanci gelince dogum baslamiş olmuyormuydu :) benmi yanliş biliyorum :) oyy oyyyy dogurmaya basladikkkkkkk
pınarım bekliyoruz sabırsızlıkla senin ve durunun cicilerinizi
kızlar geri geldim ay kendimi kaptırmışım atletim bile su içinde kalmış:1shok: ay napıyorum dedim mola verdim kızlar amaakşama anca biter işim bu ay çamaşır makinasını nekadar çalıştırdım sayamadım bile sabahtan beri 3 posta yıkandı dahada var çarşaf örtü ne bulursam yıkıyorum delikafadulden eşim gelmeden halletmem lazım yoksa dilinden kurtulamam
Anaaamm görmeyeli neler olmuş böleee millet doğum sırasına girmişşte kavga bilem ediyolar kaydirigubbakcemile3 Noluyo size yaw siz mayıs annesi değilmiydiniz niye birden nisan annesi oldunuz.bak benide panikletmeyin şimdiii
canım oda süper yorumladım yani okursun.
sibikomu bende merak ediyorum haberler için sağol
ben hıçkırınca su içiyorum geçiyorum
kız akşam ne dedim sibiko araya girdi dedim senden önce gelcek sen daha doğurcam de.
neyse kizlar size doyum olmaz :))) ben gideyim ortaliği toplayayim biraz :))) uykum vardi..ama kacirdiniz dogum dogum diye :))))) bari ortalik toplu olsun dimi :)))))))))
ay uykum geldi Sibikomda gelmiş şimdi merak ederim iyidir inşallah nasılsın tatlım Yağızım nasıl iyimi
Mutahara uyu bırak işleri
Ben uyuyorum kızlar grşrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?