2009 Mayıs Anneleri

heh aferim sana..öyle yor kendini..sonra "doguruyorum" dersin klava: kizim cildirdinmi sen..uslu dur..yat dinlen biraz..

heytttttt bana yer acın ben geldımmm ama genış bır yer olsun malum ancak sıgarım
beyaz showda hüsmen aga vardıya aynı ona benzedım ben ya

:))))))) estf canim :))) ben sigiyorsam sende sigarsin merak etme :)))

pınarrrrrrrrrrrrrrrr sıranızı bekleyinn yahuuu sizin aceleniz nee hadi benim 8 yıllık acelem var :)))) size ne olıyyy bee :))

kızz seherimmm bi doğurmayı bile beceremiyonn hee sen 41 de anca doğurursun tubiş gibi :))

he valla tubiş soluyo bu karular beni :))

len seherim çık ortaya bende seni arıyorum bu kız nerde diye doğurma sakınn hee :))

pınarcım canım odana bayıldım ya gule gule kullansın prensesın
sibiko bana bak len benden önce dogurma ılk ben dogurcam bu civciv karısıyla ugrasırken sımdı sende rakıp cıktın bana

sizin kadar dogurmaya meraklisi görülmemiştir :))))))) uslu uslu dursaniz olmaz dimi :)) illa bizide yoldan cikarcaksiniz kaydirigubbakcemile3 ama ben inatla 41.haftayi beklicem :)))

sorma ya ben dogurana kadar bunlar hep berabner dogurcak en ıyısı ben kendı sezeryanıma başlıyayım laelaelaelaelae

Anaaamm görmeyeli neler olmuş böleee millet doğum sırasına girmişşte kavga bilem ediyolar kaydirigubbakcemile3 Noluyo size yaw siz mayıs annesi değilmiydiniz niye birden nisan annesi oldunuz.bak benide panikletmeyin şimdiii

sibiko bana bak len benden önce dogurma ılk ben dogurcam bu civciv karısıyla ugrasırken sımdı sende rakıp cıktın bana

delikafaduldendelikafadulden sen doğurana kadar daha çokkkk rakip çıkar sana delikafaduldendelikafadulden

sizin kadar dogurmaya meraklisi görülmemiştir :))))))) uslu uslu dursaniz olmaz dimi :)) illa bizide yoldan cikarcaksiniz kaydirigubbakcemile3 ama ben inatla 41.haftayi beklicem :)))

bacım bu haftaya kadar bekletıgımıze şukret sen ben bazen cıkartıp sevsemmı dıyorum ama sonra ıcerı sokması zor olur dıye bırakıyom odanın halısıyla tulunu almadım bu hafta onlarıda alıp cıkarcam hemen kuzularımı

canım bende uzun kollu almıştım ama kızlarında dediği gibi kısa kollu al bence hastanede vede zaten sıcakolur canım hastane çantasınıdı hala hazırlamadım herşey genelde hazırda çantaya yerleştirmek kaldı onuda birtürlü yapmadım

canım normalde mayıs anasıyız ama o zaman cok var beklıyemıyoz cocuklar kuvozden kurtuldumu tamam ıste cıkartalım dımı ama :roflol::roflol::roflol: bak benım son 7 gunum kaldı haftaya carşamba sevıyor olcam kısmetse kuzuları

kıss sende böle inat ediyon yaa inş 38 de gelmez seninkiii delikafadulden bide bakmışız bizimki 40 ta gelir delikafaduldendelikafadulden

sorma ya ben dogurana kadar bunlar hep berabner dogurcak en ıyısı ben kendı sezeryanıma başlıyayım laelaelaelaelae

delikafaduldendelikafaduldenyardıma gelemmi sonrada benim sezeryana başlarız delikafaduldendelikafadulden
delikafadulden

h.g canım zaten panik yapmamaınz hata yahu baksanıza hiç ummadığımız arkadaşlar doğuma başladı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:))))))))))) he onlari almayi bekliyorsun :))) bizde doktorun verdigi tarihi bekliyorsun sanmiştik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız sabah 7 de eşim kalkıyor sanki evde nşaat var o derece gürültü kalkıyorum kahvaltı yapıyoruz kızımda düzenli besleniyor öğlen eşim evdeyim diye geliyor öğlende yemek falan yani düzenli evde olunca şunu anladım evde olunca hayat düzenli ama sakin çalışınca düzensiz ve hareketli bebiş doğunca rahat olcam çalışınca ne olur bilmem.
bebek şekerini hazır alıcam şu sitede açılmış artık.pijamam kısa kolluda gecelikler uzun kollu
canım oda süper yorumladım yani okursun.
sibikomu bende merak ediyorum haberler için sağol
ben hıçkırınca su içiyorum geçiyorum

kız akşam ne dedim sibiko araya girdi dedim senden önce gelcek sen daha doğurcam de.

ayy deme kızzz valla çarpıntım başladı heee heyecan yaptımmm yahuuu :roflol::roflol:

:))))) hayirlisi inşaAllah canim :))))

neyse kizlar size doyum olmaz :))) ben gideyim ortaliği toplayayim biraz :))) uykum vardi..ama kacirdiniz dogum dogum diye :))))) bari ortalik toplu olsun dimi :)))))))))

Aminnnn tubişimmm Aminnnn :))

tutkuncum benimde kzın hıçkırığı çok tutuyor dr a sölemiştim bişi olmaz dedi mrk etme yani ama bende çok üzülüyom öyle olunca :))

valla nisanda doğuran daha çok biz geç kalcaz onlar büyütmüş olcak
canım şanslısın kız hemen geldi günün bize daha çok var
Aminnnn tubişimmm Aminnnn :))

tutkuncum benimde kzın hıçkırığı çok tutuyor dr a sölemiştim bişi olmaz dedi mrk etme yani ama bende çok üzülüyom öyle olunca :))

bu iyi bişey yoksa delirirdim su içince geçiyor rahatlıyorum.
İLGİN nasılsın ya iyi oldunmu

ay uykum geldi Sibikomda gelmiş şimdi merak ederim iyidir inşallah nasılsın tatlım Yağızım nasıl iyimi
Mutahara uyu bırak işleri
Ben uyuyorum kızlar grşrz

püff hadi ya..ee anacim düzenli sanci gelince dogum baslamiş olmuyormuydu :) benmi yanliş biliyorum :) oyy oyyyy dogurmaya basladikkkkkkk

Valla bacım Sibel gelmiş du bakalım son detayları anlatır şimdi a.s.

pınarım bekliyoruz sabırsızlıkla senin ve durunun cicilerinizi

Ekledim canım a.s.

Afferim sana afferiiimmmm klava:

Sağolasın canım a.s.

Banane yaaaa ben doğurcam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım aşka geldik toptan doğuruyoruz kaydirigubbakcemile3

Sağolasın bitanem a.s.

neyse kizlar size doyum olmaz :))) ben gideyim ortaliği toplayayim biraz :))) uykum vardi..ama kacirdiniz dogum dogum diye :))))) bari ortalik toplu olsun dimi :)))))))))

Uyu büyü Tubiş uyuuuu kaydirigubbakcemile3

ay uykum geldi Sibikomda gelmiş şimdi merak ederim iyidir inşallah nasılsın tatlım Yağızım nasıl iyimi
Mutahara uyu bırak işleri
Ben uyuyorum kızlar grşrz

Uykucu karılar siziii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…