Kızlar ben geldim eve,
Bugün acayipti testleri dün tok karnına yaptırmıştım bide aç görmek istediler.Onu bakledim baya bu arada oğluş 3250 olmuş 51 cm.Doktor artık hazır heran bekleyelim dedi.Birde bugün hareketleri çok azdı nst'de istedi doktor.Bu arada dün akşamdan beridir kasıklarımda adet sancısı gibi sızı gibi bir ağrı vardı onu söyledim neyse nstde 5 dk bir sancı çıktı çok yüksek değil ama var.Doktorum yatış yapalım istersen seni tedirgin gördüm bişeyde çıkmayabilir dedi.Tekrar çatı muayenesi yaptı ( 2 kere olmuş oldu ve canım çok yandı) açılma yok sen ağrıların olursa tekrar gel dedi bende evdeyim işteeeeee.bakalım oğluş gelmeye niyetlenecekmi.Ağrılar devam ederse gidicem şuanlık bişey yok.Eve gelince dahada rahatladım.Pınarcımda saolsun arada sizde merak etmişsiniz canlarım ama şuan bişey yok bakalım civcivimle seherimi sollayacakmıyım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben geldim eve,
Bugün acayipti testleri dün tok karnına yaptırmıştım bide aç görmek istediler.Onu bakledim baya bu arada oğluş 3250 olmuş 51 cm.Doktor artık hazır heran bekleyelim dedi.Birde bugün hareketleri çok azdı nst'de istedi doktor.Bu arada dün akşamdan beridir kasıklarımda adet sancısı gibi sızı gibi bir ağrı vardı onu söyledim neyse nstde 5 dk bir sancı çıktı çok yüksek değil ama var.Doktorum yatış yapalım istersen seni tedirgin gördüm bişeyde çıkmayabilir dedi.Tekrar çatı muayenesi yaptı ( 2 kere olmuş oldu ve canım çok yandı) açılma yok sen ağrıların olursa tekrar gel dedi bende evdeyim işteeeeee.bakalım oğluş gelmeye niyetlenecekmi.Ağrılar devam ederse gidicem şuanlık bişey yok.Eve gelince dahada rahatladım.Pınarcımda saolsun arada sizde merak etmişsiniz canlarım ama şuan bişey yok bakalım civcivimle seherimi sollayacakmıyım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler cnma.s.Kızlar alemsiniz yaa sırnaşık şey arasıra bende sabırsızlanıyorum ama yok gaza gelmeyeceğiiim.Mutahhara beni bunların eline bırakma destek verde 41.haftama kadar bi yaramazlık yapmıiyiimm.
Yeni anne şerbet takımların çok cici olmuş çok beyendiim.Bnim aklıma hiç böle şeyler gelmemişti bende yaparım belkii çok hooşş.
Kızlar ben geldim eve,
valla nisanda doğuran daha çok biz geç kalcaz onlar büyütmüş olcak
canım şanslısın kız hemen geldi günün bize daha çok var
bu iyi bişey yoksa delirirdim su içince geçiyor rahatlıyorum.
İLGİN nasılsın ya iyi oldunmu
burcucum çok hoşlarrrrrrrr.... ben sıcak verceğim için bardak olayında bişey bulamadım değişik bişey yani..kulplu ajda bardaklarından olcak galiba..
Kıııııızlaaaaaaaaaaaaaar lohusa şerbeti setime bakıııııııııııııııııın, sonunda biblolarıda yapıştırdım
Lohusa şerbeti setini kendisi yapmak isteyenler burayaaa - Sayfa 6 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Ya uyku demeyin kızlar ya ben daha doğum iznine ayrılmadım , işteyim su an ve fena halde şekerleme yapasım var yani..:) benim minnoşumda hıçkırıo sürekli , doktor cok emin değiliz dedi hıçkırık mı die ama...
o zıp zıp zıpladıkca benim içim gidiyo wallahi, doğunca da böyle bebkler hıçkırıomuş sanırsam, öyle dediler bana yani... Ama yani tabi umarım öyle bişi olmaz:)
Kızlar ben geldim eve,
iyiyim canım sen nasılsın bugün doktora gittim raporumu aldım 29 nisanda ayrılıyorum canım izne bebişimde maşallah iyiydi teyzesi:1hug:
Yorumumu yaptım bacım çok güzel olmuş ellerine sağlık a.s.
Ayenn bacım benimkinide bak tuttu yine hıçkırık. Zıp zıp atıyo. Önceki kontrolümüzde tam doktor ultrasonla bakarken tuttu hıçkırık. Çok güzel görünüyo ekranda kaydirigubbakcemile3
Canım artık bundan sonrası oğluşuna kalmış. Hayırlısıyla gelsin inşallahhh Şeniz Çok heyecan yaptım valla ya hihoyyyt
Az kaldı bacım hadi hayırlısı delikafadulden
pınarcım evet az kaldı ben penguen gibiyim artık :roflol: zorlanıyorummmmm
kızlar bebek şekerlerini ne yaptınız çantanızı tamamladınız mı eksikler neler kaldı
bu akşam eşimle çarşıya çıkıacağım bir kaç eksik var onları alacağım bende hastaneye götürmek için bebek şekeri alacağım biraz daha 20 tane patik örmüştük süslemiştik üzerine biraz daha ilave etmem gerekecek evdede ikram etmek için
gecelik ve pijamalarınızı kısa kollumu aldınız kızlar
Kızlar buda oğluşumuza hediye geldi, bunu evin giriş kapısına asmayı düşünüyorum, kendi yaptığımıda oğluşun oda kapısına asıcamhihoyyythihoyyyt
gerçekten banucum öyle ben artık yürüyemiyorum.ama işimi devredecek kimse yok ortada((((((((((((((eşimde hem raporlusun hem gidiyorsun bırak işi diye trip yapıyor (
ben daha cantami tamamlamadim, aslinda alinacaklar bitti gibi de geceliklerimi ve pijamami yikadim ama utulemedim, bebegin giysilerini utleyip yerlestirdim, diger ihtiyaclar da neredeyse tamam gibi ama toparlayip cantaya yerlestirmedim. ben hem geceliklerimi hem de pijamami uzun kollu aldim, ankara'da yazin bile genelde geceleri serin oluyor, bir de ben ustum acik yattigimdan uzun kollu olmasini genelde tercih ediyorum. tabi hastane sicak olursa yapacak birsey yok.
bebek sekerleri konusunu da daha halletmedim,
hastaneye de bebek sekeri gotureceksiniz di mi? bi de kayinvalidem doktor icin birsey dusundunuz mu dedi? sonrasinda da detayli konusma firsatimiz olmadi kayinvalidemle, aranizda boyle birsey dusunen var mi? oyleyse ne dusundunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?