2009 Mayıs Anneleri

pınarım tülaycım valla zor artık bugünde patronumun arkadaşı geldi onun asistanıda hamile bana banu benim asistana kötü örnek oluyorsun son haftaya kadar çalışıyorsun dedikafamçokkarıştı patronumda banu fedakarlık yapıyor gönüllü dedilaelaelaelaelae birlikte güldükkkkkkkkkkkk

öyle pınarcımmm onlara göre herşey kolay..bende hazır alıcam hastane için ama doktora bişey düşünmedik daha doğrusu doğumdan sonra dikişler için gittiğimizde alırız diye konuştuk eşimle..

Ayyy yesinler onları. Fedakarlıkmış. Biraz da onlar fedakarlık yapsa da gelme deseler kafamçokkarıştı

öyle pınarcımmm onlara göre herşey kolay..bende hazır alıcam hastane için ama doktora bişey düşünmedik daha doğrusu doğumdan sonra dikişler için gittiğimizde alırız diye konuştuk eşimle..

Evet canım onlara kolay geliyor. Neticede işi çözen, yüzyüze bakmak zorunda olan biziz. Ama onlara uzaktan iyi geliyo Çok üzgünüm çoook

Valla bende bi düşüneyim şu doktora bişey alma işini bakim :uhm:

Karnım acıktı ya bi çay yapayım kendime. Yanına da dün aldığım simir vardı. Onu ısıtayım bari kaydirigubbakcemile3

wayyy çok şık olmuş çok beğendim :hooray:benimkiler bunun yanında çok sade kalıyorCADIARZU kurdalemde bitti hepsini tamamlayaım bende ekliycem kızlar

maşallah oğluşuna canım valla canım sehermi civcivmi derken sen hepsini sollayacaksın galibakaydirigubbakcemile3 aman bütün bebişler zamanında gelsinler

wayyy çok şık olmuş çok beğendim :hooray:benimkiler bunun yanında çok sade kalıyorCADIARZU kurdalemde bitti hepsini tamamlayaım bende ekliycem kızlar
Teşekkürler cnm,sanırım ben biraz fazla süsledim amaaaan süslü şeyleri seviyooom işteekaydirigubbakcemile3 cnm sende ekle bekliyorum meraklahihoyyyt

banucum sanırım öyle ama bakalım haftaya cuma işler biterse gelmicem bitmesse gelirim belki doğuma burdan giderim:)):):

canım maşallah bebişine seni çok merak ettik iyi olmana çok sevindim canım ilk sırayı sen aldın sanırımkaydirigubbakcemile

sibelcim geçmiş olsun...neyseki kritik haftaları atlattın oğluşunun kilosuda iyi inşallah sağlıcakla kucaklarsın canım.:1hug:

Teşekkürler cnma.s.

Gözün aydın cnm, yoksa mayısın ilk bebesi geliyomu nee:ecrin_bebek:

Canım artık bundan sonrası oğluşuna kalmış. Hayırlısıyla gelsin inşallahhh Şeniz Çok heyecan yaptım valla ya hihoyyyt

sibelcimm hadi canım hakkında hayırlısı olsunnn oğluş sağlıcakla gelsin inşAllahh kilosuda yerinde zaten maşAllah cnm :)

Hakkımızda hayırlısı kızlar korkmuyorum dersem yalan olur bu sancılarda başlayınca beni bir telaş aldı kasıklarımda adet sancısı gibi belime vuran bir ağrı sizce doğum sancısı bu kadar az acılı olabilirmi? :uhm:

Kızlar buda oğluşumuza hediye geldi, bunu evin giriş kapısına asmayı düşünüyorum, kendi yaptığımıda oğluşun oda kapısına asıcamhihoyyythihoyyyt

Canım çok güzelmiş senin yaptığın daha güzel gerçi bardaklarında harika olmuş marifetli insanın hali başka oluyo tabi.

Bu fedakarlıklarının karşılığını görürsün inşallah canım.Boşa değildir bu kadar emekler.

inşallah sibelcimmmmmŞeniz

Kızlar öpüyoruz hepinizi, kaçtık biz oğluşlaaaaaaaa.s.a.s.

Güle güle canım a.s.

banucum sanırım öyle ama bakalım haftaya cuma işler biterse gelmicem bitmesse gelirim belki doğuma burdan giderim:)):):

Aman canım bitsinde sende azcık dinlen evinde ya hihoyyyt

Valla bacım belki ağrı eşiğin yüksektir çok hissetmiyorsundur. Bi arkadaşım nasıl doğum yaptığını anlamadı bile. Karnım bile normal zamanda daha çok ağrır der hep kaydirigubbakcemile3

pınarcım eşime zaten izne ayrılayım sürekli dinleneceğim diyorum inan oturmaktan akşama kadar bacaklarım şişiyor:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…