a.s.a.s.Çok güzel canım a.s.
pınarım tülaycım valla zor artık bugünde patronumun arkadaşı geldi onun asistanıda hamile bana banu benim asistana kötü örnek oluyorsun son haftaya kadar çalışıyorsun dedikafamçokkarıştı patronumda banu fedakarlık yapıyor gönüllü dedilaelaelaelaelae birlikte güldükkkkkkkkkkkk
öyle pınarcımmm onlara göre herşey kolay..bende hazır alıcam hastane için ama doktora bişey düşünmedik daha doğrusu doğumdan sonra dikişler için gittiğimizde alırız diye konuştuk eşimle..
Kıııııızlaaaaaaaaaaaaaar lohusa şerbeti setime bakıııııııııııııııııın, sonunda biblolarıda yapıştırdım
Lohusa şerbeti setini kendisi yapmak isteyenler burayaaa - Sayfa 6 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Kızlar ben geldim eve,
Bugün acayipti testleri dün tok karnına yaptırmıştım bide aç görmek istediler.Onu bakledim baya bu arada oğluş 3250 olmuş 51 cm.Doktor artık hazır heran bekleyelim dedi.Birde bugün hareketleri çok azdı nst'de istedi doktor.Bu arada dün akşamdan beridir kasıklarımda adet sancısı gibi sızı gibi bir ağrı vardı onu söyledim neyse nstde 5 dk bir sancı çıktı çok yüksek değil ama var.Doktorum yatış yapalım istersen seni tedirgin gördüm bişeyde çıkmayabilir dedi.Tekrar çatı muayenesi yaptı ( 2 kere olmuş oldu ve canım çok yandı) açılma yok sen ağrıların olursa tekrar gel dedi bende evdeyim işteeeeee.bakalım oğluş gelmeye niyetlenecekmi.Ağrılar devam ederse gidicem şuanlık bişey yok.Eve gelince dahada rahatladım.Pınarcımda saolsun arada sizde merak etmişsiniz canlarım ama şuan bişey yok bakalım civcivimle seherimi sollayacakmıyım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler cnm,sanırım ben biraz fazla süsledimwayyy çok şık olmuş çok beğendim :hooray:benimkiler bunun yanında çok sade kalıyorCADIARZU kurdalemde bitti hepsini tamamlayaım bende ekliycem kızlar
burcu malzemeleri nerden aldın canım sen
burcu sağol canım ellerine sağlık
banucum sanırım öyle ama bakalım haftaya cuma işler biterse gelmicem bitmesse gelirim belki doğuma burdan giderim:)):):
canım maşallah bebişineseni çok merak ettik iyi olmana çok sevindim canım ilk sırayı sen aldın sanırımkaydirigubbakcemile
sibelcim geçmiş olsun...neyseki kritik haftaları atlattın oğluşunun kilosuda iyi inşallah sağlıcakla kucaklarsın canım.:1hug:
Teşekkürler cnma.s.
Gözün aydın cnm, yoksa mayısın ilk bebesi geliyomu nee:ecrin_bebek:
Canım artık bundan sonrası oğluşuna kalmış. Hayırlısıyla gelsin inşallahhh Şeniz Çok heyecan yaptım valla ya hihoyyyt
sibelcimm hadi canım hakkında hayırlısı olsunnn oğluş sağlıcakla gelsin inşAllahh kilosuda yerinde zaten maşAllah cnm :)
pınarım tülaycım valla zor artık bugünde patronumun arkadaşı geldi onun asistanıda hamile bana banu benim asistana kötü örnek oluyorsun son haftaya kadar çalışıyorsun dedikafamçokkarıştı patronumda banu fedakarlık yapıyor gönüllü dedilaelaelaelaelae birlikte güldükkkkkkkkkkkk
Hakkımızda hayırlısı kızlar korkmuyorum dersem yalan olur bu sancılarda başlayınca beni bir telaş aldı kasıklarımda adet sancısı gibi belime vuran bir ağrı sizce doğum sancısı bu kadar az acılı olabilirmi? :uhm:
Canım çok güzelmiş senin yaptığın daha güzel gerçi bardaklarında harika olmuş marifetli insanın hali başka oluyo tabi.
Bu fedakarlıklarının karşılığını görürsün inşallah canım.Boşa değildir bu kadar emekler.
Kızlar öpüyoruz hepinizi, kaçtık biz oğluşlaaaaaaaa.s.a.s.
banucum sanırım öyle ama bakalım haftaya cuma işler biterse gelmicem bitmesse gelirim belki doğuma burdan giderim:)):):
Hakkımızda hayırlısı kızlar korkmuyorum dersem yalan olur bu sancılarda başlayınca beni bir telaş aldı kasıklarımda adet sancısı gibi belime vuran bir ağrı sizce doğum sancısı bu kadar az acılı olabilirmi? :uhm:
Canım çok güzelmiş senin yaptığın daha güzel gerçi bardaklarında harika olmuş marifetli insanın hali başka oluyo tabi.
Bu fedakarlıklarının karşılığını görürsün inşallah canım.Boşa değildir bu kadar emekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?