pınarcım eşime zaten izne ayrılayım sürekli dinleneceğim diyorum inan oturmaktan akşama kadar bacaklarım şişiyor:çok üzgünüm:
kızlar biz çıkıyoruz annemler gelecek akşama :)))))))))) hepinizi öptük durumla teyzeleri kendinize ve yiyenlerime iyi bakın muckkkkkkkkkkkkkkŞeniz
İnşallah Allah kuvvet versin de sana izne kadar dayan canım. Çok zor tahmin ediyorum...
İyi akşamlar canım. Öpüyorum bende seni ve kuzularını a.s.
Bende güzel bi atıştırma yaptım. Çay, simit, peynir, yeşil zeytin, domates, salatalık. Kızımın hoşuna gitti bi sağa gidiyo bi sola kaydirigubbakcemile3
kızlar bebişimiz geldi akman dün akşam sezaryenle doğum yaptı
Valla bacım belki ağrı eşiğin yüksektir çok hissetmiyorsundur. Bi arkadaşım nasıl doğum yaptığını anlamadı bile. Karnım bile normal zamanda daha çok ağrır der hep kaydirigubbakcemile3
sibelcim cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm benim...
kızlar biz çıkıyoruz annemler gelecek akşama :)))))))))) hepinizi öptük durumla teyzeleri kendinize ve yiyenlerime iyi bakın muckkkkkkkkkkkkkkŞeniz
Bende güzel bi atıştırma yaptım. Çay, simit, peynir, yeşil zeytin, domates, salatalık. Kızımın hoşuna gitti bi sağa gidiyo bi sola kaydirigubbakcemile3
sanada bitanem kendine ve defneciğime iyi bak afiyet olsun yarasın :))) öptüm ikinizideŞeniz
Herkese merhabalar kızlar,öncelikle sibelcim sana geçmiş olsun cnm,umarım hayırlısıyla kolaylıkla getirirsin bebeğini dünyaya,ne güzel ama bak sona geldin artık çok merak ettiğin bebeğinin yüzünü göreceksin artık!!Allahım yardımcın olsun!
Kızlar sonunda oğlumun eşyaları geldi çok güzel oldu insan gidip gidip odasına bakmaktan kendini alıkoyamıyor,bir iki eksik kaldı sonra size resimleri atıcam..umarım sizlerde beğenirsiniz..Herkese kolay gelsin..
Bu arada henüz bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan arkadaşlar varsa hacı şakir bebe sabun tozunu tavsiye etmiyorum ,çamaşırların üzerine yapışıp kaldı,tekrar yıkamak zorunda kaldım.Dalin bebe deterjanı aldım o güzel tavsiye edrim..Görüşmek üzere..:CüvCüv::CüvCüv:
Saolun kızlar anlamadım vallahi nedir bu yalancı sancımı gerçekmi?
İyi akşamlar canım
Ohhhhh afiyet olsu bende şöyle bir uzanayım bilgisayarıda yatağa götüreyim.Ordan takip edeyim bari yorulmuşum bugün.
Herkese merhabalar kızlar,öncelikle sibelcim sana geçmiş olsun cnm,umarım hayırlısıyla kolaylıkla getirirsin bebeğini dünyaya,ne güzel ama bak sona geldin artık çok merak ettiğin bebeğinin yüzünü göreceksin artık!!Allahım yardımcın olsun!
Kızlar sonunda oğlumun eşyaları geldi çok güzel oldu insan gidip gidip odasına bakmaktan kendini alıkoyamıyor,bir iki eksik kaldı sonra size resimleri atıcam..umarım sizlerde beğenirsiniz..Herkese kolay gelsin..
Bu arada henüz bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan arkadaşlar varsa hacı şakir bebe sabun tozunu tavsiye etmiyorum ,çamaşırların üzerine yapışıp kaldı,tekrar yıkamak zorunda kaldım.Dalin bebe deterjanı aldım o güzel tavsiye edrim..Görüşmek üzere..:CüvCüv::CüvCüv:
ya çıldırcam giremiyorum atıyor sinir oldum.
Akmandan haber var sanırım bana anlatın önceki sayfaları göremiyorum sibiko nasıl iyi sanırım.
Tülay cım sağol kesin pc ye virüs bulaştı böyle olurmu yoksa
Akmancım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhat versin tatlım.
Sibikom son durumu anlat canım ben kaçırdım gerçi ne kadar kalırım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?