2009 Mayıs Anneleri

kızlar biz çıkıyoruz annemler gelecek akşama :)))))))))) hepinizi öptük durumla teyzeleri kendinize ve yiyenlerime iyi bakın muckkkkkkkkkkkkkkŞeniz

pınarcım eşime zaten izne ayrılayım sürekli dinleneceğim diyorum inan oturmaktan akşama kadar bacaklarım şişiyor:çok üzgünüm:

kızlar biz çıkıyoruz annemler gelecek akşama :)))))))))) hepinizi öptük durumla teyzeleri kendinize ve yiyenlerime iyi bakın muckkkkkkkkkkkkkkŞeniz

İnşallah Allah kuvvet versin de sana izne kadar dayan canım. Çok zor tahmin ediyorum...

İyi akşamlar canım. Öpüyorum bende seni ve kuzularını a.s.

Bende güzel bi atıştırma yaptım. Çay, simit, peynir, yeşil zeytin, domates, salatalık. Kızımın hoşuna gitti bi sağa gidiyo bi sola kaydirigubbakcemile3

sanada bitanem kendine ve defneciğime iyi bak afiyet olsun yarasın :))) öptüm ikinizideŞeniz

Herkese merhabalar kızlar,öncelikle sibelcim sana geçmiş olsun cnm,umarım hayırlısıyla kolaylıkla getirirsin bebeğini dünyaya,ne güzel ama bak sona geldin artık çok merak ettiğin bebeğinin yüzünü göreceksin artık!!Allahım yardımcın olsun!
Kızlar sonunda oğlumun eşyaları geldi çok güzel oldu insan gidip gidip odasına bakmaktan kendini alıkoyamıyor,bir iki eksik kaldı sonra size resimleri atıcam..umarım sizlerde beğenirsiniz..Herkese kolay gelsin..
Bu arada henüz bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan arkadaşlar varsa hacı şakir bebe sabun tozunu tavsiye etmiyorum ,çamaşırların üzerine yapışıp kaldı,tekrar yıkamak zorunda kaldım.Dalin bebe deterjanı aldım o güzel tavsiye edrim..Görüşmek üzere..:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar bebişimiz geldi akman dün akşam sezaryenle doğum yaptı

hayılrı olsun ebebişiniz
gözünüz aydın:teytey::teytey::teytey:
kaç gündür merak ediyorduk bizde
Ne güzel Rabbim kavulşturmuş akmanı kızına
tebrik ederiz hem anneyi hem de babayıa.s.
maşallah

kızlar hani uyuycaktım ya uyuyamadım siteye yine giremedim şimdide atıyor.ilk sayfadan yazıyorum bakalım girebilcekmiyim

ya çıldırcam giremiyorum atıyor sinir oldum.
Akmandan haber var sanırım bana anlatın önceki sayfaları göremiyorum sibiko nasıl iyi sanırım.

tutkuncum sibel iyi ama heran doğum yapabilir gerçi sibelde burdaymış:) akmanda dün akşam sezaryanla doğum yapmış

Tülay cım sağol kesin pc ye virüs bulaştı böyle olurmu yoksa
Akmancım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhat versin tatlım.
Sibikom son durumu anlat canım ben kaçırdım gerçi ne kadar kalırım bakalım

Valla bacım belki ağrı eşiğin yüksektir çok hissetmiyorsundur. Bi arkadaşım nasıl doğum yaptığını anlamadı bile. Karnım bile normal zamanda daha çok ağrır der hep kaydirigubbakcemile3

sibelcim cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm benim...

Saolun kızlar anlamadım vallahi nedir bu yalancı sancımı gerçekmi?

İyi akşamlar canım

Bende güzel bi atıştırma yaptım. Çay, simit, peynir, yeşil zeytin, domates, salatalık. Kızımın hoşuna gitti bi sağa gidiyo bi sola kaydirigubbakcemile3

Ohhhhh afiyet olsu bende şöyle bir uzanayım bilgisayarıda yatağa götüreyim.Ordan takip edeyim bari yorulmuşum bugün.

sibelcim canim cok geçmiş olsun..çok sukur bişeyin cikmadi..ama dogurmaya az kaldi he :) sira atladin ama olmazki böyle :)) şaka bi yana..inşaAllah saglikla mutlulukla kolayca bebişini kucagina alirsin bitanem artik top velette :) onu beklicez

akmandan haber aldik cok sukur..hadi hayirli olsun ilk mayis bebişimiz a.s. akman nasil? bebiş nasil acaba? kuveze girdimi?

sanada bitanem kendine ve defneciğime iyi bak afiyet olsun yarasın :))) öptüm ikinizideŞeniz

a.s.

Ay canım çok sevindim. Hadi hayırlı olsun. Gözümüz aydın. Bizde senden haber bekliyorduk. Nasıl anneyle bebeğin durumu?

Canım hoşgeldin. Gözün aydın ne güzel gelmiş eşyalar. Resim bekliyoruz en kısa zamanda. Evet bencede Dalin'in sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı en iyisi. Hala oda misler gibi kokuyor kaç haftadır a.s.

Valla bacım eğer düzenliyse yalancı değildir. Hala 5 dk'da bir devam ediyor mu mesela? Benimde var ama düzenli değil. Sürekli takip ediyorum ara ara oluyor.

Sağolasın canım. Git git dinlen biraz a.s.

Gözleri aydın hayırlı uğurlu olsun bebek nasıl iyimi ?

ya çıldırcam giremiyorum atıyor sinir oldum.
Akmandan haber var sanırım bana anlatın önceki sayfaları göremiyorum sibiko nasıl iyi sanırım.

Kızlar iyiyim saolasınız tutkuncum tahliller temiz çıktı ama sancımda çıktı 5 dk 1 şuan azaldı gibi bilmiyorum çok şiddetli değildi zaten anlayamıyorum adet sancısı sızı gibi belime vuruyor.Az kaldı sanırım.oğluş gelmeye niyetli.

evet bebiş küvezde iyiler akman biraz yorgun normal doğum yapamadı saatlerce suni sancı aldı ama olmadı en sonunda sezaryene aldı doktor allaha şükür ikiside iyi 2260 gr doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…