2009 Mayıs Anneleri

Pınarcım aralıklı değil sürekli var ama hastanedeki gibi değil anlayamadım valla aman neyse gelmeye karar verirse bence daha güçlü hissederim gibi.

Canım Akman'ın bebişiyle ilgili bilgileri yazarsan bende yeni konu açayım doğum yapan mayıs anneleri diye. Bi listede yapayım artık başladık yavaş yavaş ne güzel yaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

evet bebiş küvezde iyiler akman biraz yorgun normal doğum yapamadı saatlerce suni sancı aldı ama olmadı en sonunda sezaryene aldı doktor allaha şükür ikiside iyi 2260 gr doğdu

Aman canım çok şükür ne güzel. Bende hemen liste yapayım oh oh çok sevindim yaaa hihoyyyt Adı belli mi? Birde dün tam olarak kaç haftalıktı?

Pınarcım aralıklı değil sürekli var ama hastanedeki gibi değil anlayamadım valla aman neyse gelmeye karar verirse bence daha güçlü hissederim gibi.

Anladım canım. Hadi hayırlısı. Gelecekse de sağlıkla gelsin oğluşum benimmmm a.s.

Pınarcım bu arada konu nasıl açıyorsun canım tarif etsene dedesi tülü almaya gitti geliinnce bende bu akşam koymayı düşüyorum odasını

evet bebiş küvezde iyiler akman biraz yorgun normal doğum yapamadı saatlerce suni sancı aldı ama olmadı en sonunda sezaryene aldı doktor allaha şükür ikiside iyi 2260 gr doğdu

cok daha iyi olcak ikiside inşaAllahhh..maşaAllah kilosuda normalmiş..inşaAllah bebiş biran önce cikar kuvezden..akmanda inşaAllah biran önce toplar kendini cok teşekkürler canim haber verdigin için a.s.

kızlar akman erkenmi doğum yaptı yanii şimdi,bebğin kilosuda az olduğuna göre öyle görünütor dimi??Neyseki ikiside iyilermiş..Boş yere sancı çektiriyorlarya çok üzülüyorum bu duruma,kolay bişeymi sanki??

canimm :) merak etme..bende cok korkuyorum anlamicam diye..cünkü doktor agriya cok dayaniklisin demişti..bende sordum dedim dogum ani gelince hissedermiyim diye..merak etme o kendini hissettirir dedi sen uzan dinlen şimdilik..herşeyin hayirlisi inşaAllahhh

Böceğim hayırlı olsun eşyalar bekliyoruz son halini
Sibikom daha vardır merak etme.
Mutahara seher kıskandı kesin şimdi Akman doğurdu ilk onda tattık heyecanı Civciv zaten sancılanmıştır ama yalancı sancı çekiyordur.
AKMANCIM ÖZEL TEBRİK MESAJI GÖNDERDİM ama özelin kapalıymış tatlım.

Pınarcım bu arada konu nasıl açıyorsun canım tarif etsene dedesi tülü almaya gitti geliinnce bende bu akşam koymayı düşüyorum odasını

Canım konulara baktığımız ekran varya orda konuların sol üstünde hemen yeni mesaj diye bi bölüm var. Oraya tıklarsan açılıyor tatlım a.s.

Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz hihoyyyt

Evet canım erken doğum yaptı. Ama iyiylermiş çok şükür ikiside :teytey:

hoşbulduk cnm,sen nasılsın bu arada?Minik kızın nasıl?

Sağolasın canım kasık ağrılarım dışında iyiyim. Sanırım yalancı sancılar artık iyice artıyolar Kızımın da keyfi yerinde. Bi sağa bi sola atıp duruyor kendini

:)))))) bencede..bunlarin ikiside aksam kalkar giderler dogurmaya :)) haftaya kadar sabredebilceklerini sanmiyorum :)))

sağol cnm,çok teşekkür ederim,bu arada resim ekelrken aşağıdan eklenti ekle var ordan eklicem dimi?daha önce hiç resim ekelmediğim için!!

çok teşekkür ederiz kızlar darısı sizlere allah sizede nasip etsin sağlıklı sıhhatli alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah

ay maşallah maşallah ilk bebeğimiz geldi çok şükür sağlıklılar inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

çok teşekkür ederiz kızlar darısı sizlere allah sizede nasip etsin sağlıklı sıhhatli alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah

Canım bebiş yanlış hatırlamıyorsam erkek di değil mi? Birde herhangi bir sorunu var mı? Bir ara öyle bir konu vardı. İnşallah sağlıklı bir bebektir a.s.

:)))))) bencede..bunlarin ikiside aksam kalkar giderler dogurmaya :)) haftaya kadar sabredebilceklerini sanmiyorum :)))
bencede bunlar dayanamazlar

sağol cnm,çok teşekkür ederim,bu arada resim ekelrken aşağıdan eklenti ekle var ordan eklicem dimi?daha önce hiç resim ekelmediğim için!!
canım eklenti falan ben ezbere yapıyorum bu işi pınar civciv iyi biliyorlar

bu arada kızlar dr a gittim çok şükür herşeyi normall 2300 gr 45.cm olmuş kuzum 2 hafta sonra tekrar gideceğimm artık 2 hafta da bir gidilecek

Kesin kesin kıskanç karı bunlar kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3

Ordan eklersen direk gözükmez canım. ImageShack® - Image Hosting Bu adrese gir. Yüklemeni yap. Sonra açılan sayfada Direct link to image yazan yerin karşısındaki linki mesaj yazacağın sayfada sarı çerçeve var canım. Onu tıkla linki oraya yapıştır mesajı gönder yerimseniben

Saolun canım arkadaşlarım banada daha var gibi geliyo belkide oğluş kandırmıştır beni..

Canım konulara baktığımız ekran varya orda konuların sol üstünde hemen yeni mesaj diye bi bölüm var. Oraya tıklarsan açılıyor tatlım a.s.

Teşekkürler hayatım perdemiz gelsin akşam hemen koyucam a.s.

Kız alemsiniz valla :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…