evet bebiş küvezde iyiler akman biraz yorgun normal doğum yapamadı saatlerce suni sancı aldı ama olmadı en sonunda sezaryene aldı doktor allaha şükür ikiside iyi 2260 gr doğdu
Pınarcım aralıklı değil sürekli var ama hastanedeki gibi değil anlayamadım valla aman neyse gelmeye karar verirse bence daha güçlü hissederim gibi.
evet bebiş küvezde iyiler akman biraz yorgun normal doğum yapamadı saatlerce suni sancı aldı ama olmadı en sonunda sezaryene aldı doktor allaha şükür ikiside iyi 2260 gr doğdu
Aman canım çok şükür ne güzel. Bende hemen liste yapayım oh oh çok sevindim yaaa hihoyyyt Adı belli mi? Birde dün tam olarak kaç haftalıktı?
Anladım canım. Hadi hayırlısı. Gelecekse de sağlıkla gelsin oğluşum benimmmm a.s.
Pınarcım aralıklı değil sürekli var ama hastanedeki gibi değil anlayamadım valla aman neyse gelmeye karar verirse bence daha güçlü hissederim gibi.
a.s.
Canım hoşgeldin. Gözün aydın ne güzel gelmiş eşyalar. Resim bekliyoruz en kısa zamanda. Evet bencede Dalin'in sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı en iyisi. Hala oda misler gibi kokuyor kaç haftadır a.s.
hoşbulduk cnm,sen nasılsın bu arada?Minik kızın nasıl?
Pınarcım bu arada konu nasıl açıyorsun canım tarif etsene dedesi tülü almaya gitti geliinnce bende bu akşam koymayı düşüyorum odasını
kızlar akman erkenmi doğum yaptı yanii şimdi,bebğin kilosuda az olduğuna göre öyle görünütor dimi??Neyseki ikiside iyilermiş..Boş yere sancı çektiriyorlarya çok üzülüyorum bu duruma,kolay bişeymi sanki??
hoşbulduk cnm,sen nasılsın bu arada?Minik kızın nasıl?
Böceğim hayırlı olsun eşyalar bekliyoruz son halini
Sibikom daha vardır merak etme.
Mutahara seher kıskandı kesin şimdi Akman doğurdu ilk onda tattık heyecanı Civciv zaten sancılanmıştır ama yalancı sancı çekiyordur.
AKMANCIM ÖZEL TEBRİK MESAJI GÖNDERDİM ama özelin kapalıymış tatlım.
Mutahara seher kıskandı kesin şimdi Akman doğurdu ilk onda tattık heyecanı Civciv zaten sancılanmıştır ama yalancı sancı çekiyordur.
çok teşekkür ederiz kızlar darısı sizlere allah sizede nasip etsin sağlıklı sıhhatli alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah
bencede bunlar dayanamazlar:)))))) bencede..bunlarin ikiside aksam kalkar giderler dogurmaya :)) haftaya kadar sabredebilceklerini sanmiyorum :)))
canım eklenti falan ben ezbere yapıyorum bu işi pınar civciv iyi biliyorlarsağol cnm,çok teşekkür ederim,bu arada resim ekelrken aşağıdan eklenti ekle var ordan eklicem dimi?daha önce hiç resim ekelmediğim için!!
:)))))) bencede..bunlarin ikiside aksam kalkar giderler dogurmaya :)) haftaya kadar sabredebilceklerini sanmiyorum :)))
sağol cnm,çok teşekkür ederim,bu arada resim ekelrken aşağıdan eklenti ekle var ordan eklicem dimi?daha önce hiç resim ekelmediğim için!!
canimm :) merak etme..bende cok korkuyorum anlamicam diye..cünkü doktor agriya cok dayaniklisin demişti..bende sordum dedim dogum ani gelince hissedermiyim diye..merak etme o kendini hissettirir dedisen uzan dinlen şimdilik..herşeyin hayirlisi inşaAllahhh
Canım konulara baktığımız ekran varya orda konuların sol üstünde hemen yeni mesaj diye bi bölüm var. Oraya tıklarsan açılıyor tatlım a.s.
:)))))) bencede..bunlarin ikiside aksam kalkar giderler dogurmaya :)) haftaya kadar sabredebilceklerini sanmiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?