2009 Mayıs Anneleri

o zaman bende bi denemiş oluyum kızlar dayanamıcam yorumlarınız duymak istiyorum,tabiki göndermeyi becerebilirsem,eklentiden olmuyor çünkü sayfa çılmıyor bi türlü bende linki kopyalıyorum bakalım açılacakmı?C:\Users\ferda\Desktop\dağhanın odası\S6301710.JPG
açabilen olursa bişeyler yazsın kızlar olurmu?

ben çok yorulmuşum( kocişe de sesimi çıkaramıyorum! bişey desem bir ton laf duyacam. aslında çok ağır bir iş de yapmadım ama gün boyu ayakta olunca,bide eğil kalk eğil kalk, yorulmuşum işte. hamlaşmışım yahu!
akman'dan ne haber? galiba yazmış.okumadım ama. bebişi nasılmış?

saol canım okuduğum kadarıyla herkesler iyi

sibikocum doğuruyormusun kız ay civciv duymasın valla doğurur zorla ona göre:)))

cok sukur akmanın guzel haberlerını aldık
AKMAN canım gozun aydın Allahım analı babalı buyutsun
canım bebış ne kadar guvozde kalıcak bellımı maşlalh kılosu ıyıymış
bebısımız ıyımı bacım aklımız hep sızdeydı
cok sukur rahat nefes aldık[B
[/B]

Canım bu şekilde olmaz. Sen benim dediklerimi uygula yerimseniben

ImageShack® - Image Hosting Bu adrese gir. Yüklemeni yap. Sonra açılan sayfada Direct link to image yazan yerin karşısındaki linki mesaj yazacağın sayfada sarı çerçeve var canım. Onu tıkla linki oraya yapıştır mesajı gönder ...

Afferim sana ya valla dövücem seni klava:

Akman dün gece doğum yapmış. Bebiş 2260 gr'mış. Küvezdeymiş. Ama iyiymiş durumları çok şükür yerimseniben

canim..o siteye gir.."browse" bölümünden pc deki resmini sec.."resize image" tik koy ve 320 x 240 yap.. ve "start upload" butonuna bas..cikan sayfada "Hotlink for forums (1)" yazan yerin karşisindaki linki buraya kopyala

sağol cnm yaptım sanırım,ama sarı renk bi yer göremiyorum buraya yapıştırsam olmazmı?çok soru sordum farkındayım..Olmazsa başka zaman denicem tamam?
http://img24.imageshack.us/img24/4290/s6301710.jpg

anacim sende bu gidişle siraya giriceksin..yahu dinlenin,yavas hareket edin,kendinizi yormayin dedikçe temizlik delisi oldunuz :)))

yahu cok kıskandım sımdı bende gıdıyom sımdı sezeryan olmaya banane len

heh ikinmaya basla şimdiden sen :))))))

sağol cnm yaptım sanırım,ama sarı renk bi yer göremiyorum buraya yapıştırsam olmazmı?çok soru sordum farkındayım..Olmazsa başka zaman denicem tamam?

Olmuş canım ama çok büyük :) Sen aynı şekilde yüklemeyi bi daha yap. Ama bu sefer direk to link image yazan yerdeki değilde Hotlink for forums (1) yazan yerin yanındak ilnki alıp aynen mesaja yapıştır daha iyi olacak canım. Hadi dene bakalım olacak yerimseniben

Bu arad yazmayı unuttum ama çok güzel olmuş canım. Çok şirin gözüküyor. Sağlıkla büyüsün oğluşun içinde a.s.

kızlar ben çıkıyorum çok yoruldumm((( kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi...

Güle güle canım. Evde dinlen bol bol a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…