2009 Mayıs Anneleri

saol canım okuduğum kadarıyla herkesler iyi

sibikocum doğuruyormusun kız ay civciv duymasın valla doğurur zorla ona göre:)))

Kızların adı çıktı valla sizin yüzünüzden :roflol::roflol:

yahu cok kıskandım sımdı bende gıdıyom sımdı sezeryan olmaya banane len

Allah iyiliğinizi versin size gülmekten sanıclarım tuttu yine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol cnm yaptım sanırım,ama sarı renk bi yer göremiyorum buraya yapıştırsam olmazmı?çok soru sordum farkındayım..Olmazsa başka zaman denicem tamam?
http://img24.imageshack.us/img24/4290/s6301710.jpg

Çok güzel canım iyi günlerde kullansın bebişin

kızlar ben çıkıyorum çok yoruldumm((( kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi...

İyi akşamlar cnm

Tamam cnm denicem ama şimdi değil kocam geldi çünkü,,biz bi yemeğimizi yiyelim ben sonra açar yaparım oldumu,resmi küçültüp göndericem bu sefer çok sağolasın cnm..

sıbıko gulme canım sncıların tutar sonra benden erken dogurursun
bu sefer kıskanclıkdan ben kesın dogururum zaten ben senın haftana gelınce almış olcak doktorum 37.1 de

bu sefer kıskanclıkdan ben kesın dogururum zaten ben senın haftana gelınce almış olcak doktorum 37.1 de

Kız yerim ben seni tamam merak etme bekliycem sırnaşık şey ben seni ama hülyayı beklemem söyliyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tamam cnm denicem ama şimdi değil kocam geldi çünkü,,biz bi yemeğimizi yiyelim ben sonra açar yaparım oldumu,resmi küçültüp göndericem bu sefer çok sağolasın cnm..

Rica ederim canım benim a.s.

Afiyet olsunnnnn a.s.

kızlar eşim geliyomuş ben kacar görüşürüzzzz

Güle güle canım a.s.

Kız yerim ben seni tamam merak etme bekliycem sırnaşık şey ben seni ama hülyayı beklemem söyliyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ay ben sizin ikinizi de yerim kıskanç karılar sizi kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3

hulya yok nerdekı dogurmaya gıtmesın bu karu ya ıkınıyordur yada sezeryan ıcın doktorunu bogazlıyordur :jeyyar:

kızlar bebişimiz geldi akman dün akşam sezaryenle doğum yaptı
Hoşgeldin bebeeeeek, Rabbim seni ana babana bağışlasın inş., uzun ömürler versin, hep mutlu ol,darısı bizim başımıza inş.

sağol cnm yaptım sanırım,ama sarı renk bi yer göremiyorum buraya yapıştırsam olmazmı?çok soru sordum farkındayım..Olmazsa başka zaman denicem tamam?
http://img24.imageshack.us/img24/4290/s6301710.jpg

Çok güzel olmuş cnm, güle güle uyusun oynasın bebişin içinde, bu arada hacı şakiride atma bence kullanmadan önce sulandırıp eritirsen kullanabilirsin
:lepi:

Cnm belkide yalancı sancıdır, takip et bakalım ama panik olma,bizide merakta bırakmayerimseniben
:roflol::roflol:
bu arada kızlar dr a gittim çok şükür herşeyi normall 2300 gr 45.cm olmuş kuzum 2 hafta sonra tekrar gideceğimm artık 2 hafta da bir gidilecek
esencim maşallah bebişine,darısı basıma inş. bende cts günü gidicem
Cnm sen uzan en iyisi,artık doğuma kadar böyle olcak napalm

hulya yok nerdekı dogurmaya gıtmesın bu karu ya ıkınıyordur yada sezeryan ıcın doktorunu bogazlıyordur :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Cnm belkide yalancı sancıdır, takip et bakalım ama panik olma,bizide merakta bırakmayerimseniben

:roflol::roflol:

Saol cnm dinlenmedeyim bişey olursa zaten kesin kızlardan birine msj atarım.

Ya kızlar ben alıntı yapamıyorum!! şu gülen yüzleri de kullanamıyorum! Deli olacam yaaaaa!! Sizde yok anlaşılan böyle bi sorun(
neyse akman'a ne olmuş bi bakayım diye geldim. Yatcam şimdi. Bütün kemiklerim ağrıyor( ama evimde missler gibi oldu:) öpücükler hepinize..
Piştt kızlar,bu arada ne bu doğurma merakı ya?? Biz mayıs annesiyiz,yavaş oluuun! Siz doğurunca biz nasıl bekleyecez???

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İyi oldu sana alıntı da yapama, gülen yüzleri de kullanama klava: Kızdım sana çok. Niye yordun bacım bu kadar kendini :1hug:

İşin esprisi bacım. Hepimiz inşallah sağlıkla zamanında yaparız doğumumuzu a.s.

kızlar iyi akşamlar

İyi akşamlar canım. Sana bebişle ilgili bişeyler sordum ama sanırım okumadın

Ay bi dakika Akman sen misin canım yoksa görünce sen misin hala kafam karıştı :uhm:

Son düzenleme:
Şimdi eşim aradı. Daha gümrükten yeni çıkmış. Gelmesi 1 saati geçer. Bende tam kalkıp yemek yapmaya başlayayım diyordum ama halimde yok. Kayınvalidem aradı kızım ben yemekleri yaptım gelin burda yiyin dedi. Eşimde geçerken beni alıcak hehe bugünde kurtuldum yemek derdinden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Oooooooyy bayılıyom kayınvalidene, tam zamanında aramış yani:icecream:

kızlar iyi akşamlar

canım hoşgeldin nasıl oldun bebeğin iyimi?

Oh ne güzel benimde aynen kayınvalidem geldi bulaşıklarımı yıkayıp evimi topladı birazdanda yemek getirecek hihoyyyt

Oooooooyy bayılıyom kayınvalidene, tam zamanında aramış yani:icecream:

Valla bende bayılıyorum zamanlamasına hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Yoksa eşim kızartma istemişti. Şimdi kim kızartma yapıcaktı, sonra ocağı , mutfağı, her yeri temizleyecekti ooooo delikafadulden

canım hoşgeldin nasıl oldun bebeğin iyimi?

Oh ne güzel benimde aynen kayınvalidem geldi bulaşıklarımı yıkayıp evimi topladı birazdanda yemek getirecek hihoyyyt

Oh valla Allah razı olsun bu kayınvalidelerden. Seninki yakın heralde canım. Benimki yine arabayla 15 dk falan. Eğer yürüme mesafesinde falan olsa var ya ooo hiç çıkmaz burdan. Hergün herşeyimi yapar sağolsun. O mesafeden bile yetişiyor herşeyime hihoyyyt

Ankakusu, Fulya, Ilgin tesekkür ediyorum kizlar güzel dilekleriniz icin...

Bengi'cigim, yarin cati muayenesi olursam, tüm detaylariyla anlatirim merak etme:)

Pinar'cigim, eve gelir gelmez raporumu yazacagim, söz:)

Sibel, gözün aydin tahlil sonuclarin temiz cikmis. Biraz daha dayanir umarim bebisin, bu sürede sende kendini psikolojik olarak iyice hazirlarsin. Hemde bebisin biraz daha tombullasir...

Akman adina cok sevindim, darisi bizim basimiza...

Evet cnm çok yakın, allah razı olsun hakkaten hakları ödenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…