2009 Mayıs Anneleri

Tamam canım bekliyorum yerimseniben

Evet cnm çok yakın, allah razı olsun hakkaten hakları ödenmez.

:Saruboceq:a.s.

Kızlar şimdi haberlerde izledim ayy hala gülüyoooom:roflol::roflol:
Birisi bebişinin adını BARAN OBAMA koymuş yaaa:roflol::roflol:
zıbıtmışlar iyice daha neler yaa:roflol::roflol:
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae laelaelaelaelaelaelaelaelaelae laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Yuh yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İşin cılkını çıkarmaya bayılıyoruz valla :roflol: :roflol: :roflol:

Yuh yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İşin cılkını çıkarmaya bayılıyoruz valla :roflol: :roflol: :roflol:

ayneeeeen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Eşim beni almaya geliyomuş kızlar. Ben giyineyim. Akşam orda kalırız artık. Yarın ordan girerim öğlene doğru nete. Öpüyorum sizi. Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın a.s.

Eşim beni almaya geliyomuş kızlar. Ben giyineyim. Akşam orda kalırız artık. Yarın ordan girerim öğlene doğru nete. Öpüyorum sizi. Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın a.s.

Güle güle cnm, iyi bak kendineŞenizŞeniz

bu sefer senin dediğin gib i yaptım cnm bak bakalım olmuşmu?

bacım okadar kolay çıksaydı bu veletler ben şimdiye çoktan doğurmuştummm delikafaduldendelikafadulden

ee ben sizee ne diyimmmm :dilcikar::dilcikar:

:)))))) bencede..bunlarin ikiside aksam kalkar giderler dogurmaya :)) haftaya kadar sabredebilceklerini sanmiyorum :)))

rahat rahat istediğimiz zamanda bile doğurmamıza izin vermiyosunuz yahuuu :mymeka::mymeka:

çok teşekkür ederiz kızlar darısı sizlere allah sizede nasip etsin sağlıklı sıhhatli alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah

canımmmm Allah bağışlasın bebişiniii analı babalı büyütdün inşAllahh ilk mayıs Annesi oldunn tebrikk ediyoruz seni ŞenizŞeniz

bu arada kızlar dr a gittim çok şükür herşeyi normall 2300 gr 45.cm olmuş kuzum 2 hafta sonra tekrar gideceğimm artık 2 hafta da bir gidilecek

oyy oyy maşAllah kuzucuğumuza cnmmm Şeniz

sana okadar dedik dimi kendini yorma diyee :mymeka::mymeka::mymeka:klava:

saol canım okuduğum kadarıyla herkesler iyi

sibikocum doğuruyormusun kız ay civciv duymasın valla doğurur zorla ona göre:)))

:mymeka::mymeka::dilcikar::dilcikar:

yahu cok kıskandım sımdı bende gıdıyom sımdı sezeryan olmaya banane len

beceriksizz karu hep senin yüzünden bu karuların diline düştük zaten :mymeka:
sağol cnm yaptım sanırım,ama sarı renk bi yer göremiyorum buraya yapıştırsam olmazmı?çok soru sordum farkındayım..Olmazsa başka zaman denicem tamam?
http://img24.imageshack.us/img24/4290/s6301710.jpg

canımmm bayıldımmm oğluşun odasına güle güle kullanın bitanemm Şeniz
Kız yerim ben seni tamam merak etme bekliycem sırnaşık şey ben seni ama hülyayı beklemem söyliyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen hele bi benden önce doğurda bak ne yapıyomm seniii klava:klava:

hulya yok nerdekı dogurmaya gıtmesın bu karu ya ıkınıyordur yada sezeryan ıcın doktorunu bogazlıyordur :jeyyar:

hıı doğurdum hatta şu an kucağımda emzirişyomm darısı sana delikafaduldendelikafadulden

ballı hatunn af,yet olsunnnn Şeniz

merhaba ben size bişey sormak istiyorum 31+5 haftamdayım bugün dr gittik allaha şükür herşey yolunda ama dr birdaha mayısın 20 si gibi çağırdı geç değilmi zaten 29 mayısta 9.ayım doluyo bilginiz varmı dr sizi ne sıklıkta çağırdı

canim nisanin 20si olmasin?? cok gec 20 mayis..bizi artik haftada 1,10günde 1 yada engec 15 günde 1 cagiriyorlar canim..bence sen tekrar bi sor..olmadi 2-3 hafta sonra tekrar git..

merhaba kızlar oy oyy yazmayalı neler olmuş neler bizim mısır tanelerinden biri patlamış bile akmancım Allah analı babalı uzun ömür versin yavruna darsı biz mayıs annelerinin başına bizde nille iyiyiz kızlar 10 nisanda ilk nst mize giricez 1 mayıstada korktuğum çatı muaynesi var kızlar çatı muaynesi olan varsa yazsın bişiler içim rahatlasın ben acayip tırsıyorum hepinizi öptüm canlarım bebişlerinize ve kendinize iyi bakın bu arada böcekcim odan bir harika güle güle iyi günlerde kullansın yavrucuğun iyi akşamlar ayyy yazmaktan yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…