Ankakusu, Fulya, Ilgin tesekkür ediyorum kizlar güzel dilekleriniz icin...
Bengi'cigim, yarin cati muayenesi olursam, tüm detaylariyla anlatirim merak etme:)
Pinar'cigim, eve gelir gelmez raporumu yazacagim, söz:)
Sibel, gözün aydin tahlil sonuclarin temiz cikmis. Biraz daha dayanir umarim bebisin, bu sürede sende kendini psikolojik olarak iyice hazirlarsin. Hemde bebisin biraz daha tombullasir...
Akman adina cok sevindim, darisi bizim basimiza...
Evet cnm çok yakın, allah razı olsun hakkaten hakları ödenmez.
Yuh yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İşin cılkını çıkarmaya bayılıyoruz valla :roflol: :roflol: :roflol:
Eşim beni almaya geliyomuş kızlar. Ben giyineyim. Akşam orda kalırız artık. Yarın ordan girerim öğlene doğru nete. Öpüyorum sizi. Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın a.s.
Olmuş canım ama çok büyük :) Sen aynı şekilde yüklemeyi bi daha yap. Ama bu sefer direk to link image yazan yerdeki değilde Hotlink for forums (1) yazan yerin yanındak ilnki alıp aynen mesaja yapıştır daha iyi olacak canım. Hadi dene bakalım olacak yerimseniben
Sibel, gözün aydin tahlil sonuclarin temiz cikmis. Biraz daha dayanir umarim bebisin, bu sürede sende kendini psikolojik olarak iyice hazirlarsin. Hemde bebisin biraz daha tombullasir...QUOTE]
İyi dileklerin için saol cnm sağlıkla gelsinde hiç önemli değil.Seninde doğumgününmüş canım ancak kutluyabiliyorum kusura bakma nice yıllara.
Kızlar şimdi haberlerde izledim ayy hala gülüyoooom:roflol::roflol:
Birisi bebişinin adını BARAN OBAMA koymuş yaaa:roflol::roflol:
zıbıtmışlar iyice daha neler yaa:roflol::roflol:
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae laelaelaelaelaelaelaelaelaelae laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Yuhhh artık laelaelaelaelae
Hoşgeldin bebeeeeek, Rabbim seni ana babana bağışlasın inş., uzun ömürler versin, hep mutlu ol,darısı bizim başımıza inş.
Çok güzel olmuş cnm, güle güle uyusun oynasın bebişin içinde, bu arada hacı şakiride atma bence kullanmadan önce sulandırıp eritirsen kullanabilirsin:lepi:
sağol cnm çok teşekkür ederim,zaten hacı şakirle bugün beyazları 90 dereceye atıp yıkadım,bizimkileri tabi,bu sefer erimiş gayet de güzel olmuş.:)
Hakkımızda hayırlısı kızlar korkmuyorum dersem yalan olur bu sancılarda başlayınca beni bir telaş aldı kasıklarımda adet sancısı gibi belime vuran bir ağrı sizce doğum sancısı bu kadar az acılı olabilirmi? :uhm:
Canım çok güzelmiş senin yaptığın daha güzel gerçi bardaklarında harika olmuş marifetli insanın hali başka oluyo tabi.
Bu fedakarlıklarının karşılığını görürsün inşallah canım.Boşa değildir bu kadar emekler.
Böceğim hayırlı olsun eşyalar bekliyoruz son halini
Sibikom daha vardır merak etme.
Mutahara seher kıskandı kesin şimdi Akman doğurdu ilk onda tattık heyecanı Civciv zaten sancılanmıştır ama yalancı sancı çekiyordur.
AKMANCIM ÖZEL TEBRİK MESAJI GÖNDERDİM ama özelin kapalıymış tatlım.
:)))))) bencede..bunlarin ikiside aksam kalkar giderler dogurmaya :)) haftaya kadar sabredebilceklerini sanmiyorum :)))
çok teşekkür ederiz kızlar darısı sizlere allah sizede nasip etsin sağlıklı sıhhatli alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah
bu arada kızlar dr a gittim çok şükür herşeyi normall 2300 gr 45.cm olmuş kuzum 2 hafta sonra tekrar gideceğimm artık 2 hafta da bir gidilecek
ben çok yorulmuşum( kocişe de sesimi çıkaramıyorum! bişey desem bir ton laf duyacam. aslında çok ağır bir iş de yapmadım ama gün boyu ayakta olunca,bide eğil kalk eğil kalk, yorulmuşum işte. hamlaşmışım yahu!
akman'dan ne haber? galiba yazmış.okumadım ama. bebişi nasılmış?
saol canım okuduğum kadarıyla herkesler iyi
sibikocum doğuruyormusun kız ay civciv duymasın valla doğurur zorla ona göre:)))
yahu cok kıskandım sımdı bende gıdıyom sımdı sezeryan olmaya banane len
sağol cnm yaptım sanırım,ama sarı renk bi yer göremiyorum buraya yapıştırsam olmazmı?çok soru sordum farkındayım..Olmazsa başka zaman denicem tamam?
http://img24.imageshack.us/img24/4290/s6301710.jpg
Kız yerim ben seni tamam merak etme bekliycem sırnaşık şey ben seni ama hülyayı beklemem söyliyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hulya yok nerdekı dogurmaya gıtmesın bu karu ya ıkınıyordur yada sezeryan ıcın doktorunu bogazlıyordur :jeyyar:
Oh valla Allah razı olsun bu kayınvalidelerden. Seninki yakın heralde canım. Benimki yine arabayla 15 dk falan. Eğer yürüme mesafesinde falan olsa var ya ooo hiç çıkmaz burdan. Hergün herşeyimi yapar sağolsun. O mesafeden bile yetişiyor herşeyime hihoyyyt
bacım okadar kolay çıksaydı bu veletler ben şimdiye çoktan doğurmuştummm delikafaduldendelikafadulden
ee ben sizee ne diyimmmm :dilcikar::dilcikar:
rahat rahat istediğimiz zamanda bile doğurmamıza izin vermiyosunuz yahuuu :mymeka::mymeka:
canımmmm Allah bağışlasın bebişiniii analı babalı büyütdün inşAllahh ilk mayıs Annesi oldunn tebrikk ediyoruz seni ŞenizŞeniz
oyy oyy maşAllah kuzucuğumuza cnmmm Şeniz
sana okadar dedik dimi kendini yorma diyee :mymeka::mymeka::mymeka:klava:
:mymeka::mymeka::dilcikar::dilcikar:
beceriksizz karu hep senin yüzünden bu karuların diline düştük zaten :mymeka:
canımmm bayıldımmm oğluşun odasına güle güle kullanın bitanemm Şeniz
sağolasın cnm çok çok daha güzeli sizin olsun dilerim...
merhaba ben size bişey sormak istiyorum 31+5 haftamdayım bugün dr gittik allaha şükür herşey yolunda ama dr birdaha mayısın 20 si gibi çağırdı geç değilmi zaten 29 mayısta 9.ayım doluyo bilginiz varmı dr sizi ne sıklıkta çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?