[
canımgördüm ve bayıldımhihoyyyt güle güle kullansın yağız paşa:lepi:
sibelcim yeni gördüm oda harika olmuş çok tatlı ve ferah bir havası var güle güle kullansın oğluşun canım
[Gördüm bacım oraya da yazdım. Çok güzel olmuş. Çok beğendim. Kuzum güzel günlerde kullansın inşallah odasını hihoyyyt
Çok güzel olmuş sibelcim, güle güle oynasın uyusun içinde yağız paşamız
sibelcim oda çok güsel yorumu o tarafa yaptım :))
kızlar,ben bişey yaptım amaaaaa,iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum??
hani şu isim mevzusu vardı ya bizim,eşim bebeğin bir ismi mehmet (babasının adı) olsun diye tutturmuştu hani. bende melih kaan istiyorum. zamana bırakmıştım,daha hiç açmıyordum konuyu. bugün bebek şekerlerinin üzerine yapıştırmak için küçük notlar yazdım, yazıcıdan çıkarttım. notta "bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, hoşgeldin melih kaan bebek" yazıyordu. minik minik kestim, patiklerin üstüne göre. sonra bunu eşim gördü. okudu, çok bozuldu ama bişey demedi bana. kitabını aldı,yatağa gitti. pffff!! ben ciddi olduğumu göstermek istiyorum ama eşimi kırdığım için de üzüldüm şimdi(( ama bana başka çare bırakmadı ki!!
kızlar iyi akşamlar napıyorsunuz biz kurtlar vadisini izliyoruz
ee iyi olmuş kararlılıgını belli etmen ama keşke ortak bi karar verseniz!!kızlar,ben bişey yaptım amaaaaa,iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum??
hani şu isim mevzusu vardı ya bizim,eşim bebeğin bir ismi mehmet (babasının adı) olsun diye tutturmuştu hani. bende melih kaan istiyorum. zamana bırakmıştım,daha hiç açmıyordum konuyu. bugün bebek şekerlerinin üzerine yapıştırmak için küçük notlar yazdım, yazıcıdan çıkarttım. notta "bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, hoşgeldin melih kaan bebek" yazıyordu. minik minik kestim, patiklerin üstüne göre. sonra bunu eşim gördü. okudu, çok bozuldu ama bişey demedi bana. kitabını aldı,yatağa gitti. pffff!! ben ciddi olduğumu göstermek istiyorum ama eşimi kırdığım için de üzüldüm şimdi(( ama bana başka çare bırakmadı ki!!
ayy sorma bizimkide onu izlio ben cook sıkılıyorum onu izlerken..kızlar iyi akşamlar napıyorsunuz biz kurtlar vadisini izliyoruz
[k] {n} [k];6214788 .!.:ee iyi olmuş kararlılıgını belli etmen ama keşke ortak bi karar verseniz!!
benm eşimde tutturdu elif elif ama ben istemedim kaç aydır onu ikna etmeye calıştım en sonunda oldu benm istediigim olacak. ama onuda kırmak istemedim. sonra başa kakma durumları olur git güzelce gönlünü al zor durum valla allah yardımcın olsun..
ayy sorma bizimkide onu izlio ben cook sıkılıyorum onu izlerken..
takılıyorum buralarda işte...
bende parmaklıklar ardındayı ızlıyordum ama kociş kumandayı ele gecordı artık bende kurtlar vadısı ızlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?