2009 Mayıs Anneleri

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ayy birsene çokk sevindimm kızlarrr yaa garibim şükürler olsun sağlıcakla aldı kuzucukları kucağına darısı bizlere inşAllahh :Saruboceq:

artık hergün yeni bi doğum ahberi alıcaz galibaa :uhm:

seherim ben sana okadar söledim sıranı kaptırma diye ama klava: yine verdin sırayı :roflol::roflol:

sibelcim oda çok güsel yorumu o tarafa yaptım :))

kıvılcımm tatlım seninde bebişe maşAllah tosuncukk olmuşşş :))

ayy kızlar yaaa parmaklıklar ardındayı izlediniz mi?? Berayda doğurdu delikafaduldendelikafadulden nasıl duygulandım anlatamammm o minicik ellerini görüncee senağlamasenağlamasenağlama

kimseler yok valla kızlar bu akşam hangi dizi var hımm söyleyin bakalım
civcivim maalesef ben bilmiyorum izlemedim o diziyi ztaner tv sıkıyr beni ya izleyemiyorum artık bir şey

kızlar benim karnım baya aşağıya indi ve defnem çok baskı yapıyor artık otururken rahat değilim yatarken hiç değilim nefes alamıyorum gibi oluyor kalbim hızlı çarpıyor valla hiç bir yere sığamıyorum artık

küçük bir yastık var onu karnımın altına koyup yan yatınca genelde sola yatıyorum o zaman rahat ediyorum biraz ölede uyuyakalıyorum

allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin annişler

bugün aşk-ı memnu günü. kimileri de kurtlar vadisine bakıyo olabilir. bide samanyolunda var bi dizi ama adını hatırlamıyorum. yani bugün yoğun goncacım:)) o dediklerin bende de var. bazen yardım almadan kalkamıyorum, o kadar yani!!

[

canımgördüm ve bayıldımhihoyyyt güle güle kullansın yağız paşa:lepi:

sibelcim yeni gördüm oda harika olmuş çok tatlı ve ferah bir havası var güle güle kullansın oğluşun canım

[Gördüm bacım oraya da yazdım. Çok güzel olmuş. Çok beğendim. Kuzum güzel günlerde kullansın inşallah odasını hihoyyyt

Çok güzel olmuş sibelcim, güle güle oynasın uyusun içinde yağız paşamız

sibelcim oda çok güsel yorumu o tarafa yaptım :))

hihoyyytKızlar beğenmenize çok sevindim valla sonunda bitti bi oğluşun gelmesi kaldı.hihoyyyt

kızlar şimdi geldim arkadaşım doğum yaptı bir oğlu oldu tosun paşa 4220gr doğdu.
normali çok istiyordu ama bebek aşağı inememiş Allahtan yapmamış çünkü kordonu boynuna dolanmış hem suni sancıyı çekecekti hemde sezeryana gireceti apar topar böylesi hayırlıymış ,

okuduğum kadarıyla sizler iyiymişsiniz

kızlar,ben bişey yaptım amaaaaa,iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum??
hani şu isim mevzusu vardı ya bizim,eşim bebeğin bir ismi mehmet (babasının adı) olsun diye tutturmuştu hani. bende melih kaan istiyorum. zamana bırakmıştım,daha hiç açmıyordum konuyu. bugün bebek şekerlerinin üzerine yapıştırmak için küçük notlar yazdım, yazıcıdan çıkarttım. notta "bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, hoşgeldin melih kaan bebek" yazıyordu. minik minik kestim, patiklerin üstüne göre. sonra bunu eşim gördü. okudu, çok bozuldu ama bişey demedi bana. kitabını aldı,yatağa gitti. pffff!! ben ciddi olduğumu göstermek istiyorum ama eşimi kırdığım için de üzüldüm şimdi(( ama bana başka çare bırakmadı ki!!

canım haklısın aslında ınsan 10 kere dogurmuyorya bend eıstedıgımı koyamadım ıcımde kaldı ama esınıde kırma gıt guzelce konuş canım bence
onu kırmak ıstemedıgını ama melıh kaan ısmınıde cok sevdıgını soyle emınım senı anlar hadı kolay gelsın ama sert ve kırıcı olma sakın

cerencim bitanem eşinle birlikte verin kararık hem onun hem senin gönlün olsun tabi herkes ister bebişinin ismini kendisi koymak ama ne yapacaksın eşini kırma boşver bitanem gönlünü al

ee iyi olmuş kararlılıgını belli etmen ama keşke ortak bi karar verseniz!!
benm eşimde tutturdu elif elif ama ben istemedim kaç aydır onu ikna etmeye calıştım en sonunda oldu benm istediigim olacak. ama onuda kırmak istemedim. sonra başa kakma durumları olur git güzelce gönlünü al zor durum valla allah yardımcın olsun..
kızlar iyi akşamlar napıyorsunuz biz kurtlar vadisini izliyoruz
ayy sorma bizimkide onu izlio ben cook sıkılıyorum onu izlerken..

takılıyorum buralarda işte...

aynen canım bende sıkılıyorum sizlerle konuşmak çok güzel

gerçekten ya ne var bu kurtlar vadisinde anlamıyorum benim eşimde onu izliyor :a015:

ayy bende hem parmaklıklara hem kurtlara bakıyordum diziler bitti şimdi herkez dökülür tek tek...

bu arada mutahara dün geceden beri yok yaw ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…