2009 Mayıs Anneleri

bende tuzu kestim canım ama geç kaldım galiba:uhm:

Allah yardımcın olsun semracım. izne erken ayrılman veya rapor alman gibi bir durum yok mu? şu zamanlarda çalışmak çok zor yaa! dün evde bi temizlik yaptım,bugün nerdeyse öğlene kadar yattım!

amin canım ben kendim istiyorum çünkü kızıma bakıcak kimse yok mecbur bakıcı tutucaz daha çok vakit geçirmek istiyorum ama gün geçtikçe iyice ağırlaşıyorum napıcam bilmiyorum canım:çok üzgünüm:

canım bende artık iyice zorlanıyorum ahh ay sonu bir gelse tatlım sen ne zaman ayrılacaksın izne:CüvCüv::bbo:a.s.

aa tülay sana neden kan ilacı vermedi doktor? benimki doğumdan sonra bile devam edeceğimi söyledi.

günde bir kere sabah aç karnına içiyorum canım.

Kızlar kan ilacı dediğiniz demir hapı mı oluyor? Ben sabah onu aç karnına içiyorum, sonra multivitaminim var onu içiorum , akşamları da kalsiyum ilacı. Bi de ben hap yutamıyorum cok zor oluo wallahi. Doğumdan sonra içicez mi ilac ya
:çok üzgünüm:

evet canım demir ilacı oluyor doğumdan sonrada içiliyor tatlıma.s.

ben de cikiyorum, herkese iyi aksamlar, kendinize ve bebislerinize iyi bakin, dogurmak icin de fazla acele etmeyin, az kaldi biraz daha sabir yahu...

evet canım demir ilacı. benim doktor doğumdan sonra da bir süre devam gerektiğini söyledi. ama ben vitamin almıyorum. dengeli beslendiğine inanıyorsan vitamine gerek yok dedi doktorum. bende bıraktım.

kızlar ben kaçıyorum çok yoruldum bugün yine başım felaket zonkluyor.hepinizi öptük teyzeleri kızımla birlikte..görüşmek üzre iyi akşamlar..

Kızlar bi ce diyip kaçıcam, iyi akşamlar hepinizee
canım benim kan değerlerim çok iyi o yüzden:):) sadece vitamin ve günde bir kere kalsiyum içiyorum..
Cnm benim kanım 13tü 2 hafta önce, sınırın üstü yani, ama yinede kan ilacına sabah akşam devam dedi dr, niye sende kestiki acaba ya..kaç seninki

Cnm iznine çıkmana az kaldı dimi seninde,o zamana dek rappor al bence
kızlar ben kaçıyorum çok yoruldum bugün yine başım felaket zonkluyor.hepinizi öptük teyzeleri kızımla birlikte..görüşmek üzre iyi akşamlar..

Güle güle cnm, öptük oğluşla seni

Ayşecim, pijamaların hayırlı olsun, ağırlasıyoruz artık cnm

Iyi Aksamlar Kizlar,

Gecmisi okumaya calistim ama epey yogun yazismissiniz, hepsini bitiremedim maalesef. Ama anladigim kadariyla önemli bir durum yok simdilik...

Benim bugün doktor kontrolüm vardi, simdilik durumumuz normal görünüyor. Bebisimin ölcümlerini aldik nihayet, 3.100 gram olmus. Dogum seklim henüz belli degil, 2 hafta sonra belli olacakmis. Umarim, o zamana kadar dogurmam. Sanci cikmadi nst'de ama bebegin kafasi iyice asagiya inmis ve dogum manevralarina hazirliyormus kendini:) Dakika basi tuvaletteyim, baski iyice artti...

Cati muayenesi olmadim. Ama ben zaten her kontrolümde o muayeneye benzer bir vajinal bir muayeneden geciyorum. Bu sefer pek acimadi, kendimi kasmamaya sartlandirdim, o yüzden sanirim. Enfeksiyon falanda gecmis, kilo alimi dengelenmis. Tek sorun var, bebis 3 hafta cok kilo almamali yoksa sezeryan olabilirim ve hic istemiyorum sezeryani

Simdilik durumlar böyle...Epey rahatladim kizlar ya.

Cnm maşallah bebişine, bende normal doğumu çok istiyorum, inş. gönlümüze göre olur, o bahsettiğin sarımtrak akıntı normalmiş o zaman dimi,

Kız ben seni bildim bileli izindesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Gezeceksende çok yorma kendini.a.s.

Ay allahım o yağmurun olgunluğu düşünceli halini rabbi herkesin evlatlarına nasip etsin maşallah çok akıllı

kızlar eşim geliyor ben çıkayım evi toplayım biraz Allah tan yemeğim varda rahatım bu gün

Kolay gelsin cnm

kızlar selam nasılsınız kan ilacını kaç kele içiyorsunuz benim birkeleydi bisiüre sabah akşam iç dedi

Sabah aç karna günde 1 kere alıyorum cnm.

Bende şimdi eve geldim canım aynen penguenler gibiyim yürürken ama iyi oluyo hareketli olmamız doğumda bize yardımcı olacak.Pijamalarında hayırlı olsun canım.

Canım şişliklerin tek sebebi tuzlu tüketmek yada tansiyon değil belli bir haftadan sonra gebelerin vücudu su tutmaya başlarmış ondan canını çok sıkma bizde aynıyız.Zaman su gibi akıp geçerde izne çıkarsın en kısa zamanda.

canım benim kan değerlerim çok iyi o yüzden:):) sadece vitamin ve günde bir kere kalsiyum içiyorum..

Aman maşallah diyelim bende demir hapının yanında kalsiyum kullanıyorum.

kızlar herkese iyi akşamlar öptüm sizleri kendinize iyi bakın biz çıkıyoruz pazara gideceğiz

ben de cikiyorum, herkese iyi aksamlar, kendinize ve bebislerinize iyi bakin, dogurmak icin de fazla acele etmeyin, az kaldi biraz daha sabir yahu...

İyi akşamlar kızlar kendinize dikkat edin.a.s.

Cnm maşallah bebişine, bende normal doğumu çok istiyorum, inş. gönlümüze göre olur, o bahsettiğin sarımtrak akıntı normalmiş o zaman dimi,

Normalmis canim. Rahime dogru parmagini sokarak sivi aliyor ve onu test ediyor O testte enfeksiyon cikmadi, bu aralar akintida da belirgin bir azalma var zaten...

Kız önemli bişey yokmu huuuuuuuuuuuuuuuu DIRIM DOĞURDU daha ne olsun bebekler 3 oldu kız
SİBİKOM raporlar bitti izinlere geçtim tatlım eşim geldi bişeyler atıştırdık hemen bu arada bi size bakayım dedim.Apartman boyanıyor zehirlenmek üzereyiz heryeri açtım ama hala kokuyor ev.Daha birkaç gün sürcekmiş bide ben boya kokusunu seven ben yoğun diyorsam düşünün kokuyu genizlerim yandı ta neyse görüşürüz kızlar bak doğurmayın ha

Maşşallah bebişine hayatım durumlarımız hemen hemen aynı bebeklerimiz kilosuda.
Son haftalarda kilo almaları yavaşlarmış zaten hiç korkma hakkımızda hayırlısı.

Insallah canim ya, beter birsey. Hamileligimi aslinda 2. aydaki düsük disinda normal gecirdim sayilir. Kusma, tansiyon, bas dönmesi, migde yanmasi(cok seyrek) gibi problemlerim olmadi en azindan. Ama bu enfeksiyonlar yiyip bitiriyor insani.

Aman dikkat et kendine çok camı kapıyı açma ozaman aman gözünü seveyim.Doğurma konusunda söz veremiyorum bizim paşanın napıcağı belli olmaz biliyosun.Ama sehere sözümde var unutmamam lazım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tutkun'cugum, Dirim'in dogurmasina cok sevindim, olumsuz anlamda birsey olmamis, onu kastettim:)

Sibel'cigim, bizim dogumlarda galiba ayni gün olacak:) Kilosu doktora da normal geldi ama belli de olmaz dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…