Ah ah sorma canım aynısı bendede var.Elimi kapatırken canım acıyo inan hiç tuzlu bişey yemememe ve tansiyonumun yüksek olmamasına rağmen.
Tülaycım hoşgeldin.
Hadi gez bakalım son günler defnecik gelince nasıl olsa evden çıkamıycan kolay kolay.
Hoşgeldin esracım ne güzel gezmişsin ohhh.Sancılar için korkma yalancı sancılar başlamış rahim kasılmalara kendini hazırlıyor.
Aklına kötü şeyler getirme hayatım bu halde olunca insan herşeyi kafaya takıyo bak bende duyduklarımdan panik yaptım hiçbişey çıkmadı.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.Mürvetinde iti olmasına sevindim artık sezeryanda da çok kolay ayaklanıyor anneler.
Allah yardımcın olsun semracım. izne erken ayrılman veya rapor alman gibi bir durum yok mu? şu zamanlarda çalışmak çok zor yaa! dün evde bi temizlik yaptım,bugün nerdeyse öğlene kadar yattım!
bende tuzu kestim canım ama geç kaldım galiba:uhm:
amin canım ben kendim istiyorum çünkü kızıma bakıcak kimse yok mecbur bakıcı tutucaz daha çok vakit geçirmek istiyorum ama gün geçtikçe iyice ağırlaşıyorum napıcam bilmiyorum canım:çok üzgünüm:
aa tülay sana neden kan ilacı vermedi doktor? benimki doğumdan sonra bile devam edeceğimi söyledi.
günde bir kere sabah aç karnına içiyorum canım.
Kızlar kan ilacı dediğiniz demir hapı mı oluyor? Ben sabah onu aç karnına içiyorum, sonra multivitaminim var onu içiorum , akşamları da kalsiyum ilacı. Bi de ben hap yutamıyorum cok zor oluo wallahi. Doğumdan sonra içicez mi ilac ya
:çok üzgünüm:
Kızlar kan ilacı dediğiniz demir hapı mı oluyor? Ben sabah onu aç karnına içiyorum, sonra multivitaminim var onu içiorum , akşamları da kalsiyum ilacı. Bi de ben hap yutamıyorum cok zor oluo wallahi. Doğumdan sonra içicez mi ilac ya
:çok üzgünüm:
Cnm benim kanım 13tü 2 hafta önce, sınırın üstü yani, ama yinede kan ilacına sabah akşam devam dedi dr, niye sende kestiki acaba ya..kaç seninkicanım benim kan değerlerim çok iyi o yüzden:):) sadece vitamin ve günde bir kere kalsiyum içiyorum..
kızlar tansiyonuma baktırdım Allahtan iyi çıktı 11/8 içim rahatladı ama ben bugün hiç iyi değilim ya elimi yumruk yapamıyorum o derece şiştim yasenağlama dahada çok var nasıl geçicek bu zaman bide 37yekadar çalışıcam:çok üzgünüm:
kızlar ben kaçıyorum çok yoruldum bugün yine başım felaket zonkluyor.hepinizi öptük teyzeleri kızımla birlikte..görüşmek üzre iyi akşamlar..
Iyi Aksamlar Kizlar,
Gecmisi okumaya calistim ama epey yogun yazismissiniz, hepsini bitiremedim maalesef. Ama anladigim kadariyla önemli bir durum yok simdilik...
Benim bugün doktor kontrolüm vardi, simdilik durumumuz normal görünüyor. Bebisimin ölcümlerini aldik nihayet, 3.100 gram olmus. Dogum seklim henüz belli degil, 2 hafta sonra belli olacakmis. Umarim, o zamana kadar dogurmam. Sanci cikmadi nst'de ama bebegin kafasi iyice asagiya inmis ve dogum manevralarina hazirliyormus kendini:) Dakika basi tuvaletteyim, baski iyice artti...
Cati muayenesi olmadim. Ama ben zaten her kontrolümde o muayeneye benzer bir vajinal bir muayeneden geciyorum. Bu sefer pek acimadi, kendimi kasmamaya sartlandirdim, o yüzden sanirim. Enfeksiyon falanda gecmis, kilo alimi dengelenmis. Tek sorun var, bebis 3 hafta cok kilo almamali yoksa sezeryan olabilirim ve hic istemiyorum sezeryani
Simdilik durumlar böyle...Epey rahatladim kizlar ya.
ohhhhhhh iyi gezmeler ya eşim erken gelcek bende mi gitsem gezmeye yok şimdi banyo yapmam lazım üşendim bak ben önce işlerimi yapayım çünkü az kaldı heyecan bastı.Bu arada doğum iznime ayrıldım bu haftakaydirigubbakcemile3artık bende izindeyim kızlarrrrrdelikafaduldendelikafadulden
gezmeye giden herkese iyi gezmeler yürüyün kızlar spor iyidir.
Yeni anne ciddiyim sen bu işi düşün evde yaparsın valla
aynen tutkunum görmezden gelmek duymamak rahatmış boşa stres yapmışım bir yıl kendime şimdi doğacak bebişimi düşünüyorum gerisi hikaye yağmurumda dün hadi kardeşim gel artık koklayım öpeyim seni diyor onların varlığı en güzel hediye bize
kızlar eşim geliyor ben çıkayım evi toplayım biraz Allah tan yemeğim varda rahatım bu gün
kızlar selam nasılsınız kan ilacını kaç kele içiyorsunuz benim birkeleydi bisiüre sabah akşam iç dedi
aman yaaa bu yürümek ne zor birşeymiş!! zaten yanımda birde kaplumbağa olsa,o bile beni geçerdi ama ona rağmen eve zor attım kendimi. bide düz yol yok buralarda habire yokuş inip çıkıyosun. canım çıktı!
normalde çarşıya kadar gidiyordum,eşim okuldan çıkışta alıp beni getiriyordu eve. bugün beraber yürüdük,beraber döndük. bu şişkolukla bünyem kaldırmadı galiba:)))
bu saate kadar evdeydim,ben çıktım kargo gelmiş! pijamalarım gelmiş. yarına kaldı işte onlarda( ben meraktan uyuyamamda bu gece::))
kızlar tansiyonuma baktırdım Allahtan iyi çıktı 11/8 içim rahatladı ama ben bugün hiç iyi değilim ya elimi yumruk yapamıyorum o derece şiştim yasenağlama dahada çok var nasıl geçicek bu zaman bide 37yekadar çalışıcam:çok üzgünüm:
canım benim kan değerlerim çok iyi o yüzden:):) sadece vitamin ve günde bir kere kalsiyum içiyorum..
kızlar herkese iyi akşamlar öptüm sizleri kendinize iyi bakın biz çıkıyoruz pazara gideceğiz
ben de cikiyorum, herkese iyi aksamlar, kendinize ve bebislerinize iyi bakin, dogurmak icin de fazla acele etmeyin, az kaldi biraz daha sabir yahu...
kızlar ben kaçıyorum çok yoruldum bugün yine başım felaket zonkluyor.hepinizi öptük teyzeleri kızımla birlikte..görüşmek üzre iyi akşamlar..
Cnm maşallah bebişine, bende normal doğumu çok istiyorum, inş. gönlümüze göre olur, o bahsettiğin sarımtrak akıntı normalmiş o zaman dimi,
Normalmis canim. Rahime dogru parmagini sokarak sivi aliyor ve onu test ediyorO testte enfeksiyon cikmadi, bu aralar akintida da belirgin bir azalma var zaten...
Kız önemli bişey yokmu huuuuuuuuuuuuuuuu DIRIM DOĞURDU daha ne olsun bebekler 3 oldu kızIyi Aksamlar Kizlar,
Gecmisi okumaya calistim ama epey yogun yazismissiniz, hepsini bitiremedim maalesef. Ama anladigim kadariyla önemli bir durum yok simdilik...
Benim bugün doktor kontrolüm vardi, simdilik durumumuz normal görünüyor. Bebisimin ölcümlerini aldik nihayet, 3.100 gram olmus. Dogum seklim henüz belli degil, 2 hafta sonra belli olacakmis. Umarim, o zamana kadar dogurmam. Sanci cikmadi nst'de ama bebegin kafasi iyice asagiya inmis ve dogum manevralarina hazirliyormus kendini:) Dakika basi tuvaletteyim, baski iyice artti...
Cati muayenesi olmadim. Ama ben zaten her kontrolümde o muayeneye benzer bir vajinal bir muayeneden geciyorum. Bu sefer pek acimadi, kendimi kasmamaya sartlandirdim, o yüzden sanirim. Enfeksiyon falanda gecmis, kilo alimi dengelenmis. Tek sorun var, bebis 3 hafta cok kilo almamali yoksa sezeryan olabilirim ve hic istemiyorum sezeryani
Iyi Aksamlar Kizlar,
Kız önemli bişey yokmu huuuuuuuuuuuuuuuu DIRIM DOĞURDU daha ne olsun bebekler 3 oldu kız
SİBİKOM raporlar bitti izinlere geçtim tatlım eşim geldi bişeyler atıştırdık hemen bu arada bi size bakayım dedim.Apartman boyanıyor zehirlenmek üzereyiz heryeri açtım ama hala kokuyor ev.Daha birkaç gün sürcekmiş bide ben boya kokusunu seven ben yoğun diyorsam düşünün kokuyu genizlerim yandı ta neyse görüşürüz kızlar bak doğurmayın ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?