Tutkun'cugum, Dirim'in dogurmasina cok sevindim, olumsuz anlamda birsey olmamis, onu kastettim:)
Sibel'cigim, bizim dogumlarda galiba ayni gün olacak:) Kilosu doktora da normal geldi ama belli de olmaz dedi...
ay kızlar birsen doğurmuşmu:1shok: ee nasılmış bebişler nasıl küvezdemi
[[Cnm iznine çıkmana az kaldı dimi seninde,o zamana dek rappor al bence
canım rapor alsam bizim işyeri söylenip dururlar çok laf olur izne ayrıl ozaman derlersenağlama
Canım şişliklerin tek sebebi tuzlu tüketmek yada tansiyon değil belli bir haftadan sonra gebelerin vücudu su tutmaya başlarmış ondan canını çok sıkma bizde aynıyız.Zaman su gibi akıp geçerde izne çıkarsın en kısa zamanda.
bilmiyorumki canım ondanmı okadar çok su içiyorumki:uhm: biran önce izne ayrılmak istiyorum:bbo:
Iyi Aksamlar Kizlar,
Gecmisi okumaya calistim ama epey yogun yazismissiniz, hepsini bitiremedim maalesef. Ama anladigim kadariyla önemli bir durum yok simdilik...
Benim bugün doktor kontrolüm vardi, simdilik durumumuz normal görünüyor. Bebisimin ölcümlerini aldik nihayet, 3.100 gram olmus. Dogum seklim henüz belli degil, 2 hafta sonra belli olacakmis. Umarim, o zamana kadar dogurmam. Sanci cikmadi nst'de ama bebegin kafasi iyice asagiya inmis ve dogum manevralarina hazirliyormus kendini:) Dakika basi tuvaletteyim, baski iyice artti...
Cati muayenesi olmadim. Ama ben zaten her kontrolümde o muayeneye benzer bir vajinal bir muayeneden geciyorum. Bu sefer pek acimadi, kendimi kasmamaya sartlandirdim, o yüzden sanirim. Enfeksiyon falanda gecmis, kilo alimi dengelenmis. Tek sorun var, bebis 3 hafta cok kilo almamali yoksa sezeryan olabilirim ve hic istemiyorum sezeryani
Simdilik durumlar böyle...Epey rahatladim kizlar ya.
canım gözün aydın,dediğin gibi inşallah normal olursun canımbend çok istiyorum normal yapmayı
canım bende artık iyice zorlanıyorum ahh ay sonu bir gelse tatlım sen ne zaman ayrılacaksın izne:CüvCüv::bbo:a.s.
canım 37 ye kadar çalışıcam kısmetse hep öle dedim ama bugün gözüm korktu ya iyice zor geliyor çalışmak ama dayanabildiğim yere kadar çalışıcam canım
yok adaşım kuvozde degıl yanındalar bırsenın cok sukur bırsende kuzularda ıyyı[[/B]
ay çok şükür kurtulduhihoyyy ama canım birsen kaç haftalıktıki 34 falnadı galiba 36dan önce doğarsa küvezde olmuyormu:uhm:
Cnm birsenle benim sat aynı, bugün 33+3 olcaktı, dün doğmuşsa 33+2de gelmiş prensleriii
canım 36dan önce doğarsa kuvezde olmuyormu yaww ben yanlışmıı biliyorum:uhm:
canım genel olarak oyle ama her bebek gırıcek dıye bır sart yok bıde bırsene cıger gelıştırıcı yapıldı daha once buda bebklerın normal nefes alıp vermeısnı saglıyor yanı kuvoze gerek kalmıyor erken dogum rıskı olanlara yapıyorlar
Kızlar oğluşun odasının resimlerini koydum bakalım beğenecekmisiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/270138-yagiz-pasamin-odasi.html
Canım evet aramızda 2 gün var sadece.Bakalım bizim bebişler ne zaman gelmeye niyetlenecekler.Sende hiç sancı oluyo hayatım.?
selam kızlar valla neler olmuş böyle ya bir solukta okuudm ama okurkende yoruldum heee
pınarcım odanız harika olmuş güle güle büyüsün defnen canım
ben bugün iş maratonunu bitirdim artık evdeyim darısı çalışan annişlere en kısa zamanda gelir izinleri iş yerindekilerle vedalaştım masamı temiziledim dosyalarımı teslim ettim kafam rahat artık doğuarbilirm bendehihoyyyt
gelir gelmez bebek şekerlerine başladım bir o kaldı yapmadığım onuda yavaş yavaş halledicem bitince koyarım resmini
Canım pınarın oda gerçekten çok hoş oldu.Demek dr gittin hadi merakta bırakma anlat.
[k] {n} [k];6193917 .!.:herkeslere iyi geceler
akman dogurmuş hayırlı olsun ilk bebegimiz ama benm merak ettigim bebekte bi problemden bahsetmşti nasıl acaba hiç yazmamış görümcesi.. inş. bi sorun yoktur cok endişeliydi akman..
biz kontrolümüze gittik kızım 3000gr olmuş herşeyimiz gayet normalmiş şu khverengi akıntı meseles,i normal dedi artık bundan sonra hazırlıklı ol dedi inş. normal dogurursun kendini ona hazırla ama bebek kilolu dogacak ondan biraz endişem var dio...
annmle gittik annme sordu senn dogumlar nası gecer die annmn doggumlarıda cok kolay olurmuş onu anlattı dr dedki bu dogum olayları genetiktik annen kolay dogurduysa sende kolay olur inş. ben cok rahatladım dedi sen biraz cıtı pıtısın dio banakaydirigubbakcemile3 kadın ya bu göbekleeeee
15 günde 1 kilo almışım... başka nededi hatırlamıyorum ama herşey gayet ii maş. şimdilik..
[k] {n} [k];6193965 .!.:pınarcım odan cok güzel olmuş bekledigimize degdi valla
ya orayada yazdım ama bidaha bulamam belki bidaha ssorayım
pusetini nereden ve kaca aldın sakıncası yoksa??? ben bugün bakındım bayagı öle bişi görmedim yav
günaydın mayıs anneleri!
ilgincim gerçekten işe gelmek çok zor geliyor. bende gün sayıyorum.
sibelcim sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. senin paşanın beklemeye niyeti yok galiba. hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin rabbim.
akmandan haber gelmiş. çok şüküür bebekde kendiside iyiymiş sanırım. Allahım inşallah bebeğiyle ilgili bahsettiği sorunlar çıkmamıştır. Allah birlikte uzun ömürler versin.
Bizde dün kızımı gördük. Sonunda doğum pozisyonunu almış. çok sevindim. Ama dr kafası biraz büyük zamanında gelirse zor doğum yaparsın dedi. yine moralimi bozacak bişey buldu. 2400 gram olmuş. bizden haberler bu kadar. herzmanki giibi işlerim var. ama takipteyim.
ya kızlar bir şey sorcam kapı süsünü nasıl astınız benim kapıda asacak bir şey yok nasıl asıcam
günaydın kızlar geçmişi okudum biraz merak etmişsiniz bebişimiz doktorun dediği gibi doğmadı allahıma binlerce şükür eli yüzü düzgün maaşallah gözlerini merak ediyoruz şimdi birini açtı birini açmadı daha iki gözünüde açarsa çok şükür diyecez ama genel sağlık durumu çok iyi dediler
bebişimiz kız ismi rabia nehir adıyla yaşasın inşallah
merhaba kızlar..
2 gündür eskişehirdeydim bi kaçamak yaptım kardeşimin yanına gittim geldim... yazamadım ve takip edemdim... şimdi bi göz attım geçmişe pınarcım odan çok güzel olmuş... bebeğin sağlıkla mutlulukla büyüsün odasında inşallah...
bişi soracağım kızlar birkaç gündür çok fazla kasılma oluyor karnımda normal mi bu acaba nefes alamıyorum bazen okadar sertleşiyorki karnım... korkmaya başladım yaaa....
kıs pınar gezmelerde doğrucan valla otur azcık artık bak 36 olcaz yarın
Hadi gez bakalım son günler defnecik gelince nasıl olsa evden çıkamıycan kolay kolay.
Kızlar bende pınarı arayıp haber vereyim dedim meğersem o biliyomuş banuyla konuşmuşlar,sonrada tülaycım aramış onu allahım ne heyecan panik yaptık yaaaa.
Seherim sıra gitti elden bakalım nolcak sakın sende bu gazla doğurayım deme.kaydirigubbakcemile3
Iyi Aksamlar Kizlar,
Gecmisi okumaya calistim ama epey yogun yazismissiniz, hepsini bitiremedim maalesef. Ama anladigim kadariyla önemli bir durum yok simdilik...
Benim bugün doktor kontrolüm vardi, simdilik durumumuz normal görünüyor. Bebisimin ölcümlerini aldik nihayet, 3.100 gram olmus. Dogum seklim henüz belli degil, 2 hafta sonra belli olacakmis. Umarim, o zamana kadar dogurmam. Sanci cikmadi nst'de ama bebegin kafasi iyice asagiya inmis ve dogum manevralarina hazirliyormus kendini:) Dakika basi tuvaletteyim, baski iyice artti...
Cati muayenesi olmadim. Ama ben zaten her kontrolümde o muayeneye benzer bir vajinal bir muayeneden geciyorum. Bu sefer pek acimadi, kendimi kasmamaya sartlandirdim, o yüzden sanirim. Enfeksiyon falanda gecmis, kilo alimi dengelenmis. Tek sorun var, bebis 3 hafta cok kilo almamali yoksa sezeryan olabilirim ve hic istemiyorum sezeryani
Simdilik durumlar böyle...Epey rahatladim kizlar ya.
Kızlar oğluşun odasının resimlerini koydum bakalım beğenecekmisiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/270138-yagiz-pasamin-odasi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?