2009 Mayıs Anneleri

Tutkun'cugum, Dirim'in dogurmasina cok sevindim, olumsuz anlamda birsey olmamis, onu kastettim:)

Sibel'cigim, bizim dogumlarda galiba ayni gün olacak:) Kilosu doktora da normal geldi ama belli de olmaz dedi...

Canım evet aramızda 2 gün var sadece.Bakalım bizim bebişler ne zaman gelmeye niyetlenecekler.Sende hiç sancı oluyo hayatım.?

yahu ben sıze demedımmı ben gelmeden dogurmayın dıye bırsen bacım benı gectı
bende konustum sımdı kendısıyle cok sevındım ya kurtardı bacım

ay çok şükür kurtulduhihoyyy ama canım birsen kaç haftalıktıki 34 falnadı galiba 36dan önce doğarsa küvezde olmuyormu:uhm:

Cnm birsenle benim sat aynı, bugün 33+3 olcaktı, dün doğmuşsa 33+2de gelmiş prensleriii

canım 36dan önce doğarsa kuvezde olmuyormu yaww ben yanlışmıı biliyorum:uhm:

canım genel olarak oyle ama her bebek gırıcek dıye bır sart yok bıde bırsene cıger gelıştırıcı yapıldı daha once buda bebklerın normal nefes alıp vermeısnı saglıyor yanı kuvoze gerek kalmıyor erken dogum rıskı olanlara yapıyorlar

hıımmm anladım canım sağolasın:1hug:

2.sayfada dahil bakın ama ben koyana kadar yorum yazan çok oldu saolsunlar.Hepsini koymak baya uzun sürdü

selam kızlar kociş geldi buraya bakamadmı alışverişe gitik geldik

ama ne yoruldum benim ev 5. kat ve asansör yok inip çıkana kadar anam ağladı valla yarın sabah doktor kontrolü var

Canım evet aramızda 2 gün var sadece.Bakalım bizim bebişler ne zaman gelmeye niyetlenecekler.Sende hiç sancı oluyo hayatım.?

Benim dogum yapacagim tarih 1 Mayis gözüküyor canim. Sanci arada kasiklarimda oluyor, bazende cekilme, toplanma gibi kasilmalar oluyor. Doktora sordum, korkmana gerek yok, bebek kendini doguma hazirliyor dedi...Siddetli sancilarim yok ama...

sibelcim yeni gördüm oda harika olmuş çok tatlı ve ferah bir havası var güle güle kullansın oğluşun canım

Şimdi gezmelerden geldik. Hala kayınvalidemdeyiz. Yemek yiyip eve geçeriz artık. Amma konuşmuşsunuz leyn çenesi düşük karılar siziiii Şeniz

bu sefer senin dediğin gib i yaptım cnm bak bakalım olmuşmu?

Olmuş canım hemde çok güzel olmuş a.s.

Sağolasın canım Allah razı olsun a.s. Ohhh sende çıktın yani izne ne güzel hihoyyyt

Canım pınarın oda gerçekten çok hoş oldu.Demek dr gittin hadi merakta bırakma anlat.

Sağolasın canım a.s.

Oh canım gözün aydın büyümüş kuzucupun ne güzel a.s.

Sağolasın canım. Puset, ana kucağı ve bebeport olarak Mothercare'den 870.-TL'ua aldık canım...

Halt etmiş o klava: Kafası mafası büyük değildir bacım. Eşimin kuzenine de öyle dediler kızı sezaryen yaptılar. Kuzucuk küçük kafalı bişey çıktı klava:

ya kızlar bir şey sorcam kapı süsünü nasıl astınız benim kapıda asacak bir şey yok nasıl asıcam

Valla bacım kızımın havlusunu banyoya asmak için kayınvalidem yapışkanlı olan süslerden almış 2'li... Ben kapı süsünü onunla astım ama düştü ya taşımadı :çok üzgünüm:

bebişimiz kız ismi rabia nehir adıyla yaşasın inşallah

Canım adıyla yaşasın güzel kızımız. İnşallah gözlerinde de hiçbir sorun çıkmayacak a.s.

Çok tşk ederim canım. Kasılmaları takip et. Düzenli olursa doktorunla görüş a.s.

kıs pınar gezmelerde doğrucan valla otur azcık artık bak 36 olcaz yarın

Eeee bacım daha iyi ya işte farketmeden fırt diye çıkarırım kaydirigubbakcemile3

Hadi gez bakalım son günler defnecik gelince nasıl olsa evden çıkamıycan kolay kolay.

Annesi kurban olsun onu verene. Bi gelsin de ben günlerce otururum evde. Canı sağolsun kuzumun hihoyyyt

Hehe kaydirigubbakcemile3 Tülay'da aradı senden önce. Biliyom biliyom diye açtım alem karılar siziii kaydirigubbakcemile3 Bende hemen Ojeliye haber verdim. Selamı var a.s.

Canım gözün aydın. Maşallah kuzuna. İnşallah normal doğum olur. Aaa bende de baskı fena. Tuvaletten yeni çıktığım halde sanki hiç gitmemiş gibiyim. İnşallah benimde kuzum manevralar yapıyodur da normal olur hayırlısıyla hihoyyyt

Kızlar oğluşun odasının resimlerini koydum bakalım beğenecekmisiniz?

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/270138-yagiz-pasamin-odasi.html

Gördüm bacım oraya da yazdım. Çok güzel olmuş. Çok beğendim. Kuzum güzel günlerde kullansın inşallah odasını hihoyyyt

Olur Pinar'cigim, merak etme. Ama yine de normal doguma sartlanmamak gerek, sezeryan ihtimalide var...Kendimi yavas yavas hazirliyorum, ne olur ne olmaz diye...

Çok güzel olmuş sibelcim, güle güle oynasın uyusun içinde yağız paşamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…