2009 Mayıs Anneleri

ayy bende hem parmaklıklara hem kurtlara bakıyordum diziler bitti şimdi herkez dökülür tek tek...

bu arada mutahara dün geceden beri yok yaw ??

bugun gırdı sanırım bırsen ıcın yorum yaptı dıye hatırlıyorum yanı ruya gormedıysem delikafadulden

kızlar iyi geceler hadi yatın artık bebişlerde sizde dinlenin yarın işe gideceğim(((( of çekilirmi yaaa öptüm sizleri ve bebişleri iyi geceler tatlı rüyalar

ewet semoşumm yazmışş :S

ilginim Allah kolaylık versinnn cnm yaa sende izne çıksanda kurtulsan artık zor gerçekten hee (
iyi geceler bitanem ...

kızlar bu arada aklıma gelmişken söylimmm ben bebişinn elbiselerini ütülerken arkalarındaki bütün hepsinin etikelerini söktümm özellikle içe giydireceklerinize dikkat edinn sonra bu çocuk neden ağlıyor diye düşünüp durmayınn :))

hayirli geceler kizlar a.s.

püfff..dün gece uyudum ya..bugun uyku yok..ilk defa bugun sancim oldu kizlar..aksam üzeri..ay bi korktum..1 saat tekrar etmesini bekledim ama gelmedi bişi cok sukur :) eşimde daha sana var..20-25 nisan arasi dogurursun dedi :)) cinsiyetinide ilk o tutturmustu :) bunuda tutturursa artik herşeyi eşime sorarim

ayy bende hem parmaklıklara hem kurtlara bakıyordum diziler bitti şimdi herkez dökülür tek tek...

bu arada mutahara dün geceden beri yok yaw ??

güzelim sabah burdaydim :) sonra giremedim bi daha nete..meşhuurrr ütülerimi bitirdim tamamen :))) dogururum felan dedim :)) yarinda inşaAllah kalan eksiklerimi tamamlamaya calişcam..gözüm korktu iyice :)))

Olur Pinar'cigim, merak etme. Ama yine de normal doguma sartlanmamak gerek, sezeryan ihtimalide var...Kendimi yavas yavas hazirliyorum, ne olur ne olmaz diye...

Öyle tabi bacım. Amannnn hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah a.s.

ayy kızlar yaaa parmaklıklar ardındayı izlediniz mi?? Berayda doğurdu delikafaduldendelikafadulden nasıl duygulandım anlatamammm o minicik ellerini görüncee senağlamasenağlamasenağlama

Ayyyy o doğurdu biz çıldırdık. Bbek nasıl güzeldi. Küçücü elleri, açmaya çalıştığı gözleri. Çok duygulandık ya :çok üzgünüm:

Aynen bacım. Bi yastık karnımın altına, bi yastık bacağımın arasına. Eşimin kolu kafamın altına derken uyuyakalıyorum kaydirigubbakcemile3

Ay maşallah canım arkadaşına da, bebişine de Hayırlısı nasılsa öyle olsun diye boşuna demiyoruz işte bacım. Bak sağ salim kurtulmuş. Darısı başımıza a.s.

Bacım konuş eşinle. Ortak noktada buluşun. Oda neticede babası. Onun da gönlü kalmasın a.s.

bende ilaç içtim midem biraz daha iyi kızlar az önce çok kötüydüm midem fenaydı

Aman iyi canım ya sevindim işe yaramasına a.s.

Ben genelde kıyafetlerin çoğunu aynı markadan aldığım için şanslıyım canım. Onlar hiç etiket koymuyolar zaten. Bedenleri falan askılarında yazıyo. Çok sinir oluyorum yoksa. Farklı yerden aldığım bikaç şeyde eşşek kadar etiketler vardı kestim gitti hihoyyyt

Tabi yaptın bütün ütüleri sancı tuttu dimi deli karuuuu kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Eşim gitti bende uyku kaçtıııı hihoyyyt Uyanın leynnnnn delikafadulden

lülülülülülü Uykucularrrrrr, uyuşuklarrrrrrr, uyanın beeeeee lülülülülülü

cerencim yanlış anlama ama eşini üzmüşssün cnm ya
bence ortak bir noktada buluşun
nüfus cüzdanını eşin çıkartmaya gidecek mehmet yazdırısa ne olacak sana inatdelikafadulden
bizim bir akramız vardı da
aynısı oldu onlara herkese isim de söylemişlerdi adı şu olacak diye gitmiş babası başka bir isimle nüfus cüzdanını çıkarmıştı tabi kadın şok:1shok::1shok:delikafadulden
böyle olmasındasa arada bir yerde buluşun bence
biz birde lohusa olucaz o zaman sinirlerimiz ne bozuk olur he ceren
bence şimdiden halledin bacım Şeniz

cerencim ha melih kaan olmuş ha mehmet kaan birbirnie benziyor zaten
tabi bekara karı boşamak kolay gibi oldu bu biraz ama
bence eşini de üzme tatlım ya
benim eşimde adı zeynep olacak dedi çıktı işin içinden
Allahtan benimde içimden o geçiyordu da sorun olmadı
erkeklerin hepsi böyle güzelim ya

ben uyandım geldim kız pınar günaydın nasılsın bacım?

Afferim sanaaa erkenden kalkmışsın :teytey: Hoşgeldin bacım. İyiyim napim ya tv izliyorum öyle. Karnım acıktı da kahvaltı yapsam mı diye düşünüyodum :uhm: Sen nasılsın?

günaydın pınarcım bende geldim işe:))) nasılsın prenses nasıl duru sabahtan benimle kalkıyor mesai yapıyorrrrrr

Günaydın hanımlaaaaar :)
Ya benim dün akşam aklıma bişey takıldı. Yakın zamanda doğum yapan anneler mayısta doğuracaklardı erken mi doğum yaptılar? nedir? Hayır benimde mayıs başı , ya bende erken doğurursam diye tırsmaya başladım

beyazcım lahana bebek günaydın kızlar nasılsınız

hayırlı cumalar herkese güzel bir gün diliyorummmmm

Afferim sanaaa erkenden kalkmışsın :teytey: Hoşgeldin bacım. İyiyim napim ya tv izliyorum öyle. Karnım acıktı da kahvaltı yapsam mı diye düşünüyodum :uhm: Sen nasılsın?

hoşbulduk cnm
iyiim ne olsun
eşimle kahvaltı yaptım bena.s
doyurdum bebişimi sende ye çabuk defnen aç kalmasın cnm afiyet olsun
son sınavım var bugün
eşim raporda aldı okula gitmiycem artık:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…