ayy bende hem parmaklıklara hem kurtlara bakıyordum diziler bitti şimdi herkez dökülür tek tek...
bu arada mutahara dün geceden beri yok yaw ??
kızlar iyi geceler hadi yatın artık bebişlerde sizde dinlenin yarın işe gideceğim(((( of çekilirmi yaaa öptüm sizleri ve bebişleri iyi geceler tatlı rüyalar
ayy bende hem parmaklıklara hem kurtlara bakıyordum diziler bitti şimdi herkez dökülür tek tek...
bu arada mutahara dün geceden beri yok yaw ??
Olur Pinar'cigim, merak etme. Ama yine de normal doguma sartlanmamak gerek, sezeryan ihtimalide var...Kendimi yavas yavas hazirliyorum, ne olur ne olmaz diye...
ayy kızlar yaaa parmaklıklar ardındayı izlediniz mi?? Berayda doğurdu delikafaduldendelikafadulden nasıl duygulandım anlatamammm o minicik ellerini görüncee senağlamasenağlamasenağlama
kimseler yok valla kızlar bu akşam hangi dizi var hımm söyleyin bakalım
civcivim maalesef ben bilmiyorum izlemedim o diziyi ztaner tv sıkıyr beni ya izleyemiyorum artık bir şey
kızlar benim karnım baya aşağıya indi ve defnem çok baskı yapıyor artık otururken rahat değilim yatarken hiç değilim nefes alamıyorum gibi oluyor kalbim hızlı çarpıyor valla hiç bir yere sığamıyorum artık
küçük bir yastık var onu karnımın altına koyup yan yatınca genelde sola yatıyorum o zaman rahat ediyorum biraz ölede uyuyakalıyorum
allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin annişler
kızlar şimdi geldim arkadaşım doğum yaptı bir oğlu oldu tosun paşa 4220gr doğdu.
normali çok istiyordu ama bebek aşağı inememiş Allahtan yapmamış çünkü kordonu boynuna dolanmış hem suni sancıyı çekecekti hemde sezeryana gireceti apar topar böylesi hayırlıymış ,
okuduğum kadarıyla sizler iyiymişsiniz
kızlar,ben bişey yaptım amaaaaa,iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum??
hani şu isim mevzusu vardı ya bizim,eşim bebeğin bir ismi mehmet (babasının adı) olsun diye tutturmuştu hani. bende melih kaan istiyorum. zamana bırakmıştım,daha hiç açmıyordum konuyu. bugün bebek şekerlerinin üzerine yapıştırmak için küçük notlar yazdım, yazıcıdan çıkarttım. notta "bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, hoşgeldin melih kaan bebek" yazıyordu. minik minik kestim, patiklerin üstüne göre. sonra bunu eşim gördü. okudu, çok bozuldu ama bişey demedi bana. kitabını aldı,yatağa gitti. pffff!! ben ciddi olduğumu göstermek istiyorum ama eşimi kırdığım için de üzüldüm şimdi(( ama bana başka çare bırakmadı ki!!
bende ilaç içtim midem biraz daha iyi kızlar az önce çok kötüydüm midem fenaydı
kızlar bu arada aklıma gelmişken söylimmm ben bebişinn elbiselerini ütülerken arkalarındaki bütün hepsinin etikelerini söktümm özellikle içe giydireceklerinize dikkat edinn sonra bu çocuk neden ağlıyor diye düşünüp durmayınn :))
hayirli geceler kizlar a.s.
püfff..dün gece uyudum ya..bugun uyku yok..ilk defa bugun sancim oldu kizlar..aksam üzeri..ay bi korktum..1 saat tekrar etmesini bekledim ama gelmedi bişi cok sukur :) eşimde daha sana var..20-25 nisan arasi dogurursun dedi :)) cinsiyetinide ilk o tutturmustu :) bunuda tutturursa artik herşeyi eşime sorarim
güzelim sabah burdaydim :) sonra giremedim bi daha nete..meşhuurrr ütülerimi bitirdim tamamen :))) dogururum felan dedim :)) yarinda inşaAllah kalan eksiklerimi tamamlamaya calişcam..gözüm korktu iyice :)))
ben uyandım geldim kız pınar günaydın nasılsın bacım?
Afferim sanaaa erkenden kalkmışsın :teytey: Hoşgeldin bacım. İyiyim napim ya tv izliyorum öyle. Karnım acıktı da kahvaltı yapsam mı diye düşünüyodum :uhm: Sen nasılsın?
beyazcım lahana bebek günaydın kızlar nasılsınız
hayırlı cumalar herkese güzel bir gün diliyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?