2009 Mayıs Anneleri

kızar yarın temizlik yapacağızzzzz halıları perdeleri yıkayacağız bebişimin odasını düzenleyip yerleştireceğiz şimdiden heyecanlıyımmmmmm

hayırlı cumalar mayıs anneleri............

Hayırlı cumalar canım a.s.

günaydın pınarcım bende geldim işe:))) nasılsın prenses nasıl duru sabahtan benimle kalkıyor mesai yapıyorrrrrr

Günaydın canım benim. Napsın kızım 05:30'da babamızla birlikte bi kalkıyo. O saatten sonra kahvaltı edene kadar bi sağa bi sola atıyo kendini Önceden bi kaşık Nutella ile kandırıyodum ama şimdi ona da kanmıyo zilli kaydirigubbakcemile3 Çok akıllı bunlar çoookkk delikafadulden Şimdide çıldırdı fena acıktı belli. Ben bi kahvaltı yapayım canım a.s.

Günaydın canım. Evet canım erken doğum yaptılar ama onlarda öyle olması gerekiyordu. Normalse herşey vaktinde olur. Hem bu satten sonra doğsalarda artık iyice geliştiler tatlım. Allah'ın izniyle bişeycik olmaz kuzularımıza korkma :Saruboceq: a.s.

Afiyet şeker olsun tatlım. Ayyy hadi başarılar. ınşallah çok güzel geçer sınavın a.s.

kızar yarın temizlik yapacağızzzzz halıları perdeleri yıkayacağız bebişimin odasını düzenleyip yerleştireceğiz şimdiden heyecanlıyımmmmmm

Ohhh ne güzel tatlım. Hadi gözünüz aydın. Odası düzenlenecek kuzumunnn :lepi: Aman yorma kendini olur mu dikkat et... Börülce de gidiyo o zaman yakındır delikafadulden

Amin canımmm Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Bende çok sabırsızlanıyorum valla. Ne yalan söyleyeyim bazen hadi gelsin artık diyorum bazen dur vaktine 3 hafta var az daha beklesin diyorum kaydirigubbakcemile3 Yarın bizimde kontrolümüz var. Çok özledim valla kızımın minik burnunu, sürekli oynayan ellerini. Bu sefer inşallah güzelce yüzünü gösterirde cd alırım doktor teyzemizden :teytey:

Çok acıktım kızlar. Kahvaltı edip hemen geliyorum a.s.

teşekkürler pınarcım
kızlar hepinize kolay gelsin ben biraz ders çalışayım görüşmek üzereyerimseniben

sağol pınarcım beyazcım yormam kendimi afiyet olsun bizde kahvaltı yapıyoruz durumla kızlar

Afiyet şeker olsun canım. Yarasın Duru'ma a.s.

Bende şimdi hazırladım kahvaltımı. Evimin perdelerini de açtım. Bi güzel güneş vurdu salonuma. Ohhh hava mis valla bugün yine hihoyyyt Tam çamaşır yıkamalık kaydirigubbakcemile3

teşekkürler pınarcım
kızlar hepinize kolay gelsin ben biraz ders çalışayım görüşmek üzereyerimseniben

Sanada kolay gelsin canım. Hadi iyi dersler a.s.

pınar seni çamaşır delisiiiiiiiiiii kız bende haftada iki üç defa çamaşır yıkıyorum hafta sonunu saymıyorum tabi:)))))))))))))))))

ohhh şimdi yakın olsakta gelseydim kahvaltı yapardık birlikte güneş ışığındakaydirigubbakcemile5

kızlaaaar günaydıın....

oğlumla geldik işimize başladık bakalım....

herkese güzel bir gün diliyoruz...

Ay valla sorma bacım ya çamaşır sepetinde iki parça birikse onlar bana batıyo. Sanki eşim hemen yarın onları giymek isteyecek te bende kirlideler diyecekmişim gibi geliyo. Halbu ki garibim gardıroba bakar. Ne varsa onu giyer. Hiç huyu değildir niye kirlide demek ama içim rahat etmiyo ya delikafadulden Hadi senin Yağmur'un da var. Biz iki kişi ne çamaşır üretiyosak artık sen düşün kaydirigubbakcemile3

Ne güzel valla yakın olsak birlikte kahvaltı yapardık misss gibi a.s.

kızlaaaar günaydıın....

oğlumla geldik işimize başladık bakalım....

herkese güzel bir gün diliyoruz...

Günaydın canım hayırlı cumalar. Kolay gelsin a.s.

Bende kahvaltı yaptım, mutfağımı toparladım. Şimdi bi çamaşır atayım ondan sonrada oturarak yavaş yavaş ütülerimi yapayım. Az bişeyler zaten. Ötekilerde kuruyunca birikmemiş olurlar. Annemler pazartesi gelicekler temizliğe ama şimdi bütün hafta sonu öyle dururlarsa gıcık olurum kaydirigubbakcemile3

Eee diğer kızlar nerde yaaa herkes ya izinde uykucu oldu yada izne çıkacağı için işler yoğun CADIARZU

hoşgeldin esra
kızlr ben giyinip çıkıyorum bana dua edin sınavım iyi geçsin
çok çalışamadım da ihtiyacım olacak duayakaydirigubbakcemile3

herkese günaydın güneşli nisan günündeeeeennnn... dün çok güzel haberler aldık bugün de alır mıyız acep :)

hoşgeldin esra
kızlr ben giyinip çıkıyorum bana dua edin sınavım iyi geçsin
çok çalışamadım da ihtiyacım olacak duayakaydirigubbakcemile3

Hadi canım inşallah çok güzel geçicek sınavın hihoyyyt Başarılar a.s.

herkese günaydın güneşli nisan günündeeeeennnn... dün çok güzel haberler aldık bugün de alır mıyız acep :)

Günaydıncanım hoşgeldin. Ay dur bu kadar güzel haber bi arada çarpmasın bizi kaydirigubbakcemile3

kızım sen iki dakika rahat durmaz mısın ne bu iş iş iş....

pınarcım keşke yakın olsaydık kendini yorma tatlım olur mu

beyazcım sınavda başarılar inşallah iyi geçer:)))

bengicim mimaresracım sizlerede günaydın nasılsınız fıstıklar

Hadi canım inşallah çok güzel geçicek sınavın hihoyyyt Başarılar a.s.

Günaydıncanım hoşgeldin. Ay dur bu kadar güzel haber bi arada çarpmasın bizi kaydirigubbakcemile3

ne bileyim bu birkaç gün içinde bi kaç kiş daha meleklerini dünyaya getirir gibime geliyor :)

pınarcım keşke yakın olsaydık kendini yorma tatlım olur mu

beyazcım sınavda başarılar inşallah iyi geçer:)))

bengicim mimaresracım sizlerede günaydın nasılsınız fıstıklar

iyiyiz çok şükür canım sabah biraz karnım ağrıdı kramp gibi bi şey belki kasılma dedikleri şeydir bilmiyorum biraz dinlendim şimdi iyiyiz oğluşumla keyif yapıyoruz babamız yatağı mutfağı oturma odasını toplayıp gitti bize pek iş kalmadı belki çamaşır atarım ben de hava çok güzel
sen nasılsın duru'm nasıl
bu arada var ya senin şu güzel kızını her gördüğümde Yağmur'u yani maşallah maşallah diyorum ne kadar tatlı bi şey bu yaa hihoyyyt inşallah böyle bi kızım olur benim deeeee :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…