kızar yarın temizlik yapacağızzzzz halıları perdeleri yıkayacağız bebişimin odasını düzenleyip yerleştireceğiz şimdiden heyecanlıyımmmmmm
hayırlı cumalar mayıs anneleri............
günaydın pınarcım bende geldim işe:))) nasılsın prenses nasıl duru sabahtan benimle kalkıyor mesai yapıyorrrrrr
Günaydın hanımlaaaaar :)
Ya benim dün akşam aklıma bişey takıldı. Yakın zamanda doğum yapan anneler mayısta doğuracaklardı erken mi doğum yaptılar? nedir? Hayır benimde mayıs başı , ya bende erken doğurursam diye tırsmaya başladım
hoşbulduk cnm
iyiim ne olsun
eşimle kahvaltı yaptım bena.s
doyurdum bebişimi sende ye çabuk defnen aç kalmasın cnm afiyet olsun
son sınavım var bugün
eşim raporda aldı okula gitmiycem artık:teytey::teytey::teytey:
kızar yarın temizlik yapacağızzzzz halıları perdeleri yıkayacağız bebişimin odasını düzenleyip yerleştireceğiz şimdiden heyecanlıyımmmmmm
Günaydın canım. Evet canım erken doğum yaptılar ama onlarda öyle olması gerekiyordu. Normalse herşey vaktinde olur. Hem bu satten sonra doğsalarda artık iyice geliştiler tatlım. Allah'ın izniyle bişeycik olmaz kuzularımıza korkma :Saruboceq: a.s.
Ay inşallahh Allah sevmeyi nasip etsin walla , bende sabırsızlanıyorum da oğlum çaktırmıyorum :) bu hafta iyice ilerleme kaydetmem lazım benim :) yarın da doktora gideceğim bakalım az çok belli eder kendini heralde küçük bey :)
Ay inşallahh Allah sevmeyi nasip etsin walla , bende sabırsızlanıyorum da oğlum çaktırmıyorum :) bu hafta iyice ilerleme kaydetmem lazım benim :) yarın da doktora gideceğim bakalım az çok belli eder kendini heralde küçük bey :)
teşekkürler pınarcım
kızlar hepinize kolay gelsin ben biraz ders çalışayım görüşmek üzereyerimseniben
sağol pınarcım beyazcım yormam kendimi afiyet olsun bizde kahvaltı yapıyoruz durumla kızlar
teşekkürler pınarcım
kızlar hepinize kolay gelsin ben biraz ders çalışayım görüşmek üzereyerimseniben
pınar seni çamaşır delisiiiiiiiiiii kız bende haftada iki üç defa çamaşır yıkıyorum hafta sonunu saymıyorum tabi:)))))))))))))))))
ohhh şimdi yakın olsakta gelseydim kahvaltı yapardık birlikte güneş ışığındakaydirigubbakcemile5
kızlaaaar günaydıın....
oğlumla geldik işimize başladık bakalım....
herkese güzel bir gün diliyoruz...
hoşgeldin esra
kızlr ben giyinip çıkıyorum bana dua edin sınavım iyi geçsin
çok çalışamadım da ihtiyacım olacak duayakaydirigubbakcemile3
hoşgeldin esra
kızlr ben giyinip çıkıyorum bana dua edin sınavım iyi geçsin
çok çalışamadım da ihtiyacım olacak duayakaydirigubbakcemile3
herkese günaydın güneşli nisan günündeeeeennnn... dün çok güzel haberler aldık bugün de alır mıyız acep :)
Ay valla sorma bacım ya çamaşır sepetinde iki parça birikse onlar bana batıyo. Sanki eşim hemen yarın onları giymek isteyecek te bende kirlideler diyecekmişim gibi geliyo. Halbu ki garibim gardıroba bakar. Ne varsa onu giyer. Hiç huyu değildir niye kirlide demek ama içim rahat etmiyo ya delikafadulden Hadi senin Yağmur'un da var. Biz iki kişi ne çamaşır üretiyosak artık sen düşün kaydirigubbakcemile3
Ne güzel valla yakın olsak birlikte kahvaltı yapardık misss gibi a.s.
Günaydın canım hayırlı cumalar. Kolay gelsin a.s.
Bende kahvaltı yaptım, mutfağımı toparladım. Şimdi bi çamaşır atayım ondan sonrada oturarak yavaş yavaş ütülerimi yapayım. Az bişeyler zaten. Ötekilerde kuruyunca birikmemiş olurlar. Annemler pazartesi gelicekler temizliğe ama şimdi bütün hafta sonu öyle dururlarsa gıcık olurum kaydirigubbakcemile3
Eee diğer kızlar nerde yaaa herkes ya izinde uykucu oldu yada izne çıkacağı için işler yoğun CADIARZU
Hadi canım inşallah çok güzel geçicek sınavın hihoyyyt Başarılar a.s.
Günaydıncanım hoşgeldin. Ay dur bu kadar güzel haber bi arada çarpmasın bizi kaydirigubbakcemile3
pınarcım keşke yakın olsaydık kendini yorma tatlım olur mu
beyazcım sınavda başarılar inşallah iyi geçer:)))
bengicim mimaresracım sizlerede günaydın nasılsınız fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?