Günaydın kızlar nasılsınız
Ben binanın kokusundan bayılmak üzereyim evin tüm cam ve kapılarını açtım ondan biraz üşüttüm sanırım.oturma odasına geçtim ufoyuda yaktım battaniyenin altında hala üşüyorum.kendime tavuksuyu çorbası yaptım nafile.Sanırım koku beni mahvettiğinden yada ilk kez boya kokusundan bu kadar tiksindim ondan.
iyiyiz çok şükür canım sabah biraz karnım ağrıdı kramp gibi bi şey belki kasılma dedikleri şeydir bilmiyorum biraz dinlendim şimdi iyiyiz oğluşumla keyif yapıyoruz babamız yatağı mutfağı oturma odasını toplayıp gitti bize pek iş kalmadı belki çamaşır atarım ben de hava çok güzel
sen nasılsın duru'm nasıl
bu arada var ya senin şu güzel kızını her gördüğümde Yağmur'u yani maşallah maşallah diyorum ne kadar tatlı bi şey bu yaa hihoyyyt inşallah böyle bi kızım olur benim deeeee :Saruboceq:
kızlar şimdi geldim arkadaşım doğum yaptı bir oğlu oldu tosun paşa 4220gr doğdu.
normali çok istiyordu ama bebek aşağı inememiş Allahtan yapmamış çünkü kordonu boynuna dolanmış hem suni sancıyı çekecekti hemde sezeryana gireceti apar topar böylesi hayırlıymış ,
okuduğum kadarıyla sizler iyiymişsiniz
kızlar bu arada aklıma gelmişken söylimmm ben bebişinn elbiselerini ütülerken arkalarındaki bütün hepsinin etikelerini söktümm özellikle içe giydireceklerinize dikkat edinn sonra bu çocuk neden ağlıyor diye düşünüp durmayınn :))
Eşim gitti bende uyku kaçtıııı hihoyyyt Uyanın leynnnnn delikafadulden
ben uyandım geldim kız pınar günaydın nasılsın bacım?
günaydın pınarcım bende geldim işe:))) nasılsın prenses nasıl duru sabahtan benimle kalkıyor mesai yapıyorrrrrr
Günaydın hanımlaaaaar :)
Ya benim dün akşam aklıma bişey takıldı. Yakın zamanda doğum yapan anneler mayısta doğuracaklardı erken mi doğum yaptılar? nedir? Hayır benimde mayıs başı , ya bende erken doğurursam diye tırsmaya başladım
kızar yarın temizlik yapacağızzzzz halıları perdeleri yıkayacağız bebişimin odasını düzenleyip yerleştireceğiz şimdiden heyecanlıyımmmmmm
kızlaaaar günaydıın....
oğlumla geldik işimize başladık bakalım....
herkese güzel bir gün diliyoruz...
herkese günaydın güneşli nisan günündeeeeennnn... dün çok güzel haberler aldık bugün de alır mıyız acep :)
günaydın kızlar. beyazcım,pınarcım,banucum (adını hatırlayamadığım varsa kusuruma bakmayın nolur) desteğiniz için teşekkür ederim. normalde herşeyi konuşarak çözen bir çifttik eşimle,ama bu isim mevzuunda ikimizinde inat edesi tuttu!!
aman neyseki surat yapmadı çok, gece koca göbüşümden rahatsız oldum,uyuyamadım pek. o da halime acıdı heralde,konuştu. ben de azcık naz yaptım fırsattan istifade,küsmesin diye:)))
aslında biraz uykusuz ama yine de güzel başlamıştım güne. taa ki,çarşamba günü deli gibi sildirdiğim camlarımın üstüne ev sahibim balkonlarının demirini yıkayana kadar!!! çıldırdıım yaaaa!! çığlık atmak istiyorum! çıktım hemen balkona söyledim, daha yeni sildirdim battı camlarım diye! o da suçlandı ama iş işten geçti bi kere( geri sildim batan camları,kurumasın diye (
neyse ben dışarı çıkıyorum kızlar. hava çok güzel. hem kargodan pijamalarımı alayım,hem de azcık yürüyüp gelirim. görüşürüz.
Ben binanın kokusundan bayılmak üzereyim evin tüm cam ve kapılarını açtım ondan biraz üşüttüm sanırım.oturma odasına geçtim ufoyuda yaktım battaniyenin altında hala üşüyorum.kendime tavuksuyu çorbası yaptım nafile.Sanırım koku beni mahvettiğinden yada ilk kez boya kokusundan bu kadar tiksindim ondan.
günaydın kızlar. beyazcım,pınarcım,banucum,seherim,knk (adını hatırlayamadığım varsa kusuruma bakmayın nolur) desteğiniz için teşekkür ederim. normalde herşeyi konuşarak çözen bir çifttik eşimle,ama bu isim mevzuunda ikimizinde inat edesi tuttu!!
aman neyseki surat yapmadı çok, gece koca göbüşümden rahatsız oldum,uyuyamadım pek. o da halime acıdı heralde,konuştu. ben de azcık naz yaptım fırsattan istifade,küsmesin diye:)))
aslında biraz uykusuz ama yine de güzel başlamıştım güne. taa ki,çarşamba günü deli gibi sildirdiğim camlarımın üstüne ev sahibim balkonlarının demirini yıkayana kadar!!! çıldırdıım yaaaa!! çığlık atmak istiyorum! çıktım hemen balkona söyledim, daha yeni sildirdim battı camlarım diye! o da suçlandı ama iş işten geçti bi kere( geri sildim batan camları,kurumasın diye (
neyse ben dışarı çıkıyorum kızlar. hava çok güzel. hem kargodan pijamalarımı alayım,hem de azcık yürüyüp gelirim. görüşürüz.
kızım sen iki dakika rahat durmaz mısın ne bu iş iş iş....
pınarcım keşke yakın olsaydık kendini yorma tatlım olur mu
beyazcım sınavda başarılar inşallah iyi geçer:)))
bengicim mimaresracım sizlerede günaydın nasılsınız fıstıklar
ne bileyim bu birkaç gün içinde bi kaç kiş daha meleklerini dünyaya getirir gibime geliyor :)
günaydın kızlar. beyazcım,pınarcım,banucum,seherim,knk (adını hatırlayamadığım varsa kusuruma bakmayın nolur) desteğiniz için teşekkür ederim. normalde herşeyi konuşarak çözen bir çifttik eşimle,ama bu isim mevzuunda ikimizinde inat edesi tuttu!!
Ay maşallah darısı bizim başımıza ama ben korkmaya başladım fisfisfis
Canım bende öyle yaptım hemde bazılarını kesmek değil söktüm resmen kessemde rahatsız edecekti.
Günaydınlar canlarım;
Pınar kuzum bugün sen açmışsın forumu bu ne enerji yavrucum ya ben izne çıktım uykucu oldum valla erken yatıyorum geç kalkıyorum kaydirigubbakcemile3
Banucum kolay gelsin şimdiden sana oh oh odalar yerşeliyor artık resimlerini görürüz çok yorma kendini tatlım ama dikkatli ol.
Ayşecim,bu isim mevzuunda bence eşinle birkez daha konuşun derim.Sonra hakikaten bu inatla nufüs cüzdanı geldiğinde şoka uğrayabilirsin :1shok: Senin bu ev sahibinede ne demeli yani hiç görmedim su döküp şakır şakır balkon yıkayanı iyi söylemişsin ama yine iş başa düşmüş ama yinede hepsini birden yapmaya kalkıp kendini yorma.İyi gezmeler.
Tutkunum,hava çok güzel ne bu battaniye altına girmeler.Sen en iyisi biraz evden uzaklaşmak için bi yürüyüşe çık belki temiz hava iyi gelir.Afiyet olsun canım.
Bende kahvaltı için bişeyler hazırlayayım hapımızıda içtik yarım saat geçti acıktım valla cokacimcoook
ilahi pınar :) ee bebek de sana çekerseeeeee :)Duramam bacım boşuna hiperaktif raporu vermediler bana çocukken kaydirigubbakcemile3
Yok bacım yormam merak etme yavaş yavaş yapıyorum a.s.
Ayyy hayırlısıyla olur inşallah a.s.
Hoşgeldin bacım. Neyse halledersiniz inşallah eşinle a.s.
Ama bu komşular tam dayaklık insan düşünür yaaaklava:
Günaydın canım hoşgeldin. Üşüttün heralde. Ay bacım sen ufo mufo dedin bana sıkıntı bastı. Açtım salonun kapısı. Ütü masamıda kurdum şimdi. Ohhh ese ese yapacağım ütümü hihoyyyt
Günaydın bacım hoşgeldin a.s.
Valla uyku tutmadı ya. Sabahtan beride durduramadım kendimi kaydirigubbakcemile3 Evde olsam ayrı bi enerji, sokakta olsam ayrı bi enerji. Şaşırdım valla. Korkuyorum bi yerlerde pırt diye doğurucam diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Afiyet şeker olsun canım hadi ye biran önce a.s.
ben de daha çanta hazırlamadım dünya para verip gecelik aldık meğer o hastanede giyilmez mevlütte giyilirmiş annem öyle diyo bir de pijama almıştım ama daha hiç hazırlamadımkızlar gecelik pijama diyince fena oluyorum yaaa...
çok tembelim ben daha almadım hiçbişi ve çantamı bile hazırlamadım((
kızlar günaydın herkese...sibelcim odanız çok güzel olmuş ..güle güle sağlıkla yatsın yağızımız..
Amin canımmm Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Bende çok sabırsızlanıyorum valla. Ne yalan söyleyeyim bazen hadi gelsin artık diyorum bazen dur vaktine 3 hafta var az daha beklesin diyorum kaydirigubbakcemile3 Yarın bizimde kontrolümüz var. Çok özledim valla kızımın minik burnunu, sürekli oynayan ellerini. Bu sefer inşallah güzelce yüzünü gösterirde cd alırım doktor teyzemizden :teytey:
Çok acıktım kızlar. Kahvaltı edip hemen geliyorum a.s.
kızlar pazartesi gününden itibaren mesaimiz uzadı cumartesi iznimizde kalktı((((((( off ben nasıl dayanacağım yaaaaaaafisfisfis:uhm:
kızlar gecelik pijama diyince fena oluyorum yaaa...
çok tembelim ben daha almadım hiçbişi ve çantamı bile hazırlamadım((
kızlar günaydın herkese...sibelcim odanız çok güzel olmuş ..güle güle sağlıkla yatsın yağızımız..
ilahi pınar :) ee bebek de sana çekerseeeeee :)
Herkese günaydın kızlar,bugün kendimi çok iyi hissediyorum,dün kuaförüme gittim ağdamı yaptırdım,dip röflemi yaptırdım oh be valla kendime geldim,artık doğuma hazırım,oğlumu bekliyorum dört gözle hihoyyyt Bu arada merak edenlere söyleyim ağda acımıyor değil baya bi acıyoo ama dayandık oğlumla beraber,iyide oldu,çok rahat bi durum.Herkese tavsiye ederim.:CüvCüv:
Pınarcım sana bişey soracaktım sen hangi hastaneye gidiyosun,Anadolu yakasındamısın yoksa Avrupa'damı? Ben burda Atlas Hastanesine gidiyorumda bu hastaneyle ilgili bilgisi olan varsa ne olur bana söylesin hala şüphelerim var,acaba doğru hastanemi diye...mirmirmirmir
Herkese günaydın kızlar,bugün kendimi çok iyi hissediyorum,dün kuaförüme gittim ağdamı yaptırdım,dip röflemi yaptırdım oh be valla kendime geldim,artık doğuma hazırım,oğlumu bekliyorum dört gözle hihoyyyt Bu arada merak edenlere söyleyim ağda acımıyor değil baya bi acıyoo ama dayandık oğlumla beraber,iyide oldu,çok rahat bi durum.Herkese tavsiye ederim.:CüvCüv:
Pınarcım sana bişey soracaktım sen hangi hastaneye gidiyosun,Anadolu yakasındamısın yoksa Avrupa'damı? Ben burda Atlas Hastanesine gidiyorumda bu hastaneyle ilgili bilgisi olan varsa ne olur bana söylesin hala şüphelerim var,acaba doğru hastanemi diye...mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?