2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar. beyazcım,pınarcım,banucum,seherim,knk (adını hatırlayamadığım varsa kusuruma bakmayın nolur) desteğiniz için teşekkür ederim. normalde herşeyi konuşarak çözen bir çifttik eşimle,ama bu isim mevzuunda ikimizinde inat edesi tuttu!!
aman neyseki surat yapmadı çok, gece koca göbüşümden rahatsız oldum,uyuyamadım pek. o da halime acıdı heralde,konuştu. ben de azcık naz yaptım fırsattan istifade,küsmesin diye:)))

aslında biraz uykusuz ama yine de güzel başlamıştım güne. taa ki,çarşamba günü deli gibi sildirdiğim camlarımın üstüne ev sahibim balkonlarının demirini yıkayana kadar!!! çıldırdıım yaaaa!! çığlık atmak istiyorum! çıktım hemen balkona söyledim, daha yeni sildirdim battı camlarım diye! o da suçlandı ama iş işten geçti bi kere( geri sildim batan camları,kurumasın diye(

neyse ben dışarı çıkıyorum kızlar. hava çok güzel. hem kargodan pijamalarımı alayım,hem de azcık yürüyüp gelirim. görüşürüz.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız
Ben binanın kokusundan bayılmak üzereyim evin tüm cam ve kapılarını açtım ondan biraz üşüttüm sanırım.oturma odasına geçtim ufoyuda yaktım battaniyenin altında hala üşüyorum.kendime tavuksuyu çorbası yaptım nafile.Sanırım koku beni mahvettiğinden yada ilk kez boya kokusundan bu kadar tiksindim ondan.

aman canım dikkat et kendine dinlenmek iyi gelir güzelce bir dinlen

canım bu ara kramplar ağrılar normal ohh kuzucukla keyif yapın annesi dinlenin bizim yerimizede
canım sağolasın Şeniz

cerencim merhaba tatlım ayy tam dayaklık bu komşular bak bende sinirlendim kendine dikkat et pijamalar gelince resmini çek bitanem bizde görelim

Ay maşallah darısı bizim başımıza ama ben korkmaya başladım fisfisfis

Canım bende öyle yaptım hemde bazılarını kesmek değil söktüm resmen kessemde rahatsız edecekti.

Eşim gitti bende uyku kaçtıııı hihoyyyt Uyanın leynnnnn delikafadulden

ben uyandım geldim kız pınar günaydın nasılsın bacım?

günaydın pınarcım bende geldim işe:))) nasılsın prenses nasıl duru sabahtan benimle kalkıyor mesai yapıyorrrrrr

kızar yarın temizlik yapacağızzzzz halıları perdeleri yıkayacağız bebişimin odasını düzenleyip yerleştireceğiz şimdiden heyecanlıyımmmmmm

kızlaaaar günaydıın....

oğlumla geldik işimize başladık bakalım....

herkese güzel bir gün diliyoruz...

herkese günaydın güneşli nisan günündeeeeennnn... dün çok güzel haberler aldık bugün de alır mıyız acep :)

Günaydınlar canlarım;

Pınar kuzum bugün sen açmışsın forumu bu ne enerji yavrucum ya ben izne çıktım uykucu oldum valla erken yatıyorum geç kalkıyorum kaydirigubbakcemile3

Banucum kolay gelsin şimdiden sana oh oh odalar yerşeliyor artık resimlerini görürüz çok yorma kendini tatlım ama dikkatli ol.

Ayşecim,bu isim mevzuunda bence eşinle birkez daha konuşun derim.Sonra hakikaten bu inatla nufüs cüzdanı geldiğinde şoka uğrayabilirsin :1shok: Senin bu ev sahibinede ne demeli yani hiç görmedim su döküp şakır şakır balkon yıkayanı iyi söylemişsin ama yine iş başa düşmüş ama yinede hepsini birden yapmaya kalkıp kendini yorma.İyi gezmeler.

Tutkunum,hava çok güzel ne bu battaniye altına girmeler.Sen en iyisi biraz evden uzaklaşmak için bi yürüyüşe çık belki temiz hava iyi gelir.Afiyet olsun canım.

Bende kahvaltı için bişeyler hazırlayayım hapımızıda içtik yarım saat geçti acıktım valla cokacimcoook

sıkma o güzel canını yaa bu halde cam siliyorsun hem de iki kez yapma yorma kendini o kadar

kızım sen iki dakika rahat durmaz mısın ne bu iş iş iş....

Duramam bacım boşuna hiperaktif raporu vermediler bana çocukken kaydirigubbakcemile3

pınarcım keşke yakın olsaydık kendini yorma tatlım olur mu

beyazcım sınavda başarılar inşallah iyi geçer:)))

bengicim mimaresracım sizlerede günaydın nasılsınız fıstıklar

Yok bacım yormam merak etme yavaş yavaş yapıyorum a.s.

ne bileyim bu birkaç gün içinde bi kaç kiş daha meleklerini dünyaya getirir gibime geliyor :)

Ayyy hayırlısıyla olur inşallah a.s.

Hoşgeldin bacım. Neyse halledersiniz inşallah eşinle a.s.

Ama bu komşular tam dayaklık insan düşünür yaaa klava:

Günaydın canım hoşgeldin. Üşüttün heralde. Ay bacım sen ufo mufo dedin bana sıkıntı bastı. Açtım salonun kapısı. Ütü masamıda kurdum şimdi. Ohhh ese ese yapacağım ütümü hihoyyyt

Günaydın bacım hoşgeldin a.s.

Valla uyku tutmadı ya. Sabahtan beride durduramadım kendimi kaydirigubbakcemile3 Evde olsam ayrı bi enerji, sokakta olsam ayrı bi enerji. Şaşırdım valla. Korkuyorum bi yerlerde pırt diye doğurucam diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Afiyet şeker olsun canım hadi ye biran önce a.s.

kızlar gecelik pijama diyince fena oluyorum yaaa...

çok tembelim ben daha almadım hiçbişi ve çantamı bile hazırlamadım ((

kızlar günaydın herkese...sibelcim odanız çok güzel olmuş ..güle güle sağlıkla yatsın yağızımız..

ilahi pınar :) ee bebek de sana çekerseeeeee :)

ben de daha çanta hazırlamadım dünya para verip gecelik aldık meğer o hastanede giyilmez mevlütte giyilirmiş annem öyle diyo bir de pijama almıştım ama daha hiç hazırlamadım

kızlar günaydın herkese...sibelcim odanız çok güzel olmuş ..güle güle sağlıkla yatsın yağızımız..

günayııııınnnnnnnn nasılsııın:)

Herkese günaydın kızlar,bugün kendimi çok iyi hissediyorum,dün kuaförüme gittim ağdamı yaptırdım,dip röflemi yaptırdım oh be valla kendime geldim,artık doğuma hazırım,oğlumu bekliyorum dört gözle hihoyyyt Bu arada merak edenlere söyleyim ağda acımıyor değil baya bi acıyoo ama dayandık oğlumla beraber,iyide oldu,çok rahat bi durum.Herkese tavsiye ederim.:CüvCüv:
Pınarcım sana bişey soracaktım sen hangi hastaneye gidiyosun,Anadolu yakasındamısın yoksa Avrupa'damı? Ben burda Atlas Hastanesine gidiyorumda bu hastaneyle ilgili bilgisi olan varsa ne olur bana söylesin hala şüphelerim var,acaba doğru hastanemi diye...mirmirmirmir

kızlar pazartesi gününden itibaren mesaimiz uzadı cumartesi iznimizde kalktı ((((((( off ben nasıl dayanacağım yaaaaaaafisfisfis:uhm:

ya ben özel bölgeyi ağdacıya yaptırmaya cesaret edemiyorum... ama artık cesaretimi toplamak zorundayım ayaklarımı bile göremiyorum ((

kızlar pazartesi gününden itibaren mesaimiz uzadı cumartesi iznimizde kalktı ((((((( off ben nasıl dayanacağım yaaaaaaafisfisfis:uhm:

ilgincim seninle ben kaldık zaten bu kadar çok çalışan benneyaptımki

bende akşam 8e kadar çalışıyorum ama napalım cnm dayanacağız artık, az kaldı diyip avutuyorum kendimi ben...

Eee bacım sende yavaş yavaş başla artık a.s.

Hoşgeldin Tülay'cım naber bacım?

ilahi pınar :) ee bebek de sana çekerseeeeee :)

Napalım bacım başa gelen çekilir artık kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. Oh ne güzel hazırlıklar yapılmış missss hihoyyyt

Bende ilk defa ağdaya hamile kalınca gittim. Haftaya 4.kez gideceğim kısmetse. İlk 2'si çok acıdı ne yalan söyleyeyim. Ama geçen seferkini hissetmedim desem o kadar yani. Çok büyük rahatlıkmış. Bunca sene jilet denilen şeyle boşuna eziyet çekmişim valla. Haftaya hem ağda hemde artık herlade son kez kaş,manikür,pedikür işini hallederim. Sonrada oturur beklerim kızımı mis gibi hihoyyyt

Ben Anadolu Yakası'nda American Hastanesi'nin Kliniğine gidiyorum canım. Çiftehavuzlar sahilde. Ama doğumu Kadıköy Şifa'da yapacağım. Atlas hastanesini duymadım hiç nerede canım?

Canım çok saol beğenmene çok sevendim.

Oh oh ne güzel bende bi coşup gitsem aslında şöyle bir bakım için ağdayı halletmiştim zaten.Bu arada ben anadolu yakasındayım Medipole gidiyorum sana fikir olması açısından.Ama senin gittiğin hastaneyi hiç duymadığım için fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…