kızlar pazartesi gününden itibaren mesaimiz uzadı cumartesi iznimizde kalktı((((((( off ben nasıl dayanacağım yaaaaaaafisfisfis:uhm:
ya ben özel bölgeyi ağdacıya yaptırmaya cesaret edemiyorum... ama artık cesaretimi toplamak zorundayım ayaklarımı bile göremiyorum((
Canım çok saol beğenmene çok sevendim.
Oh oh ne güzel bende bi coşup gitsem aslında şöyle bir bakım için ağdayı halletmiştim zaten.Bu arada ben anadolu yakasındayım Medipole gidiyorum sana fikir olması açısından.Ama senin gittiğin hastaneyi hiç duymadığım için fikrim yok.
ilgincim seninle ben kaldık zaten bu kadar çok çalışan benneyaptımki
bende akşam 8e kadar çalışıyorum ama napalım cnm dayanacağız artık, az kaldı diyip avutuyorum kendimi ben...
Canım çok saol beğenmene çok sevendim.
Oh oh ne güzel bende bi coşup gitsem aslında şöyle bir bakım için ağdayı halletmiştim zaten.Bu arada ben anadolu yakasındayım Medipole gidiyorum sana fikir olması açısından.Ama senin gittiğin hastaneyi hiç duymadığım için fikrim yok.
pınarcım saol canım iyiyiz kızımda iyi teyzesi..sen nasılsın canım defnemiz nasıl??
hadi yaa off çok zor olacak senin içinkızlar pazartesi gününden itibaren mesaimiz uzadı cumartesi iznimizde kalktı((((((( off ben nasıl dayanacağım yaaaaaaafisfisfis:uhm:
bengicim günaydın.. iyiyim canım haftanın son günü çalışıyoruz işte...
oda nerdeeeeee gördüm mü ben yaaa
ağdayı hallettin sen ooohhh ben çok korkuyorum yaaa
kızlar pazartesi gününden itibaren mesaimiz uzadı cumartesi iznimizde kalktı((((((( off ben nasıl dayanacağım yaaaaaaafisfisfis:uhm:
ya ben özel bölgeyi ağdacıya yaptırmaya cesaret edemiyorum... ama artık cesaretimi toplamak zorundayım ayaklarımı bile göremiyorum((
kız dün gece KURTLAR vardı nasıl bırakıp gelirim eşime de diyorum doğumu ona göre ayarlayalım ben izlemezsem yapamam diye.kimseler yok valla kızlar bu akşam hangi dizi var hımm söyleyin bakalım
civcivim maalesef ben bilmiyorum izlemedim o diziyi ztaner tv sıkıyr beni ya izleyemiyorum artık bir şey
kızlar benim karnım baya aşağıya indi ve defnem çok baskı yapıyor artık otururken rahat değilim yatarken hiç değilim nefes alamıyorum gibi oluyor kalbim hızlı çarpıyor valla hiç bir yere sığamıyorum artık
küçük bir yastık var onu karnımın altına koyup yan yatınca genelde sola yatıyorum o zaman rahat ediyorum biraz ölede uyuyakalıyorum
allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin annişler
canım aslında eşine msj ı net vermişsin ama oda nüfusta yazdırıp emirvaki yaparsa kötü olur bence bunu çok istediğini söyle bide bu ara ona numaradan hastalan bebeğin ağırlaştığından falan bi iki ağla naz yap gece rahatsızlan onu kaldır anlasınki zor bu analıkkızlar,ben bişey yaptım amaaaaa,iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum??
hani şu isim mevzusu vardı ya bizim,eşim bebeğin bir ismi mehmet (babasının adı) olsun diye tutturmuştu hani. bende melih kaan istiyorum. zamana bırakmıştım,daha hiç açmıyordum konuyu. bugün bebek şekerlerinin üzerine yapıştırmak için küçük notlar yazdım, yazıcıdan çıkarttım. notta "bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, hoşgeldin melih kaan bebek" yazıyordu. minik minik kestim, patiklerin üstüne göre. sonra bunu eşim gördü. okudu, çok bozuldu ama bişey demedi bana. kitabını aldı,yatağa gitti. pffff!! ben ciddi olduğumu göstermek istiyorum ama eşimi kırdığım için de üzüldüm şimdi(( ama bana başka çare bırakmadı ki!!
OLEEEEEEEYYYYkızlar iyi akşamlar napıyorsunuz biz kurtlar vadisini izliyoruz
BENDE SENDE SEVİYORSUN ZANNETTİMhepsi aynı kafa eşlerimizin:))))))))))))))))))
senin şu evsahibinde ne gıcık kadın çık söyle ben artık temizlik yapamıyorum siz yapıcağınız zaman söyleyin bende 1 gün sonra yapayım de.çünkü bu kadın özellikle yapıyor tatlım sen nezaman cam silsen o üstüne pisliyo sana takmış.günaydın kızlar. beyazcım,pınarcım,banucum,seherim,knk (adını hatırlayamadığım varsa kusuruma bakmayın nolur) desteğiniz için teşekkür ederim. normalde herşeyi konuşarak çözen bir çifttik eşimle,ama bu isim mevzuunda ikimizinde inat edesi tuttu!!
aman neyseki surat yapmadı çok, gece koca göbüşümden rahatsız oldum,uyuyamadım pek. o da halime acıdı heralde,konuştu. ben de azcık naz yaptım fırsattan istifade,küsmesin diye:)))
aslında biraz uykusuz ama yine de güzel başlamıştım güne. taa ki,çarşamba günü deli gibi sildirdiğim camlarımın üstüne ev sahibim balkonlarının demirini yıkayana kadar!!! çıldırdıım yaaaa!! çığlık atmak istiyorum! çıktım hemen balkona söyledim, daha yeni sildirdim battı camlarım diye! o da suçlandı ama iş işten geçti bi kere( geri sildim batan camları,kurumasın diye (
neyse ben dışarı çıkıyorum kızlar. hava çok güzel. hem kargodan pijamalarımı alayım,hem de azcık yürüyüp gelirim. görüşürüz.
sağol yatıyorum valla.aman canım dikkat et kendine dinlenmek iyi gelir güzelce bir dinlen
canım eşim erken gelcek gelsin çıkcam zaten dayanamıyorum artıkAy maşallah darısı bizim başımıza ama ben korkmaya başladım fisfisfis
Canım bende öyle yaptım hemde bazılarını kesmek değil söktüm resmen kessemde rahatsız edecekti.
Günaydınlar canlarım;
Pınar kuzum bugün sen açmışsın forumu bu ne enerji yavrucum ya ben izne çıktım uykucu oldum valla erken yatıyorum geç kalkıyorum kaydirigubbakcemile3
Banucum kolay gelsin şimdiden sana oh oh odalar yerşeliyor artık resimlerini görürüz çok yorma kendini tatlım ama dikkatli ol.
Ayşecim,bu isim mevzuunda bence eşinle birkez daha konuşun derim.Sonra hakikaten bu inatla nufüs cüzdanı geldiğinde şoka uğrayabilirsin :1shok: Senin bu ev sahibinede ne demeli yani hiç görmedim su döküp şakır şakır balkon yıkayanı iyi sylemişsin ama yine iş başa düşmüş ama yinede hepsini birden yapmaya kalkıp kendini yorma.İyi gezmeler.
Tutkunum,hava çok güzel ne bu battaniye altına girmeler.Sen en iyisi biraz evden uzaklaşmak için bi yürüyüşe çık belki temiz hava iyi gelir.Afiyet olsun canım.
Bende kahvaltı için bişeyler hazırlayayım hapımızıda içtik yarım saat geçti acıktım valla cokacimcoook
canım heryer esiyor ceriyanda kaldım heralde üşüttüm kız sen gez valla oturma sonra tıkılcan eve zaten mecburen biz korkudan gezemiyoruz dr bana 15 dk gez 15 dk otur dediDuramam bacım boşuna hiperaktif raporu vermediler bana çocukken kaydirigubbakcemile3
Yok bacım yormam merak etme yavaş yavaş yapıyorum a.s.
Ayyy hayırlısıyla olur inşallah a.s.
Hoşgeldin bacım. Neyse halledersiniz inşallah eşinle a.s.
Ama bu komşular tam dayaklık insan düşünür yaaaklava:
Günaydın canım hoşgeldin. Üşüttün heralde. Ay bacım sen ufo mufo dedin bana sıkıntı bastı. Açtım salonun kapısı. Ütü masamıda kurdum şimdi. Ohhh ese ese yapacağım ütümü hihoyyyt
Günaydın bacım hoşgeldin a.s.
Valla uyku tutmadı ya. Sabahtan beride durduramadım kendimi kaydirigubbakcemile3 Evde olsam ayrı bi enerji, sokakta olsam ayrı bi enerji. Şaşırdım valla. Korkuyorum bi yerlerde pırt diye doğurucam diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Afiyet şeker olsun canım hadi ye biran önce a.s.
günaydın tatlımkızlar günaydın herkese...sibelcim odanız çok güzel olmuş ..güle güle sağlıkla yatsın yağızımız..
Kız Medipol bana yakın sayılır. Aslında kayınvalideme daha yakın. Ben Kozyatağı Carrefour'un arkasındayım. Medipol'e hafta içi falan gelirsen haber ver. Bende geleyim bi görürüm seni valla. Bi çay içeriz a.s.
Ohhh Allah iyilik versin canımmm a.s.
Bizde iyiyiz napalım. Şimdi ütü yapıcam ama size takıldım yine oturdum kaldım kaydirigubbakcemile3
Kız Medipol bana yakın sayılır. Aslında kayınvalideme daha yakın. Ben Kozyatağı Carrefour'un arkasındayım. Medipol'e hafta içi falan gelirsen haber ver. Bende geleyim bi görürüm seni valla. Bi çay içeriz a.s.
Medipol Ataşehirdem?Bende çok yakın oturuyorum,Aslında hep görüyorum hastaneyi ama çıkaramadım şimdi.Sigortaya bakıyormu kızlar o hastane yoksa tamamen özelmi?
Ohhh Allah iyilik versin canımmm a.s.
Bizde iyiyiz napalım. Şimdi ütü yapıcam ama size takıldım yine oturdum kaldım kaydirigubbakcemile3
günaydin tünaydin kizlar a.s. hayirli cumalarrr a.s.
sabahtan sonra uyudum cok sukur..gece cok güzel dolunay vardi..bide denize vuruyordu..ah tam keyif vaktiydi..ama herkes horluyordu be :)) bende kuzu kuzu yattim,döndüm saga sola :))
yavas yavas hazirlanip dişari cikicaz..şu son eksikleride bitireyim..sonra dogurmaya hazir olayim :))))
öptüm hepiniziiiii Şeniz
canım heryer esiyor ceriyanda kaldım heralde üşüttüm kız sen gez valla oturma sonra tıkılcan eve zaten mecburen biz korkudan gezemiyoruz dr bana 15 dk gez 15 dk otur dedi
günaydın tatlım
Canım süper olur valla benim haftaya çarşamba randevum var 10:45 de sanırım 12:00 de biter sonra senle buluşalım ozaman biryerlere gidebiliriz.
Valla benimde ütü duruyoo bende takıldım yine,aslında kayınvalidem yapma dedi ama şimdi onu bekleyemem,gerçi ben burdan kalkana kadar o gelecek hihoyyyt
ay ne bileyim yaa bi cesaret geliyo bi vazgeçiyorumOdayı bende görmedim cnm ya hangi sayfada banada yazın da bakalım merak ettim??
Ağdadan korkmana gerk yok bende çok korkuyodum ilk kez yaptırdım zaten cesaretini topla git,gerçekten değiyoo cnm..
Canım bence sen patronunla konuş gönüllü geliyor demesini biliyor,aynı zamanda hamile bayanların 45 saatten fazla çalışmasınında kanunen yasak olduğunu bilsin.klava:
Canım hiç çekinme valllahi çok rahat oluyo inan bi gitsen bidaha başka bir yola başvurmazsın
Bu arada canım oğluşun odasının resimleri burda ;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/270138-yagiz-pasamin-odasi-3.html
canım patron sana tölerans göstermeli söyle sen daha erken çık o kadarda vicdansız değildir heralde.kızlar pazartesi gününden itibaren mesaimiz uzadı cumartesi iznimizde kalktı((((((( off ben nasıl dayanacağım yaaaaaaafisfisfis:uhm:
canım çok zor ya nasıl dayanıyorsunuz Allah kolaylık versin.ilgincim seninle ben kaldık zaten bu kadar çok çalışan benneyaptımki
bende akşam 8e kadar çalışıyorum ama napalım cnm dayanacağız artık, az kaldı diyip avutuyorum kendimi ben...
çık gez sende çok tıkıldın içerigünaydin tünaydin kizlar a.s. hayirli cumalarrr a.s.
sabahtan sonra uyudum cok sukur..gece cok güzel dolunay vardi..bide denize vuruyordu..ah tam keyif vaktiydi..ama herkes horluyordu be :)) bende kuzu kuzu yattim,döndüm saga sola :))
yavas yavas hazirlanip dişari cikicaz..şu son eksikleride bitireyim..sonra dogurmaya hazir olayim :))))
öptüm hepiniziiiii Şeniz
kız sen rahatlıyosun dışarda yoksa bunalırsın.Hoşgeldin bacım. Ohhh ne güzel bi geceymiş a.s. Hadi bakalım tamamla eksikleri a.s.
romantik bi geceyi kaçırmışız kızlar:asigim::asigim::asigim:
Tamam bacım merak etme sizin yerinize bol bol geziniyorum ama sokakta doğurusam dalga geçmek yok kaydirigubbakcemile3
Tamam canım Allah izin verir bişey çıkmazsa haftaya çarşamba konuşup buluşuyoruz a.s. Kadıköy'e falan ineriz ordan. Yada Naıtılusa falan. Vakit geçiriz birlikte süper süper a.s.
konuş ağırlaştığını söyle saatlerini hiç olmazsa azaltsın.kızlar keşke izne çıksaydım diyorum yaaa konuşsamda değiştirmez ki canım sıkıldı şimdi nasıl dayanırım
tülaycım nasılsın canım
günaydin tünaydin kizlar a.s. hayirli cumalarrr a.s.
öptüm hepiniziiiii Şeniz
Tamam canım Allah izin verir bişey çıkmazsa haftaya çarşamba konuşup buluşuyoruz a.s. Kadıköy'e falan ineriz ordan. Yada Naıtılusa falan. Vakit geçiriz birlikte süper süper a.s.
kızlar keşke izne çıksaydım diyorum yaaa konuşsamda değiştirmez ki canım sıkıldı şimdi nasıl dayanırım
tülaycım nasılsın canım
Canım bence sen patronunla konuş gönüllü geliyor demesini biliyor,aynı zamanda hamile bayanların 45 saatten fazla çalışmasınında kanunen yasak olduğunu bilsin.klava:
Canım hiç çekinme valllahi çok rahat oluyo inan bi gitsen bidaha başka bir yola başvurmazsın
Bu arada canım oğluşun odasının resimleri burda ;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/270138-yagiz-pasamin-odasi-3.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?