2009 Mayıs Anneleri

kızlar pazartesi gününden itibaren mesaimiz uzadı cumartesi iznimizde kalktı ((((((( off ben nasıl dayanacağım yaaaaaaafisfisfis:uhm:

Oooo sana uygulamasınlar bacım bu değişikliği yaaa yeter artık yani klava:

ya ben özel bölgeyi ağdacıya yaptırmaya cesaret edemiyorum... ama artık cesaretimi toplamak zorundayım ayaklarımı bile göremiyorum ((

Valla bacım bi cesaret et git mutlaka. Müthiş rahatlık. Allah razı olsun beni arkadaşım kandırdı götürdü. İyiki de götürmüş yani hihoyyyt

oda nerdeeeeee gördüm mü ben yaaa
ağdayı hallettin sen ooohhh ben çok korkuyorum yaaa

ilgincim seninle ben kaldık zaten bu kadar çok çalışan benneyaptımki

bende akşam 8e kadar çalışıyorum ama napalım cnm dayanacağız artık, az kaldı diyip avutuyorum kendimi ben...

ikinizede Allah kolaylık versin kızlar,bu patronlar ne yapmaya çalışıyoo anlam veremedim,sizi işyerinde doğurtmaya çalışıyolar galiba...Dayanın kızlar ha gayret!!

Kız Medipol bana yakın sayılır. Aslında kayınvalideme daha yakın. Ben Kozyatağı Carrefour'un arkasındayım. Medipol'e hafta içi falan gelirsen haber ver. Bende geleyim bi görürüm seni valla. Bi çay içeriz a.s.

pınarcım saol canım iyiyiz kızımda iyi teyzesi..sen nasılsın canım defnemiz nasıl??

Ohhh Allah iyilik versin canımmm a.s.

Bizde iyiyiz napalım. Şimdi ütü yapıcam ama size takıldım yine oturdum kaldım kaydirigubbakcemile3

oda nerdeeeeee gördüm mü ben yaaa
ağdayı hallettin sen ooohhh ben çok korkuyorum yaaa

Odayı bende görmedim cnm ya hangi sayfada banada yazın da bakalım merak ettim??
Ağdadan korkmana gerk yok bende çok korkuyodum ilk kez yaptırdım zaten cesaretini topla git,gerçekten değiyoo cnm..

kızlar pazartesi gününden itibaren mesaimiz uzadı cumartesi iznimizde kalktı ((((((( off ben nasıl dayanacağım yaaaaaaafisfisfis:uhm:

Canım bence sen patronunla konuş gönüllü geliyor demesini biliyor,aynı zamanda hamile bayanların 45 saatten fazla çalışmasınında kanunen yasak olduğunu bilsin. klava:

ya ben özel bölgeyi ağdacıya yaptırmaya cesaret edemiyorum... ama artık cesaretimi toplamak zorundayım ayaklarımı bile göremiyorum ((

Canım hiç çekinme valllahi çok rahat oluyo inan bi gitsen bidaha başka bir yola başvurmazsın

Bu arada canım oğluşun odasının resimleri burda ;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/270138-yagiz-pasamin-odasi-3.html

günaydin tünaydin kizlar a.s. hayirli cumalarrr a.s.

sabahtan sonra uyudum cok sukur..gece cok güzel dolunay vardi..bide denize vuruyordu..ah tam keyif vaktiydi..ama herkes horluyordu be :)) bende kuzu kuzu yattim,döndüm saga sola :))

yavas yavas hazirlanip dişari cikicaz..şu son eksikleride bitireyim..sonra dogurmaya hazir olayim :))))

öptüm hepiniziiiii Şeniz

kız dün gece KURTLAR vardı nasıl bırakıp gelirim eşime de diyorum doğumu ona göre ayarlayalım ben izlemezsem yapamam diye.

canım aslında eşine msj ı net vermişsin ama oda nüfusta yazdırıp emirvaki yaparsa kötü olur bence bunu çok istediğini söyle bide bu ara ona numaradan hastalan bebeğin ağırlaştığından falan bi iki ağla naz yap gece rahatsızlan onu kaldır anlasınki zor bu analık
kızlar iyi akşamlar napıyorsunuz biz kurtlar vadisini izliyoruz
OLEEEEEEEYYYY
hepsi aynı kafa eşlerimizin:))))))))))))))))))
BENDE SENDE SEVİYORSUN ZANNETTİM
senin şu evsahibinde ne gıcık kadın çık söyle ben artık temizlik yapamıyorum siz yapıcağınız zaman söyleyin bende 1 gün sonra yapayım de.çünkü bu kadın özellikle yapıyor tatlım sen nezaman cam silsen o üstüne pisliyo sana takmış.
aman canım dikkat et kendine dinlenmek iyi gelir güzelce bir dinlen
sağol yatıyorum valla.
canım eşim erken gelcek gelsin çıkcam zaten dayanamıyorum artık
canım heryer esiyor ceriyanda kaldım heralde üşüttüm kız sen gez valla oturma sonra tıkılcan eve zaten mecburen biz korkudan gezemiyoruz dr bana 15 dk gez 15 dk otur dedi
kızlar günaydın herkese...sibelcim odanız çok güzel olmuş ..güle güle sağlıkla yatsın yağızımız..
günaydın tatlım

Canım süper olur valla benim haftaya çarşamba randevum var 10:45 de sanırım 12:00 de biter sonra senle buluşalım ozaman biryerlere gidebiliriz.

Ben ütüye girişiyorum kızlar. Ben gelene kadar fazla konuşmayın heee zor yetişiyorum sonra aklım sizde kalıyo kaydirigubbakcemile3

Valla benimde ütü duruyoo bende takıldım yine,aslında kayınvalidem yapma dedi ama şimdi onu bekleyemem,gerçi ben burdan kalkana kadar o gelecek hihoyyyt

Hoşgeldin bacım. Ohhh ne güzel bi geceymiş a.s. Hadi bakalım tamamla eksikleri a.s.

canım heryer esiyor ceriyanda kaldım heralde üşüttüm kız sen gez valla oturma sonra tıkılcan eve zaten mecburen biz korkudan gezemiyoruz dr bana 15 dk gez 15 dk otur dedi

günaydın tatlım

Tamam bacım merak etme sizin yerinize bol bol geziniyorum ama sokakta doğurusam dalga geçmek yok kaydirigubbakcemile3

Canım süper olur valla benim haftaya çarşamba randevum var 10:45 de sanırım 12:00 de biter sonra senle buluşalım ozaman biryerlere gidebiliriz.

Tamam canım Allah izin verir bişey çıkmazsa haftaya çarşamba konuşup buluşuyoruz a.s. Kadıköy'e falan ineriz ordan. Yada Naıtılusa falan. Vakit geçiriz birlikte süper süper a.s.

Valla benimde ütü duruyoo bende takıldım yine,aslında kayınvalidem yapma dedi ama şimdi onu bekleyemem,gerçi ben burdan kalkana kadar o gelecek hihoyyyt

Benimkide dün ant verdirdi ama batıyo bacım bana bunlar batıyo. Ayyy gittim beennnn a.s.

kızlar keşke izne çıksaydım diyorum yaaa konuşsamda değiştirmez ki canım sıkıldı şimdi nasıl dayanırım

tülaycım nasılsın canım

Odayı bende görmedim cnm ya hangi sayfada banada yazın da bakalım merak ettim??
Ağdadan korkmana gerk yok bende çok korkuyodum ilk kez yaptırdım zaten cesaretini topla git,gerçekten değiyoo cnm..
ay ne bileyim yaa bi cesaret geliyo bi vazgeçiyorum

şimdi gördüm şimdi çok güzel olmuş çok güzel yakışır Yağız paşamıza mutlu günlede kullanın inşallah

canım patron sana tölerans göstermeli söyle sen daha erken çık o kadarda vicdansız değildir heralde.

ilgincim seninle ben kaldık zaten bu kadar çok çalışan benneyaptımki

bende akşam 8e kadar çalışıyorum ama napalım cnm dayanacağız artık, az kaldı diyip avutuyorum kendimi ben...
canım çok zor ya nasıl dayanıyorsunuz Allah kolaylık versin.
çık gez sende çok tıkıldın içeri

kız sen rahatlıyosun dışarda yoksa bunalırsın.

kızlar keşke izne çıksaydım diyorum yaaa konuşsamda değiştirmez ki canım sıkıldı şimdi nasıl dayanırım

tülaycım nasılsın canım
konuş ağırlaştığını söyle saatlerini hiç olmazsa azaltsın.

Son düzenleme:

Hadi bakalım bencede tamamla artık nolcağımız belli olmaz kolay gelsin hayatım.

Tamam canım Allah izin verir bişey çıkmazsa haftaya çarşamba konuşup buluşuyoruz a.s. Kadıköy'e falan ineriz ordan. Yada Naıtılusa falan. Vakit geçiriz birlikte süper süper a.s.

Ok anlaştık süper olur valla gezelim kadıköy moda natilius hatta natilius a yürüyerek gelebilirim hastaneden o kadar yakın hihoyyyt

tülaycım nasılsın canım

Canım konuş patronunla en azından devam ediceksen bile sana dediğim gibi 45 saat uygulaması yapmalı! ayrıca mesaiye kalmama hakkın var bunları unutma bilinçli olduğunu bilsinler

annesi çok güzel olmuş oluşunun odası...
allah odasında mutlu sağlıklı büyümesini nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…