2009 Mayıs Anneleri

Kızlar günaydın,
Gece reflüden ancak 3 saat fln uyumuşumdur,gecenin bi yarısıda zor attım kendimi banyoya öğüre öğüre ne var ne yok çıkardım,sesime annem uyandı yani...süt ekmek fln ancak yatıştı midem,
idrar yolu iltihabı için ilaç vermişti dr geçen hafta,geçmişmi diye idrar tahlili yapıldı,bide nst yapıldı sabah, öğlen sonuçları almaya gidicem,yarında özel dr da randevumuz var ultrasona alır heralde,çatlıcam meraktan oğluşum nasıl acaba
Kızlar nst deyken oğlanı hiçkırık tuttu, ayy bi komikti anlatamam, digidik digidik gık,digidik digidik gık
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hmm bence kötü olmuş cnm yaa,ama sonu iyi en azından barışmışsınız, senin şu ev sahibini dövecem heee, oh iyi yapmış söylemişsin azcık dikkat etsin ama seninde her gün hergün cam silmek gibi bi zorunluluğun yok bide hamişken..Pijamalarının resimlerinide çek cnm
hepsi aynı kafa eşlerimizin:))))))))))))))))))
benimkide aynen, kurtlar vadisi izliyo diye ben annem dizisini izleyemiyorum,mecburen bi tv daha alıcasss yakında..
a.s.a.s.
Cnm normal artık sancılar,hayırlısı ile haftamız gelince doğuralım inş., sende biraz sıkı tut artık şu tamamlama işini 36. haftadasın cnm
Cnm ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazım,tamam birsen ikiz olduğu için riskli ama mesela akmanın erken doğum riskli gebelik değildi suyu gelmiş bi anda..
Cnm inş. güzel geçer sınavın başarılar,raporunda hayırlı olsun

Geçmiş olsun cnm, inş. bi günde atlatırsın, bol bol terle portakal suyu iç
kızlar gecelik pijama diyince fena oluyorum yaaa...

çok tembelim ben daha almadım hiçbişi ve çantamı bile hazırlamadım ((
Esracım al artık pijamalarını fln, bak günler geçiyoo
Ohh ağda işide bitmiş ne güzeel,cnm röfle hamileyken zararlı diye biliyorum ben
kızlar pazartesi gününden itibaren mesaimiz uzadı cumartesi iznimizde kalktı ((((((( off ben nasıl dayanacağım yaaaaaaafisfisfis:uhm:

Cnm o iş seni bağlamaz, yok zartık daha neler, sen git konuş patronunla muafsındır

Son düzenleme:
burcu canım geçmiş olsun.bende dün işten eve kendimi zor attım banyoya.gaviscon içince rahatlıyorum ama keşke aylardır kullansaymışım..inş.sonuçların iyi çıkar canım..

Burcucum geçmiş olsun canım oğluşuda görücekmişsin ohhh ne güzel.

Kızlar odamızı beğenmenize sevindim sizdende bekliyoruz resimleri

burcu canım geçmiş olsun.bende dün işten eve kendimi zor attım banyoya.gaviscon içince rahatlıyorum ama keşke aylardır kullansaymışım..inş.sonuçların iyi çıkar canım..

Sağol bitanem,sen nasılsına.s.a.s. ben bayadır muzdaribim bu dertten hep azkaldı diye geçiştiriyorum,ama boğazım fln fena yıprandı, biraz daha sürerse ilaç isticem bende

Burcucum geçmiş olsun canım oğluşuda görücekmişsin ohhh ne güzel.

Kızlar odamızı beğenmenize sevindim sizdende bekliyoruz resimleri

Teşekkürler cnm, bu arada sanırım cerrahpaşada kalıyordu birsen, ama emin değilim pınar kesin bilir ona sor bi istersen

canım sibelcim odanız süper olmuş yağızım içinde güle güle huzurla büyüsün inşallahhhh

bendede var reflü ilaç içtim biraz rahatlamıştı ama gece yine kötü oldu midem

Sağol bitanem,sen nasılsına.s.a.s. ben bayadır muzdaribim bu dertten hep azkaldı diye geçiştiriyorum,ama boğazım fln fena yıprandı, biraz daha sürerse ilaç isticem bende

canım iyiyim ben çalışıyorum işte.valla 9 ay boyunca kusan nadir hamilelerden biriyiz galiba bende artık dayanamadığım için aldım canım.bebek büyüdükçe baskıdan dolayı oluyormuş az kaldı artık dayanıcaz inşallah canım.:1hug:

cnm doktoruma sordum bitkisel yaptırabilirsin dedi,önemli olan ortam dedi solumakla ve deriye temasla daha çok ilgili dedi.Kuaförde yalnızdım,bi de biliyosun röfle deriye değmiyor,hiç rahatsız olmadan bitti yani çok şükür.Rahat ol ihtiyacın varsa sende yaptırabilirsin hihoyyyt

Kızlar bu kadar tembellik yeter bende kalkayım işlere girişeyim birde çamaşır atıp yıkayayım bari.

Arada gelip bakıcam kapatmıyorum sonra size yetişemiyorum valla kaydirigubbakcemile3

Cnm az kaldı inş. az daha sabret iznine çıkarsın sende

Hmm anladım cnm,zararı dokunmuyorsa iyi o zaman, ben hamile kalmadan önce hep yaptırıyodum ama pimpirikliyim hamileyken cesaret edemem cnm, loğusalıkta bitsin ondan sonra inş.
sositosositosositososito

burcucum tülaycim ve banucum..Allah yardimciniz olsun kizlar..bulantilariniz biran önce gecer inşaAllahh a.s.

bocekcim oh sacini basini temizliginide yaptirmişsin :) güle güle kullan derler dimi bu durumda :))

cerencim keşke eşinle oturup bi karar verseydiniz..empati kur bence..arkadaslarin dedigi gibi nufus cuzdanina mehmet yazdirip gelse nasil kötü olursun,nasil kirilirsin dimi? herkes ister kendi koysun..ama evlilik bu :) olmuyor öyle..bizde henuz isme karar vermedik..ilk ismi eşim ikincisini ben koycam inşaAllah..bu iş ancak böyle çözülüyor..yoksa iki tarafinda begendigi ismi bulmak zor oluyor :))

sibelcim odaniz harika olmus..gerçi oraya yazdim dün :) ama burdan da belirteyim..huzurlu saglikli mutlu günlerde kullansin oglusunn

pinarcim korkutma beni kizim :))) hamilelere dogum öncesi bi enerji gelirmiş..umarim sendeki o enerji degildir :)) ama sanmam ya..sende tam tersi olur muhtemelen :))) senin normal halin enerjik..dogum öncesi halin uyusuk olur muhtemelen :))

burcucum geçmiş olsun canım ya gaviskon çok işe yarıyor ben azıcık öğürsem karnım kasılıyor bebek toplanıyor ayakta duramıyorum sizin gibi olsam dayanamam herhalde canım benim ya

bende bitkisel boyayla boyadim 2 kere..ama röfle farkli bildigim kadariyla..sac orielle aciliyor cünkü..onunda bitkiseli varmi bilmiyorum :) ama varmişki sen yaptirmişsin

Teşekkürler bitanema.s.sen nasılsın, prensesin nasıl:ecrin_bebek:

Teşekkürler bitanema.s.sen nasılsın, prensesin nasıl:ecrin_bebek:

iyi cok sukur burcu teyzesi,dar yerinde tekmelemeye calişiyor :) bende iyiyim cok sukur :) şu eksikleri bitirirsem cok daha iyi olcam :))

sen nasilsin canim? yarin doktora gittiğinde muhakkak bi sor bu bulantilari..farkli bi ilaç verir belki..

burcucum geçmiş olsun canım ya gaviskon çok işe yarıyor ben azıcık öğürsem karnım kasılıyor bebek toplanıyor ayakta duramıyorum sizin gibi olsam dayanamam herhalde canım benim ya

Teşekkürler cnm benima.s. reflüydü , mide ağrısıydı,kusmaydı,napalm idare ediyoruz işte,artık doğumla birlikte son bulur bu şikayetler gibi geliyor, hamilelikten önce kullanıyodum ben gaviscondan,dahada devam ederse bende kullanırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…