- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
Kızlar günaydın,
Gece reflüden ancak 3 saat fln uyumuşumdur,gecenin bi yarısıda zor attım kendimi banyoya öğüre öğüre ne var ne yok çıkardım,sesime annem uyandı yani...süt ekmek fln ancak yatıştı midem,
idrar yolu iltihabı için ilaç vermişti dr geçen hafta,geçmişmi diye idrar tahlili yapıldı,bide nst yapıldı sabah, öğlen sonuçları almaya gidicem,yarında özel dr da randevumuz var ultrasona alır heralde,çatlıcam meraktan oğluşum nasıl acaba
Kızlar nst deyken oğlanı hiçkırık tuttu, ayy bi komikti anlatamam, digidik digidik gık,digidik digidik gık
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hmm bence kötü olmuş cnm yaa,ama sonu iyi en azından barışmışsınız, senin şu ev sahibini dövecem heee, oh iyi yapmış söylemişsin azcık dikkat etsin ama seninde her gün hergün cam silmek gibi bi zorunluluğun yok bide hamişken..Pijamalarının resimlerinide çek cnm
Cnm o iş seni bağlamaz, yok zartık daha neler, sen git konuş patronunla muafsındır
Gece reflüden ancak 3 saat fln uyumuşumdur,gecenin bi yarısıda zor attım kendimi banyoya öğüre öğüre ne var ne yok çıkardım,sesime annem uyandı yani...süt ekmek fln ancak yatıştı midem,
idrar yolu iltihabı için ilaç vermişti dr geçen hafta,geçmişmi diye idrar tahlili yapıldı,bide nst yapıldı sabah, öğlen sonuçları almaya gidicem,yarında özel dr da randevumuz var ultrasona alır heralde,çatlıcam meraktan oğluşum nasıl acaba
Kızlar nst deyken oğlanı hiçkırık tuttu, ayy bi komikti anlatamam, digidik digidik gık,digidik digidik gık
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar,ben bişey yaptım amaaaaa,iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum??
hani şu isim mevzusu vardı ya bizim,eşim bebeğin bir ismi mehmet (babasının adı) olsun diye tutturmuştu hani. bende melih kaan istiyorum. zamana bırakmıştım,daha hiç açmıyordum konuyu. bugün bebek şekerlerinin üzerine yapıştırmak için küçük notlar yazdım, yazıcıdan çıkarttım. notta "bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, hoşgeldin melih kaan bebek" yazıyordu. minik minik kestim, patiklerin üstüne göre. sonra bunu eşim gördü. okudu, çok bozuldu ama bişey demedi bana. kitabını aldı,yatağa gitti. pffff!! ben ciddi olduğumu göstermek istiyorum ama eşimi kırdığım için de üzüldüm şimdi(( ama bana başka çare bırakmadı ki!!
günaydın kızlar. beyazcım,pınarcım,banucum,seherim,knk (adını hatırlayamadığım varsa kusuruma bakmayın nolur) desteğiniz için teşekkür ederim. normalde herşeyi konuşarak çözen bir çifttik eşimle,ama bu isim mevzuunda ikimizinde inat edesi tuttu!!
aman neyseki surat yapmadı çok, gece koca göbüşümden rahatsız oldum,uyuyamadım pek. o da halime acıdı heralde,konuştu. ben de azcık naz yaptım fırsattan istifade,küsmesin diye:)))
aslında biraz uykusuz ama yine de güzel başlamıştım güne. taa ki,çarşamba günü deli gibi sildirdiğim camlarımın üstüne ev sahibim balkonlarının demirini yıkayana kadar!!! çıldırdıım yaaaa!! çığlık atmak istiyorum! çıktım hemen balkona söyledim, daha yeni sildirdim battı camlarım diye! o da suçlandı ama iş işten geçti bi kere( geri sildim batan camları,kurumasın diye (
neyse ben dışarı çıkıyorum kızlar. hava çok güzel. hem kargodan pijamalarımı alayım,hem de azcık yürüyüp gelirim. görüşürüz.
Hmm bence kötü olmuş cnm yaa,ama sonu iyi en azından barışmışsınız, senin şu ev sahibini dövecem heee, oh iyi yapmış söylemişsin azcık dikkat etsin ama seninde her gün hergün cam silmek gibi bi zorunluluğun yok bide hamişken..Pijamalarının resimlerinide çek cnm
benimkide aynen, kurtlar vadisi izliyo diye ben annem dizisini izleyemiyorum,mecburen bi tv daha alıcasss yakında..hepsi aynı kafa eşlerimizin:))))))))))))))))))
a.s.a.s.kızlar bu arada aklıma gelmişken söylimmm ben bebişinn elbiselerini ütülerken arkalarındaki bütün hepsinin etikelerini söktümm özellikle içe giydireceklerinize dikkat edinn sonra bu çocuk neden ağlıyor diye düşünüp durmayınn :))
Cnm normal artık sancılar,hayırlısı ile haftamız gelince doğuralım inş., sende biraz sıkı tut artık şu tamamlama işini 36. haftadasın cnmhayirli geceler kizlar a.s.
püfff..dün gece uyudum ya..bugun uyku yok..ilk defa bugun sancim oldu kizlar..aksam üzeri..ay bi korktum..1 saat tekrar etmesini bekledim ama gelmedi bişi cok sukur :) eşimde daha sana var..20-25 nisan arasi dogurursun dedi :)) cinsiyetinide ilk o tutturmustu :) bunuda tutturursa artik herşeyi eşime sorarim
güzelim sabah burdaydim :) sonra giremedim bi daha nete..meşhuurrr ütülerimi bitirdim tamamen :))) dogururum felan dedim :)) yarinda inşaAllah kalan eksiklerimi tamamlamaya calişcam..gözüm korktu iyice :)))
Cnm ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazım,tamam birsen ikiz olduğu için riskli ama mesela akmanın erken doğum riskli gebelik değildi suyu gelmiş bi anda..Günaydın hanımlaaaaar :)
Ya benim dün akşam aklıma bişey takıldı. Yakın zamanda doğum yapan anneler mayısta doğuracaklardı erken mi doğum yaptılar? nedir? Hayır benimde mayıs başı , ya bende erken doğurursam diye tırsmaya başladım
Cnm inş. güzel geçer sınavın başarılar,raporunda hayırlı olsunhoşbulduk cnm
iyiim ne olsun
eşimle kahvaltı yaptım bena.s
doyurdum bebişimi sende ye çabuk defnen aç kalmasın cnm afiyet olsun
son sınavım var bugün
eşim raporda aldı okula gitmiycem artık:teytey::teytey::teytey:
Geçmiş olsun cnm, inş. bi günde atlatırsın, bol bol terle portakal suyu içGünaydın kızlar nasılsınız
Ben binanın kokusundan bayılmak üzereyim evin tüm cam ve kapılarını açtım ondan biraz üşüttüm sanırım.oturma odasına geçtim ufoyuda yaktım battaniyenin altında hala üşüyorum.kendime tavuksuyu çorbası yaptım nafile.Sanırım koku beni mahvettiğinden yada ilk kez boya kokusundan bu kadar tiksindim ondan.
Esracım al artık pijamalarını fln, bak günler geçiyookızlar gecelik pijama diyince fena oluyorum yaaa...
çok tembelim ben daha almadım hiçbişi ve çantamı bile hazırlamadım((
Ohh ağda işide bitmiş ne güzeel,cnm röfle hamileyken zararlı diye biliyorum benHerkese günaydın kızlar,bugün kendimi çok iyi hissediyorum,dün kuaförüme gittim ağdamı yaptırdım,dip röflemi yaptırdım oh be valla kendime geldim,artık doğuma hazırım,oğlumu bekliyorum dört gözle hihoyyyt Bu arada merak edenlere söyleyim ağda acımıyor değil baya bi acıyoo ama dayandık oğlumla beraber,iyide oldu,çok rahat bi durum.Herkese tavsiye ederim.:CüvCüv:
Pınarcım sana bişey soracaktım sen hangi hastaneye gidiyosun,Anadolu yakasındamısın yoksa Avrupa'damı? Ben burda Atlas Hastanesine gidiyorumda bu hastaneyle ilgili bilgisi olan varsa ne olur bana söylesin hala şüphelerim var,acaba doğru hastanemi diye...mirmirmirmir
kızlar pazartesi gününden itibaren mesaimiz uzadı cumartesi iznimizde kalktı((((((( off ben nasıl dayanacağım yaaaaaaafisfisfis:uhm:
Cnm o iş seni bağlamaz, yok zartık daha neler, sen git konuş patronunla muafsındır
Son düzenleme: