burcucum tülaycim ve banucum..Allah yardimciniz olsun kizlar..bulantilariniz biran önce gecer inşaAllahh a.s.
bocekcim oh sacini basini temizliginide yaptirmişsin :) güle güle kullan derler dimi bu durumda :))
sağol cnm teşekkür ederim,fazlacada panik yapmak teleşlanmak doğru değil dimi biraz rahat olmakda fayda vardır her zaman ...
iyi cok sukur burcu teyzesi,dar yerinde tekmelemeye calişiyor :) bende iyiyim cok sukur :) şu eksikleri bitirirsem cok daha iyi olcam :))
sen nasilsin canim? yarin doktora gittiğinde muhakkak bi sor bu bulantilari..farkli bi ilaç verir belki..
kızlar biz acıktık oğluşumla bi şeyler yiyip geleceğiz
kızlar biz acıktık oğluşumla bi şeyler yiyip geleceğiz
sağol cnm teşekkür ederim,fazlacada panik yapmak teleşlanmak doğru değil dimi biraz rahat olmakda fayda vardır her zaman ...
Oyy yirim ben o kuzucuğuuu, bikaç hafta kaldı diye oda heyecanlanıyor annişii, sorucam bakalm ne dicek:uhm:
tuğbacım saolasın... valla mide şikayteleri kötü ama napalım bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz dayanırız..
merhaba kızlar çok canım sıkılıyor artık çalışmak istemiyorum her gördüğüm 5 kişiden 4ü şişko,iyice şiştin akşam doğumamı gidiyosun ayy bisürü laf deli olucam ya valla zoruma gidiyor ya
merhaba kızlar çok canım sıkılıyor artık çalışmak istemiyorum her gördüğüm 5 kişiden 4ü şişko,iyice şiştin akşam doğumamı gidiyosun ayy bisürü laf deli olucam ya valla zoruma gidiyor ya
onlara neymiş aaa hayret bişi be, hamileyiss heraldeklava: klava:
hiç takma cnm :CüvCüv::CüvCüv:
ay canim benim yaaa..keyfine şişmiyorsun!!!! bebek dogurcaksin..kolay bişi sanki..insan kaç kere hamile kaliyor..ay sinir oluyorum su agzini tutamayan insanlara yaaaa..insan agzinida tutamassa ne farki kalirki diger mahlukattan!!!
hamileliğin keyfini cikariyorum,canim ne isterse onu yiyorum de sende :S
neyse kizlar ben kaciyorum..tam cuma vakti :) yasin okuyayim,dua edeyim hepimize :) sonrada dişari atayim kendimi :)
sizde kacirmayin bu vaktidualarimizda birbirimizi unutmayalim emi
öptüm hepinizi kocamannnn Şeniz a.s.
Bende söyleyemem valla, insanlardaki deli cesareti yani, bi patlasan ne olabilir düşünemiyolar, aman cnm sen yinede hanımlığını bozma, bebiş doğuncada ""o çok dalga geçtiğiniz göbek buydu işte"" dersin utanırlarsorma canım ya sırf bu laflar yüzünden işe gelmek istemiyorum senağlama hel bugün bitsede eve gitsem diye saate bakıp duruyorum,nebiçim insanlar anlamıyorum ya ben hamileliği bırak bir insan kiloluysa bile kalkıp hiç bişey söyleyemem ama burdakiler alay konusunda üstlerine yok yaniÇok üzgünüm çoook
Güle güle cnm,Allah kabul etsinneyse kizlar ben kaciyorum..tam cuma vakti :) yasin okuyayim,dua edeyim hepimize :) sonrada dişari atayim kendimi :)
sizde kacirmayin bu vaktidualarimizda birbirimizi unutmayalim emi
öptüm hepinizi kocamannnn Şeniz a.s.
burcucum tülaycim ve banucum..Allah yardimciniz olsun kizlar..bulantilariniz biran önce gecer inşaAllahh a.s.
bocekcim oh sacini basini temizliginide yaptirmişsin :) güle güle kullan derler dimi bu durumda :))
cerencim keşke eşinle oturup bi karar verseydiniz..empati kur bence..arkadaslarin dedigi gibi nufus cuzdanina mehmet yazdirip gelse nasil kötü olursun,nasil kirilirsin dimi? herkes ister kendi koysun..ama evlilik bu :) olmuyor öyle..bizde henuz isme karar vermedik..ilk ismi eşim ikincisini ben koycam inşaAllah..bu iş ancak böyle çözülüyor..yoksa iki tarafinda begendigi ismi bulmak zor oluyor :))
sibelcim odaniz harika olmus..gerçi oraya yazdim dün :) ama burdan da belirteyim..huzurlu saglikli mutlu günlerde kullansin oglusunn
pinarcim korkutma beni kizim :))) hamilelere dogum öncesi bi enerji gelirmiş..umarim sendeki o enerji degildir :)) ama sanmam ya..sende tam tersi olur muhtemelen :))) senin normal halin enerjik..dogum öncesi halin uyusuk olur muhtemelen :))
hiç umursamıyomuş gibi yapıyorum gülüyorum falan ama içimde depremler oluyor Çok üzgünüm çoook benim adımla kimse çağırmıyor şişko diye çağırıyorlar bigün patlıcam tam olucak zor dayanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?