2009 Mayıs Anneleri

Oyy yirim ben o kuzucuğuuu, bikaç hafta kaldı diye oda heyecanlanıyor annişii, sorucam bakalm ne dicek:uhm:

tuğbacım saolasın... valla mide şikayteleri kötü ama napalım bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz dayanırız..

merhaba kızlar çok canım sıkılıyor artık çalışmak istemiyorum her gördüğüm 5 kişiden 4ü şişko,iyice şiştin akşam doğumamı gidiyosun ayy bisürü laf deli olucam ya valla zoruma gidiyor ya

sağol cnm teşekkür ederim,fazlacada panik yapmak teleşlanmak doğru değil dimi biraz rahat olmakda fayda vardır her zaman ...

valla canimcim artik panik yapmamak gibi bi lüksümüz kalmadi :)) görüyorsun işte doguran dogurana :)) rahat olmak tabiki iyi..zaten rahatliğimdan dolayi böyle sıkıştım :))

Oyy yirim ben o kuzucuğuuu, bikaç hafta kaldı diye oda heyecanlanıyor annişii, sorucam bakalm ne dicek:uhm:

ay dur :)) ben ona sürekli telkin veriyorum..bak kizim kardesler geldi diye vakit geldi cikayim gibi bi düşünce içine girme diyorum..senin daha vaktin var..uslu bi kiz ol,vaktini bekle diyorum :))) bakalim umarim dinler beni :)))

tuğbacım saolasın... valla mide şikayteleri kötü ama napalım bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz dayanırız..

orasi öyle canim..onlar için herşeye deger zaten az kaldi..biraz daha sabir hepsi gececek,tüm kötü şeyleri unutucaz :))

onlara neymiş aaa hayret bişi be, hamileyiss heralde
klava:klava:
hiç takma cnm :CüvCüv::CüvCüv:

ay canim benim yaaa..keyfine şişmiyorsun!!!! bebek dogurcaksin..kolay bişi sanki..insan kaç kere hamile kaliyor..ay sinir oluyorum su agzini tutamayan insanlara yaaaa..insan agzinida tutamassa ne farki kalirki diger mahlukattan!!!

hamileliğin keyfini cikariyorum,canim ne isterse onu yiyorum de sende :S

onlara neymiş aaa hayret bişi be, hamileyiss heralde
klava:klava:
hiç takma cnm :CüvCüv::CüvCüv:

sorma canım ya sırf bu laflar yüzünden işe gelmek istemiyorum senağlama hel bugün bitsede eve gitsem diye saate bakıp duruyorum,nebiçim insanlar anlamıyorum ya ben hamileliği bırak bir insan kiloluysa bile kalkıp hiç bişey söyleyemem ama burdakiler alay konusunda üstlerine yok yaniÇok üzgünüm çoook

neyse kizlar ben kaciyorum..tam cuma vakti :) yasin okuyayim,dua edeyim hepimize :) sonrada dişari atayim kendimi :)

sizde kacirmayin bu vakti dualarimizda birbirimizi unutmayalim emi

öptüm hepinizi kocamannnn Şeniz a.s.

hiç umursamıyomuş gibi yapıyorum gülüyorum falan ama içimde depremler oluyor Çok üzgünüm çoook benim adımla kimse çağırmıyor şişko diye çağırıyorlar bigün patlıcam tam olucak zor dayanıyorum

neyse kizlar ben kaciyorum..tam cuma vakti :) yasin okuyayim,dua edeyim hepimize :) sonrada dişari atayim kendimi :)

allah kabul etsin canım bizim içinde dua eta.s.

semracım bakma insanlara ya geçen hafta benim kuzenim geldi bana ne bu halin nolmuşssun sen böyle diyor halbuki kendi hamileyken benim 2 katımdı ve benim karnım ancak yandan belli oluyor...insanlar işte boşboş konuşuyorlar..takma onları canımm..bebişin sağlıklı olsun kilolar verilir.

Bende söyleyemem valla, insanlardaki deli cesareti yani, bi patlasan ne olabilir düşünemiyolar, aman cnm sen yinede hanımlığını bozma, bebiş doğuncada ""o çok dalga geçtiğiniz göbek buydu işte"" dersin utanırlar

Güle güle cnm,Allah kabul etsin
:CüvCüv:

Canım saolasın amin diyelim.rabbim hepimize en kısa zamanda o odaların içinde bebeklerimizle güzel günleri geçirmeyi nasip etsin.

Allahım ne insanlar var ya tam sopalık klava:klava:

Kızlar ben artık çok ağırlaştım heralde azcık iş yaptım yoruldum böyle giderse işler bitermi hiç.Yoksa evde kalınca tembellikmi çöktü bana :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

semracım hiç canını sıkma banada ay burda doğuracaksın yok bu erkek yok kız bir sürü sinir bozucu yorum yapan oluyor bende olacak o kadar içimde bir can taşıyorum diyorum bozuluyorlar boşver hiç takma kim ne derse desin bu mucize gibi bir şey :))))))))))))

yemekten geldik kızlar ben yedikçe durum hareketlendi maşallahhhhhhhh herkese afiyet olsun güzel annişlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…