2009 Mayıs Anneleri

neyse kizlar ben kaciyorum..tam cuma vakti :) yasin okuyayim,dua edeyim hepimize :) sonrada dişari atayim kendimi :)

sizde kacirmayin bu vakti dualarimizda birbirimizi unutmayalim emi

öptüm hepinizi kocamannnn Şeniz a.s.

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin akşama doğru bende meryem suresine başlıycam 41 tane inşallah yetiştiririm.

Ohhh afiyet olsun banucum yarasın durumuza.

afiyet olsun cnmcokacimcoook

sağol sibelim :))))))))) sabah pek birşey yiyemedim bulantıdan şimdide yiyince durum hoplamaya başladı teyzesi yağızımız ne yapıyor:)))

sağol sibelim :))))))))) sabah pek birşey yiyemedim bulantıdan şimdide yiyince durum hoplamaya başladı teyzesi yağızımız ne yapıyor:)))

Ay maşallah bugün yağız paşa çok sessiz hareketleri çok az bende azcık iş yaptım yoruldum uzandım şimdi koltuğa birazdan kalkıp devam edicem halsizim nedense.

kızlar 5 gömlek ütüledim dahada var devam edicem arada sizede bakıyorum..herkese hayırlı cumalar Allah kabul etsin dualarınızı..
Herkese öğlen yemeği afiyet olsun..bebişleri aç bırakmayalım..

sibelcim benimde yarın temizlik günüm artık haftayada çalışıyorum yarın komple yaptım yoksa zor olacak canım kendini fazla yorma dinlene dinlene yap tatlım

oh afiyet olsun yarasin :))

afiyet olsun cnmcokacimcoook
teşekkür ederim kızlar:)

aman canım ya boşver onları böyle insanlar var maalesef hiç üzülme
neyse kizlar ben kaciyorum..tam cuma vakti :) yasin okuyayim,dua edeyim hepimize :) sonrada dişari atayim kendimi :)

sizde kacirmayin bu vakti dualarimizda birbirimizi unutmayalim emi

öptüm hepinizi kocamannnn Şeniz a.s.
sağolasın canım Allah kabul etsin

afiyet olsun :)

kızlar 5 gömlek ütüledim dahada var devam edicem arada sizede bakıyorum..herkese hayırlı cumalar Allah kabul etsin dualarınızı..
Herkese öğlen yemeği afiyet olsun..bebişleri aç bırakmayalım..

Kolay gelsin cnm , çok yorma kendini

Teşekkür ederim bengi:) Çok sevindim böle bi paylaşım olduğuna.Arkadaşlar istanbul medipol hastanesine giden var mı acaba?Ben oraya gidiyorum da.Giden varsa bişeyler sormak istiyorum..

herkese selam,
bizim bugun biraz bulantimiz var...:bbo:
belki birazdan cikariz...
hosgeldin spapatya,a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…