neyse kizlar ben kaciyorum..tam cuma vakti :) yasin okuyayim,dua edeyim hepimize :) sonrada dişari atayim kendimi :)
sizde kacirmayin bu vaktidualarimizda birbirimizi unutmayalim emi
öptüm hepinizi kocamannnn Şeniz a.s.
semracım hiç canını sıkma banada ay burda doğuracaksın yok bu erkek yok kız bir sürü sinir bozucu yorum yapan oluyor bende olacak o kadar içimde bir can taşıyorum diyorum bozuluyorlar boşver hiç takma kim ne derse desin bu mucize gibi bir şey :))))))))))))
yemekten geldik kızlar ben yedikçe durum hareketlendi maşallahhhhhhhh herkese afiyet olsun güzel annişlerrrr
semracım hiç canını sıkma banada ay burda doğuracaksın yok bu erkek yok kız bir sürü sinir bozucu yorum yapan oluyor bende olacak o kadar içimde bir can taşıyorum diyorum bozuluyorlar boşver hiç takma kim ne derse desin bu mucize gibi bir şey :))))))))))))
yemekten geldik kızlar ben yedikçe durum hareketlendi maşallahhhhhhhh herkese afiyet olsun güzel annişlerrrr
afiyet olsun cnmcokacimcoook
sağol sibelim :))))))))) sabah pek birşey yiyemedim bulantıdan şimdide yiyince durum hoplamaya başladı teyzesi yağızımız ne yapıyor:)))
oh afiyet olsun yarasin :))
teşekkür ederim kızlar:)afiyet olsun cnmcokacimcoook
merhaba kızlar çok canım sıkılıyor artık çalışmak istemiyorum her gördüğüm 5 kişiden 4ü şişko,iyice şiştin akşam doğumamı gidiyosun ayy bisürü laf deli olucam ya valla zoruma gidiyor ya
aman canım ya boşver onları böyle insanlar var maalesef hiç üzülmesorma canım ya sırf bu laflar yüzünden işe gelmek istemiyorum senağlama hel bugün bitsede eve gitsem diye saate bakıp duruyorum,nebiçim insanlar anlamıyorum ya ben hamileliği bırak bir insan kiloluysa bile kalkıp hiç bişey söyleyemem ama burdakiler alay konusunda üstlerine yok yaniÇok üzgünüm çoook
sağolasın canım Allah kabul etsinneyse kizlar ben kaciyorum..tam cuma vakti :) yasin okuyayim,dua edeyim hepimize :) sonrada dişari atayim kendimi :)
sizde kacirmayin bu vaktidualarimizda birbirimizi unutmayalim emi
öptüm hepinizi kocamannnn Şeniz a.s.
kızlar 5 gömlek ütüledim dahada var devam edicem arada sizede bakıyorum..herkese hayırlı cumalar Allah kabul etsin dualarınızı..
Herkese öğlen yemeği afiyet olsun..bebişleri aç bırakmayalım..
Kızlar ben tahlil sonuçlarımı almaya gideyim, öptüm hepinizia.s.
Kızlar ben tahlil sonuçlarımı almaya gideyim, öptüm hepinizia.s.
kizlaar esim yok umreye gitti oglum ve ben annemlerde kaliyorum moralim sifir esimin yokluguna dayanamiyorum cok zor Allah bizi kavustursun insallah cok dua edin
Allah kavuştursun çok ters bir zamanda gitmiş olsun canını sıkma sonunda kavuşmak varkizlaar esim yok umreye gitti oglum ve ben annemlerde kaliyorum moralim sifir esimin yokluguna dayanamiyorum cok zor Allah bizi kavustursun insallah cok dua edin
selam arkadaşlar... aranıza yeni katıldım... bana da yer var mı:):)
Aman canım çok şükür ne güzel. Bende hemen liste yapayım oh oh çok sevindim yaaa hihoyyyt Adı belli mi? Birde dün tam olarak kaç haftalıktı?
adı rabia nehir 34+4 olarak doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?