kizlaar esim yok umreye gitti oglum ve ben annemlerde kaliyorum moralim sifir esimin yokluguna dayanamiyorum cok zor Allah bizi kavustursun insallah cok dua edin
selam arkadaşlar... aranıza yeni katıldım... bana da yer var mı:):)
selam arkadaşlar... aranıza yeni katıldım... bana da yer var mı:):)
Teşekkür ederim bengi:) Çok sevindim böle bi paylaşım olduğuna.Arkadaşlar istanbul medipol hastanesine giden var mı acaba?Ben oraya gidiyorum da.Giden varsa bişeyler sormak istiyorum..
Aman canım çok şükür ne güzel. Bende hemen liste yapayım oh oh çok sevindim yaaa hihoyyyt Adı belli mi? Birde dün tam olarak kaç haftalıktı?
adı rabia nehir 34+4 olarak doğdu
canım hoşgeldin nasıl mürüvvet ve bebişimiz..
yaa bi gittim geldim,iyice kaynatmışsınız! bi kere daha hatırlatayım,mesajlarınızın hepsini okudum ama alıntı yapamıyorum. kargodan aldım pijamalarımı, çok beğendim. resimlerini de koyacam inşallah. biraz da yürüdün döndüm.
burcu canım,hiç çekme bu reflüyü ya üzülüyorum valla. ben de aynı senin gibiydim, doktor bi ilaç yazdı önce yiyemediğim şeyleri bile yiyorum artık. adı da pulcet. aklında bulunsun:)
sibelcim bende resim ekleyecem ama benimkiler hep küçük çıkıyor. boyutunu nasıl büyütecem yaa?
bu arada kızlar şu isim mevzusunda da eşim asla öyle bişey yapmaz. yani gidipte kimliğe kafasına göre yazdırmaz. o zaten geri dönüşü olmayan birşey olur ki, yüzüne bakmam!! ama küsmemiş bana. akşama onun 2 arkadaşını yemeğe alıcaktım da onunla ilgili aradı şimdi,güzel konuştu:)
Sibiko canım hangi doktora gidiyosun ve memnun musun?Ya ben doğumdan çok korkuyorumda...
yaa bi gittim geldim,iyice kaynatmışsınız! bi kere daha hatırlatayım,mesajlarınızın hepsini okudum ama alıntı yapamıyorum. kargodan aldım pijamalarımı, çok beğendim. resimlerini de koyacam inşallah. biraz da yürüdün döndüm.
burcu canım,hiç çekme bu reflüyü ya üzülüyorum valla. ben de aynı senin gibiydim, doktor bi ilaç yazdı önce yiyemediğim şeyleri bile yiyorum artık. adı da pulcet. aklında bulunsun:)
sibelcim bende resim ekleyecem ama benimkiler hep küçük çıkıyor. boyutunu nasıl büyütecem yaa?
bu arada kızlar şu isim mevzusunda da eşim asla öyle bişey yapmaz. yani gidipte kimliğe kafasına göre yazdırmaz. o zaten geri dönüşü olmayan birşey olur ki, yüzüne bakmam!! ama küsmemiş bana. akşama onun 2 arkadaşını yemeğe alıcaktım da onunla ilgili aradı şimdi,güzel konuştu:)
h.b bengicim nasılsın??
napalım bacım gece bi türlü bizi uyku tutmuyor sizlerin erken yatışına hayranım valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?