2009 Mayıs Anneleri

çenesii düşükk kurularrr sabahtan beri oku oku bitmedi yahuuuu klava:klava:

ee bugün kim doğurmayı düşüyor bakayımm :jeyyar::jeyyar:

geçmişten anladığım kadarıyla kimse düşünmüyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

en iyisi akşama doğru ben doğurammm :roflol::roflol:

ya bu arada akmanın oğlu olmayacakmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum??:uhm:

yaa bi gittim geldim,iyice kaynatmışsınız! bi kere daha hatırlatayım,mesajlarınızın hepsini okudum ama alıntı yapamıyorum. kargodan aldım pijamalarımı, çok beğendim. resimlerini de koyacam inşallah. biraz da yürüdün döndüm.
burcu canım,hiç çekme bu reflüyü ya üzülüyorum valla. ben de aynı senin gibiydim, doktor bi ilaç yazdı önce yiyemediğim şeyleri bile yiyorum artık. adı da pulcet. aklında bulunsun:)

sibelcim bende resim ekleyecem ama benimkiler hep küçük çıkıyor. boyutunu nasıl büyütecem yaa?

bu arada kızlar şu isim mevzusunda da eşim asla öyle bişey yapmaz. yani gidipte kimliğe kafasına göre yazdırmaz. o zaten geri dönüşü olmayan birşey olur ki, yüzüne bakmam!! ama küsmemiş bana. akşama onun 2 arkadaşını yemeğe alıcaktım da onunla ilgili aradı şimdi,güzel konuştu:)

güle güle kullan pijamalarını fotolarını bekliyoruz
şu isim konusunu da umarım en kısa zamanda halledersiniz canım ya

Sibiko canım hangi doktora gidiyosun ve memnun musun?Ya ben doğumdan çok korkuyorumda...

Canım ben Leyla Altuntaşa gidiyorum doktorumdan ve hastaneden çok memnunum ilgi alakları verdikleri hizmet çok güzel.Bende korkuyorumda yapacak bişey yok kaydirigubbakcemile3 hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin rabbim

h.b bengicim nasılsın??

napalım bacım gece bi türlü bizi uyku tutmuyor sizlerin erken yatışına hayranım valla :))

Canım yollayap diye site var ordan resimleri yükleyebilirsin çok kolay bir oraya bak istersen bouyut için bişey yapmana gerek yok orda çok kolay bi bak istersen sonra yükleme sonrasında forumlar için link 1 var ordakini kopyalayıp koyarsan olur canım

yok canım,daha yenemedik erkeği. o saman altından su yürütüyordur şimdi:)) küsmedi ama,yine diretecek gibime geliyor. çıkardığım kağıtları önemsememiş gibi yapıyor anlaşılan:)
pijama resimlerini de ekleyecem de, benim eklediklerim çok küçük çıkıyor,boyutlarını nasıl büyük yapıcam ki???

h.b bengicim nasılsın??

napalım bacım gece bi türlü bizi uyku tutmuyor sizlerin erken yatışına hayranım valla :))

iyiyim canım sağol sen ve bebiş de iyidir inşallah aslında ben de uyuyamıyorum yani 12 de yatıyorum ama 4 ten sonra ayaktayım dolanıyorum tv izliyorum bebeğime bi şeyler karalıyorum aydınlanınca hava 1 saat kadar uyuyorum sonra eşimi kaldırıyorum tekrar 8 30 da ve gündüz uyumuyorum başım ağrıyor günlerdir böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…