2009 Mayıs Anneleri

Kızlar geldim, of kafayı yicem ya, dr geçmemiş diyo , bide varya idrar yolu iltihabı olmam için hiç sebep yok, kaç aydır üstüste 3 yün çorap giyiyorum, üşümüyorum, hatta biliyonus ayağa bile kalkmıyorum, günde en az 3 lt su içiyorum...
antibiyotik yazdırcaktı istemedim,çünkü daha geçen cuma munorol ilacını içtim bununla ilgili, neyse pzt günü idrar kültürü yapalım dedi,yarın doktoruma gidince ona sorucam o ne derse onu yapıcam artık, hayırlısı bakalım,tabi eğer yine antibiyotik kullanmak zorunda kalırsam bu reflü olayı için ilaç istemicem,yeter ama ilaca boğulcak çocuk korkuyorum artık gerçekten

selam arkadaşlar... aranıza yeni katıldım... bana da yer var mı:):)
Hoşgeldin cnm
doğurma gıııııız sık dişiniii
Cnm resimlerinide bekliyoruz

Canım ben Leyla Altuntaşa gidiyorum doktorumdan ve hastaneden çok memnunum ilgi alakları verdikleri hizmet çok güzel.Bende korkuyorumda yapacak bişey yok kaydirigubbakcemile3 hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin rabbim

Ben Şule Selvi ye gidiyorum.bende memnunum şimdilik.Zaten sezeryan yapcam yani ben öle istiyom.inş hepimiz allahın izniyle sağlıkla kurtuluruz.

sıbelcım senın hastanede dagıtcan sekerlerden yapmak ıcın malzeme aldım bende beyaz tul ve nazar boncunu aldım
bacım o badem şekelerının sen mavısını almısın onların pembesıde varmı

sibel canım,dediğin siteyi açtım. ama sürekli hata veriyor. bende virüs var galiba, ondan burda da alıntı yapamıyorum,gülen yüzleri kullanamıyorum. bi daha deneyim,olmazsa gönderirim sana.

burcucum, sana bir tavsiye de bulunayım. idrar tahlili vereceğin zaman önce suyla temizle bir güzel kendini, sonra çişinin birazını tuvalete yap, sonra birazını bardağa yap,en son kalanın yine tuvalete yap. yani ortadaki idrarını ver. bazen idrara akıntı karışıyormuş ve o yoğun iltihap olarak görünüyormuş.
benim idrar tahlillerinde hep çıkardı iltihap. şu akıntının karışması işini söyledi doktorum bi gün. ondan sonra hep dikkat ettim. önce temizlenip sonra verdim örneği ve artık iltihap çıkmıyor:))

BURCU CANIM GEÇMıŞ OLSUN.işte olacağında oluyor ne kadar dikat etsende.ama ayşenin dediği doğru bazen ilk idrar yanlış sonuç veriyor çünkü..

kız sen rahatlıyosun dışarda yoksa bunalırsın.

Aynen bacım evde hergün evde olsam fena sıkılırım :bbo:

Ok anlaştık süper olur valla gezelim kadıköy moda natilius hatta natilius a yürüyerek gelebilirim hastaneden o kadar yakın hihoyyyt

Tamam bacım Allah izin verirse hepsini yaparız heyooo :teytey: hihoyyyt

Kızlar bu kadar tembellik yeter bende kalkayım işlere girişeyim birde çamaşır atıp yıkayayım bari.

Arada gelip bakıcam kapatmıyorum sonra size yetişemiyorum valla kaydirigubbakcemile3

Yıka bacım yıka hava mis gibi bende astım kurumaya döndüler bile hihoyyyt

pinarcim korkutma beni kizim :))) hamilelere dogum öncesi bi enerji gelirmiş..umarim sendeki o enerji degildir :)) ama sanmam ya..sende tam tersi olur muhtemelen :))) senin normal halin enerjik..dogum öncesi halin uyusuk olur muhtemelen :))

Ay ne bilim bacım heralde dediğin gibi bende tersi olur kaydirigubbakcemile3 Bi cinslik olmasa şaşarım zaten :roflol:

kızlar biz acıktık oğluşumla bi şeyler yiyip geleceğiz

Afiyet olsun canummm a.s.

kizlaar esim yok umreye gitti oglum ve ben annemlerde kaliyorum moralim sifir esimin yokluguna dayanamiyorum cok zor Allah bizi kavustursun insallah cok dua edin

Canım Allah kavuştursun sıkma canını ya bak ne güzel bi amaç için ayrı kalmışsınız :1hug:

selam arkadaşlar... aranıza yeni katıldım... bana da yer var mı:):)

Hoşgeldin canım yer olmaz mı aşkolsun. Ne kadarlık hamişsin bakim?

herkese selam,
bizim bugun biraz bulantimiz var...:bbo:
belki birazdan cikariz...
hosgeldin spapatya,a.s.

Selam canım. Ay geçmedi mi şu bulantılarınız ya tüh :çok üzgünüm:

adı rabia nehir 34+4 olarak doğdu

Tamam canım sğaolasın a.s. Peki gözlerini açtı mı kuzumuz?

Deli karuuu hoşgeldünnn delikafadulden Ben doğurcam var mı kaydirigubbakcemile3

selam bacılar ben geldım gece nerdeydınız ya sıkıldım tek başıma

Selam canım nabersin?

Canım güzel günlerde kullan pijamalarını hihoyyyt

Heh eşinle iyiyse aranız sorun yok yerimseniben

Bak canım o siteden yaptım dün akşam babamızın aldığı tulum nasıl hihoyyyt

Ay ben onun süpermenliğini yerim. NAsıl da yakışır bacım ya Allah nazardan saklasın a.s.

Çok geçmiş olsun bacım ya. Yeterince dikkat ediyosun ama neden geçmedi acaba ya :uhm:

bunu söylediğin çok iyi oldu cnm ya,tesekkürler,pzt idrar kültürü verirken buna dikkat edeyim, inş. güzel çıkar sonuç bu sefer

BURCU CANIM GEÇMİŞ OLSUN.işte olacağında oluyor ne kadar dikat etsende.ama ayşenin dediği doğru bazen ilk idrar yanlış sonuç veriyor çünkü..

Çok geçmiş olsun bacım ya. Yeterince dikkat ediyosun ama neden geçmedi acaba ya :uhm:
Teşekkürler kızlar, ister istemez insanın siniri bozuluyo..
ben azcık dinleneyim. akşama misafirim var. resimler de sonraya kaldı artık görüşürüz kızlar.
Güle güle cnm, çok yorulma
a.s.

Ütülerimi bitirdim, yerleştirdim, çamaşırları mı astım, evimi ve yatak odamı toparladım, lavabomu ve tuvaletimi cifledim, balkonumu yıkadım, geçmişi okudum cevap yazdım ve yoruldum beeeee delikafadulden

Biraz sonra bi gaza gelip yerleri bi silsem ve toz alsam keyfim fena yerine gelicek. Salonda ütü yapınca her taraf toz oluyo ya :1shok:

Kızlar bu arada Scotch Bright'ın Sil Süpür diye bi yer silme aparatı var. Yanında kalın ve ince bezlerini veriyolar. Tül gibi bişeyler bezler zaten. Aparata tutturuyosun , yerlerin tozunu alıyosun. Özellikle parkelerde süper varya. Hani Vileda'yla silerken tozu yerde bırakır toplamaz falan ya ay bu aparat süper. Hiçbirşeyi yerde bırakmıyo. Mıknatıs gibi çekip üzerine topluyo. Koca salonu 5 dk'da siliyorum. Kalın bezini de toz almada kullanıyorum. Normal bezle toz alırken ben bi köşeden öteki tarafa geçene kadar yeniden tozlar geri konuyodu ama bu öyle güzel topluyo ki mis gibi. Bilginiz olsun yani. Kesinlikle tavsiye ederim a.s.

Ay şu tv'de satış yapan reklamlar varya. Her eve lazım falan. Kendimi onlar gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 :roflol:

sıbelcım senın hastanede dagıtcan sekerlerden yapmak ıcın malzeme aldım bende beyaz tul ve nazar boncunu aldım
bacım o badem şekelerının sen mavısını almısın onların pembesıde varmı

Var canım her rengi var ben kocama mısır çarşısından aldırdım.Bir kutusunda 250 gr var 7 lira bana 4 kutu yetti

Ben Şule Selvi ye gidiyorum.bende memnunum şimdilik.Zaten sezeryan yapcam yani ben öle istiyom.inş hepimiz allahın izniyle sağlıkla kurtuluruz.

Amin canım ben normal istiyorum kısmetse doktorumdanda çok memnunum tam doktorunun odasının karşısında bence ordaki en iyi kadın doğumcu

seni hamarat hatun kendini çok yorma tatlımklava: diyene bak diyeceksin bende yarın senin gibi temizlik yapacağım bitanema.s.

Hamarat hatun seniiiiiiiii, cnm aman çok yorulma ya 1 günde bitmek zorunda değil işler, zamana yay, Allah muhafaza sonu hastanede bitmesin dikkat et, öyle yer silcem diyede eğilip kalkma bence,tut bi temizlikçi gelsin 15 te bir

burcucum geçmiş olsun canım inşallah idrar kültürün iyi çıkar canım
sibelcim süperman oğlunu yerim ben senin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…