Ütülerimi bitirdim, yerleştirdim, çamaşırları mı astım, evimi ve yatak odamı toparladım, lavabomu ve tuvaletimi cifledim, balkonumu yıkadım, geçmişi okudum cevap yazdım ve yoruldum beeeee delikafadulden
Biraz sonra bi gaza gelip yerleri bi silsem ve toz alsam keyfim fena yerine gelicek. Salonda ütü yapınca her taraf toz oluyo ya :1shok:
Kızlar bu arada Scotch Bright'ın Sil Süpür diye bi yer silme aparatı var. Yanında kalın ve ince bezlerini veriyolar. Tül gibi bişeyler bezler zaten. Aparata tutturuyosun , yerlerin tozunu alıyosun. Özellikle parkelerde süper varya. Hani Vileda'yla silerken tozu yerde bırakır toplamaz falan ya ay bu aparat süper. Hiçbirşeyi yerde bırakmıyo. Mıknatıs gibi çekip üzerine topluyo. Koca salonu 5 dk'da siliyorum. Kalın bezini de toz almada kullanıyorum. Normal bezle toz alırken ben bi köşeden öteki tarafa geçene kadar yeniden tozlar geri konuyodu ama bu öyle güzel topluyo ki mis gibi. Bilginiz olsun yani. Kesinlikle tavsiye ederim a.s.
Ay şu tv'de satış yapan reklamlar varya. Her eve lazım falan. Kendimi onlar gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Ütülerimi bitirdim, yerleştirdim, çamaşırları mı astım, evimi ve yatak odamı toparladım, lavabomu ve tuvaletimi cifledim, balkonumu yıkadım, geçmişi okudum cevap yazdım ve yoruldum beeeee delikafadulden
Biraz sonra bi gaza gelip yerleri bi silsem ve toz alsam keyfim fena yerine gelicek. Salonda ütü yapınca her taraf toz oluyo ya :1shok:
Kızlar bu arada Scotch Bright'ın Sil Süpür diye bi yer silme aparatı var. Yanında kalın ve ince bezlerini veriyolar. Tül gibi bişeyler bezler zaten. Aparata tutturuyosun , yerlerin tozunu alıyosun. Özellikle parkelerde süper varya. Hani Vileda'yla silerken tozu yerde bırakır toplamaz falan ya ay bu aparat süper. Hiçbirşeyi yerde bırakmıyo. Mıknatıs gibi çekip üzerine topluyo. Koca salonu 5 dk'da siliyorum. Kalın bezini de toz almada kullanıyorum. Normal bezle toz alırken ben bi köşeden öteki tarafa geçene kadar yeniden tozlar geri konuyodu ama bu öyle güzel topluyo ki mis gibi. Bilginiz olsun yani. Kesinlikle tavsiye ederim a.s.
:
Ay şu tv'de satış yapan reklamlar varya. Her eve lazım falan. Kendimi onlar gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 :roflol:
oyy yirim ben onuuuu süperman mi olcakmışşşgamyoncuiremsu
Sağol cnm, artık insan kendine daha fazla nasıl dikkat eder hiç bi fikrim yok,sorcam dr a yarın bunca dikkate rağmen nasıl oluyo diye...
sibel canım,dediğin siteyi açtım. ama sürekli hata veriyor. bende virüs var galiba, ondan burda da alıntı yapamıyorum,gülen yüzleri kullanamıyorum. bi daha deneyim,olmazsa gönderirim sana.
burcucum, sana bir tavsiye de bulunayım. idrar tahlili vereceğin zaman önce suyla temizle bir güzel kendini, sonra çişinin birazını tuvalete yap, sonra birazını bardağa yap,en son kalanın yine tuvalete yap. yani ortadaki idrarını ver. bazen idrara akıntı karışıyormuş ve o yoğun iltihap olarak görünüyormuş.
benim idrar tahlillerinde hep çıkardı iltihap. şu akıntının karışması işini söyledi doktorum bi gün. ondan sonra hep dikkat ettim. önce temizlenip sonra verdim örneği ve artık iltihap çıkmıyor:))
Ay ben onun süpermenliğini yerim. NAsıl da yakışır bacım ya Allah nazardan saklasın a.s.QUOTE]
Sorma oğluşumu babası süpermen görüyo heralde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Afferin sana yani ne diyim bizde bana gel bari benim halim yok hiç.Kız sen tam dayaklıksın haaaaklava: klava: bu kadar niye yoruyosun kendini.Yerler ve toz almada yarına kalsın bigünde bitircen illa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben azcık dinleneyim. akşama misafirim var. resimler de sonraya kaldı artıkgörüşürüz kızlar.
seni hamarat hatun kendini çok yorma tatlımklava: diyene bak diyeceksin bende yarın senin gibi temizlik yapacağım bitanema.s.
Hamarat hatun seniiiiiiiii, cnm aman çok yorulma ya 1 günde bitmek zorunda değil işler, zamana yay, Allah muhafaza sonu hastanede bitmesin dikkat et, öyle yer silcem diyede eğilip kalkma bence,tut bi temizlikçi gelsin 15 te bir
birazcık dinlen kızım ya ben iki balkon yıkadım çamaşır astım iflahım kesildi ne bu enerji sende böyle.......... :hooray:
PINARCIM SAOL VALLA BEN VİLEDAYA ELVEDA DEMİŞTİM BUY ÜZDEN İMDİ YERLERİ HEP almanyada bir bez getirdiler onlarla siliyordum ben bundan alayımya :1hug:1hug:
Afferin sana yani ne diyim bizde bana gel bari benim halim yok hiç.Kız sen tam dayaklıksın haaaaklava: klava: bu kadar niye yoruyosun kendini.Yerler ve toz almada yarına kalsın bigünde bitircen illa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Amin canım ben normal istiyorum kısmetse doktorumdanda çok memnunum tam doktorunun odasının karşısında bence ordaki en iyi kadın doğumcu
Banucum kızlarının bloguna baktım çok güzel olmuş şekerlerinizde ama üzerindeki yazılar görünmüyo ne yazdın merak ettim tatlım
tamam pınarcım ilk işim almak olucak.perde dedinde benim perdeler de yıkanıcak aslından bende 9 aylık evliyim sigara içilmediği için tertemiz perdeler bide makinaya atmaya kıyamıyorum organze olunca kızlar kuru temizleme halledermi acaba??bide o kadar çokki adam heryeri cam yapmış
sibelcim benim makina bir değişik sadece hassas ayar var onda sadece mutfak perdesini yıkadım sıktırmadığım halde kırış kırış oldu.şmdi aklıma gelmişken perdeciyi aradım onlar getirin biz yıkayıp ütüleyelim takalım dediler çok cüzi bir rakam alıyorlarmış zaten benim yıkamam 3 günü alır o kadar çok perde var anlıcan...
Kızlar öptüm hepinizi, akşam görüşürüza.s.
Banucum kızlarının bloguna baktım çok güzel olmuş şekerlerinizde ama üzerindeki yazılar görünmüyo ne yazdın merak ettim tatlım
tamam pınarcım ilk işim almak olucak.perde dedinde benim perdeler de yıkanıcak aslından bende 9 aylık evliyim sigara içilmediği için tertemiz perdeler bide makinaya atmaya kıyamıyorum organze olunca kızlar kuru temizleme halledermi acaba??bide o kadar çokki adam heryeri cam yapmış
bende yarın perdelerimi yıkayacağım camları sileceğim çok iş var çokkkkkk
sibelcim benim makina bir değişik sadece hassas ayar var onda sadece mutfak perdesini yıkadım sıktırmadığım halde kırış kırış oldu.şmdi aklıma gelmişken perdeciyi aradım onlar getirin biz yıkayıp ütüleyelim takalım dediler çok cüzi bir rakam alıyorlarmış zaten benim yıkamam 3 günü alır o kadar çok perde var anlıcan...
sağol pınarım :)))))))) kızlar yaa oturmaktan belim ağrıdı
Selam Arkadaşlar
İyisiniz dimi geçmişe bakıcam ama çeneniz düşmüş yetişemiyorum size valla.
Birsene cok ama cok sevindim ya canım benim kavuştu sonunda.
Bende bugün cok uyuşuğum şimdi ağdadan geldim bir kilom gitti gibi rahatladım vallakaydirigubbakcemile3
Ya şu sil süpür vileda tarzımı pınarcım alayım bende eğilemiyorum yerleri silmeye viledada hiç temizlemiyor.Pazar günü görümcem geliyor ist dan salıya kadar kalıcakmış bakalım.Bende yarın için yarım gün temizlikçi çağırdım benim birçok yerim beyaz halıfleks onları silse yeticek bana pasaklı gelin demesinle banahihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?