2009 Mayıs Anneleri

birazcık dinlen kızım ya ben iki balkon yıkadım çamaşır astım iflahım kesildi ne bu enerji sende böyle.......... :hooray:

PINARCIM SAOL VALLA BEN VİLEDAYA ELVEDA DEMİŞTİM BUY ÜZDEN İMDİ YERLERİ HEP almanyada bir bez getirdiler onlarla siliyordum ben bundan alayımya :1hug:1hug:

oyy yirim ben onuuuu süperman mi olcakmışşş
gamyoncuiremsu

Sağol cnm, artık insan kendine daha fazla nasıl dikkat eder hiç bi fikrim yok,sorcam dr a yarın bunca dikkate rağmen nasıl oluyo diye...

Canım sorma süpermen olcak benim oğluşum. hihoyyythihoyyyt Doğru haklısın bu kadar tedbire rağmen daha ne yapmak gerekir :uhm: kızların dediğine uy canım sen belki tahlil sonuçlarını etkiliyodur.

Canım dediğin gibi yolla istersen ben koyarım.

ben azcık dinleneyim. akşama misafirim var. resimler de sonraya kaldı artık görüşürüz kızlar.

Dinlen canım öpüyorum seni a.s.

seni hamarat hatun kendini çok yorma tatlımklava: diyene bak diyeceksin bende yarın senin gibi temizlik yapacağım bitanema.s.

Valla bacım yarına bıraksam eşimde yardım edecek ama adamcağız zaten bütün hafta çalışıyo. Bide hafta sonu iş yapsın istemiyorum. Kendini paralıyo bana bişey yaptırmıcam diye. Hazır dedim o evde yokken ben bugünden bitireyim. Zaten pazartesi annem gelicek. Ben öyle üstten yaptım. Gerisini annecim halleder artık a.s.

Hamarat hatun seniiiiiiiii, cnm aman çok yorulma ya 1 günde bitmek zorunda değil işler, zamana yay, Allah muhafaza sonu hastanede bitmesin dikkat et, öyle yer silcem diyede eğilip kalkma bence,tut bi temizlikçi gelsin 15 te bir

Yok kız yerleri eğilip falan silmiyorum. O dediğim sil süpürle 5 dk'da halloluyo. Eşimde diyo temizlikçi çağıralım diye ama annemle kayınvalidem hiç alışkın olmadıkları için temizlikçi beceremez diyip kendileri girişiyolar işlere kaydirigubbakcemile3

Konuşup karar vermişler haftaya camları silip, tülleri ve koltukların minderlerini yıkayacaklarmış. Daha evleneli 8,5 ay oldu, evde sigara içilmedi hiç perdeler kirlenmez desemde inat ettiler doğumda ev mis gibi kokacakmış. Bende bıraktım gitti. Canları ne istiyosa yapsınlar kaydirigubbakcemile3

birazcık dinlen kızım ya ben iki balkon yıkadım çamaşır astım iflahım kesildi ne bu enerji sende böyle.......... :hooray:

Aaaa yardıma gelim bacummm a.s.

Banucum kızlarının bloguna baktım çok güzel olmuş şekerlerinizde ama üzerindeki yazılar görünmüyo ne yazdın merak ettim tatlım

PINARCIM SAOL VALLA BEN VİLEDAYA ELVEDA DEMİŞTİM BUY ÜZDEN İMDİ YERLERİ HEP almanyada bir bez getirdiler onlarla siliyordum ben bundan alayımya :1hug:1hug:

Bacım al valla kesinlikle süper. O Almanya'dan gelen bezlerden bende de var. Özellikle benim ocağım cam olduğundan o toz falan bırakmıyo iyi oluyo ama bu sil süpür ve bezleri harika. Set olarak 40-45 arasında değişiyo fiyatı ama kesinlikle değer. Al bana dua ediceksin yerimseniben

Gelim bacım aşkolsun ya a.s.

Kız napim kocişe kıyamıyorum. Yarına kalsa o yapıcak garibim. Gerçi akşam gelince yaptıklarımı görüp kıyameti koparacak ama napim sırnaşık şey Bi enerji lazım bana. Azcuk meyve yiyeim bari hihoyyyt

Amin canım ben normal istiyorum kısmetse doktorumdanda çok memnunum tam doktorunun odasının karşısında bence ordaki en iyi kadın doğumcu

Canım ben ilk gittiğimde leyla hanıma randevu almıştım gittiğimde rahatsızlanıp gitmişti beni şule hanıma yönlendirdiler.bende ona gittim ve memnun kalınca değiştirmedim.kısmet artık..

tamam pınarcım ilk işim almak olucak.perde dedinde benim perdeler de yıkanıcak aslından bende 9 aylık evliyim sigara içilmediği için tertemiz perdeler bide makinaya atmaya kıyamıyorum organze olunca kızlar kuru temizleme halledermi acaba??bide o kadar çokki adam heryeri cam yapmış

Canım benimkilerde organze, hassas ipek ayarında yıkıyorum tertemiz oluyolar.

sibelcim dünyayı güzellik kurtaracak bir insanı sevmekle başlayacak herşey ailemize hoşgeldin durum yazdım canım

sibelcim benim makina bir değişik sadece hassas ayar var onda sadece mutfak perdesini yıkadım sıktırmadığım halde kırış kırış oldu.şmdi aklıma gelmişken perdeciyi aradım onlar getirin biz yıkayıp ütüleyelim takalım dediler çok cüzi bir rakam alıyorlarmış zaten benim yıkamam 3 günü alır o kadar çok perde var anlıcan...

O süper uğraşamana değmez o zaman harika olmuş.

Kızlar öptüm hepinizi, akşam görüşürüza.s.

Güle güle canım a.s.

Banucum kızlarının bloguna baktım çok güzel olmuş şekerlerinizde ama üzerindeki yazılar görünmüyo ne yazdın merak ettim tatlım

Evet Banu'şum çok güzel olmuş a.s.

Bizimde kocişle sitemiz var hihoyyyt

Al bacım mutlaka. Valla benim evde her taraf cam canım. Salonun iki tarafı tamamen bide yere kadar cam. Annemler nasıl halledicekler bilmiyorum valla :uhm:

bende yarın perdelerimi yıkayacağım camları sileceğim çok iş var çokkkkkk

Aman canım yavaş yavaş yap yorma kendini a.s.

Valla en mantıklısı bu olur canım. Yıkasınlar onlar daha iyi a.s

Selam Arkadaşlar

ıyisiniz dimi geçmişe bakıcam ama çeneniz düşmüş yetişemiyorum size valla.

Birsene cok ama cok sevindim ya canım benim kavuştu sonunda.

Bende bugün cok uyuşuğum şimdi ağdadan geldim bir kilom gitti gibi rahatladım vallakaydirigubbakcemile3

Ya şu sil süpür vileda tarzımı pınarcım alayım bende eğilemiyorum yerleri silmeye viledada hiç temizlemiyor.Pazar günü görümcem geliyor ist dan salıya kadar kalıcakmış bakalım.Bende yarın için yarım gün temizlikçi çağırdım benim birçok yerim beyaz halıfleks onları silse yeticek bana pasaklı gelin demesinle banahihoyyyt

sağol pınarım :)))))))) kızlar yaa oturmaktan belim ağrıdı

Benimde iş yapmaktan biyerlerim ağrıdı valla bacım kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin tatlım ohhh ağdayada gidilmiş ne güzel bende haftaya kısmetse hihoyyyt

Canım hani şu hastanelerde falan yerleri sildikleri büyük aparatlar vardır ya dikdörtgen . Onun küçüğünü ve plastik olanını düşün. Bezi altına yerleştirip üst tarafına tutturma yerleri var uçlarından tutturuyosun. Sapı uzuyo , kısalıyo isteğe göre. Ondan sonra zırt diye her yeri temizliyosun. Süper bişey. Bak ben bi bezle şimdi salonumu ve yatak odamı sildim. Anam bi toz, saç toplamış ki görme. Kalın beziylede toz aldım. Mis oldu kesinlikle tavsiye ederim. Viledayı hiç sevmiyorum kötükedihüso

Bu arada acıktım ya. Meyve yedim kesmedi. Hazırda bişey de yok. Ne yesem acaba bi fikir verin ya :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…