Benimde iş yapmaktan biyerlerim ağrıdı valla bacım kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin tatlım ohhh ağdayada gidilmiş ne güzel bende haftaya kısmetse hihoyyyt
Canım hani şu hastanelerde falan yerleri sildikleri büyük aparatlar vardır ya dikdörtgen . Onun küçüğünü ve plastik olanını düşün. Bezi altına yerleştirip üst tarafına tutturma yerleri var uçlarından tutturuyosun. Sapı uzuyo , kısalıyo isteğe göre. Ondan sonra zırt diye her yeri temizliyosun. Süper bişey. Bak ben bi bezle şimdi salonumu ve yatak odamı sildim. Anam bi toz, saç toplamış ki görme. Kalın beziylede toz aldım. Mis oldu kesinlikle tavsiye ederim. Viledayı hiç sevmiyorum kötükedihüso
Bu arada acıktım ya. Meyve yedim kesmedi. Hazırda bişey de yok. Ne yesem acaba bi fikir verin ya :uhm:
Hastane çantası için Gecelik ve Pijamaları aldınızmı?? - Sayfa 9 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
bakın bakalım, pijama ve eşofmanlarımı koydum sonunda:))
sağol canım akşama markete gidicez eşimle bakıp alayım özendim bende istiyorum
cerencim cok güzel şeyler almışsın güle güle kullan ben hastene cıkışı için almadım daha hafta sonu halledeyim onuda
pınarcım bende şimdi yoğurt galeta ve bir elma yedim cok yeme akşam yemeği vakti geliyor canım
yaa bende acıktım( akşama da misafir var,şimdi yesem ayıp olur ona. meyve de kesmedi. en iyisi deepfreeze'den bir simit çıkarıp yeyip bastıralım mideyi!
Selam Arkadaşlar
İyisiniz dimi geçmişe bakıcam ama çeneniz düşmüş yetişemiyorum size valla.
Birsene cok ama cok sevindim ya canım benim kavuştu sonunda.
Bende bugün cok uyuşuğum şimdi ağdadan geldim bir kilom gitti gibi rahatladım vallakaydirigubbakcemile3
Ya şu sil süpür vileda tarzımı pınarcım alayım bende eğilemiyorum yerleri silmeye viledada hiç temizlemiyor.Pazar günü görümcem geliyor ist dan salıya kadar kalıcakmış bakalım.Bende yarın için yarım gün temizlikçi çağırdım benim birçok yerim beyaz halıfleks onları silse yeticek bana pasaklı gelin demesinle banahihoyyyt
kolay gelsin incihan. yemekte ne var???
Oh o işide halletmiş ne güzel.Bende alıcam bu sil süpürü pınarcım çok iyi reklam oldu yanlız haaa.. Ben 2 yıldır satış eğitimleri veren biri olarak söylemeliyimki süpersin.
Bu arada ayşecim sayfayada yazdım çok beğendim ama msjın hala gelmedi pınarcım sende almışsın söle bakalım nerden bulabiliriz bu geceliği anadolu yakasında.
kızlar biz çıkıyoruz hepinizi öptüm kendinize ve bebişlere iyi bakın olur mu iyi haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?