2009 Mayıs Anneleri

sağol canım akşama markete gidicez eşimle bakıp alayım özendim bende istiyorum

cerencim cok güzel şeyler almışsın güle güle kullan ben hastene cıkışı için almadım daha hafta sonu halledeyim onuda

pınarcım bende şimdi yoğurt galeta ve bir elma yedim cok yeme akşam yemeği vakti geliyor canım

yaa bende acıktım( akşama da misafir var,şimdi yesem ayıp olur ona. meyve de kesmedi. en iyisi deepfreeze'den bir simit çıkarıp yeyip bastıralım mideyi!

Al canım ene çok seveceksin yerimseniben

pınarcım bende şimdi yoğurt galeta ve bir elma yedim cok yeme akşam yemeği vakti geliyor canım

yaa bende acıktım( akşama da misafir var,şimdi yesem ayıp olur ona. meyve de kesmedi. en iyisi deepfreeze'den bir simit çıkarıp yeyip bastıralım mideyi!

Evet ya akşam yemeği vakti de geliyor benneyaptımki Gidip bişeyler atıştırayım bari delikafadulden

sormayın kızlar bende yemedim yemedim meyve yeyeyim dedim yedim kesmedi dışarı çıkmıştım ekmek arası aldım ama nasıl yedim bilemedim çok açıkmışım :)))

Oh o işide halletmiş ne güzel.Bende alıcam bu sil süpürü pınarcım çok iyi reklam oldu yanlız haaa.. Ben 2 yıldır satış eğitimleri veren biri olarak söylemeliyimki süpersin.

Bu arada ayşecim sayfayada yazdım çok beğendim ama msjın hala gelmedi pınarcım sende almışsın söle bakalım nerden bulabiliriz bu geceliği anadolu yakasında.

canım özel mesaj 10 dakikada 1 gönderiliyormuş. onu bekliyoum. ama ben netten almadım geceliği. markasını cicikom diye aratırsan çıkar.

kolay gelsin incihan. yemekte ne var???

canıkom canınız istemesin bak karışmam belki bilmessiniz ama benim rahmetli babaannem yapardı ondan canım çekti yapayım dedim patates köftesi tarhana corbası birada et haşlama yapıyorum canım ya bak isteyene kargo yaparım valla

hallettim valla süper bişey bacım.A bide bugün ben ne yaptım biliyomusuz kollarımı aldırdım ya azdı ama gözüme batıyodu hep kötümü yaptım bilmiyorum ama süper oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…