bi taraftan yemek yapıyorum bir de size bakıyorum kaçırmıyayım diye
sormayın kızlar bende yemedim yemedim meyve yeyeyim dedim yedim kesmedi dışarı çıkmıştım ekmek arası aldım ama nasıl yedim bilemedim çok açıkmışım :)))
Oh o işide halletmiş ne güzel.Bende alıcam bu sil süpürü pınarcım çok iyi reklam oldu yanlız haaa.. Ben 2 yıldır satış eğitimleri veren biri olarak söylemeliyimki süpersin.
Bu arada ayşecim sayfayada yazdım çok beğendim ama msjın hala gelmedi pınarcım sende almışsın söle bakalım nerden bulabiliriz bu geceliği anadolu yakasında.
off gidimde azcık karnımı doyurayım ölcem burda çene yapacam diye:))
kızlar biz çıkıyoruz hepinizi öptüm kendinize ve bebişlere iyi bakın olur mu iyi haftasonları
afiyet olsun canım. benimde kollarımda var biraz ama birde onu başıma dert etmek istemiyorum.
incihan canım sonra daha çok çıkmazlarmı acaba(
İyi haftasonları hayatım yarın çok yorma kendini
İncihancım bende düşünüyorum ama çok acır diye yaptırmadım bide onla uğraşmayalım hakikaten
kızlar ben çıkıyorum eve gidip tavuk çorbası yapıp içeyim biraz sonrada yatayım çok felaket yorgunum pazartesi yönetim kurlu var çok yorulcam yineeeeeeeee(( hepinize iyi hafta osnları öptüm sizi ve beişlerinizi.kızımda öptü teyzeleri..:))
kızlar ben çıkıyorum eve gidip tavuk çorbası yapıp içeyim biraz sonrada yatayım çok felaket yorgunum pazartesi yönetim kurlu var çok yorulcam yineeeeeeeee(( hepinize iyi hafta osnları öptüm sizi ve beişlerinizi.kızımda öptü teyzeleri..:))
afiyet olsun canım,boşver. arada kaçıyor. bende güya süt içtim,ama içine neskafe attım:))
Canım iyi akşamlar iyi haftasonları.
Bu arada geçmişi okudum biraz bayadır girmeyen arkadaşlar var aslımm,chery,siribron nerdeler acaba?
herkes gitmiiiiiiiişşşş mirmirmirmir
şimdilik iyi akşamlar arkadaşlar ben yemeklerimi hazırlıyayım aşkım gelir birazdan aç kurtlar gibi öptüm sizleri
Canım tebrik ederim Allahım analı babalı büyütsün inşallah bebeğini..Gözünüz aydın.Darısı başımıza inşallah..günaydın kızlar geçmişi okudum biraz merak etmişsiniz bebişimiz doktorun dediği gibi doğmadı allahıma binlerce şükür eli yüzü düzgün maaşallah gözlerini merak ediyoruz şimdi birini açtı birini açmadı daha iki gözünüde açarsa çok şükür diyecez ama genel sağlık durumu çok iyi dediler
Ben Şule Selvi ye gidiyorum.bende memnunum şimdilik.Zaten sezeryan yapcam yani ben öle istiyom.inş hepimiz allahın izniyle sağlıkla kurtuluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?