2009 Mayıs Anneleri

bi taraftan yemek yapıyorum bir de size bakıyorum kaçırmıyayım diye

Kolay gelsin canım a.s.

sormayın kızlar bende yemedim yemedim meyve yeyeyim dedim yedim kesmedi dışarı çıkmıştım ekmek arası aldım ama nasıl yedim bilemedim çok açıkmışım :)))

Afiyet olsunnnn a.s.

Ay sorma bacım valla dedim ya kendimi her eve lazım satış elemanı gibi hissettim kaydirigubbakcemile3

Gecelik ve aynı geceliğin pijamasını Kadıköy'den aldım bacım. Hamile mağazası var ordan. Hafta sonu falan gidersen tarif edeyim a.s

off gidimde azcık karnımı doyurayım ölcem burda çene yapacam diye:))

Ye ye ben yedim ama yararlı şeyler değil :çok üzgünüm:

kızlar biz çıkıyoruz hepinizi öptüm kendinize ve bebişlere iyi bakın olur mu iyi haftasonları

İyi akşamlar, iyi hafta sonları canım a.s.

Ay dana gibi yedim ama pek yararlı şeyler değildi valla dövün beni klava:

afiyet olsun canım. benimde kollarımda var biraz ama birde onu başıma dert etmek istemiyorum.

incihan canım sonra daha çok çıkmazlarmı acaba(

İyi haftasonları hayatım yarın çok yorma kendini

İncihancım bende düşünüyorum ama çok acır diye yaptırmadım bide onla uğraşmayalım hakikaten

Ay bilmiyorumki tülaycım estiler yaptım işte napalım bu yaz cok cıkarsa yaparım kışında eski haline dönene kadar beklerim cok tüylü değilimdir zaten bacaklarımın üstünü bile daha hiç aldırmadım

ACIMADI Kİ

kızlar evet arada yararsız şeyler yiyoruz.bu arada ben ölüyom yorgunluktan nerden muhasebeci olduysam((

kızlar ben çıkıyorum eve gidip tavuk çorbası yapıp içeyim biraz sonrada yatayım çok felaket yorgunum pazartesi yönetim kurlu var çok yorulcam yineeeeeeeee(( hepinize iyi hafta osnları öptüm sizi ve beişlerinizi.kızımda öptü teyzeleri..:))

iyi akşamlar canım yazık ya sende cıksan artık izne cok zor valla iyi dinlenmeler öpüldün

Canım iyi akşamlar iyi haftasonları.

Bu arada geçmişi okudum biraz bayadır girmeyen arkadaşlar var aslımm,chery,siribron nerdeler acaba?

şimdilik iyi akşamlar arkadaşlar ben yemeklerimi hazırlıyayım aşkım gelir birazdan aç kurtlar gibi öptüm sizleri

afiyet olsun canım,boşver. arada kaçıyor. bende güya süt içtim,ama içine neskafe attım:))

Amaaannn olur o kadar bacım a.s.

İyi akşamlar canım bol bol dinlen hafta sonu a.s.

Canım iyi akşamlar iyi haftasonları.

Bu arada geçmişi okudum biraz bayadır girmeyen arkadaşlar var aslımm,chery,siribron nerdeler acaba?

Evet canım ya melin falan da yok :uhm:

herkes gitmiiiiiiiişşşş mirmirmirmir

Kim gitmiş :teytey:

şimdilik iyi akşamlar arkadaşlar ben yemeklerimi hazırlıyayım aşkım gelir birazdan aç kurtlar gibi öptüm sizleri

İyi akşamlar canım kolay gelsin a.s.

Bende ojeleri mi yeniledim. Eşim de daha gelmiyo heralde. Yemek te yok evde kaydirigubbakcemile3

Fazla andım herlade eşim aradı geliyorum dedi kaydirigubbakcemile3

Bari kızartma yapayım hemen yanına da makarna , çorba. Bitti gitti hihoyyyt

Sonra yine gelirim kızlar. Öptüm kocamaaaannn Şeniz

Canım tebrik ederim Allahım analı babalı büyütsün inşallah bebeğini..Gözünüz aydın.Darısı başımıza inşallah..

Ben Şule Selvi ye gidiyorum.bende memnunum şimdilik.Zaten sezeryan yapcam yani ben öle istiyom.inş hepimiz allahın izniyle sağlıkla kurtuluruz.

Hoşgeldin cnm,
Medipole özelmi gidiyorsunuz yoksa baktığı özel bi sigorta veya kurum varmı?Muayene ücretleri ve doğum ücretleri ile ilgilide bilginizde vardır heralde benimle paylaşırmısınız?

Canım ben sana söyliyim ssk ve diğer sosyal güvenlik kurumlarıyla anlaşmalı muayene ücreti ssklı için 35 ytl doğumda ise ssk lı için normal 900 sezeryan 1500

selam şekerler nasılsınız bakalım ben gezmekten fırsat bulamadım girmeye ama anladığım kadarıyla herkes iyi

oyy oyyy ölüyorum kizlarr kafamçokkarıştı 3 saatcik dişaridaydik..ama öldüm bittim..resmen sürünerek geldim ya..benden tamamen gecmiş gezme mezme işleri..geldigimden beri yatiyorum..anca kalkabildim :))

neyse cok sukur eksiklerimi bitirdim tamamen..bitek biberon kaldi :))) onuda sipariş ettim p.tesi alicam inşaAllah..kangrumuza kadar hepsi bitti cok sukur..artik evde işlerimiz kaldi :) boya,dikiş felan :) rahatladim valla..şu haftayida atlatayim kuzucum ne zaman isterse gelebilir :)))

yanliz benim kizim işi şaşirdi biraz :) bu haftalarda aşagi inmesi lazim..ama inatla daha da yukari cikiyor :)) hele yorulunca hepten tepeme cikiyor :))

burcucum hiç moralini bozma iltihap için..bende de hala cikiyor..hayatimda hiç alt kisimlarda iltihabim olmamişti..ama işte gebelikte horladi..doktorum " bazi bünyeler gebe kalinca yapiyor bunu,dogurunca geciyor" dedi..bende artik böyle düşünüyorum..cünkü mikrop kapmam için bi sebep yok..tuvalet kagidi kullanmam,bez havlu kullanirim..dişarida patlasam bile tuvalete gitmem..kolay kolay hasta bile olmam..ama işte gel gör gebelikte iltihaptan kurtulamadim..seninde belki bünyen yapiyordur..kendinde kabahat arama hemen..

evden dişari ciktigin yok..ayaga bile kalkmiyorsun..nerden mikrop kapacaksin? demekki bünyen yapiyor..boşver moralini bozma..cok sukur bak yüzdük yüzdük kuyruguna geldik ilaçlarini ihmal etme ama..eger kendi doktorun antibiotik verirse kullan..bunlar gebelikte zararli olan antibiotikler degil..evelAllah bişi olmaz..ama kullanmadigin takdirde Allah korusun bebişe yada amnio sivisina iltihap gecebilir..kar-zarar hesabi yapinca antibiotiki kullanmak daha iyi oluyor..

Ay ben bugün cidden yorulmuşum ya delikafadulden Kızartma yap, ye, topla, mutfağı temizle derken iyice belim ağrıdı. Yarım saat koltukta sızmışım pek iyi geldi valla hihoyyyt

kızlar merhaba ben geçmişi okuyorum akman doğum yapmış okudumda bebeğinde sorunmu vardı hamileyken bişeymi dedi dr şimdi sorun yok anladığım kadarıyla..bu arada doğum yapanlarında gözü aydın erkenden gelmiş bebişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…