kızlar, şu ateşölçer alanlar kimdi? bir ara mevzuu geçti ama ben almayı düşünmediğim için ilgilenmemiştim. ama şimdi almaya karar verdim. üst komşumun bebişi hasta,oraya çıktım geldim. ateşi 40lara çıkmış yavrumun. 15 dakikada bir ölçüyorlar. onlarınki braun kulaktan ölçer. ama bana alından ölçer almamı tavsiye etti. çünkü bebiş uyurken ölçünce diiitt sesinden uyanıyormuş. alından ölçer alan var mı aranızda??
kızlar, şu ateşölçer alanlar kimdi? bir ara mevzuu geçti ama ben almayı düşünmediğim için ilgilenmemiştim. ama şimdi almaya karar verdim. üst komşumun bebişi hasta,oraya çıktım geldim. ateşi 40lara çıkmış yavrumun. 15 dakikada bir ölçüyorlar. onlarınki braun kulaktan ölçer. ama bana alından ölçer almamı tavsiye etti. çünkü bebiş uyurken ölçünce diiitt sesinden uyanıyormuş. alından ölçer alan var mı aranızda??
oyy oyyy ölüyorum kizlarr kafamçokkarıştı 3 saatcik dişaridaydik..ama öldüm bittim..resmen sürünerek geldim ya..benden tamamen gecmiş gezme mezme işleri..geldigimden beri yatiyorum..anca kalkabildim :))
neyse cok sukur eksiklerimi bitirdim tamamen..bitek biberon kaldi :))) onuda sipariş ettim p.tesi alicam inşaAllah..kangrumuza kadar hepsi bitti cok sukur..artik evde işlerimiz kaldi :) boya,dikiş felan :) rahatladim valla..şu haftayida atlatayim kuzucum ne zaman isterse gelebilir :)))
yanliz benim kizim işi şaşirdi biraz :) bu haftalarda aşagi inmesi lazim..ama inatla daha da yukari cikiyor :)) hele yorulunca hepten tepeme cikiyor :))
Ay ben bugün cidden yorulmuşum ya delikafadulden Kızartma yap, ye, topla, mutfağı temizle derken iyice belim ağrıdı. Yarım saat koltukta sızmışım pek iyi geldi valla hihoyyyt
bu akşam neden kımsecıkler yok heyyyyyy bacıalr nerdesınız ya gunduzde muhabbet az olmuş gelınde arayı kapatalım
hu hu kimler var bende daha yatmadım banucum azıcık yürüyüşe cıktık eşimle ama 20 dakika anca yürüyrbildim geçmiş benden artık
canım bizdede annemler vardı onları ağırladım renkli çamaşırları yıkadım serdim yürüyüş yapamadım bugün yarın akşamda misafirim var gündüzde temizlik yapacağım[/QUOT
yorulmuşsun sende canım benimde yarın temizliğim var pazar günü görümcem geliyor yatıya yoğunuz yani hafta sonu ama saat 9 da dr gidicem enerji olur bana oğlumu görmek.
Bebek bezini 1 numaramı aldınız kızlar prima aldım ben bu akşam birde unı alkolsuz ıslak pamuk aldım.
canım bizdede annemler vardı onları ağırladım renkli çamaşırları yıkadım serdim yürüyüş yapamadım bugün yarın akşamda misafirim var gündüzde temizlik yapacağım[/QUOT
yorulmuşsun sende canım benimde yarın temizliğim var pazar günü görümcem geliyor yatıya yoğunuz yani hafta sonu ama saat 9 da dr gidicem enerji olur bana oğlumu görmek.
Bebek bezini 1 numaramı aldınız kızlar prima aldım ben bu akşam birde unı alkolsuz ıslak pamuk aldım.
canım bende prima aldım hafta sonumuz yoğun olacak
selam kızlar
biz bugün hasteneye gitik kızım 47 santim 3 kilo 90 gram olmuş nst ye girdi benim kuzu uyumuş sona yine girdik bu sefer iyiydi ama yine sancı çıktı bakalım sancı var ama benim kızda tık yok bekliycek herhalde 40 haftayı
10 gün sonra yine gitcez babamızda hep işinden kaldı akşama kadar hastanedeydik çok sıra vardı öldük öldük
cerencim ben aldım alından ölçer bekonun ama bide chicconun digitalini ve koltuk altı için klasik civalı alıcam çünkü en önemli şey ateş hepsiyle teyit için sürekli takip etmek lazım
valla kızlar bugün ne konuşmuşunuz geçmişi okudum akşam üstü ama yazamadım sancım vardı biraz uzandım kocişte yoktu işyerinin yemeğine gitti sende gel dedi ama ben bu koca göbüşümle gitmek istemedim nede olsa resmi ortam bide o kadar yorulmuşum ki hastanede
sağol banucum nasıslın bugün okuudm yazdıklaırnı günler zor geçiyor bide saatlarini değiştirmişler çok üzüldüm ya patronla konuşsan keşke zor olcak snein için
kızlar 3-6 kilo ben 98 adet aldım o zaman 1 numaramı 2 numaramı benimki
cerencim çok kısa zamanda ölçüyor biz denedik bakalım bebişte nasıl olcak ama sen her ihtimale karşı civalı bulundur evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?