2009 Mayıs Anneleri

kızlar, şu ateşölçer alanlar kimdi? bir ara mevzuu geçti ama ben almayı düşünmediğim için ilgilenmemiştim. ama şimdi almaya karar verdim. üst komşumun bebişi hasta,oraya çıktım geldim. ateşi 40lara çıkmış yavrumun. 15 dakikada bir ölçüyorlar. onlarınki braun kulaktan ölçer. ama bana alından ölçer almamı tavsiye etti. çünkü bebiş uyurken ölçünce diiitt sesinden uyanıyormuş. alından ölçer alan var mı aranızda??

cnm ben kulaktan ölçülenden birde koltuk altından ölçen dijitalden aldım alından ölçeri duymadım ben..kulaktan ölçen güzel ama

bende daha almadım ve nasıl alıcam dıye karar veremedım alından ölcer nasıl bırseykı canım bene almışken ıyısını alayım dıyorum

bu akşam neden kımsecıkler yok heyyyyyy bacıalr nerdesınız ya gunduzde muhabbet az olmuş gelınde arayı kapatalım

Ne güzel tubacım alışverişin çoğu bitmiş artık çabukca tamamlarsında,bazen benim oğluşta öyle miğdemde oturuyo sanki.

Ay ben bugün cidden yorulmuşum ya delikafadulden Kızartma yap, ye, topla, mutfağı temizle derken iyice belim ağrıdı. Yarım saat koltukta sızmışım pek iyi geldi valla hihoyyyt

Eeeeee o kadar coşarsan öyle olur bacım.Bende 7 den sonra çamaşır topladım bulaşıklarla uğraştım yemek yaptım, bizde kociş gelince yemek yedik ben bi duş aldım ohhh rahatladım valla rahat uyurum artık.Bide şu kaşıntılar için kremleniyoruz ya her akşam geçsede kurtulsam biranönce :çok üzgünüm:

hu hu kimler var bende daha yatmadım banucum azıcık yürüyüşe cıktık eşimle ama 20 dakika anca yürüyrbildim geçmiş benden artık

hu hu kimler var bende daha yatmadım banucum azıcık yürüyüşe cıktık eşimle ama 20 dakika anca yürüyrbildim geçmiş benden artık

canım bizdede annemler vardı onları ağırladım renkli çamaşırları yıkadım serdim yürüyüş yapamadım bugün yarın akşamda misafirim var gündüzde temizlik yapacağım

seherim,kulaktan bebiş uyurken ölçünce uyanıyormuş. ama uyurken de sürekli takip etmek zorundasın dedi komşum. alından ölçen de 2 sn'de ölçüyormuş. siz ondan alın dedi. ben azcık baktım netten, hem alından hem kulaktan ölçenler var. onlar daha iyidir heralde.

ben kaçtım kızlar. ii geceler.

selam kızlar

biz bugün hasteneye gitik kızım 47 santim 3 kilo 90 gram olmuş nst ye girdi benim kuzu uyumuş sona yine girdik bu sefer iyiydi ama yine sancı çıktı bakalım sancı var ama benim kızda tık yok bekliycek herhalde 40 haftayı

10 gün sonra yine gitcez babamızda hep işinden kaldı akşama kadar hastanedeydik çok sıra vardı öldük öldük

cerencim ben aldım alından ölçer bekonun ama bide chicconun digitalini ve koltuk altı için klasik civalı alıcam çünkü en önemli şey ateş hepsiyle teyit için sürekli takip etmek lazım

valla kızlar bugün ne konuşmuşunuz geçmişi okudum akşam üstü ama yazamadım sancım vardı biraz uzandım kocişte yoktu işyerinin yemeğine gitti sende gel dedi ama ben bu koca göbüşümle gitmek istemedim nede olsa resmi ortam bide o kadar yorulmuşum ki hastanede

maşallah canım bebişine :)))))))))))

incihan evet canım bende primanın 3 6 kilo arası olanını aldım uni baby en iyisi canım bende ondan aldım yendioğanı var onun

sağol banucum nasıslın bugün okuudm yazdıklaırnı günler zor geçiyor bide saatlarini değiştirmişler çok üzüldüm ya patronla konuşsan keşke zor olcak snein için

kızlar 3-6 kilo ben 98 adet aldım o zaman 1 numaramı 2 numaramı benimki

cerencim çok kısa zamanda ölçüyor biz denedik bakalım bebişte nasıl olcak ama sen her ihtimale karşı civalı bulundur evde

iyiyim tatlım evet işte zor geçiyor zaman bitanem az daha sabır iki buçuk haftam var izne çıkmak için
2 numara oluyor canım bende aynısını aldım tatlım defnecik napıyor yerim ben onu durucuk maşallah çok hareketli yağmurcukda bugün anneannesinde kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…