2009 Mayıs Anneleri

bende kulaktan aldım canım ama bazılarının fiyatı cok yüksek geldi bana 100 gibi

selam canım gözün aydın maşallah bebişe kilosuda süpermiş bende yarın öğrenicem oğlumun durumunu

incihan evet canım bende primanın 3 6 kilo arası olanını aldım uni baby en iyisi canım bende ondan aldım yendioğanı var onun

1 numarası 2 -4 kg dı bi tanede ondan aldım küçük paket ama diğerini bende 3 -6 2 numara aldım

2 numara tatlım

az kaldı canım inş sende en kısa zamanda evde olucaksın defne maşllaha suyumuz çok bolmuş üst sıonıra yakın dedi doktor teyzemiz o yüzden acayip hareketli şu anda hıçkırık tuttu kuzumu herkes midesi genişleyince öle oluyormuş diyor tabi ne kadar doğru bilmiyorum

kızlar biz yatıyoruz herkese iyi geceler tatlı rüyalar:))) öptüm sizleri

iyi geceler canım

sağol canım git bakalım ne kadar olmuş paşamız, güzle haberler ile gel inş

valla aslında bende yorgunum ama hıc uykum yok gece mesaısı yapabılırım yıne :roflol::roflol:

hepimiz yorulmuşuz bugün sanırım

kızlar benim midem çok fena off

ılık süt iç banucum o biraz iyi geliyor

sağol tatlım defnemide senide öptümmmmmŞeniz

bebek bezı olarak ben en kucunu aldım yenıdogan olarak ama benım kuzular kucuk dogucak sızın ıcın 3-6 bıle uygun ama benım kuzular cok mınık

kızlar ben yatıyorum malum sabah oğlumu görmeye gidicez hepinize iyiuykular tatlı rüyalar öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…