seherim,kulaktan bebiş uyurken ölçünce uyanıyormuş. ama uyurken de sürekli takip etmek zorundasın dedi komşum. alından ölçen de 2 sn'de ölçüyormuş. siz ondan alın dedi. ben azcık baktım netten, hem alından hem kulaktan ölçenler var. onlar daha iyidir heralde.
ben kaçtım kızlar. ii geceler.
selam kızlar
biz bugün hasteneye gitik kızım 47 santim 3 kilo 90 gram olmuş nst ye girdi benim kuzu uyumuş sona yine girdik bu sefer iyiydi ama yine sancı çıktı bakalım sancı var ama benim kızda tık yok bekliycek herhalde 40 haftayı
10 gün sonra yine gitcez babamızda hep işinden kaldı akşama kadar hastanedeydik çok sıra vardı öldük öldük
cerencim ben aldım alından ölçer bekonun ama bide chicconun digitalini ve koltuk altı için klasik civalı alıcam çünkü en önemli şey ateş hepsiyle teyit için sürekli takip etmek lazım
valla kızlar bugün ne konuşmuşunuz geçmişi okudum akşam üstü ama yazamadım sancım vardı biraz uzandım kocişte yoktu işyerinin yemeğine gitti sende gel dedi ama ben bu koca göbüşümle gitmek istemedim nede olsa resmi ortam bide o kadar yorulmuşum ki hastanede
incihan evet canım bende primanın 3 6 kilo arası olanını aldım uni baby en iyisi canım bende ondan aldım yendioğanı var onun
sağol banucum nasıslın bugün okuudm yazdıklaırnı günler zor geçiyor bide saatlarini değiştirmişler çok üzüldüm ya patronla konuşsan keşke zor olcak snein için
kızlar 3-6 kilo ben 98 adet aldım o zaman 1 numaramı 2 numaramı benimki
cerencim çok kısa zamanda ölçüyor biz denedik bakalım bebişte nasıl olcak ama sen her ihtimale karşı civalı bulundur evde
Semoşum bugün herkes çok yoruldu sızdı heralde kaydirigubbakcemile3 Bende kocişe ütü yapıp yatarım artık
iyiyim tatlım evet işte zor geçiyor zaman bitanem az daha sabır iki buçuk haftam var izne çıkmak için
2 numara oluyor canım bende aynısını aldım tatlım defnecik napıyor yerim ben onu durucuk maşallah çok hareketli yağmurcukda bugün anneannesinde kalacak
kızlar biz yatıyoruz herkese iyi geceler tatlı rüyalar:))) öptüm sizleri
bende kulaktan aldım canım ama bazılarının fiyatı cok yüksek geldi bana 100 gibi
selam canım gözün aydın maşallah bebişe kilosuda süpermiş bende yarın öğrenicem oğlumun durumunu
1 numarası 2 -4 kg dı bi tanede ondan aldım küçük paket ama diğerini bende 3 -6 2 numara aldım
2 numara tatlım
valla aslında bende yorgunum ama hıc uykum yok gece mesaısı yapabılırım yıne :roflol::roflol:
kızlar benim midem çok fena off
az kaldı canım inş sende en kısa zamanda evde olucaksın defne maşllaha suyumuz çok bolmuş üst sıonıra yakın dedi doktor teyzemiz o yüzden acayip hareketli şu anda hıçkırık tuttu kuzumu herkes midesi genişleyince öle oluyormuş diyor tabi ne kadar doğru bilmiyorum
iyi geceler canım
sağol canım git bakalım ne kadar olmuş paşamız, güzle haberler ile gel inş
hepimiz yorulmuşuz bugün sanırım
ılık süt iç banucum o biraz iyi geliyor
bebek bezı olarak ben en kucunu aldım yenıdogan olarak ama benım kuzular kucuk dogucak sızın ıcın 3-6 bıle uygun ama benım kuzular cok mınık
naber seherim az kaldı doğuma dimi ay cok heyecanlı nerde yapıcaksın canım bursada
az kaldı canım carşamba gunu sabah kısmetse jımerde olcak canım gel bacım gelmışken senınde kuzucu aldırırız :CüvCüv::CüvCüv:[/QUOTE
gelirimm valla ay cok güzel inşallah mennun kalırsın anlatırsın bize herkes çok iyi diyor kavuş bakalım kuzucuklara bitirdinmi bütün hazırlıkları
az kaldı canım carşamba gunu sabah kısmetse jımerde olcak canım gel bacım gelmışken senınde kuzucu aldırırız :CüvCüv::CüvCüv:[/QUOTE
gelirimm valla ay cok güzel inşallah mennun kalırsın anlatırsın bize herkes çok iyi diyor kavuş bakalım kuzucuklara bitirdinmi bütün hazırlıkları
bıttı sayılır canım sadece tülü gelmedı henuz ama dıger herşeylerı hazır cok sukur
naber gece kuşlarııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?