oyy oyyy ölüyorum kizlarr kafamçokkarıştı 3 saatcik dişaridaydik..ama öldüm bittim..resmen sürünerek geldim ya..benden tamamen gecmiş gezme mezme işleri..geldigimden beri yatiyorum..anca kalkabildim :))
neyse cok sukur eksiklerimi bitirdim tamamen..bitek biberon kaldi :))) onuda sipariş ettim p.tesi alicam inşaAllah..kangrumuza kadar hepsi bitti cok sukur..artik evde işlerimiz kaldi :) boya,dikiş felan :) rahatladim valla..şu haftayida atlatayim kuzucum ne zaman isterse gelebilir :)))
yanliz benim kizim işi şaşirdi biraz :) bu haftalarda aşagi inmesi lazim..ama inatla daha da yukari cikiyor :)) hele yorulunca hepten tepeme cikiyor :))
Gözün aydın cnm, eksiklerde tamamlanmş ne güzel,bende 36. hafta bitince ne zaman isterse gelsin diyorum artık, tabi gönül isterki 40 ı tamamlasın..burcucum hiç moralini bozma iltihap için..bende de hala cikiyor..hayatimda hiç alt kisimlarda iltihabim olmamişti..ama işte gebelikte horladi..doktorum " bazi bünyeler gebe kalinca yapiyor bunu,dogurunca geciyor" dedi..bende artik böyle düşünüyorum..cünkü mikrop kapmam için bi sebep yok..tuvalet kagidi kullanmam,bez havlu kullanirim..dişarida patlasam bile tuvalete gitmem..kolay kolay hasta bile olmam..ama işte gel gör gebelikte iltihaptan kurtulamadim..seninde belki bünyen yapiyordur..kendinde kabahat arama hemen..
evden dişari ciktigin yok..ayaga bile kalkmiyorsun..nerden mikrop kapacaksin? demekki bünyen yapiyor..boşver moralini bozma..cok sukur bak yüzdük yüzdük kuyruguna geldikilaçlarini ihmal etme ama..eger kendi doktorun antibiotik verirse kullan..bunlar gebelikte zararli olan antibiotikler degil..evelAllah bişi olmaz..ama kullanmadigin takdirde Allah korusun bebişe yada amnio sivisina iltihap gecebilir..kar-zarar hesabi yapinca antibiotiki kullanmak daha iyi oluyor..
selam kızlar
biz bugün hasteneye gitik kızım 47 santim 3 kilo 90 gram olmuş nst ye girdi benim kuzu uyumuş sona yine girdik bu sefer iyiydi ama yine sancı çıktı bakalım sancı var ama benim kızda tık yok bekliycek herhalde 40 haftayı
10 gün sonra yine gitcez babamızda hep işinden kaldı akşama kadar hastanedeydik çok sıra vardı öldük öldük
cerencim ben aldım alından ölçer bekonun ama bide chicconun digitalini ve koltuk altı için klasik civalı alıcam çünkü en önemli şey ateş hepsiyle teyit için sürekli takip etmek lazım
valla kızlar bugün ne konuşmuşunuz geçmişi okudum akşam üstü ama yazamadım sancım vardı biraz uzandım kocişte yoktu işyerinin yemeğine gitti sende gel dedi ama ben bu koca göbüşümle gitmek istemedim nede olsa resmi ortam bide o kadar yorulmuşum ki hastanede
pşşşt claries senden naber ikinci ismi buldun mu kızına
az kaldı canım carşamba gunu sabah kısmetse jımerde olcak canım gel bacım gelmışken senınde kuzucu aldırırız :CüvCüv::CüvCüv:
naber gece kuşlarııııııı
yenı anne ankakusu huuuu nerdesınız
Merhaba canlarım nasılsınız bakalım şu uyku sorunundan bendede var artık neredeyse sabah ezanına kadar uyuyamıyorum bebişler şimdiden alıştırıyolar sanırı bizi uykusuz gecelere :))
kızlar ben yatıyorum malum sabah oğlumu görmeye gidicez hepinize iyiuykular tatlı rüyalar öptüm hepinizi
iyilik tatlım evet kızımın tam ismi Gülce Nil olacak nasıl sizce
mutahhara gece olunca gelmısın kız ama cıvcıvım yohhh
barıştık sayılır tatlım hala çok kırgınım ama onu çok seviyorum oda anladı hatasını konuşuyoruz sık sık telefonda doğuma gelecek ama bana çok zor günler geçirtti mutlaka acısını çıkartırım ondan :))
Cnm iyi olduğunuza sevindim, doğuma gelmeseydi çok kızacaktım zaten sen bebişin annesi olduğun kadar oda babası yani..barıştık sayılır tatlım hala çok kırgınım ama onu çok seviyorum oda anladı hatasını konuşuyoruz sık sık telefonda doğuma gelecek ama bana çok zor günler geçirtti mutlaka acısını çıkartırım ondan :))
Sabır vallahi cnm, hep sabır.. geriye dönünce çok şükür diyorum ,ileri baktıkça sabır diyorum, Rabbim dermansız dert vermesin inşhayirli geceler uykusuz hatunlar :)
marylincim maşaAllah kuzucugunaaa :) yegenim zamanini bekler annesi :) erkenden bekleme onu :)
clariescim gülce ismini ilkkez duydum :) ama nil'e yakişmiş
burcucum gözünü seveyim stres yapma..Allah'a emanet kuzular..stres cok daha zararli inan..rahat ol..34.haftadasin..32.yi gectin zaten cok sukur..ee 36.haftayada surda 2 haftacik kalmiş..az daha sabir bitanem
semroşum iyice az kaldi he :) heycan doruga yaklaşiyor :) canim ya..ilk onlari görüdügünde ne hissedeceksin cok merak ediyorum vallahi :)
valla kızlar benım kuzular carsambayı beklemıycek gıbı karnım ıyıce asagı ındı ve ortada top gıbı toplandı hayırlısı artık
ya bıde ıcınızde kollarına agda yaptıran varmı daha sonra cıakrken nasıl oluyor cok cırkınmı duruyor bende yaptırmak ıstıyorum ama kararsızım
Cnm iyi olduğunuza sevindim, doğuma gelmeseydi çok kızacaktım zaten sen bebişin annesi olduğun kadar oda babası yani..
Sabır vallahi cnm, hep sabır.. geriye dönünce çok şükür diyorum ,ileri baktıkça sabır diyorum, Rabbim dermansız dert vermesin inş
Sende çok yorma kendini cnm bol bol dinlen,artık çok yorulmaya gelmez bu koca göbüşler
valla kızlar benım kuzular carsambayı beklemıycek gıbı karnım ıyıce asagı ındı ve ortada top gıbı toplandı hayırlısı artık
ya bıde ıcınızde kollarına agda yaptıran varmı daha sonra cıakrken nasıl oluyor cok cırkınmı duruyor bende yaptırmak ıstıyorum ama kararsızım
iyilik tatlım evet kızımın tam ismi Gülce Nil olacak nasıl sizce
Kızlar iyi geceler, tatlı rüyalar, uykumuz geldi biziiiiiiiiim yarın 12den sonra randevumuz var hayırlısı bakalmmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?