2009 Mayıs Anneleri

Gözün aydın cnm, eksiklerde tamamlanmş ne güzel,bende 36. hafta bitince ne zaman isterse gelsin diyorum artık, tabi gönül isterki 40 ı tamamlasın..
Cnm varya şu iltihap işi o kadar canımı sıkıyoki, aklıma geldikçe oturup ağladım bugün, ya bişi değil sadece bebeğe bi zararı olursa diye korkuyorum, benim minicik ve savunmasız yavrum onca antibiyotikten etkilenirse diye..yoksa ilaç içmişim içmemişim benim için hiç farketmez..
İnan varya şu an hamileliğin 38. hafta yada sonrasında olmak için dünyaları verirdim ama maalesef zamanı ileri alamıyorsun,aynı geri alamadığın gibi..
Sadece dua ediyorum o kadar, İnş Rabbim meleklerimizi korur

Cnm maşallah büyütmüşün bebişi,inş. zamanında gelir kuzucuklar

İncihan cnm ben prima yenidoğan aldım 98li olan yani 3-6 kg, bi küçüğü prematüreler için cnm
Ayşecim fakirin ateşölçerini aldık hem alın hem kulaktan ölçüyor

Merhaba canlarım nasılsınız bakalım şu uyku sorunundan bendede var artık neredeyse sabah ezanına kadar uyuyamıyorum bebişler şimdiden alıştırıyolar sanırı bizi uykusuz gecelere :))

naber gece kuşlarııııııı

yenı anne ankakusu huuuu nerdesınız
Merhaba canlarım nasılsınız bakalım şu uyku sorunundan bendede var artık neredeyse sabah ezanına kadar uyuyamıyorum bebişler şimdiden alıştırıyolar sanırı bizi uykusuz gecelere :))

Merhaba hatunlar
:CüvCüv:
kızlar ben yatıyorum malum sabah oğlumu görmeye gidicez hepinize iyiuykular tatlı rüyalar öptüm hepinizi

Bol bebişli rüyalar cnm
iyilik tatlım evet kızımın tam ismi Gülce Nil olacak nasıl sizce

Cnm güzel bence, adıyla büyüsün inş. kuzuck, eşinle barıştınızmı cnm

barıştık sayılır tatlım hala çok kırgınım ama onu çok seviyorum oda anladı hatasını konuşuyoruz sık sık telefonda doğuma gelecek ama bana çok zor günler geçirtti mutlaka acısını çıkartırım ondan :))

hayirli geceler uykusuz hatunlar :)

marylincim maşaAllah kuzucugunaaa :) yegenim zamanini bekler annesi :) erkenden bekleme onu :)

clariescim gülce ismini ilkkez duydum :) ama nil'e yakişmiş

burcucum gözünü seveyim stres yapma..Allah'a emanet kuzular..stres cok daha zararli inan..rahat ol..34.haftadasin..32.yi gectin zaten cok sukur..ee 36.haftayada surda 2 haftacik kalmiş..az daha sabir bitanem

semroşum iyice az kaldi he :) heycan doruga yaklaşiyor :) canim ya..ilk onlari görüdügünde ne hissedeceksin cok merak ediyorum vallahi :)

mutahhara gece olunca gelmısın kız ama cıvcıvım yohhh

geldim canim :) civcivimle bi karşilaşamadik kac gündür ya :) o uyuyor ben uyumuyorum..ben uyuyorum o uyumuyor :)) tutturamadik :)

cok sevindim canim barişmaniza :) inşaAllah cok daha iyi olur araniz canim

Cnm iyi olduğunuza sevindim, doğuma gelmeseydi çok kızacaktım zaten sen bebişin annesi olduğun kadar oda babası yani..
Sabır vallahi cnm, hep sabır.. geriye dönünce çok şükür diyorum ,ileri baktıkça sabır diyorum, Rabbim dermansız dert vermesin inş
Sende çok yorma kendini cnm bol bol dinlen,artık çok yorulmaya gelmez bu koca göbüşler

valla kızlar benım kuzular carsambayı beklemıycek gıbı karnım ıyıce asagı ındı ve ortada top gıbı toplandı hayırlısı artık
ya bıde ıcınızde kollarına agda yaptıran varmı daha sonra cıakrken nasıl oluyor cok cırkınmı duruyor bende yaptırmak ıstıyorum ama kararsızım

Aman cnm yorulma o zaman sakıııın,
Bu arada esmer bi arkadas var o aldırdı, böyle koluna deyince sakal etkisi yapıyo insanda, e yüzünede söylenmiyo alınır diye, bence hiç başlama cnm

geçmiş daha uzun süre ama canim :) cok sukur coook uzun bi süreyi gecirdik..az kaldi şurda bugunlerin keyfini cikarmaya bak dedigin gibi cok yorulmaya gelmiyor valla..geçmiş bizden gezme tozma işleri :)) anca evde dolanabiliyoruz :)))

oyyy yerim onlari bennnn :) eh anacim sabir :) çarşambaya ne kaldi şurda :) dayanir benim kuzularim merak etme sen

kuzenim yaptiriyordu canim kollarini..cokta memnundu..ben hiç yaptirmadim..kollarimda fazla tüy yok cünkü..azcik var..onlarida sararticiyla aciyorum..eger seninde cok cok fazla degilse bence sarartici kullan..eger fazlaysa illaki cikarken (normal boyutlarina gelene kadar) kötü bi görüntü verir..bide gözün alişir temize..iyice gözüne batar..bence sarartici kullan cok cok fazla ve siyah degilse aksi takdirde boşver gitsin

Kızlar iyi geceler, tatlı rüyalar, uykumuz geldi biziiiiiiiiim yarın 12den sonra randevumuz var hayırlısı bakalmmirmirmirmir

burcu canım üzülme lütfen. ben senin düşündüğün kadar zararlı olabileceğine inanmıyorum. öyle zararlı olsa önce dr un bi çaresini düşünürdü bence. içini ferah tut. sağlıcakla gelecek kuzucuğun. bu son günlerinde böyle üzülme

iyilik tatlım evet kızımın tam ismi Gülce Nil olacak nasıl sizce

ayyy çok güzel bir isiiimmm bayıldım valla. hem de çok ender. hayırlı olsun adıyla yaşasın bebişin..

BEEEEEEENNNNN GELDİİİİİİİİİİİİM öğlene kadar kızımın hareketlerini pek hissetmedim binadaki tiner kokusu bayılttı onuda heralde öğlen eşimle bi çıktık akşam geldik daha yeni hareketler başladı bugün kaç tabak yoğurt yedim evin heryeri açık olmasına rağmen koku gitmedi baş ağrım felaket indim ustalara kızdım binanın kapılarını kapatmışlar zehirleyecekler bizi.Neyse yarın dr gitcez yinede bi bakmak lazım
herkes nasıl

kızlar ben cıkıyorum uykum yok ama dınleneyım optum hepınızı ve kuzucukları ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…