BEEEEEEENNNNN GELDİİİİİİİİİİİİM öğlene kadar kızımın hareketlerini pek hissetmedim binadaki tiner kokusu bayılttı onuda heralde öğlen eşimle bi çıktık akşam geldik daha yeni hareketler başladı bugün kaç tabak yoğurt yedim evin heryeri açık olmasına rağmen koku gitmedi baş ağrım felaket indim ustalara kızdım binanın kapılarını kapatmışlar zehirleyecekler bizi.Neyse yarın dr gitcez yinede bi bakmak lazım
herkes nasıl
BEEEEEEENNNNN GELDİİİİİİİİİİİİM öğlene kadar kızımın hareketlerini pek hissetmedim binadaki tiner kokusu bayılttı onuda heralde öğlen eşimle bi çıktık akşam geldik daha yeni hareketler başladı bugün kaç tabak yoğurt yedim evin heryeri açık olmasına rağmen koku gitmedi baş ağrım felaket indim ustalara kızdım binanın kapılarını kapatmışlar zehirleyecekler bizi.Neyse yarın dr gitcez yinede bi bakmak lazım
herkes nasıl
kızlar ben cıkıyorum uykum yok ama dınleneyım optum hepınızı ve kuzucukları ıyı geceler
herkese iyi geceler canlarım bu gün baya yorulmuşuz ayaklar balon gibi oldu yine benim
canım valla bende anlamadım ki ben resim mezunuyum alışığım tinere boyaya eve çok girdi koku şimdi yine açık kapılar heryer sadece oturduğumuz yer kapalı hafifledi ama resmen zehirledi yarında yoğun olursa kaçarız evden bakalım yarın geleceklermiay canım ne fena boğullmuşunuz kokudan peki şimdi biraz hafifledi mi yoksa yarın yine evden kaçıcan mı
3 gündür 2 kat attılar canım ama boyayı inceltmek için tineri çok kullandılar sanırım ondan ağır oldu artık genizlerim yanıyordu bebekte etkilendi sabah hiç hareket etmedi hemen attım kendimi temiz havaya .güle güle canım iyi geceler sana iyi uykular.hoşgeldin canim :) ay yaa..nasil boya yapmaktir o öyle..bi türlü cikmadi kokusu..iyi yapmişsiniz dişari cikmakla..inşaAllah güzel haberlerle gelirsin yarin canim :)
ben varım yetmezmi kızohooooo herkesler kaçtı yineeee
mutahhara gece olunca gelmısın kız ama cıvcıvım yohhh
pöffffffffffffffffffffffffff geldimm işte bacımm ama bu saatte senağlamasenağlama dün senle konuştuktan sonra elektrik gitti takii gece 2 de geldiii senağlama doğum günümdü ama kimse hatırlamadı telefonun şarjı bitti elektrik olmayınca oda bütün gün kapalıydı anlıcağınız berbat bi günnn geçti şimdiide uykuu yokkk senağlamasenağlamageldim canim :) civcivimle bi karşilaşamadik kac gündür ya :) o uyuyor ben uyumuyorum..ben uyuyorum o uyumuyor :)) tutturamadik :)
cok sevindim canim barişmaniza :) inşaAllah cok daha iyi olur araniz canim
civcivimmmmm dogumgünü kutlu olsun bitanemmmm hihoyyyt
güzel bebişin Gazelle,eşinle,ailenle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu,saglikli yillar dilerim canimmm benimmm yerimseniben
ömrünün en güzel hediyesi Gazel'e saglikla mutlulukla kavusmani dilerim tatlimmm Şeniz
iyiki seni dogmussun,iyiki seni tanimişim canimmm kaydirigubbakcemile5
Uykum kacti ve bu saatte sanirim hic kimse yoktur buralarda...Gecmisi okuyamadim ama Civciv'in dogum günüymüs saniyorum.
Civciv'cigim, dogum günün kutlu olsun. Nice güzel yillara...Aramizda da 2 gün fark varmis bu arada:)
Burcu'cugum, anladigim kadariyla iltihap cikmis idrar tahlilinde. Bence de pek güvenilir olmayabilir o tahlil. Farkli bir yerde, yeniden yaptir bence...Asiri ilac kullanmak, hic bir hamile icin olumlu degil, doktorununda bunu idrak etmesi gerek...
kızlar merhaba ben geçmişi okuyorum akman doğum yapmış okudumda bebeğinde sorunmu vardı hamileyken bişeymi dedi dr şimdi sorun yok anladığım kadarıyla..bu arada doğum yapanlarında gözü aydın erkenden gelmiş bebişler..
kızlar, şu ateşölçer alanlar kimdi? bir ara mevzuu geçti ama ben almayı düşünmediğim için ilgilenmemiştim. ama şimdi almaya karar verdim. üst komşumun bebişi hasta,oraya çıktım geldim. ateşi 40lara çıkmış yavrumun. 15 dakikada bir ölçüyorlar. onlarınki braun kulaktan ölçer. ama bana alından ölçer almamı tavsiye etti. çünkü bebiş uyurken ölçünce diiitt sesinden uyanıyormuş. alından ölçer alan var mı aranızda??
Eeeeee o kadar coşarsan öyle olur bacım.Bende 7 den sonra çamaşır topladım bulaşıklarla uğraştım yemek yaptım, bizde kociş gelince yemek yedik ben bi duş aldım ohhh rahatladım valla rahat uyurum artık.Bide şu kaşıntılar için kremleniyoruz ya her akşam geçsede kurtulsam biranönce :çok üzgünüm:
yorulmuşsun sende canım benimde yarın temizliğim var pazar günü görümcem geliyor yatıya yoğunuz yani hafta sonu ama saat 9 da dr gidicem enerji olur bana oğlumu görmek.
Bebek bezini 1 numaramı aldınız kızlar prima aldım ben bu akşam birde unı alkolsuz ıslak pamuk aldım.
selam kızlar
biz bugün hasteneye gitik kızım 47 santim 3 kilo 90 gram olmuş nst ye girdi benim kuzu uyumuş sona yine girdik bu sefer iyiydi ama yine sancı çıktı bakalım sancı var ama benim kızda tık yok bekliycek herhalde 40 haftayı
10 gün sonra yine gitcez babamızda hep işinden kaldı akşama kadar hastanedeydik çok sıra vardı öldük öldük
cerencim ben aldım alından ölçer bekonun ama bide chicconun digitalini ve koltuk altı için klasik civalı alıcam çünkü en önemli şey ateş hepsiyle teyit için sürekli takip etmek lazım
valla kızlar bugün ne konuşmuşunuz geçmişi okudum akşam üstü ama yazamadım sancım vardı biraz uzandım kocişte yoktu işyerinin yemeğine gitti sende gel dedi ama ben bu koca göbüşümle gitmek istemedim nede olsa resmi ortam bide o kadar yorulmuşum ki hastanede
az kaldı canım carşamba gunu sabah kısmetse jımerde olcak canım gel bacım gelmışken senınde kuzucu aldırırız :CüvCüv::CüvCüv:
Gözün aydın cnm, eksiklerde tamamlanmş ne güzel,bende 36. hafta bitince ne zaman isterse gelsin diyorum artık, tabi gönül isterki 40 ı tamamlasın..
Cnm varya şu iltihap işi o kadar canımı sıkıyoki, aklıma geldikçe oturup ağladım bugün, ya bişi değil sadece bebeğe bi zararı olursa diye korkuyorum, benim minicik ve savunmasız yavrum onca antibiyotikten etkilenirse diye..yoksa ilaç içmişim içmemişim benim için hiç farketmez..
İnan varya şu an hamileliğin 38. hafta yada sonrasında olmak için dünyaları verirdim ama maalesef zamanı ileri alamıyorsun,aynı geri alamadığın gibi..
Sadece dua ediyorum o kadar, İnş Rabbim meleklerimizi korur
barıştık sayılır tatlım hala çok kırgınım ama onu çok seviyorum oda anladı hatasını konuşuyoruz sık sık telefonda doğuma gelecek ama bana çok zor günler geçirtti mutlaka acısını çıkartırım ondan :))
Kızlar iyi geceler, tatlı rüyalar, uykumuz geldi biziiiiiiiiim yarın 12den sonra randevumuz var hayırlısı bakalmmirmirmirmir
BEEEEEEENNNNN GELDİİİİİİİİİİİİM öğlene kadar kızımın hareketlerini pek hissetmedim binadaki tiner kokusu bayılttı onuda heralde öğlen eşimle bi çıktık akşam geldik daha yeni hareketler başladı bugün kaç tabak yoğurt yedim evin heryeri açık olmasına rağmen koku gitmedi baş ağrım felaket indim ustalara kızdım binanın kapılarını kapatmışlar zehirleyecekler bizi.Neyse yarın dr gitcez yinede bi bakmak lazım . herkes nasıl
selam kızlar
biz bugün hasteneye gitik kızım 47 santim 3 kilo 90 gram olmuş nst ye girdi benim kuzu uyumuş sona yine girdik bu sefer iyiydi ama yine sancı çıktı bakalım sancı var ama benim kızda tık yok bekliycek herhalde 40 haftayı
10 gün sonra yine gitcez babamızda hep işinden kaldı akşama kadar hastanedeydik çok sıra vardı öldük öldük
cerencim ben aldım alından ölçer bekonun ama bide chicconun digitalini ve koltuk altı için klasik civalı alıcam çünkü en önemli şey ateş hepsiyle teyit için sürekli takip etmek lazım
valla kızlar bugün ne konuşmuşunuz geçmişi okudum akşam üstü ama yazamadım sancım vardı biraz uzandım kocişte yoktu işyerinin yemeğine gitti sende gel dedi ama ben bu koca göbüşümle gitmek istemedim nede olsa resmi ortam bide o kadar yorulmuşum ki hastanede
herkes nasıl
Akşam erkenden uyuyunca sabahta erkenden kalktım tabi. Yatakta dönüp duruyodum. Eşim uyanmasın bari diye kalktım. Gece yine çeneniz düşmüş totikler siziiiii delikafadulden
Bugün 12:40'da randevumuz var. Bebişimi göreceğim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Tam 26 gün olmuş yahu. Oh oh bakayım kuzum kociminnnn olmuş mu dimi teyzoşlar hihoyyyt
eee sana dedik çok yoruyorsun kendini diyeeeeeAy ben bugün cidden yorulmuşum ya delikafadulden Kızartma yap, ye, topla, mutfağı temizle derken iyice belim ağrıdı. Yarım saat koltukta sızmışım pek iyi geldi valla hihoyyyt
canım benim aldığım çok çok güzel hem alından hem kulaktan ölçüyor alından 2sn de ölçüyor tavsiye ederim harikakızlar, şu ateşölçer alanlar kimdi? bir ara mevzuu geçti ama ben almayı düşünmediğim için ilgilenmemiştim. ama şimdi almaya karar verdim. üst komşumun bebişi hasta,oraya çıktım geldim. ateşi 40lara çıkmış yavrumun. 15 dakikada bir ölçüyorlar. onlarınki braun kulaktan ölçer. ama bana alından ölçer almamı tavsiye etti. çünkü bebiş uyurken ölçünce diiitt sesinden uyanıyormuş. alından ölçer alan var mı aranızda??
inşallah tez zamanda geçer canım da rahatlarsınNe güzel tubacım alışverişin çoğu bitmiş artık çabukca tamamlarsında,bazen benim oğluşta öyle miğdemde oturuyo sanki.
Eeeeee o kadar coşarsan öyle olur bacım.Bende 7 den sonra çamaşır topladım bulaşıklarla uğraştım yemek yaptım, bizde kociş gelince yemek yedik ben bi duş aldım ohhh rahatladım valla rahat uyurum artık.Bide şu kaşıntılar için kremleniyoruz ya her akşam geçsede kurtulsam biranönce :çok üzgünüm:
kesinlikle harika alından çok rahat oluyoseherim,kulaktan bebiş uyurken ölçünce uyanıyormuş. ama uyurken de sürekli takip etmek zorundasın dedi komşum. alından ölçen de 2 sn'de ölçüyormuş. siz ondan alın dedi. ben azcık baktım netten, hem alından hem kulaktan ölçenler var. onlar daha iyidir heralde.
ben kaçtım kızlar. ii geceler.
oy oy oy maşallah kuzucuğuna yerim ben onuuuuuu hihoyyytselam kızlar
güzel haberlerle gel canımkızlar ben yatıyorum malum sabah oğlumu görmeye gidicez hepinize iyiuykular tatlı rüyalar öptüm hepinizi
sıkma canını Allah'a emanet meleklerimiz inşallah sağlıkla alacağız kucaklarımızaGözün aydın cnm, eksiklerde tamamlanmş ne güzel,bende 36. hafta bitince ne zaman isterse gelsin diyorum artık, tabi gönül isterki 40 ı tamamlasın..
Cnm varya şu iltihap işi o kadar canımı sıkıyoki, aklıma geldikçe oturup ağladım bugün, ya bişi değil sadece bebeğe bi zararı olursa diye korkuyorum, benim minicik ve savunmasız yavrum onca antibiyotikten etkilenirse diye..yoksa ilaç içmişim içmemişim benim için hiç farketmez..
İnan varya şu an hamileliğin 38. hafta yada sonrasında olmak için dünyaları verirdim ama maalesef zamanı ileri alamıyorsun,aynı geri alamadığın gibi..
Sadece dua ediyorum o kadar, İnş Rabbim meleklerimizi korur
Cnm maşallah büyütmüşün bebişi,inş. zamanında gelir kuzucuklar
İncihan cnm ben prima yenidoğan aldım 98li olan yani 3-6 kg, bi küçüğü prematüreler için cnm
Ayşecim fakirin ateşölçerini aldık hem alın hem kulaktan ölçüyor
adıyla yaşasın cnım :ecrin_bebek:iyilik tatlım evet kızımın tam ismi Gülce Nil olacak nasıl sizce
aman yaa tam zamanını bulmuşlar evde durmamaya çalışBEEEEEEENNNNN GELDİİİİİİİİİİİİM öğlene kadar kızımın hareketlerini pek hissetmedim binadaki tiner kokusu bayılttı onuda heralde öğlen eşimle bi çıktık akşam geldik daha yeni hareketler başladı bugün kaç tabak yoğurt yedim evin heryeri açık olmasına rağmen koku gitmedi baş ağrım felaket indim ustalara kızdım binanın kapılarını kapatmışlar zehirleyecekler bizi.Neyse yarın dr gitcez yinede bi bakmak lazım
herkes nasıl
Akşam erkenden uyuyunca sabahta erkenden kalktım tabi. Yatakta dönüp duruyodum. Eşim uyanmasın bari diye kalktım. Gece yine çeneniz düşmüş totikler siziiiii delikafadulden
Bugün 12:40'da randevumuz var. Bebişimi göreceğim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Tam 26 gün olmuş yahu. Oh oh bakayım kuzum kociminnnn olmuş mu dimi teyzoşlar hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?