2009 Mayıs Anneleri

ay canım ne fena boğullmuşunuz kokudan peki şimdi biraz hafifledi mi yoksa yarın yine evden kaçıcan mı

civcivimmmmm dogumgünü kutlu olsun bitanemmmm hihoyyyt

güzel bebişin Gazelle,eşinle,ailenle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu,saglikli yillar dilerim canimmm benimmm yerimseniben

ömrünün en güzel hediyesi Gazel'e saglikla mutlulukla kavusmani dilerim tatlimmm Şeniz

iyiki seni dogmussun,iyiki seni tanimişim canimmm kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canim :) ay yaa..nasil boya yapmaktir o öyle..bi türlü cikmadi kokusu..iyi yapmişsiniz dişari cikmakla..inşaAllah güzel haberlerle gelirsin yarin canim :)

ben kaciyorum kizlar..cok cok yoruldum valla bugun..inşaAllah bu yorgunlugun üstüne uyuyabilirim :))

öptüm hepinizi kocamannnnn Şeniz

ay canım ne fena boğullmuşunuz kokudan peki şimdi biraz hafifledi mi yoksa yarın yine evden kaçıcan mı
canım valla bende anlamadım ki ben resim mezunuyum alışığım tinere boyaya eve çok girdi koku şimdi yine açık kapılar heryer sadece oturduğumuz yer kapalı hafifledi ama resmen zehirledi yarında yoğun olursa kaçarız evden bakalım yarın geleceklermi

hoşgeldin canim :) ay yaa..nasil boya yapmaktir o öyle..bi türlü cikmadi kokusu..iyi yapmişsiniz dişari cikmakla..inşaAllah güzel haberlerle gelirsin yarin canim :)
3 gündür 2 kat attılar canım ama boyayı inceltmek için tineri çok kullandılar sanırım ondan ağır oldu artık genizlerim yanıyordu bebekte etkilendi sabah hiç hareket etmedi hemen attım kendimi temiz havaya .güle güle canım iyi geceler sana iyi uykular.

ay gıcık oldum 2 saattir yenile düğmesine basıyorum hiç yeni mesaj yok görünüyo. şimdi bastım ve yarım saat önce bi sürü mesaj geldiğini gördüm. ne ki şimdi bu??? tutkunum ya kusura bakma seni de kaçırmış oldum bu arada. ay sinir oldum yaaa..

Uykum kacti ve bu saatte sanirim hic kimse yoktur buralarda...Gecmisi okuyamadim ama Civciv'in dogum günüymüs saniyorum.

Civciv'cigim, dogum günün kutlu olsun. Nice güzel yillara...Aramizda da 2 gün fark varmis bu arada:)

Burcu'cugum, anladigim kadariyla iltihap cikmis idrar tahlilinde. Bence de pek güvenilir olmayabilir o tahlil. Farkli bir yerde, yeniden yaptir bence...Asiri ilac kullanmak, hic bir hamile icin olumlu degil, doktorununda bunu idrak etmesi gerek...

Son düzenleme:
mutahhara gece olunca gelmısın kız ama cıvcıvım yohhh

geldim canim :) civcivimle bi karşilaşamadik kac gündür ya :) o uyuyor ben uyumuyorum..ben uyuyorum o uyumuyor :)) tutturamadik :)

cok sevindim canim barişmaniza :) inşaAllah cok daha iyi olur araniz canim
pöffffffffffffffffffffffffff geldimm işte bacımm ama bu saatte senağlamasenağlama dün senle konuştuktan sonra elektrik gitti takii gece 2 de geldiii senağlama doğum günümdü ama kimse hatırlamadı telefonun şarjı bitti elektrik olmayınca oda bütün gün kapalıydı anlıcağınız berbat bi günnn geçti şimdiide uykuu yokkk senağlamasenağlama

ŞenizŞenizŞenizŞeniz ilk kk ve türkcell dışında senin hatırlayacağını biliyordumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kocişte hatırladı ama öyle üstten bi kutladı işte senağlama ayuluğu üstündeydi anlıcağın :çok üzgünüm:
ayyy neyse yaa fazla duygulandım galibaaa bugünnn çokk teşekkür ediyorum bitanemmm ŞenizŞeniz

İYİKİ DOĞDUN CİVCİV İM İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN CİVCİVİMMMMMMMMMMMMMM
GAZELİN VE SEN

ŞenizŞenizŞeniz

ŞenizŞenizŞeniz çokkk çokkk saoulunnnn kızlarr öpüyoruzz sizi ve minik bebişleriniziii Şeniz

UYUMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Canım gözüne problem var demişlerdi hamileyken. Doğumdan sonra da henüz gözünün birini açmadığı için göremediler. Ama sorun yok inşallah :Saruboceq:

Valla canım ben bugün kısmetse alacağım. Braun'un kulaktan ölçenini alacağım. Evet ölçerken ufacık br ses çıkarıyor ama bebeği uyandırır mı o ses ya :uhm: Ben her çıt sesine bile uyanırım. Hastane de yatarken gece hemşire gelip saat başı ateşimi ölçmüş kulaktan olanlarla. Ama hiç uyanmadım :uhm:

Valla sorma bacım bi kestirmişim çok iyi geldi hihoyyyt

Olsun bacım Allah beterinden saklasın ne kaldı şurda. Bana da her sabah ve her akşam çatlak önleyici ve göğüs için krem sürmekten fenalık geldi delikafadulden

Ohhh bugün bebişleri görme günü anlaşılan hihoyyyt

Valla ben henüz sadece Prima'nın 72'li yeni doğan bezini aldım o kadar. Stok yapmadım. Sonra büyüyor ve kalıyr dediler. Bittikçe alırım artık. Islak mendil olarak da Uny Baby'nin yeni doğan'ının aldım yine...

Canım maşallah Defne'me kocimin olmuş. Bugün bakalım adaşı ne kadar olmuş görücez hihoyyyt

az kaldı canım carşamba gunu sabah kısmetse jımerde olcak canım gel bacım gelmışken senınde kuzucu aldırırız :CüvCüv::CüvCüv:

Ayyy Semoş valla senin yerinde olmak isterdim. Ne heyecan şimdi hihoyyyt

Canım sıkma canını. Allah beterinden saklasın. BAk bu zamana geldik. Bişeycik olmaz kuzuya. Artık büyüdü onlar kendilerini korurlar a.s.

Barıştığınıza sevindim canım. İsmi de çok güzel kızının. Adıyla, sağlıkla yaşasın inşallah a.s.

Kızlar iyi geceler, tatlı rüyalar, uykumuz geldi biziiiiiiiiim yarın 12den sonra randevumuz var hayırlısı bakalmmirmirmirmir

Güzel haberlerini bekliyoruz bacım a.s.

Ayyy normalde bende boya kokusunu çok severim ama hamilelikte burun iyice açıldığı için çekilmiyo koku bacım delikafadulden

Ohhh bi doktorcu daha hihoyyyt

Civciv Hülya'mmmm Doğum Günün Kutlu Olsun Bacımmmmmm. Bebişinle, tüm sevdiklerinle nice senelere olsun inşallah. Öpüyorum seni ve kuzunu kocamannnnn a.s. a.s. a.s.

Akşam erkenden uyuyunca sabahta erkenden kalktım tabi. Yatakta dönüp duruyodum. Eşim uyanmasın bari diye kalktım. Gece yine çeneniz düşmüş totikler siziiiii delikafadulden

Bugün 12:40'da randevumuz var. Bebişimi göreceğim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Tam 26 gün olmuş yahu. Oh oh bakayım kuzum kociminnnn olmuş mu dimi teyzoşlar hihoyyyt

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bebisinle ve sevdiklerinle uzun ve mutlu bir omur dilerim civciv ....
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ooo, sansli anne pinar hanim, hadi bakalim darisi bizlerin basina, ben Cuma gunu gorucem kizimi.
Eee... Kimse yok buralarda.... Biz de esimle bi kahvalti keyfi yapalim bakalim. Firsat bulursam girmeye calisirim, hav guzel gibi bugun tadini cikarin arkadaslar...

Herkese günaydınlar güzel mayıs anneleri;

Oy oy yerim ben prensesini kocaman olmuş maşşallah

Herkes bebişleri görmeye gidiyo demek bugün ne güzel hayırlı haberlerle gelin inşallah a.s.a.s.

a.s.a.s.Hülyacım doğum günün kutlu olsun canım geç kaldık sanırım ama...a.s.a.s.

gunaydın kızlarrr yıne sessız buralar bende kalktım kahvaltımı yaptım oturuyorum bugun bızım pazarımız var cıkıp bır gezeyım annemle havada cok guzel bu arada agdaya gıtmem lazım ama ne gunu gıtesem karar veremedım aslında pazarttesı gıtmek ıstıyorum ama bır yandanda bebekler carsambayı beklemeden gelırmı dıye korkuyorum bu arada şafak sadeceee 4 :))))))
hergecen gun heyecanım artıyor

Ay ben bugün cidden yorulmuşum ya delikafadulden Kızartma yap, ye, topla, mutfağı temizle derken iyice belim ağrıdı. Yarım saat koltukta sızmışım pek iyi geldi valla hihoyyyt
eee sana dedik çok yoruyorsun kendini diyeeeee
canım benim aldığım çok çok güzel hem alından hem kulaktan ölçüyor alından 2sn de ölçüyor tavsiye ederim harika
inşallah tez zamanda geçer canım da rahatlarsın
kesinlikle harika alından çok rahat oluyo
oy oy oy maşallah kuzucuğuna yerim ben onuuuuuu hihoyyyt
kızlar ben yatıyorum malum sabah oğlumu görmeye gidicez hepinize iyiuykular tatlı rüyalar öptüm hepinizi
güzel haberlerle gel canım
sıkma canını Allah'a emanet meleklerimiz inşallah sağlıkla alacağız kucaklarımıza
iyilik tatlım evet kızımın tam ismi Gülce Nil olacak nasıl sizce
adıyla yaşasın cnım :ecrin_bebek:
aman yaa tam zamanını bulmuşlar evde durmamaya çalış

HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNN

PINARCIM GÜZEL HABERLERLE GEL CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…