2009 Mayıs Anneleri

hihoyyyt CİVCİV CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SEVDİKLERİNLE ÇOOOKKKKKKKKKKKKKK MUTLU OLLLLL hihoyyyt

GÜNAYDIN CANIM NASILSIN OĞLUŞ NASIL hihoyyyt

delikafadulden delikafadulden delikafadulden ayyy heyecandan ayaklarım titredi seni düşünemiyorum Allah'ım sağlıkla alırsın inşallah bebeklerini kucağına çok güzel olacak kavuşacaksın meleklerine ne güzeeelllllllll hihoyyyt

Günaydın mayıs anneleri.bende aşırı derecede terleme var bu durum sizdede oluyormu ben aşırı kilo alımına bağlıyorum 36 haftalık hamileyim 54 kilo ile başladım şuan 71 kg.siz kaç kilo aldınız yazarsanız sevinirim.

burcucum öncelikle sağol canım ama bu kadar stres yapma bitanem seni çok iyi anlıyorum annelik duyguları bebeğine bir şey olcak diye korkuyorsun ama gebelikte ilaç kullanımı zar karar oranına göre yapılıyor yani kullanmaman mutlaka daha kötü sonuçlar verecektir diye doktorun ilacı tavsiye ediyordur hatırladığım kadarı ile iki doktora gidiyordun mutlak birbirine teyit ettir verdikleri ilaçları üzülme tatlım az kaldı rabbim herşeyin iyisini bilir çok zor bir süreç oldu ama inş sağ salim kavuşacaksın oğluşuna

defnemizden güzel haberler getir annesi bakalım adaşlar aynımı

sağol canım benim, ama biraz önde gidiyor iri olacak sanıırm

afiyetler olsun canım bende şimdi yaptım kahvaltımı ama tek başıma eşim sınavda görevli yine öğleden sonra gelecek havada çok güzel ya sahilemi gitsek acaba

canım bence bir an önce git ne olur ne olmaz valla seherim seni okudukça beni heyecan basıyor hayırlısı ile kavuş inş bebişlere haberlerini bekliyos yoksa çarşamba çatlarız meraktan

ÇOOOKK SAOL BİTANEMMM BİZDE GÜZEL KIZINLA SENİ ÇOKK ÖPÜYORUZZ GÜZEL HABERLELE GEL CANIMMM ŞenizŞeniz

AMA SAKIN GİDİPTE DOĞURMA HEE klava:klava::roflol::roflol:

ŞenizŞenizAMİNNNNNNNNNNNN SAOL CANIMMMM Şeniz

:1hug::1hug::1hug:TEŞEKKÜR EDERİM BİTANEM OLSUN GEÇTE OLSA HATIRLANMAK GÜZEL :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

hihoyyyt CİVCİV CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SEVDİKLERİNLE ÇOOOKKKKKKKKKKKKKK MUTLU OLLLLLhihoyyyt

ŞenizŞenizŞenizTŞK CNM İYİ DİLEKLERİN İÇİN Şeniz

Ohhh hazırlandım, süslendim, püslendim, babamızda arabamızı yıkamaya götürdü,getirdi . Cici cici gidicez kızımıza hihoyyyt

Gitmeden bi bakayım teyzoşlarıma ve bi öpücük vereyim dedim a.s.

Byyyy delikafadulden

Bengicim nasıl olsun oğluşla sabah bir market alışverişine çıktık abartmışız biraz poşetleri eve getirmek zor oldu sonrada kahvaltı ettik,şimdi ordan oraya koşturuyo çıkacak sanki kaydirigubbakcemile2

Hadi hayırlı haberlerle gel cnm gelince yaz bize merak ederiz a.s.

günaydin kizlar a.s.

hadi bakalim doktora gideceklerden güzel haberler bekliyoruz inşaAllah :)

civcivimm başina neler gelmiş öyle..vardir bi hayir bitanem sıkma canini..sen hepsini boşver..kuzucugunu düşün :) en güzel hediyen o olcak inşaAllahh doktor kontrolun ne zamandi bu arada?

semrosum heycanini anliyorum :)) valla ben bile cok heycanlaniyorum senin için :)) ama dikkat et kendine..pazarda ne işin var bu halde..dayanamayip dahada erken dogurcan he..

hülyacım kusura bakma ya. dün tebrikler akşam gelince ben de esas doğum günün bu gün sanmıştım. bugün kutlarım diye düşünüyodum.
geç de olsa doğum günün kutlu olsun. eşinle, bebişinle, sevdiklerinle nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, bereketli yıllara inşallah.

ben dr a dün gittim kızlar. oğlum 2500gr 50cm de boyu olmuş. biraz koca kafalıymış ama yaa.gerçi dr erkeklerin kafası biraz büyük oluyo, üzülme dedi. dr erken doğum gibi görünmediğini söledi. 10 gün sonraya randevu verdi. o zaman çatı muayenesi yapıcak bi de nst ye bağlıcakmış. bakalım inşallaaaaah normal doğururum. ne olur bana dua edin kızlar. çünkü dr um daha önce senin çatın çok dar zor açılır demişti. nolur dua edin

canım kendini normal diye şartlandırma inşallah hayırlısıysa sağ salim doğurda şekil önemli değill

Canım hiç kafana takma benim oğluşta çok büyük daha öncelerinde banada zor olur demişlerdi ama çatı muayenesinde bir sorun çıkmadı.Maşallah oğluşuna

Günaydın canım

canım kendini normal diye şartlandırma inşallah hayırlısıysa sağ salim doğurda şekil önemli değill
haklısın aslında ama bu devirde sezaryen gerçekten gerekiyor mu yoksa dr un keyfine mi kalıyo ben ona pek emin olamıyorum. yani gerçekten gerekli olduğu durumlarda evet ama bazen dr da uğraşmak, gece yatağından kalkmak istemediği için kestirip atıyor gibi geliyor.
bana dr normal doğum yapamayacağımı bundan yıllar önce söylemişti. başka bi kontrol sırasında. o zaman bebek yapmayı düşünmüyodum bile. sonra duyanlar o öyle anlaşılmaz sallamış senin dr falan dediler.

lütfen imkanınız varsa dr larınıza sorar mısınız bu durumu. öyle normal bir muayene sırasında anlaşılıyo muymuş bu? yoksa niye çatı muayenesi için son haftaları bekliyoruz ki? 10 yıldır da aynı dra gittiğim için değiştirmeyi istemedim pek ama kafam da karışık.

Canım hiç kafana takma benim oğluşta çok büyük daha öncelerinde banada zor olur demişlerdi ama çatı muayenesinde bir sorun çıkmadı.Maşallah oğluşuna

Günaydın canım
saol canım inşallah valla

Kızlar merhabaaaa,
ıyi haberlerle döndüm, öncelikle bende bebişimde iyiyiz çok şükür
,gelişimimizde normal "artık korkma 34. haftayıda atlattın inş. kucağınada alacaksın hayırlısıyla" dedi bana,oyyyyy çok sevindiiim:asigim::asigim:
Dün diğer doktorun enfeksiyonlu dediği idrar tahlilime normal dedi dr, bende şaşırdım ama çok sevindim, niye 2 dr arasında bu kadar fark var anlamadım bi türlü,boşuna üzülmüşüm dünden beri, hatta bundan sonra idrar tahlili yaptırmana gerek yok dedi,sadece her hafta nst istiyorum dedi,
Bideeeeee bana 3 kere "aferiiiiin 34. haftaya geldin doğurmadan" dedii,ay öğretmeninden aferin almış çocuk gibi sevindim, arasıra evin içinde dolaşabilirsin bile dedi ki hala buna inanamıyorum,

Civcivim Hülyacım,geçmiş doğumgünün kutlu olsun cnm, kız sen söylesene bugün benim doğumgünüm diye,kutlayalım,yoksa nerden bilcess

Burcu'cugum, anladigim kadariyla iltihap cikmis idrar tahlilinde. Bence de pek güvenilir olmayabilir o tahlil. Farkli bir yerde, yeniden yaptir bence...Asiri ilac kullanmak, hic bir hamile icin olumlu degil, doktorununda bunu idrak etmesi gerek...
sıkma canını Allah'a emanet meleklerimiz inşallah sağlıkla alacağız kucaklarımıza

HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNN

PINARCIM GÜZEL HABERLERLE GEL CANIM

Çok teşekkürler kızlar, Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inş.

Cnm durum o kadar kötüyse durma evde ya, çık dısarı, sanada bebişede yazık vallahi, tiner kokusu zararlı sonuçta

Hadi bakalım son 4 gün, oyy çok heyecanlı

Son düzenleme:
Merhaba güsel annişlerrrr..
Uzun zamandır giremiyoruzzz...ösledik sizi yanee..oğluşumda arkadaşlarını çok öslemiş... geçmişi bi geçtik ..neyseki problem görünmüyoo çok şkr

Dırımkızı ve akman doğum yapmış darısı başımıza:ecrin_bebek:

Civcicim doğum günün kutlu olsun...en güsel hediye kızın olacak bu sene sanaa..aynı ayda doğum tarihlerininz ne hoşşşş..berbaer kutlarsınız artık..
Ayrıca odanız da çok hoş güsel günlerde kullansın gazelin cnm a.s.
pınar ve sibiko sizin oddalarınızı da çok beğendik güle güle kullanın inş...
sibikocum genelde kızların odaları var erkek odası olarak sizinki çok cici olmuşş

Bize gelince teyseleri

Bizde artık büyüdükçok şkr herşey yolunda...dün dr umuza gittik...2 800 gr olmuşuz...saçlı bi bebişmişiznaniknanik
nst ye girdik ilk defa...15 dk cık bişe...ben anlamadan bitmiş bile...sesini duymadığım için aletin diğer cihazı beklediğimiz sanıyormuşum:roflol:bir anda herşey normal kalkabilirsiniz dedi kız..yattım kalktım yane çok güldüm kendime:roflol:

37. haftamıza girdik heyecan git gide artıyooohihoyyythihoyyyt

Cnm masallah bebikona, bugün dr da bana "bebiş azcık koca kafalımı olcak ne" dedi, bende normal düşüüyorum cnm, inş. sorunsuz alırız bebişleri kucağımıza

Günaydın cnm:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…