GÜNAYDIN CANIM NASILSIN OĞLUŞ NASIL hihoyyytHerkese günaydınlar güzel mayıs anneleri;
Oy oy yerim ben prensesini kocaman olmuş maşşallah
Herkes bebişleri görmeye gidiyo demek bugün ne güzel hayırlı haberlerle gelin inşallah a.s.a.s.
a.s.a.s.Hülyacım doğum günün kutlu olsun canım geç kaldık sanırım ama...a.s.a.s.
gunaydın kızlarrr yıne sessız buralar bende kalktım kahvaltımı yaptım oturuyorum bugun bızım pazarımız var cıkıp bır gezeyım annemle havada cok guzel bu arada agdaya gıtmem lazım ama ne gunu gıtesem karar veremedım aslında pazarttesı gıtmek ıstıyorum ama bır yandanda bebekler carsambayı beklemeden gelırmı dıye korkuyorum bu arada şafak sadeceee 4 :))))))
hergecen gun heyecanım artıyor
Gözün aydın cnm, eksiklerde tamamlanmş ne güzel,bende 36. hafta bitince ne zaman isterse gelsin diyorum artık, tabi gönül isterki 40 ı tamamlasın..
Cnm varya şu iltihap işi o kadar canımı sıkıyoki, aklıma geldikçe oturup ağladım bugün, ya bişi değil sadece bebeğe bi zararı olursa diye korkuyorum, benim minicik ve savunmasız yavrum onca antibiyotikten etkilenirse diye..yoksa ilaç içmişim içmemişim benim için hiç farketmez..
İnan varya şu an hamileliğin 38. hafta yada sonrasında olmak için dünyaları verirdim ama maalesef zamanı ileri alamıyorsun,aynı geri alamadığın gibi..
Sadece dua ediyorum o kadar, İnş Rabbim meleklerimizi korur
Cnm maşallah büyütmüşün bebişi,inş. zamanında gelir kuzucuklar
İncihan cnm ben prima yenidoğan aldım 98li olan yani 3-6 kg, bi küçüğü prematüreler için cnm
Ayşecim fakirin ateşölçerini aldık hem alın hem kulaktan ölçüyor
Akşam erkenden uyuyunca sabahta erkenden kalktım tabi. Yatakta dönüp duruyodum. Eşim uyanmasın bari diye kalktım. Gece yine çeneniz düşmüş totikler siziiiii delikafadulden
Bugün 12:40'da randevumuz var. Bebişimi göreceğim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Tam 26 gün olmuş yahu. Oh oh bakayım kuzum kociminnnn olmuş mu dimi teyzoşlar hihoyyyt
Canım gözüne problem var demişlerdi hamileyken. Doğumdan sonra da henüz gözünün birini açmadığı için göremediler. Ama sorun yok inşallah :Saruboceq:
Valla canım ben bugün kısmetse alacağım. Braun'un kulaktan ölçenini alacağım. Evet ölçerken ufacık br ses çıkarıyor ama bebeği uyandırır mı o ses ya :uhm: Ben her çıt sesine bile uyanırım. Hastane de yatarken gece hemşire gelip saat başı ateşimi ölçmüş kulaktan olanlarla. Ama hiç uyanmadım :uhm:
Valla sorma bacım bi kestirmişim çok iyi geldi hihoyyyt
Olsun bacım Allah beterinden saklasın ne kaldı şurda. Bana da her sabah ve her akşam çatlak önleyici ve göğüs için krem sürmekten fenalık geldi delikafadulden
Ohhh bugün bebişleri görme günü anlaşılan hihoyyyt
Valla ben henüz sadece Prima'nın 72'li yeni doğan bezini aldım o kadar. Stok yapmadım. Sonra büyüyor ve kalıyr dediler. Bittikçe alırım artık. Islak mendil olarak da Uny Baby'nin yeni doğan'ının aldım yine...
Canım maşallah Defne'me kocimin olmuş. Bugün bakalım adaşı ne kadar olmuş görücez hihoyyyt
Ayyy Semoş valla senin yerinde olmak isterdim. Ne heyecan şimdi hihoyyyt
Canım sıkma canını. Allah beterinden saklasın. BAk bu zamana geldik. Bişeycik olmaz kuzuya. Artık büyüdü onlar kendilerini korurlar a.s.
Barıştığınıza sevindim canım. İsmi de çok güzel kızının. Adıyla, sağlıkla yaşasın inşallah a.s.
Güzel haberlerini bekliyoruz bacım a.s.
Ayyy normalde bende boya kokusunu çok severim ama hamilelikte burun iyice açıldığı için çekilmiyo koku bacım delikafadulden
Ohhh bi doktorcu daha hihoyyyt
Civciv Hülya'mmmm Doğum Günün Kutlu Olsun Bacımmmmmm. Bebişinle, tüm sevdiklerinle nice senelere olsun inşallah. Öpüyorum seni ve kuzunu kocamannnnn a.s. a.s. a.s.
Ooo, sansli anne pinar hanim, hadi bakalim darisi bizlerin basina, ben Cuma gunu gorucem kizimi.
Eee... Kimse yok buralarda.... Biz de esimle bi kahvalti keyfi yapalim bakalim. Firsat bulursam girmeye calisirim, hav guzel gibi bugun tadini cikarin arkadaslar...
gunaydın kızlarrr yıne sessız buralar bende kalktım kahvaltımı yaptım oturuyorum bugun bızım pazarımız var cıkıp bır gezeyım annemle havada cok guzel bu arada agdaya gıtmem lazım ama ne gunu gıtesem karar veremedım aslında pazarttesı gıtmek ıstıyorum ama bır yandanda bebekler carsambayı beklemeden gelırmı dıye korkuyorum bu arada şafak sadeceee 4 :))))))
Canım gözüne problem var demişlerdi hamileyken. Doğumdan sonra da henüz gözünün birini açmadığı için göremediler. Ama sorun yok inşallah :Saruboceq:
Valla canım ben bugün kısmetse alacağım. Braun'un kulaktan ölçenini alacağım. Evet ölçerken ufacık br ses çıkarıyor ama bebeği uyandırır mı o ses ya :uhm: Ben her çıt sesine bile uyanırım. Hastane de yatarken gece hemşire gelip saat başı ateşimi ölçmüş kulaktan olanlarla. Ama hiç uyanmadım :uhm:
Valla sorma bacım bi kestirmişim çok iyi geldi hihoyyyt
Olsun bacım Allah beterinden saklasın ne kaldı şurda. Bana da her sabah ve her akşam çatlak önleyici ve göğüs için krem sürmekten fenalık geldi delikafadulden
Ohhh bugün bebişleri görme günü anlaşılan hihoyyyt
Valla ben henüz sadece Prima'nın 72'li yeni doğan bezini aldım o kadar. Stok yapmadım. Sonra büyüyor ve kalıyr dediler. Bittikçe alırım artık. Islak mendil olarak da Uny Baby'nin yeni doğan'ının aldım yine...
Canım maşallah Defne'me kocimin olmuş. Bugün bakalım adaşı ne kadar olmuş görücez hihoyyyt
Ayyy Semoş valla senin yerinde olmak isterdim. Ne heyecan şimdi hihoyyyt
Canım sıkma canını. Allah beterinden saklasın. BAk bu zamana geldik. Bişeycik olmaz kuzuya. Artık büyüdü onlar kendilerini korurlar a.s.
Barıştığınıza sevindim canım. İsmi de çok güzel kızının. Adıyla, sağlıkla yaşasın inşallah a.s.
Güzel haberlerini bekliyoruz bacım a.s.
Ayyy normalde bende boya kokusunu çok severim ama hamilelikte burun iyice açıldığı için çekilmiyo koku bacım delikafadulden
Ohhh bi doktorcu daha hihoyyyt
Civciv Hülya'mmmm Doğum Günün Kutlu Olsun Bacımmmmmm. Bebişinle, tüm sevdiklerinle nice senelere olsun inşallah. Öpüyorum seni ve kuzunu kocamannnnn a.s. a.s. a.s.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bebisinle ve sevdiklerinle uzun ve mutlu bir omur dilerim civciv ....
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Herkese günaydınlar güzel mayıs anneleri;
Oy oy yerim ben prensesini kocaman olmuş maşşallah
Herkes bebişleri görmeye gidiyo demek bugün ne güzel hayırlı haberlerle gelin inşallah a.s.a.s.
a.s.a.s.Hülyacım doğum günün kutlu olsun canım geç kaldık sanırım ama...a.s.a.s.
hihoyyyt CİVCİV CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SEVDİKLERİNLE ÇOOOKKKKKKKKKKKKKK MUTLU OLLLLLhihoyyyt
ŞenizŞenizŞenizTŞK CNM İYİ DİLEKLERİN İÇİN Şeniz
Ohhh hazırlandım, süslendim, püslendim, babamızda arabamızı yıkamaya götürdü,getirdi . Cici cici gidicez kızımıza hihoyyyt
Gitmeden bi bakayım teyzoşlarıma ve bi öpücük vereyim dedim a.s.
Byyyy delikafadulden
ben dr a dün gittim kızlar. oğlum 2500gr 50cm de boyu olmuş. biraz koca kafalıymış ama yaa.gerçi dr erkeklerin kafası biraz büyük oluyo, üzülme dedi. dr erken doğum gibi görünmediğini söledi. 10 gün sonraya randevu verdi. o zaman çatı muayenesi yapıcak bi de nst ye bağlıcakmış. bakalım inşallaaaaah normal doğururum. ne olur bana dua edin kızlar. çünkü dr um daha önce senin çatın çok dar zor açılır demişti. nolur dua edin
ben dr a dün gittim kızlar. oğlum 2500gr 50cm de boyu olmuş. biraz koca kafalıymış ama yaa.gerçi dr erkeklerin kafası biraz büyük oluyo, üzülme dedi. dr erken doğum gibi görünmediğini söledi. 10 gün sonraya randevu verdi. o zaman çatı muayenesi yapıcak bi de nst ye bağlıcakmış. bakalım inşallaaaaah normal doğururum. ne olur bana dua edin kızlar. çünkü dr um daha önce senin çatın çok dar zor açılır demişti. nolur dua edin
günaydin kizlar a.s.
hadi bakalim doktora gideceklerden güzel haberler bekliyoruz inşaAllah :)
civcivimm başina neler gelmiş öyle..vardir bi hayir bitanem sıkma canini..sen hepsini boşver..kuzucugunu düşün :) en güzel hediyen o olcak inşaAllahhdoktor kontrolun ne zamandi bu arada?
semrosum heycanini anliyorum :)) valla ben bile cok heycanlaniyorum senin için :)) ama dikkat et kendine..pazarda ne işin var bu halde..dayanamayip dahada erken dogurcan he..
haklısın aslında ama bu devirde sezaryen gerçekten gerekiyor mu yoksa dr un keyfine mi kalıyo ben ona pek emin olamıyorum. yani gerçekten gerekli olduğu durumlarda evet ama bazen dr da uğraşmak, gece yatağından kalkmak istemediği için kestirip atıyor gibi geliyor.canım kendini normal diye şartlandırma inşallah hayırlısıysa sağ salim doğurda şekil önemli değill
saol canım inşallah vallaCanım hiç kafana takma benim oğluşta çok büyük daha öncelerinde banada zor olur demişlerdi ama çatı muayenesinde bir sorun çıkmadı.Maşallah oğluşuna
Günaydın canım
burcu canım üzülme lütfen. ben senin düşündüğün kadar zararlı olabileceğine inanmıyorum. öyle zararlı olsa önce dr un bi çaresini düşünürdü bence. içini ferah tut. sağlıcakla gelecek kuzucuğun. bu son günlerinde böyle üzülme
Burcu'cugum, anladigim kadariyla iltihap cikmis idrar tahlilinde. Bence de pek güvenilir olmayabilir o tahlil. Farkli bir yerde, yeniden yaptir bence...Asiri ilac kullanmak, hic bir hamile icin olumlu degil, doktorununda bunu idrak etmesi gerek...
sıkma canını Allah'a emanet meleklerimiz inşallah sağlıkla alacağız kucaklarımıza
HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNN
PINARCIM GÜZEL HABERLERLE GEL CANIM
burcucum öncelikle sağol canım ama bu kadar stres yapma bitanem seni çok iyi anlıyorum annelik duyguları bebeğine bir şey olcak diye korkuyorsun ama gebelikte ilaç kullanımı zar karar oranına göre yapılıyor yani kullanmaman mutlaka daha kötü sonuçlar verecektir diye doktorun ilacı tavsiye ediyordur hatırladığım kadarı ile iki doktora gidiyordun mutlak birbirine teyit ettir verdikleri ilaçları üzülme tatlım az kaldı rabbim herşeyin iyisini bilir çok zor bir süreç oldu ama inş sağ salim kavuşacaksın oğluşuna
Cnm durum o kadar kötüyse durma evde ya, çık dısarı, sanada bebişede yazık vallahi, tiner kokusu zararlı sonuçtaBEEEEEEENNNNN GELDııııııııııııM öğlene kadar kızımın hareketlerini pek hissetmedim binadaki tiner kokusu bayılttı onuda heralde öğlen eşimle bi çıktık akşam geldik daha yeni hareketler başladı bugün kaç tabak yoğurt yedim evin heryeri açık olmasına rağmen koku gitmedi baş ağrım felaket indim ustalara kızdım binanın kapılarını kapatmışlar zehirleyecekler bizi.Neyse yarın dr gitcez yinede bi bakmak lazım
herkes nasıl
Cnm masallah bebikona, bugün dr da bana "bebiş azcık koca kafalımı olcak ne" dedi, bende normal düşüüyorum cnm, inş. sorunsuz alırız bebişleri kucağımızaben dr a dün gittim kızlar. oğlum 2500gr 50cm de boyu olmuş. biraz koca kafalıymış ama yaa.gerçi dr erkeklerin kafası biraz büyük oluyo, üzülme dedi. dr erken doğum gibi görünmediğini söledi. 10 gün sonraya randevu verdi. o zaman çatı muayenesi yapıcak bi de nst ye bağlıcakmış. bakalım inşallaaaaah normal doğururum. ne olur bana dua edin kızlar. çünkü dr um daha önce senin çatın çok dar zor açılır demişti. nolur dua edin
günaydin kizlar a.s.
hadi bakalim doktora gideceklerden güzel haberler bekliyoruz inşaAllah :)
civcivimm başina neler gelmiş öyle..vardir bi hayir bitanem sıkma canini..sen hepsini boşver..kuzucugunu düşün :) en güzel hediyen o olcak inşaAllahhdoktor kontrolun ne zamandi bu arada?
semrosum heycanini anliyorum :)) valla ben bile cok heycanlaniyorum senin için :)) ama dikkat et kendine..pazarda ne işin var bu halde..dayanamayip dahada erken dogurcan he..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?