2009 Mayıs Anneleri

Anakacım bunu bende sormuştum aynı şeyleri banada söylemişlerdi.Doktorumda gebeliğin belli bir haftasından sonrasında rahimdeki gelişim akabinde bakılması gerektiği belli anomaliler dışında bunun gebelik öncesi doğum şekli için belli olamayacağını anlatmıştı.

Burcucum çok sevindim herşeyin yolunda olmasına alah nazarlardan saklasın sen yinede doktordan aferin aldın diye kendine dikkat etmemezlik yapma bitanem

Cnm gözün aydın az kaldı artık desene, hayırelısıyla kucağınada almak nasip olsun inş.

Canım hoşgeldin uzun zamandır yoktun hatta dün konuştuk pınarla seninde ismin geçti.Oğluşunda kocaman olmuş maşallah,odamızı beğenmene sevindik bitti çok şükür birtek kendisinin gelmesi kaldı.hihoyyyt

Cnm gözün aydın az kaldı artık desene, hayırelısıyla kucağınada almak nasip olsun inş.

evet cnmcım inş yaaa hepimize inş..yakında bebiş fotolarını paylaşırız inş...kime benziyolarr nasıllar ne heyecanlı bi bekleyiş dimeeeee

bu arada geçmiş olsun cnm sana da atlatacaksın inş senin de az kaldıı

Cnm çok teşekkürler, ben yinede garanti olsun diye 36ya kadar kıpırdamam yerimden,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy bugün keşke 4 boyutlu olsaydıda yüzünüde görseydim dedim yaa, çatlıcam meraktan, neyse az kaldı hayırlısıyla inş.

saolun cnm...yağızın da gelecek az kaldı...4. seni bekliyoruz hade inş...

inş. cnm ya, hayırlısı ile doğdukları günleride görelim inş., bu aralar nisan annelerine bakıyorum oyy ne tatlı kuzularıııı maşallah..bizimkilerde öylemi acep

Aynen biliyomusun bizim doktor teyzede de yok çok merak ediyorum valla sırf onun için bi muayeneye gidicem 3 boyutlusu olan bi yere.

iyiyiz şekerim sende iyisin anladığım kadarıylaa

bizde iiyiz şkr esencim...hava çok güsel...dün bütün gün dışarıdaydık..bugün çıkmayım dedim...ama dışarısı resmen çağırıyoooo...koca göbişle zor oluyo...doğsun bebişler onlarla atarız kendimizi artık inş...hihoyyyt

inş. cnm ya, hayırlısı ile doğdukları günleride görelim inş., bu aralar nisan annelerine bakıyorum oyy ne tatlı kuzularıııı maşallah..bizimkilerde öylemi acep

bizim mayıs annişleri de çok güseller. bebişlerimiz de dadlu olacak inş...naniknanik

oy oy oy olsada sevsekk şöleeŞenizŞeniz

Melincim hoşgeldin çok özlemiştik seni. hatta sorup duruyoduk nerelerde bu kız diye. herşeyin yolunda olmasına sevindim

ablam dr canım ona bir sorarım

çok teşekkür ederim canım çok sevinirim

Cnm masallah bebikona, bugün dr da bana "bebiş azcık koca kafalımı olcak ne" dedi, bende normal düşüüyorum cnm, inş. sorunsuz alırız bebişleri kucağımıza

Günaydın cnm:CüvCüv:

inşallaaahhh

işte bana da böyle şeyler söyledikleri için ben de dr umdan şüphe ediyorum. acaba uğraşmamak için ayak mı yaptı falan diyorum...????

evet ya bende çok istiyorum çıkmak ama tek başıma da sıkılırım

kızlar pazartesi günü arkadaşlarım salı günü de velilerim gelecekler ne yapsam acaba
kolay beni yormayacak tarifleriniz var mı

kızlar pazartesi günü arkadaşlarım salı günü de velilerim gelecekler ne yapsam acaba
kolay beni yormayacak tarifleriniz var mı

Aman cnm üst üste yorulma fazla...

benim aklıma en basitlerinden şöle browni yanına milföy hamuruyla bi börek...hazır kurabiyelerden de alabilirsin..bi de makarna ya da patates salatası türünde şeyler geliyo..biraz klasik ama zorlama bence hoş olurlar...

hepinize merhaba kızlar. benimde yarın okuldan arkadaşlarım gelecek, biraz hazırlık yaptık onun için. dinlenirken bir de size bakalım dedik.
BURCUCUM; bak bi problem yokmuş,boşuna üzdün kendini! çok sevindim canım. o bahsettiğin fakirin ateşölçeri benimde dikkatimi çekti nette. nasıl bişey acaba? fakir kaliteli bir marka ama? siz ne kadara aldınız?
HÜLYACIM; nice mutlu yıllara canım. gerçi geçmiş ama,yeni duydum kusurumuza bakma artık:))
BENGİCİM; sizin ateşölçerin markası ne?

doktora gidenler, hepinizden hayırlı haberler bekliyoruz inşallah!! takipteyim:))

burcucum cok sevindim canim herşeyn yolunda olmasina :) doktor aferinde almişsin bak :)) artik mutlu ol,gereksiz şeyleri kafana takma az kaldi surda zaten doktordan doktora fark oluyor canim illaki..herkesin tedavi yöntemi farkli

_melin_cim hoşgeldin :) geçenlerde andik seni nerelerde bu kiz diye :) bircok kişi ortalarda yok ne zamandir..herşeyin yolunda olmasina cok sevindim canim :)

ankakusucum inşaAllah normal dogum yaparsin sende bende cok istiyorum..bakalim inşaAllah musaitizdir :) gerçi anlamiyorum eskiden sezeryan yoktu..doktora bile gitmiyorlardi..ama catir catir doguruyorlardi orda burda tarlalarda..neyse ya..hayirlisi inşaAllah diyelim

esencim, benim de misafirim var. hazırlığa başladım. kendime basit ve şık bir hamile menüsü hazırladım:))) ama şimdi söylersem bu karıları canı çeker, bir hafta başıma kakarlar sonra!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…