Merhaba güsel annişlerrrr..
Uzun zamandır giremiyoruzzz...ösledik sizi yanee..oğluşumda arkadaşlarını çok öslemiş... geçmişi bi geçtik ..neyseki problem görünmüyoo çok şkr
Dırımkızı ve akman doğum yapmış darısı başımıza:ecrin_bebek:
Civcicim doğum günün kutlu olsun...en güsel hediye kızın olacak bu sene sanaa..aynı ayda doğum tarihlerininz ne hoşşşş..berbaer kutlarsınız artık..
Ayrıca odanız da çok hoş güsel günlerde kullansın gazelin cnm a.s.
pınar ve sibiko sizin oddalarınızı da çok beğendik güle güle kullanın inş...
sibikocum genelde kızların odaları var erkek odası olarak sizinki çok cici olmuşş
Bize gelince teyseleri
Bizde artık büyüdükçok şkr herşey yolunda...dün dr umuza gittik...2 800 gr olmuşuz...saçlı bi bebişmişiznaniknanik
nst ye girdik ilk defa...15 dk cık bişe...ben anlamadan bitmiş bile...sesini duymadığım için aletin diğer cihazı beklediğimiz sanıyormuşum:roflol:bir anda herşey normal kalkabilirsiniz dedi kız..yattım kalktım yane çok güldüm kendime:roflol:
37. haftamıza girdik heyecan git gide artıyooohihoyyythihoyyyt
Merhaba güsel annişlerrrr..
Uzun zamandır giremiyoruzzz...ösledik sizi yanee..oğluşumda arkadaşlarını çok öslemiş... geçmişi bi geçtik ..neyseki problem görünmüyoo çok şkr
Dırımkızı ve akman doğum yapmış darısı başımıza:ecrin_bebek:
Civcicim doğum günün kutlu olsun...en güsel hediye kızın olacak bu sene sanaa..aynı ayda doğum tarihlerininz ne hoşşşş..berbaer kutlarsınız artık..
Ayrıca odanız da çok hoş güsel günlerde kullansın gazelin cnm a.s.
pınar ve sibiko sizin oddalarınızı da çok beğendik güle güle kullanın inş...
sibikocum genelde kızların odaları var erkek odası olarak sizinki çok cici olmuşş
Bize gelince teyseleri
Bizde artık büyüdükçok şkr herşey yolunda...dün dr umuza gittik...2 800 gr olmuşuz...saçlı bi bebişmişiznaniknanik
nst ye girdik ilk defa...15 dk cık bişe...ben anlamadan bitmiş bile...sesini duymadığım için aletin diğer cihazı beklediğimiz sanıyormuşum:roflol:bir anda herşey normal kalkabilirsiniz dedi kız..yattım kalktım yane çok güldüm kendime:roflol:
37. haftamıza girdik heyecan git gide artıyooohihoyyythihoyyyt
Cnm gözün aydın az kaldı artık desene, hayırelısıyla kucağınada almak nasip olsun inş.
esen81+, muko46, mutahhara+, simal06, yeni_anne+ burdalarmış nasılsınız bacılarrra.s.
Anakacım bunu bende sormuştum aynı şeyleri banada söylemişlerdi.Doktorumda gebeliğin belli bir haftasından sonrasında rahimdeki gelişim akabinde bakılması gerektiği belli anomaliler dışında bunun gebelik öncesi doğum şekli için belli olamayacağını anlatmıştı.
Burcucum çok sevindim herşeyin yolunda olmasına alah nazarlardan saklasın sen yinede doktordan aferin aldın diye kendine dikkat etmemezlik yapma bitanem
Canım hoşgeldin uzun zamandır yoktun hatta dün konuştuk pınarla seninde ismin geçti.Oğluşunda kocaman olmuş maşallah,odamızı beğenmene sevindik bitti çok şükür birtek kendisinin gelmesi kaldı.hihoyyyt
evet cnmcım inş yaaa hepimize inş..yakında bebiş fotolarını paylaşırız inş...kime benziyolarr nasıllar ne heyecanlı bi bekleyiş dimeeeee
bu arada geçmiş olsun cnm sana da atlatacaksın inş senin de az kaldıı
Cnm çok teşekkürler, ben yinede garanti olsun diye 36ya kadar kıpırdamam yerimden,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy bugün keşke 4 boyutlu olsaydıda yüzünüde görseydim dedim yaa, çatlıcam meraktan, neyse az kaldı hayırlısıyla inş.
iyiyiz şekerim sende iyisin anladığım kadarıylaa
inş. cnm ya, hayırlısı ile doğdukları günleride görelim inş., bu aralar nisan annelerine bakıyorum oyy ne tatlı kuzularıııı maşallah..bizimkilerde öylemi acep
ablam dr canım ona bir sorarım
Cnm masallah bebikona, bugün dr da bana "bebiş azcık koca kafalımı olcak ne" dedi, bende normal düşüüyorum cnm, inş. sorunsuz alırız bebişleri kucağımıza
Günaydın cnm:CüvCüv:
Anakacım bunu bende sormuştum aynı şeyleri banada söylemişlerdi.Doktorumda gebeliğin belli bir haftasından sonrasında rahimdeki gelişim akabinde bakılması gerektiği belli anomaliler dışında bunun gebelik öncesi doğum şekli için belli olamayacağını anlatmıştı.
Burcucum çok sevindim herşeyin yolunda olmasına alah nazarlardan saklasın sen yinede doktordan aferin aldın diye kendine dikkat etmemezlik yapma bitanem
bizde iiyiz şkr esencim...hava çok güsel...dün bütün gün dışarıdaydık..bugün çıkmayım dedim...ama dışarısı resmen çağırıyoooo...koca göbişle zor oluyo...doğsun bebişler onlarla atarız kendimizi artık inş...hihoyyyt
Melincim hoşgeldin çok özlemiştik seni. hatta sorup duruyoduk nerelerde bu kız diye. herşeyin yolunda olmasına sevindim
kızlar pazartesi günü arkadaşlarım salı günü de velilerim gelecekler ne yapsam acaba
kolay beni yormayacak tarifleriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?