burcucum cok sevindim canim herşeyn yolunda olmasina :) doktor aferinde almişsin bak :)) artik mutlu ol,gereksiz şeyleri kafana takmaaz kaldi surda zaten doktordan doktora fark oluyor canim illaki..herkesin tedavi yöntemi farkli
_melin_cim hoşgeldin :) geçenlerde andik seni nerelerde bu kiz diye :) bircok kişi ortalarda yok ne zamandir..herşeyin yolunda olmasina cok sevindim canim :)
ankakusucum inşaAllah normal dogum yaparsin sendebende cok istiyorum..bakalim inşaAllah musaitizdir :) gerçi anlamiyorum eskiden sezeryan yoktu..doktora bile gitmiyorlardi..ama catir catir doguruyorlardi orda burda tarlalarda..neyse ya..hayirlisi inşaAllah diyelim
burcucum cok sevindim canim herşeyn yolunda olmasina :) doktor aferinde almişsin bak :)) artik mutlu ol,gereksiz şeyleri kafana takmaaz kaldi surda zaten doktordan doktora fark oluyor canim illaki..herkesin tedavi yöntemi farkli
_melin_cim hoşgeldin :) geçenlerde andik seni nerelerde bu kiz diye :) bircok kişi ortalarda yok ne zamandir..herşeyin yolunda olmasina cok sevindim canim :)
ankakusucum inşaAllah normal dogum yaparsin sendebende cok istiyorum..bakalim inşaAllah musaitizdir :) gerçi anlamiyorum eskiden sezeryan yoktu..doktora bile gitmiyorlardi..ama catir catir doguruyorlardi orda burda tarlalarda..neyse ya..hayirlisi inşaAllah diyelim
hoşbulduk cnm...şkr şkr herşey yolunda..
Evet valla yaaa...kayınvalidem bi doğum hikayeleri anlatıyo şaşırıp kalıyorum..eşimi evde doğurmuş ve göbiş bağını da kaynanası kesmiş...hemde kocaman doğdu diyo...:1shok:
sonra eşimin ikiz kardeşleri var yine onları da öle...aman diyorum ..anne biz olsak yapamazdık valla helal diye...o zaman şartları işte...
bu arada namaz kılarken zorlanıyomusun sen oturarak mı kılsak acaba:uhm:
oyy canım çekti ama şimdi napcasssAman cnm üst üste yorulma fazla...
benim aklıma en basitlerinden şöle browni yanına milföy hamuruyla bi börek...hazır kurabiyelerden de alabilirsin..bi de makarna ya da patates salatası türünde şeyler geliyo..biraz klasik ama zorlama bence hoş olurlar...
Çok tesekkürler cnm, ben onuda int,ten aldımkaydirigubbakcemile3 "h....i burada"'dan aldık, fiyatı ve özelliklerini diğerleri ile karşılaştırınca hem uygun hem kaliteli geldi bize hem alın hem kulaktan ölçüm yapıyo, banyo suyu ve mama gibi sıvılrın sıcaklığını ve oda ısısını ölçüyor,yalnız tüm markalarda alından ölçüm olayını pek tavsiye etmiyolar alından ölçünce 0.5 derece oynama yapabiliyormuşgenelde kulaktan daha yakın ölçüm veriyormuş bu sebepen biz kulaktn ölçüyoruz, bide küçük bi biiiip sesi yapıyo, ama ölçtüğünü ordan anlıyos zatenhepinize merhaba kızlar. benimde yarın okuldan arkadaşlarım gelecek, biraz hazırlık yaptık onun için. dinlenirken bir de size bakalım dedik.
BURCUCUM; bak bi problem yokmuş,boşuna üzdün kendini! çok sevindim canım. o bahsettiğin fakirin ateşölçeri benimde dikkatimi çekti nette. nasıl bişey acaba? fakir kaliteli bir marka ama? siz ne kadara aldınız?
Teşekkürler cnma.s.burcucum cok sevindim canim herşeyn yolunda olmasina :) doktor aferinde almişsin bak :)) artik mutlu ol,gereksiz şeyleri kafana takmaaz kaldi surda zaten doktordan doktora fark oluyor canim illaki..herkesin tedavi yöntemi farkli
Melincim bende makarna salatası düşünüyorum milföy hamuru iyi fikir aklıma gelmem,işti
mutahhara canım öyle düşünme eskilerde de anne ve bebek ölümleri çokmuş ama şimdilerde yok denecek kadar az varolan bişeyi zor duruma düşersek tabiki hayırlısıyla kullanırız ama doğalı en güzeli tabi hayırlısı olsun
hoşbulduk cnm...şkr şkr herşey yolunda..
Evet valla yaaa...kayınvalidem bi doğum hikayeleri anlatıyo şaşırıp kalıyorum..eşimi evde doğurmuş ve göbiş bağını da kaynanası kesmiş...hemde kocaman doğdu diyo...:1shok:
sonra eşimin ikiz kardeşleri var yine onları da öle...aman diyorum ..anne biz olsak yapamazdık valla helal diye...o zaman şartları işte...
bu arada namaz kılarken zorlanıyomusun sen oturarak mı kılsak acaba:uhm:
ben oturarak kılıyorum canım çok zor olur oturup kalkmak
hmm bende bundan sonra öle yapayım,zorlamak istemiyorum...
orasi öyle canim..ama sezeryanda bi abartida var buda bir gerçek..hik sezeryana alalim,gik sezeryana alalim..annem rahmetli abimi dogururken abimin boynuna kordon dolanmiş..doktoru prof.du..adam makata kadar kesmiş,eliyle abimi kordondan kurtarip öyle cikarmiş..şimdiki doktorlar olsa direk sezeryana alir..tabiki gereken durumlarda sezeryan sart..ama bi abartida var yani :)
benim ananemde evde dogurmus annemi ve ikiz dayilarimi..gerçi dedem yanindaymiş :)) dedem doktor..oyuzden bi sorun olmamiş..ama genede iyi cesaret evde dogum :))
namazi sen hala normal mi kiliyorsunki? helal olsun valla..ben kac aydir oturarak kiliyorum..bu su sorunu ciktigindan beri oturarak kiliyorum..sende artik oturarak kil..zorlama kendini cok fazla
okiş cnm inş..ne bilim işte tam olmuyo diye diye bu zamana kadar kıldım çok ta zorlamamaya çalıştım ama şimdiden sonra biraz daha zor oluyo tabe..
alafranga kullanmayı sevmiyorum ama mecbur ona geçtim bi de yatarken zor oluyo...bebişerimize değer napalım...Az kaldıı...
az kaldi valla :) cok sukur bugunlere geldik :)
Canım ben sana söyliyim ssk ve diğer sosyal güvenlik kurumlarıyla anlaşmalı muayene ücreti ssklı için 35 ytl doğumda ise ssk lı için normal 900 sezeryan 1500
[k] {n} [k];6244170 .!.:herkese sevgiler öpücükler [assolist girişi gibi oldu]a.s.
öncelikle civcivin dogum günü kutlu olsun mutlu senelere
ben annemdeyim bi ark. gelicek oda hamile 4 aylık özledim iki hamile kaynatırız..
bu arada bi ark. vardı oda hamile aramızda 15 gün vardı gecen gün dogurmuş :1shok:şaştım valla erken geldiş dimi kızlar? normal yapmış 2800 dogmuş tel sesini duydum böcek gibi aglıyo yaaa sesi yok cok tatlıydı..
korktum valla ben hala fıldır fıldır geziom beşigimiz bile yok!!senağlama
eşime diyorumki bende dogurursam benim pembe bi çamaşır sepetim var onun içine annen döşek yapar yatırırz onda ne olcak oda kıs kıs gülüyoodelikafadulden çıldırıcam..
ama pazartesi sipariş vermeye gidicez allahın izniyle...
bakalım kaç günde teslim ederler 2 hafta sürer dimi??
ay ben inş. hemen dogurmam daha badana olacak evimkafamçokkarıştı
kızlar, şu ateşölçer alanlar kimdi? bir ara mevzuu geçti ama ben almayı düşünmediğim için ilgilenmemiştim. ama şimdi almaya karar verdim. üst komşumun bebişi hasta,oraya çıktım geldim. ateşi 40lara çıkmış yavrumun. 15 dakikada bir ölçüyorlar. onlarınki braun kulaktan ölçer. ama bana alından ölçer almamı tavsiye etti. çünkü bebiş uyurken ölçünce diiitt sesinden uyanıyormuş. alından ölçer alan var mı aranızda??
canım az kalmış dinlenmeye devam et kasılma bize de var.bu ciğer geliştirici iğneyi vurdurdunmu bizim Dırım da vurdurdu 33.haftada bebekler küveze girmedi.Allah sağlıklı doğum versin canım.selam kızlar ben sürekli yatarak vakit geçiriyorum erken doğum riskim var kasılmalarım çok fazla günde 5 kere nidilat ve mağnezyum alıyorum.şu an 30+3 oldum ayrıca idrar yolu enfeksiyonum var pazartesi idrar kültürü yaptırıcam.sizleri takip ediyorum ama fazla yazamıyorum,oturunca karnımın içi cok acıyor belim ağrıyor malum benim tüp bebekle yıllar sonra ikiz oyüzden çok evhamlıyım.allahtan herkesin bebeklerini sağ salim kavuşmasını dilerim
Günaydın mayıs anneleri.bende aşırı derecede terleme var bu durum sizdede oluyormu ben aşırı kilo alımına bağlıyorum 36 haftalık hamileyim 54 kilo ile başladım şuan 71 kg.siz kaç kilo aldınız yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?