2009 Mayıs Anneleri

Melincim bende makarna salatası düşünüyorum milföy hamuru iyi fikir aklıma gelmem,işti
mutahhara canım öyle düşünme eskilerde de anne ve bebek ölümleri çokmuş ama şimdilerde yok denecek kadar az varolan bişeyi zor duruma düşersek tabiki hayırlısıyla kullanırız ama doğalı en güzeli tabi hayırlısı olsun

hoşbulduk cnm...şkr şkr herşey yolunda..
Evet valla yaaa...kayınvalidem bi doğum hikayeleri anlatıyo şaşırıp kalıyorum..eşimi evde doğurmuş ve göbiş bağını da kaynanası kesmiş...hemde kocaman doğdu diyo...:1shok:
sonra eşimin ikiz kardeşleri var yine onları da öle...aman diyorum ..anne biz olsak yapamazdık valla helal diye...o zaman şartları işte...

bu arada namaz kılarken zorlanıyomusun sen oturarak mı kılsak acaba:uhm:

ben oturarak kılıyorum canım çok zor olur oturup kalkmak

oyy canım çekti ama şimdi napcasss
Çok tesekkürler cnm, ben onuda int,ten aldımkaydirigubbakcemile3 "h....i burada"'dan aldık, fiyatı ve özelliklerini diğerleri ile karşılaştırınca hem uygun hem kaliteli geldi bize hem alın hem kulaktan ölçüm yapıyo, banyo suyu ve mama gibi sıvılrın sıcaklığını ve oda ısısını ölçüyor,yalnız tüm markalarda alından ölçüm olayını pek tavsiye etmiyolar alından ölçünce 0.5 derece oynama yapabiliyormuşgenelde kulaktan daha yakın ölçüm veriyormuş bu sebepen biz kulaktn ölçüyoruz, bide küçük bi biiiip sesi yapıyo, ama ölçtüğünü ordan anlıyos zaten
Teşekkürler cnma.s.

orasi öyle canim..ama sezeryanda bi abartida var buda bir gerçek..hik sezeryana alalim,gik sezeryana alalim..annem rahmetli abimi dogururken abimin boynuna kordon dolanmiş..doktoru prof.du..adam makata kadar kesmiş,eliyle abimi kordondan kurtarip öyle cikarmiş..şimdiki doktorlar olsa direk sezeryana alir..tabiki gereken durumlarda sezeryan sart..ama bi abartida var yani :)

benim ananemde evde dogurmus annemi ve ikiz dayilarimi..gerçi dedem yanindaymiş :)) dedem doktor..oyuzden bi sorun olmamiş..ama genede iyi cesaret evde dogum :))

namazi sen hala normal mi kiliyorsunki? helal olsun valla..ben kac aydir oturarak kiliyorum..bu su sorunu ciktigindan beri oturarak kiliyorum..sende artik oturarak kil..zorlama kendini cok fazla

hmm bende bundan sonra öle yapayım,zorlamak istemiyorum...

zorlanma tabiki canım dinimizde bize bu kolaylık verilmiş sonuçta
benim ilk aylarda düşük riskim vardı oturarak kıldım sonrasında da dr um çok hareket iyi değil dediği için oturarak kıldım

okiş cnm inş..ne bilim işte tam olmuyo diye diye bu zamana kadar kıldım çok ta zorlamamaya çalıştım ama şimdiden sonra biraz daha zor oluyo tabe..

alafranga kullanmayı sevmiyorum ama mecbur ona geçtim bi de yatarken zor oluyo...bebişerimize değer napalım...Az kaldıı...

az kaldi valla :) cok sukur bugunlere geldik :)

herkese sevgiler öpücükler [assolist girişi gibi oldu]a.s.

öncelikle civcivin dogum günü kutlu olsun mutlu senelere

ben annemdeyim bi ark. gelicek oda hamile 4 aylık özledim iki hamile kaynatırız..

bu arada bi ark. vardı oda hamile aramızda 15 gün vardı gecen gün dogurmuş :1shok:şaştım valla erken geldiş dimi kızlar? normal yapmış 2800 dogmuş tel sesini duydum böcek gibi aglıyo yaaa sesi yok cok tatlıydı..

korktum valla ben hala fıldır fıldır geziom beşigimiz bile yok!!senağlama
eşime diyorumki bende dogurursam benim pembe bi çamaşır sepetim var onun içine annen döşek yapar yatırırz onda ne olcak oda kıs kıs gülüyoodelikafadulden çıldırıcam..
ama pazartesi sipariş vermeye gidicez allahın izniyle...
bakalım kaç günde teslim ederler 2 hafta sürer dimi??
ay ben inş. hemen dogurmam daha badana olacak evimkafamçokkarıştı

Canım ben sana söyliyim ssk ve diğer sosyal güvenlik kurumlarıyla anlaşmalı muayene ücreti ssklı için 35 ytl doğumda ise ssk lı için normal 900 sezeryan 1500

teşekkürler cnm,bende ümraniyede atlas hastanesine gidiyorum,ssk 25 normal doğum 200 sezeryan 400..Şimdilik hastane hoşuma gidiyor,zaten normal doğumu ebeler yaptırıyor biliyosunuz.İnşallah hayırlısıyla yaparız doğumlarımızı,sağlıkla alırız bebeişleri kucağımıza...

kimseyle karşilaştirma kendini yahu :)) dur daha 35.haftadasin :) ama cokta gec kalma artik :)) bak benim gibi bi uyusuk bile işlerini bitirmek üzere..sende kalk bitir işlerini artik

bir çeşit pastamı daha yaptım geldim. aslında pasta yapmayı çok severim,her zaman mutlu olurum yaparken. ama bugün canım sıkkın. içimden ağlamak geliyor. hava da aksine çok güzel!! offf offf!!

cnm benimki arçelik alından ölçer,kendimizde denedik gayet güzel,ama fiyatını bilmiyorum çünkü bana heediye geldi..tavsiye ederim.

selam kızlar ben sürekli yatarak vakit geçiriyorum erken doğum riskim var kasılmalarım çok fazla günde 5 kere nidilat ve mağnezyum alıyorum.şu an 30+3 oldum ayrıca idrar yolu enfeksiyonum var pazartesi idrar kültürü yaptırıcam.sizleri takip ediyorum ama fazla yazamıyorum,oturunca karnımın içi cok acıyor belim ağrıyor malum benim tüp bebekle yıllar sonra ikiz oyüzden çok evhamlıyım.allahtan herkesin bebeklerini sağ salim kavuşmasını dilerim

canım az kalmış dinlenmeye devam et kasılma bize de var.bu ciğer geliştirici iğneyi vurdurdunmu bizim Dırım da vurdurdu 33.haftada bebekler küveze girmedi.Allah sağlıklı doğum versin canım.
kızlar geldim gidiyorum herkes iyi sanırım öpüyoruz sizleriŞeniz:1hug:

cnm bende 36. haftadayım 48 kilo ile başladım şu anda 62 kiloyum,biraz fazla gibi ama ekmek vs.dikkat et.Doktorun gerekeni söylüyodur zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…