selam kızlar ben sürekli yatarak vakit geçiriyorum erken doğum riskim var kasılmalarım çok fazla günde 5 kere nidilat ve mağnezyum alıyorum.şu an 30+3 oldum ayrıca idrar yolu enfeksiyonum var pazartesi idrar kültürü yaptırıcam.sizleri takip ediyorum ama fazla yazamıyorum,oturunca karnımın içi cok acıyor belim ağrıyor malum benim tüp bebekle yıllar sonra ikiz oyüzden çok evhamlıyım.allahtan herkesin bebeklerini sağ salim kavuşmasını dilerim
Cnm çok geçmiş olsun, bende 23. haftamdan beri yatıyorum,bugün 33+5 olduk çok şükür, 32. haftama kadar nidilat kullandım,bu konuda nidilat çok iyi cnm merak etme, bende baslarda 6 tane alıyodum, sonra 4 e ve 31. haftada 2ye düşürdü dr sonrada kestik, çok şükür, cnm hiç kalkma bi wc ye kalk, ben hep öyle yattım hatta yatıyorum, bak 10 hafta geçti benim, inş. sende atlatıp zamanında kavuşursun bebişlerine,Allah yardımcın olsun
selam kızlar ben sürekli yatarak vakit geçiriyorum erken doğum riskim var kasılmalarım çok fazla günde 5 kere nidilat ve mağnezyum alıyorum.şu an 30+3 oldum ayrıca idrar yolu enfeksiyonum var pazartesi idrar kültürü yaptırıcam.sizleri takip ediyorum ama fazla yazamıyorum,oturunca karnımın içi cok acıyor belim ağrıyor malum benim tüp bebekle yıllar sonra ikiz oyüzden çok evhamlıyım.allahtan herkesin bebeklerini sağ salim kavuşmasını dilerim
tşk ederim canım 29. haftamda ciğer geliştirici 2 doz vuruldum sizde vuruldunuzmu, çocuklarınızın kilosu ne kadar.benimkiler 1480.1490 aylarına göre iyi dedi doktor.
canım ya kendini zorlamasana senBengicim nasıl olsun oğluşla sabah bir market alışverişine çıktık abartmışız biraz poşetleri eve getirmek zor oldu sonrada kahvaltı ettik,şimdi ordan oraya koşturuyo çıkacak sanki kaydirigubbakcemile2
Hadi hayırlı haberlerle gel cnm gelince yaz bize merak ederiz a.s.
maşallah oğluşun kocaman olmuş canım benim oğluşum da koca kafalı bir hafta önden gidiyormuş :) doğumun nasıl olursa olsun sen ve bebeğin sağlıklı olunda gerisi hikaye canım her şey olacağına varıyo hiç dert etmeben dr a dün gittim kızlar. oğlum 2500gr 50cm de boyu olmuş. biraz koca kafalıymış ama yaa.gerçi dr erkeklerin kafası biraz büyük oluyo, üzülme dedi. dr erken doğum gibi görünmediğini söledi. 10 gün sonraya randevu verdi. o zaman çatı muayenesi yapıcak bi de nst ye bağlıcakmış. bakalım inşallaaaaah normal doğururum. ne olur bana dua edin kızlar. çünkü dr um daha önce senin çatın çok dar zor açılır demişti. nolur dua edin
oh maşallah maşallah ne güzel bak sabrediyor meleğin ama sen yine de tedbirli ol tabi :)Kızlar merhabaaaa,
İyi haberlerle döndüm, öncelikle bende bebişimde iyiyiz çok şükür,gelişimimizde normal "artık korkma 34. haftayıda atlattın inş. kucağınada alacaksın hayırlısıyla" dedi bana ,oyyyyy çok sevindiiim:asigim::asigim:
Dün diğer doktorun enfeksiyonlu dediği idrar tahlilime normal dedi dr, bende şaşırdım ama çok sevindim, niye 2 dr arasında bu kadar fark var anlamadım bi türlü,boşuna üzülmüşüm dünden beri, hatta bundan sonra idrar tahlili yaptırmana gerek yok dedi,sadece her hafta nst istiyorum dedi,
Bideeeeee bana 3 kere "aferiiiiin 34. haftaya geldin doğurmadan" dedii,ay öğretmeninden aferin almış çocuk gibi sevindim, arasıra evin içinde dolaşabilirsin bile dedi ki hala buna inanamıyorum,
Civcivim Hülyacım,geçmiş doğumgünün kutlu olsun cnm, kız sen söylesene bugün benim doğumgünüm diye,kutlayalım,yoksa nerden bilcess
Çok teşekkürler kızlar, Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inş.
Cnm durum o kadar kötüyse durma evde ya, çık dısarı, sanada bebişede yazık vallahi, tiner kokusu zararlı sonuçta
Hadi bakalım son 4 gün, oyy çok heyecanlı
kıyamam ben onaaaMerhaba güsel annişlerrrr..
Uzun zamandır giremiyoruzzz...ösledik sizi yanee..oğluşumda arkadaşlarını çok öslemiş... geçmişi bi geçtik ..neyseki problem görünmüyoo çok şkr
Dırımkızı ve akman doğum yapmış darısı başımıza:ecrin_bebek:
Civcicim doğum günün kutlu olsun...en güsel hediye kızın olacak bu sene sanaa..aynı ayda doğum tarihlerininz ne hoşşşş..berbaer kutlarsınız artık..
Ayrıca odanız da çok hoş güsel günlerde kullansın gazelin cnm a.s.
pınar ve sibiko sizin oddalarınızı da çok beğendik güle güle kullanın inş...
sibikocum genelde kızların odaları var erkek odası olarak sizinki çok cici olmuşş
Bize gelince teyseleri
Bizde artık büyüdükçok şkr herşey yolunda...dün dr umuza gittik...2 800 gr olmuşuz...saçlı bi bebişmişiznaniknanik
nst ye girdik ilk defa...15 dk cık bişe...ben anlamadan bitmiş bile...sesini duymadığım için aletin diğer cihazı beklediğimiz sanıyormuşum:roflol:bir anda herşey normal kalkabilirsiniz dedi kız..yattım kalktım yane çok güldüm kendime:roflol:
37. haftamıza girdik heyecan git gide artıyooohihoyyythihoyyyt
canım benimkinin markası kraft çok güzel biz denedik ayrıca son 10 ölçümü sanırım kayıt ediyor bakabiliyorsun karşılaştırabiliyorsun yanihepinize merhaba kızlar. benimde yarın okuldan arkadaşlarım gelecek, biraz hazırlık yaptık onun için. dinlenirken bir de size bakalım dedik.
BURCUCUM; bak bi problem yokmuş,boşuna üzdün kendini! çok sevindim canım. o bahsettiğin fakirin ateşölçeri benimde dikkatimi çekti nette. nasıl bişey acaba? fakir kaliteli bir marka ama? siz ne kadara aldınız?
HÜLYACIM; nice mutlu yıllara canım. gerçi geçmiş ama,yeni duydum kusurumuza bakma artık:))
BENGİCİM; sizin ateşölçerin markası ne?
doktora gidenler, hepinizden hayırlı haberler bekliyoruz inşallah!! takipteyim:))
canım sen yine de son zamanlara bırakma bir an önce halletmeye çalış bizim mayıs melekleri aceleci gibi :)[k] {n} [k];6244170 .!.:herkese sevgiler öpücükler [assolist girişi gibi oldu]a.s.
öncelikle civcivin dogum günü kutlu olsun mutlu senelere
ben annemdeyim bi ark. gelicek oda hamile 4 aylık özledim iki hamile kaynatırız..
bu arada bi ark. vardı oda hamile aramızda 15 gün vardı gecen gün dogurmuş :1shok:şaştım valla erken geldiş dimi kızlar? normal yapmış 2800 dogmuş tel sesini duydum böcek gibi aglıyo yaaa sesi yok cok tatlıydı..
korktum valla ben hala fıldır fıldır geziom beşigimiz bile yok!!senağlama
eşime diyorumki bende dogurursam benim pembe bi çamaşır sepetim var onun içine annen döşek yapar yatırırz onda ne olcak oda kıs kıs gülüyoodelikafadulden çıldırıcam..
ama pazartesi sipariş vermeye gidicez allahın izniyle...
bakalım kaç günde teslim ederler 2 hafta sürer dimi??
ay ben inş. hemen dogurmam daha badana olacak evimkafamçokkarıştı
aaaaaa kızarız biz sanaaaabir çeşit pastamı daha yaptım geldim. aslında pasta yapmayı çok severim,her zaman mutlu olurum yaparken. ama bugün canım sıkkın. içimden ağlamak geliyor. hava da aksine çok güzel!! offf offf!!
günaydin kizlar a.s.
hadi bakalim doktora gideceklerden güzel haberler bekliyoruz inşaAllah :)
civcivimm başina neler gelmiş öyle..vardir bi hayir bitanem sıkma canini..sen hepsini boşver..kuzucugunu düşün :) en güzel hediyen o olcak inşaAllahhdoktor kontrolun ne zamandi bu arada?
semrosum heycanini anliyorum :)) valla ben bile cok heycanlaniyorum senin için :)) ama dikkat et kendine..pazarda ne işin var bu halde..dayanamayip dahada erken dogurcan he..
hülyacım kusura bakma ya. dün tebrikler akşam gelince ben de esas doğum günün bu gün sanmıştım. bugün kutlarım diye düşünüyodum.
geç de olsa doğum günün kutlu olsun. eşinle, bebişinle, sevdiklerinle nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, bereketli yıllara inşallah.
ben dr a dün gittim kızlar. oğlum 2500gr 50cm de boyu olmuş. biraz koca kafalıymış ama yaa.gerçi dr erkeklerin kafası biraz büyük oluyo, üzülme dedi. dr erken doğum gibi görünmediğini söledi. 10 gün sonraya randevu verdi. o zaman çatı muayenesi yapıcak bi de nst ye bağlıcakmış. bakalım inşallaaaaah normal doğururum. ne olur bana dua edin kızlar. çünkü dr um daha önce senin çatın çok dar zor açılır demişti. nolur dua edin
Kızlar merhabaaaa,
ıyi haberlerle döndüm, öncelikle bende bebişimde iyiyiz çok şükür,gelişimimizde normal "artık korkma 34. haftayıda atlattın inş. kucağınada alacaksın hayırlısıyla" dedi bana ,oyyyyy çok sevindiiim:asigim::asigim:
Dün diğer doktorun enfeksiyonlu dediği idrar tahlilime normal dedi dr, bende şaşırdım ama çok sevindim, niye 2 dr arasında bu kadar fark var anlamadım bi türlü,boşuna üzülmüşüm dünden beri, hatta bundan sonra idrar tahlili yaptırmana gerek yok dedi,sadece her hafta nst istiyorum dedi,
Bideeeeee bana 3 kere "aferiiiiin 34. haftaya geldin doğurmadan" dedii,ay öğretmeninden aferin almış çocuk gibi sevindim, arasıra evin içinde dolaşabilirsin bile dedi ki hala buna inanamıyorum,
Civcivim Hülyacım,geçmiş doğumgünün kutlu olsun cnm, kız sen söylesene bugün benim doğumgünüm diye,kutlayalım,yoksa nerden bilcess
Çok teşekkürler kızlar, Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inş.
Cnm durum o kadar kötüyse durma evde ya, çık dısarı, sanada bebişede yazık vallahi, tiner kokusu zararlı sonuçta
Hadi bakalım son 4 gün, oyy çok heyecanlı
Merhaba güsel annişlerrrr..
Uzun zamandır giremiyoruzzz...ösledik sizi yanee..oğluşumda arkadaşlarını çok öslemiş... geçmişi bi geçtik ..neyseki problem görünmüyoo çok şkr
Civcicim doğum günün kutlu olsun...en güsel hediye kızın olacak bu sene sanaa..aynı ayda doğum tarihlerininz ne hoşşşş..berbaer kutlarsınız artık..
sibikocum genelde kızların odaları var erkek odası olarak sizinki çok cici olmuşş
Bize gelince teyseleri
Bizde artık büyüdükçok şkr herşey yolunda...dün dr umuza gittik...2 800 gr olmuşuz...saçlı bi bebişmişiznaniknanik
nst ye girdik ilk defa...15 dk cık bişe...ben anlamadan bitmiş bile...sesini duymadığım için aletin diğer cihazı beklediğimiz sanıyormuşum:roflol:bir anda herşey normal kalkabilirsiniz dedi kız..yattım kalktım yane çok güldüm kendime:roflol:
hepinize merhaba kızlar. benimde yarın okuldan arkadaşlarım gelecek, biraz hazırlık yaptık onun için. dinlenirken bir de size bakalım dedik.
BURCUCUM; bak bi problem yokmuş,boşuna üzdün kendini! çok sevindim canım. o bahsettiğin fakirin ateşölçeri benimde dikkatimi çekti nette. nasıl bişey acaba? fakir kaliteli bir marka ama? siz ne kadara aldınız?
HÜLYACIM; nice mutlu yıllara canım. gerçi geçmiş ama,yeni duydum kusurumuza bakma artık:))
BENGıCıM; sizin ateşölçerin markası ne?
doktora gidenler, hepinizden hayırlı haberler bekliyoruz inşallah!! takipteyim:))
Şeniz teş ederim canımcım ...[k] {n} [k];6244170 .!.:herkese sevgiler öpücükler [assolist girişi gibi oldu]a.s.
ben annemdeyim bi ark. gelicek oda hamile 4 aylık özledim iki hamile kaynatırız..
bu arada bi ark. vardı oda hamile aramızda 15 gün vardı gecen gün dogurmuş :1shok:şaştım valla erken geldiş dimi kızlar? normal yapmış 2800 dogmuş tel sesini duydum böcek gibi aglıyo yaaa sesi yok cok tatlıydı..
eşime diyorumki bende dogurursam benim pembe bi çamaşır sepetim var onun içine annen döşek yapar yatırırz onda ne olcak oda kıs kıs gülüyoodelikafadulden çıldırıcam..
bir çeşit pastamı daha yaptım geldim. aslında pasta yapmayı çok severim,her zaman mutlu olurum yaparken. ama bugün canım sıkkın. içimden ağlamak geliyor. hava da aksine çok güzel!! offf offf!!
bu arada civciv kusura bakma biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu yıllara,bebeğinle ve tüm sevdiklerinle inşalalh...a.s.
ben dr a dün gittim kızlar. oğlum 2500gr 50cm de boyu olmuş. biraz koca kafalıymış ama yaa.gerçi dr erkeklerin kafası biraz büyük oluyo, üzülme dedi. dr erken doğum gibi görünmediğini söledi. 10 gün sonraya randevu verdi. o zaman çatı muayenesi yapıcak bi de nst ye bağlıcakmış. bakalım inşallaaaaah normal doğururum. ne olur bana dua edin kızlar. çünkü dr um daha önce senin çatın çok dar zor açılır demişti. nolur dua edin
Kızlar merhabaaaa,
İyi haberlerle döndüm, öncelikle bende bebişimde iyiyiz çok şükür,gelişimimizde normal "artık korkma 34. haftayıda atlattın inş. kucağınada alacaksın hayırlısıyla" dedi bana ,oyyyyy çok sevindiiim:asigim::asigim:
Merhaba güsel annişlerrrr..
Bize gelince teyseleri
hepinize merhaba kızlar. benimde yarın okuldan arkadaşlarım gelecek, biraz hazırlık yaptık onun için. dinlenirken bir de size bakalım dedik.
BENGİCİM; sizin ateşölçerin markası ne?
[k] {n} [k];6244170 .!.:herkese sevgiler öpücükler [assolist girişi gibi oldu]a.s.
Kızlar iyi akşamlar. Eve az önce geldim. Benim artık tosun mu desem dana mı desem kuzum 36+1'de tam 3724 gr ve 52 cm olmuş Doktor bile şaşırdı 2 kere ölçüm yaptı. Tüm ölçümleri 40 haftalık değerlerde gözüküyor.Kafası da babasının bebekliği gibi büyük olacakmış. Tabi bu durumda normal doğum şansımızda ortadan kalkmış oldu 28 Nisan'a sezaryen için gün verdi. 10 gün sonra Nst'li bi kontrolümüz daha var. Eğer kilo alımı durursa (ki bu gidişle mümkün değil dedi) normal düşünebiliriz dedi. Neyse sağlık olsun diyelim. Kızım iyi, keyfi yerinde ya gerisi boş. Yanaklarını, gıdısını falan bi görseniz. Neyle besledim ben bu kızı ya :uhm: Eğer 40.haftayı beklersek kesin 5 kilo doğarmış. Bende 4 kilo almışım 26 günde delikafadulden Eeee 1568 gr'ını zaten Defne'm almış. Gerisi benim. Gün belli oldu ya valla şimdiden heyecan yaptım delikafadulden Kaldı 17 gün hihoyyyt
Kızlar iyi akşamlar. Eve az önce geldim. Benim artık tosun mu desem dana mı desem kuzum 36+1'de tam 3724 gr ve 52 cm olmuş Doktor bile şaşırdı 2 kere ölçüm yaptı. Tüm ölçümleri 40 haftalık değerlerde gözüküyor.Kafası da babasının bebekliği gibi büyük olacakmış. Tabi bu durumda normal doğum şansımızda ortadan kalkmış oldu 28 Nisan'a sezaryen için gün verdi. 10 gün sonra Nst'li bi kontrolümüz daha var. Eğer kilo alımı durursa (ki bu gidişle mümkün değil dedi) normal düşünebiliriz dedi. Neyse sağlık olsun diyelim. Kızım iyi, keyfi yerinde ya gerisi boş. Yanaklarını, gıdısını falan bi görseniz. Neyle besledim ben bu kızı ya :uhm: Eğer 40.haftayı beklersek kesin 5 kilo doğarmış. Bende 4 kilo almışım 26 günde delikafadulden Eeee 1568 gr'ını zaten Defne'm almış. Gerisi benim. Gün belli oldu ya valla şimdiden heyecan yaptım delikafadulden Kaldı 17 gün hihoyyyt
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidirhihoyyyt civcivin doğum günün kutlu olsun canımhihoyyyt kızlar bugün dr gittim kızım 2.275 olmuş suyum normalmiş akıntı normal merak etmediyor bende kaşıntı başladı 2 gündür ayaklarım falan çok kaşınıyor ,bide acayip şiştim bisürü test istedi dr.gebelik zehirlenmesinden korkuyorum dedim tandiyonunu hep takip et dedi neyse sonuçları aldık dr. çok iyi dedi hihoyyyt içim rahatladı ama sıfır tuz alıcaksın dedi pilav makarna hamur işi artık son dedisonra hastaneden çıktık bebek şekeri için sip.verdik buzdolabına yapıştılanlardan verdik haftaya alıcaz,görümcemler geldi sonra eve ütümü yaptılar sağolsunlar bitek halım kaldı kızlar onuda aldıkmı hepsinin resmini ekliyeceğim bugün çokkk yoruldummirmirmirmir ayaklarım ağrıyor biraz uzanayım gene gelirim:teytey:
maşallah tosununa neyle besledin kız sen bu kızı maşallahhhh barekallah yanılma payı da var biliyorsun dimi 500gr altı yada üstü olabilir üstü olursa düşünemiyorum senin minik kuzuyu:roflol:fisfisfis
vOyyyy maşşallah pınarcım hakikaten naptın neyle besledin bu kuzuyu allah nazarlardan saklasın hadi bakalım sende sıraya girdin bakalım bize ne diyecek heyecan yaptım şimdi. delikafaduldendelikafadulden
yavrummm sen bu kızı neyle besledinn bizede tiyo versennn :jeyyar::jeyyar:
maşAllah canımm kızına Allah nazarlardan korusunnn
ayy seninde günün belli oldu yaw :teytey::teytey:
sözde ben ilk önce doğuracaktımm hala günümü bile bilmiyomm
benim kız bana yamuk yaptı :1closedeyes::1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?