2009 Mayıs Anneleri

bu arada civciv kusura bakma biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu yıllara,bebeğinle ve tüm sevdiklerinle inşalalh...a.s.

Cnm çok geçmiş olsun, bende 23. haftamdan beri yatıyorum,bugün 33+5 olduk çok şükür, 32. haftama kadar nidilat kullandım,bu konuda nidilat çok iyi cnm merak etme, bende baslarda 6 tane alıyodum, sonra 4 e ve 31. haftada 2ye düşürdü dr sonrada kestik, çok şükür, cnm hiç kalkma bi wc ye kalk, ben hep öyle yattım hatta yatıyorum, bak 10 hafta geçti benim, inş. sende atlatıp zamanında kavuşursun bebişlerine,Allah yardımcın olsun

tşk ederim canım 29. haftamda ciğer geliştirici 2 doz vuruldum sizde vuruldunuzmu, çocuklarınızın kilosu ne kadar.benimkiler 1480.1490 aylarına göre iyi dedi doktor.

Allah yardımcın olsun canım bizim arkadaşımızda doğum yaptı 33 haftada ikizleri oldu.
Çokta sağlıklılar darısı senin başına inşallah.

tşk ederim canım 29. haftamda ciğer geliştirici 2 doz vuruldum sizde vuruldunuzmu, çocuklarınızın kilosu ne kadar.benimkiler 1480.1490 aylarına göre iyi dedi doktor.

Cnm eğer kasılmam olsaydı vurulacaktım,ama yoktu çok şükür bu yüzden yapılmadı, kızlardan celestone vurulan 2-3 kişi oldu, ciğer gelişiminin daha erken tamamlanmasını sağlıyor,zararlı bişey değilmiş önlem olsun diye vuryorlar, benim tek bebek, eğer dr un gelişimleri iyi diyorsa sıkıntı yapma cnm

canım ya kendini zorlamasana sen
maşallah oğluşun kocaman olmuş canım benim oğluşum da koca kafalı bir hafta önden gidiyormuş :) doğumun nasıl olursa olsun sen ve bebeğin sağlıklı olunda gerisi hikaye canım her şey olacağına varıyo hiç dert etme
oh maşallah maşallah ne güzel bak sabrediyor meleğin ama sen yine de tedbirli ol tabi :)
kıyamam ben onaaa maşallah bebişine canım
canım benimkinin markası kraft çok güzel biz denedik ayrıca son 10 ölçümü sanırım kayıt ediyor bakabiliyorsun karşılaştırabiliyorsun yani
canım sen yine de son zamanlara bırakma bir an önce halletmeye çalış bizim mayıs melekleri aceleci gibi :)
bir çeşit pastamı daha yaptım geldim. aslında pasta yapmayı çok severim,her zaman mutlu olurum yaparken. ama bugün canım sıkkın. içimden ağlamak geliyor. hava da aksine çok güzel!! offf offf!!
aaaaaa kızarız biz sanaaaa klava: ağlamak da nerden çıktı ama çok da sıkıldıysan sal gitsin rahatlarsın ama bebeğinin ellerini tuttuğunu düşünürsen belki rahatlarsın ben canım sıkılınca hep öyle yapıyorum hihoyyyt

geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına
bu arada manisa merkez mi canım

takmıyorum bitanem mrk etme kontrole Allah kısmet eedrse salı günü gidicem cnm

önemli değil bitanemmm çokk teşekkür ediyorummm Şeniz

maşAllah oğluşuna cnm büyümüşşş ..ayy şaka maka 10 gün sonra dökülmeye başlıcazz hee canım hayırlısı olsunn hemen kendini şartlama bakalım stres yapma dur bakalım o gün gelince durum neyi gösterir Şeniz

Şeniz saol tatlımmm ...

seninde sonuşların iyi çıkmasına ssevindim bak boşa kendini üzdünnn

iyi dileklerin için çok teşkür canım odamızı beğendiğinede sevindikk kaydirigubbakcemile5

senin oğluşada maşAllahhh canımmm zaman daralıyor bebişler büyüdü baya

tşk ediyorumm cerenimm ..

yanlız sende misafir falan olayıyla kendini fala yorma okadar sana söylüyozz ama hiççç kötükedihüso

Şeniz teş ederim canımcım ...

sizin bebişide allah bağışlasın annesinee

bir çeşit pastamı daha yaptım geldim. aslında pasta yapmayı çok severim,her zaman mutlu olurum yaparken. ama bugün canım sıkkın. içimden ağlamak geliyor. hava da aksine çok güzel!! offf offf!!

ayy kıyamam yine kafaya neyi taktında ağlamak istiyonn bakıyımmm??

canımmm yaa çok çokkkk geçmiş olsunn ama ciğer geliştirici iğneyi bende yaptım ve bi çok arkadaşımız yaptı erken doğum riskine karşın sakın stres yapma sözde bende 34 te doğuracaktım 37 oldum bak hala doğurmadımmm delikafadulden

senin bebişte bekler canım rahat ol Allahın izniyle

bu arada civciv kusura bakma biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu yıllara,bebeğinle ve tüm sevdiklerinle inşalalh...a.s.

olurmu tatlım ne kusuru geçte olsa hatırlanmak güzelll ...saol canım ....

Son düzenleme:

Maşallah canım ne güzel büyümüş oğluşun a.s.

Canım gözün aydın çok sevindim herşeyin yerinde olmasına a.s.

Hoşgeldin canım. Sağolasınn a.s.

Ay özledik valla seni nerelerdesin? Bebişine de maşallah a.s.

Biz bugün aldık canım Braun'unkini. 129.-TL.

Bacım valla en az 2 hafta istiyorlar oda takımları için. Ama sadece sepet falan alıcaksan hemen teslim ederler a.s.

Amin canım sağolasın. Allah seninde inşallah kuzularını sağ salim kucağına almayı nasip etsin a.s.

Kızlar iyi akşamlar. Eve az önce geldim. Benim artık tosun mu desem dana mı desem kuzum 36+1'de tam 3724 gr ve 52 cm olmuş Doktor bile şaşırdı 2 kere ölçüm yaptı. Tüm ölçümleri 40 haftalık değerlerde gözüküyor. Kafası da babasının bebekliği gibi büyük olacakmış. Tabi bu durumda normal doğum şansımızda ortadan kalkmış oldu 28 Nisan'a sezaryen için gün verdi. 10 gün sonra Nst'li bi kontrolümüz daha var. Eğer kilo alımı durursa (ki bu gidişle mümkün değil dedi) normal düşünebiliriz dedi. Neyse sağlık olsun diyelim. Kızım iyi, keyfi yerinde ya gerisi boş. Yanaklarını, gıdısını falan bi görseniz. Neyle besledim ben bu kızı ya :uhm: Eğer 40.haftayı beklersek kesin 5 kilo doğarmış. Bende 4 kilo almışım 26 günde delikafadulden Eeee 1568 gr'ını zaten Defne'm almış. Gerisi benim. Gün belli oldu ya valla şimdiden heyecan yaptım delikafadulden Kaldı 17 gün hihoyyyt

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidirhihoyyyt civcivin doğum günün kutlu olsun canımhihoyyyt kızlar bugün dr gittim kızım 2.275 olmuş suyum normalmiş akıntı normal merak etmediyor bende kaşıntı başladı 2 gündür ayaklarım falan çok kaşınıyor ,bide acayip şiştim bisürü test istedi dr.gebelik zehirlenmesinden korkuyorum dedim tandiyonunu hep takip et dedi neyse sonuçları aldık dr. çok iyi dedi hihoyyyt içim rahatladı ama sıfır tuz alıcaksın dedi pilav makarna hamur işi artık son dedi sonra hastaneden çıktık bebek şekeri için sip.verdik buzdolabına yapıştılanlardan verdik haftaya alıcaz,görümcemler geldi sonra eve ütümü yaptılar sağolsunlar bitek halım kaldı kızlar onuda aldıkmı hepsinin resmini ekliyeceğim bugün çokkk yoruldummirmirmirmir ayaklarım ağrıyor biraz uzanayım gene gelirim:teytey:

maşallah tosununa neyle besledin kız sen bu kızı maşallahhhh barekallah yanılma payı da var biliyorsun dimi 500gr altı yada üstü olabilir üstü olursa düşünemiyorum senin minik kuzuyu:roflol:fisfisfis

vOyyyy maşşallah pınarcım hakikaten naptın neyle besledin bu kuzuyu allah nazarlardan saklasın hadi bakalım sende sıraya girdin bakalım bize ne diyecek heyecan yaptım şimdi. delikafaduldendelikafadulden

yavrummm sen bu kızı neyle besledinn bizede tiyo versennn :jeyyar::jeyyar:

maşAllah canımm kızına Allah nazarlardan korusunnn
ayy seninde günün belli oldu yaw :teytey::teytey:
sözde ben ilk önce doğuracaktımm hala günümü bile bilmiyomm
benim kız bana yamuk yaptı :1closedeyes::1closedeyes:

Hoşgeldin canım. Maşallah bebişine. Aman test sonuçların da iyi çıkmış çok sevindim. Doğuma kadar tuz meselesinde azcık dikkat edersin artık a.s.

Odanın resimlerini de en kısa zamanda bekliyoruz hihoyyyt

maşallah tosununa neyle besledin kız sen bu kızı maşallahhhh barekallah yanılma payı da var biliyorsun dimi 500gr altı yada üstü olabilir üstü olursa düşünemiyorum senin minik kuzuyu:roflol:fisfisfis

Valla sorma bacım. Eksik çıkacağını sanmıyorum. Çünkü doktorum 4 boyutlu son sistem bi ultrasonla kontrol yapıyor. Şaşma olmaz dedi. Teyzemin bebekleri için de kaç dediyse o çıkmıştı zaten. Teyzemin oğlu 38.haftada 4200 gr doğdu. Ona tosun diye diye kendiminkini de benzettim kaydirigubbakcemile3 :roflol:

vOyyyy maşşallah pınarcım hakikaten naptın neyle besledin bu kuzuyu allah nazarlardan saklasın hadi bakalım sende sıraya girdin bakalım bize ne diyecek heyecan yaptım şimdi. delikafaduldendelikafadulden

Evet bacım ya hem kendim beslendim hemde onu beslemişim valla kaydirigubbakcemile3

Ay heyecan şimdiden bastı valla. 17 kaldı yaaaa Allah izin verirse delikafadulden

Valla ne bulduysam yedim bacım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Doktoru kandırsaydım 20'si falan al dicektim ama 38,5 haftalıktan önce almam dedi :çok üzgünüm:

:)))))))))))delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden geceninn sorusuu NEYLE BESLEDİNNN delikafaduldendelikafadulden

hepimiz aynı anda aynı sorutu sormuşuz bacımm hadi cevap verrr delikafadulden

pınarr maşallah kuzuna.. :) tosuncuk olmus kız defnecik...
hülyacım doğum günün kutlu olsun tatlım..
burcu sanada cook sevindi cnm hersey yolundaymıs cok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…