2009 Mayıs Anneleri

teş.ederimm bitanemmmm ŞenizŞeniz
seninde kızına maşAllah cnmmm sağlıcakla gelsin kuzucuk ...
sözde hamur işi makarna falan banada yasak ama gelde dayannn
resimleride bekliyoz tatlımm sabırsızlıkla Şeniz

:)))))))))))delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden geceninn sorusuu NEYLE BESLEDİNNN delikafaduldendelikafadulden

hepimiz aynı anda aynı sorutu sormuşuz bacımm hadi cevap verrr delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3

Valla bacım diyorum ya öyle çok da dikkat etmedim yani. Sağolsun kayınvalidem yapmasa balık bile ayda bir yerim yani kaydirigubbakcemile3

Şimdi bakıyorum canım a.s.

Maşallah kızına hayatım demek sendede kaşıntı başladı aman çok kötü bri durum benim kaşıntıdan gece uykularım kaçıyo inan doktorunun tavsiyelerini ihmal etme tatlım.İyi dinlenmeler resimleride sabırsızlıkla bekliyoruz.

Canım sayfasınada yazdım çok güzel olmuş allah nazarlardan saklasın

sağlıcakla gelsin canım güzel kızınnn :Saruboceq:

sağlıcakla gelsin canım güzel kızınnn :Saruboceq:

Amin canım hepimizin kuzuları sağlıkla gelsin inşallahhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Seherim sayfana yazdım canım. Bayıldım valla. Mavi ile pembe bu kadar uyum içinde olur delikafadulden Güzel günlerde uyusun inşallah kuzular odalarında a.s.

pınarcım maşallah kuzuna ayyy ne şirindir o şimdi yumuk yumuk eller bıdık kollar bacaklar oyyyy yerim onu ben hay maşallah yaaa canım inşallah sağlıcakla alırsın tombiş kızını kollarına ayyy heyecan yaptım bak yineee bende kızımı istiyom artık yaaaa

kızlar yaa ben bugün ilk kez nst ye girdim, doktorum ağrılarım oldugunu söyledi; ama ben bişi hissetmiyorum:bu iyi mi kötü mü sizce? bebek gelincede anlamicam mı ben yoksa:)

ben bütün gün iç sıkıntısından patladım, kimsecikler yoktu!! şimdi ben gidiyorum,siz toplaşın bakayım ohh! gıcık karılar!! :)) ben gidiyom işte((

Sağolasın bacım Allah razı olsun. Valla ekranda bile öyle şirindi ki hihoyyyt Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize a.s.

kızlar yaa ben bugün ilk kez nst ye girdim, doktorum ağrılarım oldugunu söyledi; ama ben bişi hissetmiyorum:bu iyi mi kötü mü sizce? bebek gelincede anlamicam mı ben yoksa:)

Canım ağrı eşiğin yüksektir ne güzel işte. Suyun falan gelince anlarsın merak etme a.s.

ben bütün gün iç sıkıntısından patladım, kimsecikler yoktu!! şimdi ben gidiyorum,siz toplaşın bakayım ohh! gıcık karılar!! :)) ben gidiyom işte((

Kızzz nereyeeee

yatmaya gidiyom işte(
senin defneye de maşallah annesi! diğer başlığa yazdı diye buraya yazmamıştım da, yine de yazayım dedim.
hadi iyi geceler. yoruldum bugün dinleneyim gidipte.

Ağrı eşiğin yüksek olabilir canım bu çok iyi senin için nişan yada suyunun gelmesinden anlarsın merak etme

Aynen bacım biz bugün bekçiydik gitme tam muhabbet koyulmuşken

Tşkler kızlar içim rahatladı :) insallah sorun cıkmazda normal doğum olabilir hos ondanda tırsıom ama ... hepimize güzel ve rahat doğumlar diliyorum :)

yatmaya gidiyom işte(
senin defneye de maşallah annesi! diğer başlığa yazdı diye buraya yazmamıştım da, yine de yazayım dedim.
hadi iyi geceler. yoruldum bugün dinleneyim gidipte.

Sağolasın canım a.s.

yat dinlen. Bende yoruldum kaçacağım zaten a.s.

Tşkler kızlar içim rahatladı :) insallah sorun cıkmazda normal doğum olabilir hos ondanda tırsıom ama ... hepimize güzel ve rahat doğumlar diliyorum :)

Sağlıklısı nasıl sa öyle olsun tatlım sıkma canını a.s.

Bende kaçıyorum artık kızlar. Yarın sabah kayınvalideme kahvaltıya gideceğiz. Dinleneyim artık. Kocaman öptüm hepinizi. İyi geceler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…