merhaba kızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidirhihoyyyt civcivin doğum günün kutlu olsun canımhihoyyyt kızlar bugün dr gittim kızım 2.275 olmuş suyum normalmiş akıntı normal merak etmediyor bende kaşıntı başladı 2 gündür ayaklarım falan çok kaşınıyor ,bide acayip şiştim bisürü test istedi dr.gebelik zehirlenmesinden korkuyorum dedim tandiyonunu hep takip et dedi neyse sonuçları aldık dr. çok iyi dedi hihoyyyt içim rahatladı ama sıfır tuz alıcaksın dedi pilav makarna hamur işi artık son dedisonra hastaneden çıktık bebek şekeri için sip.verdik buzdolabına yapıştılanlardan verdik haftaya alıcaz,görümcemler geldi sonra eve ütümü yaptılar sağolsunlar bitek halım kaldı kızlar onuda aldıkmı hepsinin resmini ekliyeceğim bugün çokkk yoruldummirmirmirmir ayaklarım ağrıyor biraz uzanayım gene gelirim:teytey:
:)))))))))))delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden geceninn sorusuu NEYLE BESLEDİNNN delikafaduldendelikafadulden
hepimiz aynı anda aynı sorutu sormuşuz bacımm hadi cevap verrr delikafadulden
>>> ikizlerim burak ve nazlımın odası>>> - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar ıkızlerın odasını ekledım :))))
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidirhihoyyyt civcivin doğum günün kutlu olsun canımhihoyyyt kızlar bugün dr gittim kızım 2.275 olmuş suyum normalmiş akıntı normal merak etmediyor bende kaşıntı başladı 2 gündür ayaklarım falan çok kaşınıyor ,bide acayip şiştim bisürü test istedi dr.gebelik zehirlenmesinden korkuyorum dedim tandiyonunu hep takip et dedi neyse sonuçları aldık dr. çok iyi dedi hihoyyyt içim rahatladı ama sıfır tuz alıcaksın dedi pilav makarna hamur işi artık son dedisonra hastaneden çıktık bebek şekeri için sip.verdik buzdolabına yapıştılanlardan verdik haftaya alıcaz,görümcemler geldi sonra eve ütümü yaptılar sağolsunlar bitek halım kaldı kızlar onuda aldıkmı hepsinin resmini ekliyeceğim bugün çokkk yoruldummirmirmirmir ayaklarım ağrıyor biraz uzanayım gene gelirim:teytey:
>>> ikizlerim burak ve nazlımın odası>>> - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar ıkızlerın odasını ekledım :))))
kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3
Valla bacım diyorum ya öyle çok da dikkat etmedim yani. Sağolsun kayınvalidem yapmasa balık bile ayda bir yerim yani kaydirigubbakcemile3
Şimdi bakıyorum canım a.s.
sağlıcakla gelsin canım güzel kızınnn :Saruboceq:
merhaba kızlar anketime katılırmısınıza.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...n-gelebilir-anketimi-oylarmisiniz-kizlar.html
merhaba kızlar anketime katılırmısınıza.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...n-gelebilir-anketimi-oylarmisiniz-kizlar.html
pınarcım maşallah kuzuna ayyy ne şirindir o şimdi yumuk yumuk eller bıdık kollar bacaklar oyyyy yerim onu ben hay maşallah yaaa canım inşallah sağlıcakla alırsın tombiş kızını kollarına ayyy heyecan yaptım bak yineee bende kızımı istiyom artık yaaaa
kızlar yaa ben bugün ilk kez nst ye girdim, doktorum ağrılarım oldugunu söyledi; ama ben bişi hissetmiyorum:bu iyi mi kötü mü sizce? bebek gelincede anlamicam mı ben yoksa:)
ben bütün gün iç sıkıntısından patladım, kimsecikler yoktu!! şimdi ben gidiyorum,siz toplaşın bakayım ohh! gıcık karılar!! :)) ben gidiyom işte((
kızlar yaa ben bugün ilk kez nst ye girdim, doktorum ağrılarım oldugunu söyledi; ama ben bişi hissetmiyorum:bu iyi mi kötü mü sizce? bebek gelincede anlamicam mı ben yoksa:)
ben bütün gün iç sıkıntısından patladım, kimsecikler yoktu!! şimdi ben gidiyorum,siz toplaşın bakayım ohh! gıcık karılar!! :)) ben gidiyom işte((
Sağolasın bacım Allah razı olsun. Valla ekranda bile öyle şirindi ki hihoyyyt Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize a.s.
Canım ağrı eşiğin yüksektir ne güzel işte. Suyun falan gelince anlarsın merak etme a.s.
Kızzz nereyeeee
yatmaya gidiyom işte(
senin defneye de maşallah annesi! diğer başlığa yazdı diye buraya yazmamıştım da, yine de yazayım dedim.
hadi iyi geceler. yoruldum bugün dinleneyim gidipte.
Tşkler kızlar içim rahatladı :) insallah sorun cıkmazda normal doğum olabilir hos ondanda tırsıom ama ... hepimize güzel ve rahat doğumlar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?