Tşkler kızlar içim rahatladı :) insallah sorun cıkmazda normal doğum olabilir hos ondanda tırsıom ama ... hepimize güzel ve rahat doğumlar diliyorum :)
merhaba;kaç haftalıksınız ve şuzamana kadar kaç kilo aldınız paylaşırsanız sevinirim
Kızlar iyi akşamlar. Eve az önce geldim. Benim artık tosun mu desem dana mı desem kuzum 36+1'de tam 3724 gr ve 52 cm olmuş Doktor bile şaşırdı 2 kere ölçüm yaptı. Tüm ölçümleri 40 haftalık değerlerde gözüküyor.Kafası da babasının bebekliği gibi büyük olacakmış. Tabi bu durumda normal doğum şansımızda ortadan kalkmış oldu 28 Nisan'a sezaryen için gün verdi. 10 gün sonra Nst'li bi kontrolümüz daha var. Eğer kilo alımı durursa (ki bu gidişle mümkün değil dedi) normal düşünebiliriz dedi. Neyse sağlık olsun diyelim. Kızım iyi, keyfi yerinde ya gerisi boş. Yanaklarını, gıdısını falan bi görseniz. Neyle besledim ben bu kızı ya :uhm: Eğer 40.haftayı beklersek kesin 5 kilo doğarmış. Bende 4 kilo almışım 26 günde delikafadulden Eeee 1568 gr'ını zaten Defne'm almış. Gerisi benim. Gün belli oldu ya valla şimdiden heyecan yaptım delikafadulden Kaldı 17 gün hihoyyyt
oy verdim kuzey dedimm
sherim odanı<z süper canım güle güle büyüt
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidirhihoyyyt civcivin doğum günün kutlu olsun canımhihoyyyt kızlar bugün dr gittim kızım 2.275 olmuş suyum normalmiş akıntı normal merak etmediyor bende kaşıntı başladı 2 gündür ayaklarım falan çok kaşınıyor ,bide acayip şiştim bisürü test istedi dr.gebelik zehirlenmesinden korkuyorum dedim tandiyonunu hep takip et dedi neyse sonuçları aldık dr. çok iyi dedi hihoyyyt içim rahatladı ama sıfır tuz alıcaksın dedi pilav makarna hamur işi artık son dedisonra hastaneden çıktık bebek şekeri için sip.verdik buzdolabına yapıştılanlardan verdik haftaya alıcaz,görümcemler geldi sonra eve ütümü yaptılar sağolsunlar bitek halım kaldı kızlar onuda aldıkmı hepsinin resmini ekliyeceğim bugün çokkk yoruldummirmirmirmir ayaklarım ağrıyor biraz uzanayım gene gelirim:teytey:
Kızlar iyi akşamlar. Eve az önce geldim. Benim artık tosun mu desem dana mı desem kuzum 36+1'de tam 3724 gr ve 52 cm olmuş Doktor bile şaşırdı 2 kere ölçüm yaptı. Tüm ölçümleri 40 haftalık değerlerde gözüküyor.Kafası da babasının bebekliği gibi büyük olacakmış. Tabi bu durumda normal doğum şansımızda ortadan kalkmış oldu 28 Nisan'a sezaryen için gün verdi. 10 gün sonra Nst'li bi kontrolümüz daha var. Eğer kilo alımı durursa (ki bu gidişle mümkün değil dedi) normal düşünebiliriz dedi. Neyse sağlık olsun diyelim. Kızım iyi, keyfi yerinde ya gerisi boş. Yanaklarını, gıdısını falan bi görseniz. Neyle besledim ben bu kızı ya :uhm: Eğer 40.haftayı beklersek kesin 5 kilo doğarmış. Bende 4 kilo almışım 26 günde delikafadulden Eeee 1568 gr'ını zaten Defne'm almış. Gerisi benim. Gün belli oldu ya valla şimdiden heyecan yaptım delikafadulden Kaldı 17 gün hihoyyyt
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidirhihoyyyt civcivin doğum günün kutlu olsun canımhihoyyyt kızlar bugün dr gittim kızım 2.275 olmuş suyum normalmiş akıntı normal merak etmediyor bende kaşıntı başladı 2 gündür ayaklarım falan çok kaşınıyor ,bide acayip şiştim bisürü test istedi dr.gebelik zehirlenmesinden korkuyorum dedim tandiyonunu hep takip et dedi neyse sonuçları aldık dr. çok iyi dedi hihoyyyt içim rahatladı ama sıfır tuz alıcaksın dedi pilav makarna hamur işi artık son dedisonra hastaneden çıktık bebek şekeri için sip.verdik buzdolabına yapıştılanlardan verdik haftaya alıcaz,görümcemler geldi sonra eve ütümü yaptılar sağolsunlar bitek halım kaldı kızlar onuda aldıkmı hepsinin resmini ekliyeceğim bugün çokkk yoruldummirmirmirmir ayaklarım ağrıyor biraz uzanayım gene gelirim:teytey:
tubişşşşşşşşşşşşşşşş :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
gene yakaladin valla helal :)))) ne göz var anacim sende :))) ordan bakinca benim dogum tarihimide görürsün sen he :))))
:roflol::roflol::roflol: 20 25 nisan arası :roflol::roflol::roflol:
saklanıyon demı tubışşşşşşşşşşşşş
ama hulum sagolsun soyeldı hemen senı bana hehehehe
canım ya kendini zorlamasana sen
maşallah oğluşun kocaman olmuş canım benim oğluşum da koca kafalı bir hafta önden gidiyormuş :) doğumun nasıl olursa olsun sen ve bebeğin sağlıklı olunda gerisi hikaye canım her şey olacağına varıyo hiç dert etme
oh maşallah maşallah ne güzel bak sabrediyor meleğin ama sen yine de tedbirli ol tabi :)
kıyamam ben onaaamaşallah bebişine canım
canım benimkinin markası kraft çok güzel biz denedik ayrıca son 10 ölçümü sanırım kayıt ediyor bakabiliyorsun karşılaştırabiliyorsun yani
canım sen yine de son zamanlara bırakma bir an önce halletmeye çalış bizim mayıs melekleri aceleci gibi :)
aaaaaa kızarız biz sanaaaaklava: ağlamak da nerden çıktı ama çok da sıkıldıysan sal gitsin rahatlarsın ama bebeğinin ellerini tuttuğunu düşünürsen belki rahatlarsın ben canım sıkılınca hep öyle yapıyorum hihoyyyt
geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına
bu arada manisa merkez mi canım
Canim bende tuza dayanamiyorum, pilavlada aram iyi. Ne kadar azaltirsam azaltayim, tamamen birakamadim. Bugün tansiyon cihazi aldim, ikide bir basim dönüyordu. Allahtan normal verilerim. Bebislerimiz saglikli olsunda, artik bu sorunlar hepimizin sorunu. Az kaldi, bitti bitecek...kaydirigubbakcemile3
Burcu'cucugum, sende kurtulmussun su iltihap illetinden, gözün aydin. Iyiki doktorun verdigi o ilaclari almadin dün, demek ki, doktorlarin söylediklerine her zaman inanmamaliyiz!
pınarr maşallah kuzuna.. :) tosuncuk olmus kız defnecik...
hülyacım doğum günün kutlu olsun tatlım..
burcu sanada cook sevindi cnm hersey yolundaymıs cok şükür...
takmıyorum bitanem mrk etmekontrole Allah kısmet eedrse salı günü gidicem cnm
önemli değil bitanemmm çokk teşekkür ediyorummm Şeniz
maşAllah oğluşuna cnm büyümüşşş ..ayy şaka maka 10 gün sonra dökülmeye başlıcazz hee canım hayırlısı olsunn hemen kendini şartlama bakalım stres yapma dur bakalım o gün gelince durum neyi gösterir Şeniz
Şeniz saol tatlımmm ...
seninde sonuşların iyi çıkmasına ssevindim bak boşa kendini üzdünnn
iyi dileklerin için çok teşkür canım odamızı beğendiğinede sevindikk kaydirigubbakcemile5
senin oğluşada maşAllahhh canımmm zaman daralıyor bebişler büyüdü baya
tşk ediyorumm cerenimm ..
yanlız sende misafir falan olayıyla kendini fala yorma okadar sana söylüyozz ama hiççç kötükedihüso
Şeniz teş ederim canımcım ...
sizin bebişide allah bağışlasın annesinee
ayy kıyamam yine kafaya neyi taktında ağlamak istiyonn bakıyımmm??
canımmm yaa çok çokkkk geçmiş olsunn ama ciğer geliştirici iğneyi bende yaptım ve bi çok arkadaşımız yaptı erken doğum riskine karşın sakın stres yapma sözde bende 34 te doğuracaktım 37 oldum bak hala doğurmadımmm delikafadulden
senin bebişte bekler canım rahat ol Allahın izniyle
olurmu tatlım ne kusuru geçte olsa hatırlanmak güzelll ...saol canım ....
Teşekkürler canlarıma.s.Maşallah canım ne güzel büyümüş oğluşun a.s.
Canım gözün aydın çok sevindim herşeyin yerinde olmasına a.s.
Hoşgeldin canım. Sağolasınn a.s.
Ay özledik valla seni nerelerdesin? Bebişine de maşallah a.s.
Biz bugün aldık canım Braun'unkini. 129.-TL.
Bacım valla en az 2 hafta istiyorlar oda takımları için. Ama sadece sepet falan alıcaksan hemen teslim ederler a.s.
Amin canım sağolasın. Allah seninde inşallah kuzularını sağ salim kucağına almayı nasip etsin a.s.
Oyyyy tombik mayıs kuzusuuuu, masallah cnmKızlar iyi akşamlar. Eve az önce geldim. Benim artık tosun mu desem dana mı desem kuzum 36+1'de tam 3724 gr ve 52 cm olmuş Doktor bile şaşırdı 2 kere ölçüm yaptı. Tüm ölçümleri 40 haftalık değerlerde gözüküyor.Kafası da babasının bebekliği gibi büyük olacakmış. Tabi bu durumda normal doğum şansımızda ortadan kalkmış oldu 28 Nisan'a sezaryen için gün verdi. 10 gün sonra Nst'li bi kontrolümüz daha var. Eğer kilo alımı durursa (ki bu gidişle mümkün değil dedi) normal düşünebiliriz dedi. Neyse sağlık olsun diyelim. Kızım iyi, keyfi yerinde ya gerisi boş. Yanaklarını, gıdısını falan bi görseniz. Neyle besledim ben bu kızı ya :uhm: Eğer 40.haftayı beklersek kesin 5 kilo doğarmış. Bende 4 kilo almışım 26 günde delikafadulden Eeee 1568 gr'ını zaten Defne'm almış. Gerisi benim. Gün belli oldu ya valla şimdiden heyecan yaptım delikafadulden Kaldı 17 gün hihoyyyt
Cnm iyi çıkmış sonuçların sevindim,bebişinede maşallahmerhaba kızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidirhihoyyyt civcivin doğum günün kutlu olsun canımhihoyyyt kızlar bugün dr gittim kızım 2.275 olmuş suyum normalmiş akıntı normal merak etmediyor bende kaşıntı başladı 2 gündür ayaklarım falan çok kaşınıyor ,bide acayip şiştim bisürü test istedi dr.gebelik zehirlenmesinden korkuyorum dedim tandiyonunu hep takip et dedi neyse sonuçları aldık dr. çok iyi dedi hihoyyyt içim rahatladı ama sıfır tuz alıcaksın dedi pilav makarna hamur işi artık son dedisonra hastaneden çıktık bebek şekeri için sip.verdik buzdolabına yapıştılanlardan verdik haftaya alıcaz,görümcemler geldi sonra eve ütümü yaptılar sağolsunlar bitek halım kaldı kızlar onuda aldıkmı hepsinin resmini ekliyeceğim bugün çokkk yoruldummirmirmirmir ayaklarım ağrıyor biraz uzanayım gene gelirim:teytey:
Semracım perdelerimiz aynıııııııııııııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3>>> ikizlerim burak ve nazlımın odası>>> - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar ıkızlerın odasını ekledım :))))
Suyun gelince anlarsın cnm merak etmeyerimsenibenkızlar yaa ben bugün ilk kez nst ye girdim, doktorum ağrılarım oldugunu söyledi; ama ben bişi hissetmiyorum:bu iyi mi kötü mü sizce? bebek gelincede anlamicam mı ben yoksa:)
Cnm sende yaptır sibelin ve semranın yaptırdığı testten,yoktur bişi ama ne olur ne olmazya bu arada bende acaip kaşiniyorum ya..bacaklarim kaşiniyor ama..püf kaşi kaşi doyamiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?