2009 Mayıs Anneleri

Tşkler kızlar içim rahatladı :) insallah sorun cıkmazda normal doğum olabilir hos ondanda tırsıom ama ... hepimize güzel ve rahat doğumlar diliyorum :)

ayy cnm merak etme benimde nst de sancı çıkıyor ama ben hiç bişi hissetmiyorum merak etme doğum mutlaka kendini belli, eder

cerencimmmm ben sana demedim mi kendini yorma diyeee heee klava:klava:klava:

pınar hanım sizinle aynıyız bende 36 hafta 1 günlüğüm:) 54 ile başladım ve 71 kiloyum canım sanırım dahada artacakkaydirigubbakcemile3

ooo muhabbete koyu ben resım eklemekden gelemdım bır kız pınar benım ıkızlerıde vereyımde onlarıda besle zayof kaldılar ancak 2.5 dogar dedı doktor o kadar kıloyu ben kendıme almısım :)))))))

Off, offf Defne Hanim'in rekorunu artik hic bir Mayis bebisi kiramaz Annesi. Tombis tombis, ne güzel sevilir ya...Hayirlisi olsun, güle güle büyüsün prensesin...kaydirigubbakcemile3

Canim bende tuza dayanamiyorum, pilavlada aram iyi. Ne kadar azaltirsam azaltayim, tamamen birakamadim. Bugün tansiyon cihazi aldim, ikide bir basim dönüyordu. Allahtan normal verilerim. Bebislerimiz saglikli olsunda, artik bu sorunlar hepimizin sorunu. Az kaldi, bitti bitecek...kaydirigubbakcemile3

Burcu'cucugum, sende kurtulmussun su iltihap illetinden, gözün aydin. Iyiki doktorun verdigi o ilaclari almadin dün, demek ki, doktorlarin söylediklerine her zaman inanmamaliyiz!

maşaAllahh subhanAllahh ikinizinde bebişineee :CüvCüv: iyi haberlerle gelmişsiniz cok sukur :)

pinarcim demek tarihin belli oldu he :) saglikli olsunda sezeryan olmuş normal olmus cokta fark etmez ay cok heycanlandim bende :)) hayirli olsun canim..

esencim senin şekerlerde hayirli olsun,güle güle kullanin inşaAllah resimleri bekliyoruz testlerinin iyi cikmasina da cok sevindim

saklanıyon demı tubışşşşşşşşşşşşş
ama hulum sagolsun soyeldı hemen senı bana hehehehe

eskiden benim doğuracağım tarihti ama artıkkk değilll delikafaduldendelikafadulden
hala bilmiyom ben yahuuuuuuuuuuuuuuuuu kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

bede senin kocişin sölediği tarihhh dahada hatırlatyayım mı dersin :jeyyar::jeyyar:

seherim bu karu hep böle kaçakkk zaten yahuuu klava:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenbenim kocişin pc de işi var bende daha sonra diyommm Çok üzgünüm çoook

___ neden kadınlar yine mi isyanda diyorrrrrrrrrr n

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pınarr maşallah kuzuna.. :) tosuncuk olmus kız defnecik...
hülyacım doğum günün kutlu olsun tatlım..
burcu sanada cook sevindi cnm hersey yolundaymıs cok şükür...

Teşekkürler canlarıma.s.
Oyyyy tombik mayıs kuzusuuuu, masallah cnm
Cnm iyi çıkmış sonuçların sevindim,bebişinede maşallah
Semracım perdelerimiz aynıııııııııııııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Çok güzel olmuş cnm, güle güle oynasınlar kuzucuklar içinde

kızlar yaa ben bugün ilk kez nst ye girdim, doktorum ağrılarım oldugunu söyledi; ama ben bişi hissetmiyorum:bu iyi mi kötü mü sizce? bebek gelincede anlamicam mı ben yoksa:)
Suyun gelince anlarsın cnm merak etmeyerimseniben

ya bu arada bende acaip kaşiniyorum ya..bacaklarim kaşiniyor ama..püf kaşi kaşi doyamiyorum yaaa
Cnm sende yaptır sibelin ve semranın yaptırdığı testten,yoktur bişi ama ne olur ne olmaz

cıvcıvım bu hatunun msnı kesın hep acık ama saklanıyor bızden yakında kk yada başka ısımle gırer bu hatun heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…