eskiden benim doğuracağım tarihti ama artıkkk değilll delikafaduldendelikafadulden
hala bilmiyom ben yahuuuuuuuuuuuuuuuuu kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
bede senin kocişin sölediği tarihhh dahada hatırlatyayım mı dersin :jeyyar::jeyyar:
seherim bu karu hep böle kaçakkk zaten yahuuuklava:
cıvcıvım bu hatunun msnı kesın hep acık ama saklanıyor bızden yakında kk yada başka ısımle gırer bu hatun heheheh
:))))) duyanda 20 nisani geçtik sancak :))) bellimi olur bakarsin ayni gün dogururuz :))) ama gel anlaşalim..sen biraz ileri at tarihi,bende geri alayim :))))) ay tobe estf :)))
eşim bu seferde tutturursa artik herşeyimi ona sorcam zaten :))) test yapmadan önce hamilesin dedi tuttu..cinsiyet belirleme zamaninda doktor ilk erkek demesine ragmen eşim kız dedi..gene tuttu :)) bu 3 olcak :)))
son olarak ben kacak degilim :))) hafif toplu(şişko degil :roflol: :roflol: ) agir vasitayim sadece :))))
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenbenim kocişin pc de işi var bende daha sonra diyommm Çok üzgünüm çoook
___ neden kadınlar yine mi isyanda diyorrrrrrrrrr n
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler canlarıma.s.
Oyyyy tombik mayıs kuzusuuuu, masallah cnm
Cnm iyi çıkmış sonuçların sevindim,bebişinede maşallah
Semracım perdelerimiz aynıııııııııııııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Çok güzel olmuş cnm, güle güle oynasınlar kuzucuklar içinde
Suyun gelince anlarsın cnm merak etmeyerimseniben
Cnm sende yaptır sibelin ve semranın yaptırdığı testten,yoktur bişi ama ne olur ne olmaz
cıvcıvım bu hatunun msnı kesın hep acık ama saklanıyor bızden yakında kk yada başka ısımle gırer bu hatun heheheh
yokkk kıss yhapmaz herhalde okadarınııı delikafaduldendelikafadulden
yapmazsın dimi tubişşş :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
delikafaduldendelikafadulden hafif topluuuu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ayy benimde herkez dr dahil erkek demesine ragmen benim kociş kesin kız dedi kız çıktı :roflol::roflol:/B]
yapmam tabiki :)) bu semros herkesi kendi gibi saniyor :)))))
hmmm demek bu erkekler temiz kalpli oluyor :))) gerçi senin doktorda erkekti dimi :)) o sayilmaz
sagol burcucum fıyatı ucuz olunca yaptırdım bende hemen
Valla cnm ben göbüşten bişi göremiyom,artık bebeler çıkınca görcess çatlakları:CüvCüv::))))))))))))))) artik ne anlatiyorsan adamcagiza :))))))))
cuma günü kontrolum var..sorcam doktora..ama nette okudum..galiba benimki catlaklardan oluyor..catlamadik yerlerim catlicak sanirsam :))) krem yag felan sürünce geciyor zaten..ama genede sormakta fayda var
Allahim iftiradan saklasinnn :)) yeni kalkti eşim pc den..film delisi oldu cikti,ancak kaptim pc yi :))
Bende 23:30 da karışık tost yedim, olsa bi daha yerim,kız semra kap 2 tost yiyelimya ben acıktım yaaaa yemekden cocukları bogulcak ıcerde
annem bıle yeter artık dıyor
ama benim çakma dr erkek demişti bacımmm boşa çakma demiyomm herif sallıyo işte herşeyi delikafaduldendelikafadulden
ya ben acıktım yaaaa yemekden cocukları bogulcak ıcerde
annem bıle yeter artık dıyor
ben kaçar bacılar belim çokk ağrıdııı(
hepinizi çokk öptüm Allah rahatlık versinnn grşz :)
Cnm bizim perdemizde anneannemizden hediye, ben winnie the pooh karakterlerini sevdiğim için bu perdeyi seçtim, halıyıda winnie the pooh karakterli almayı düşünüyorum ama odayı kaplasın istiyorum, istediğimiz büyüklükte bulamadık henüz, inş. 2-3 hafta sonra çıkıp kendim bakmayı düşünüyorum, hayırlısı bakalım
Valla cnm ben göbüşten bişi göremiyom,artık bebeler çıkınca görcess çatlakları:CüvCüv:
Bende 23:30 da karışık tost yedim, olsa bi daha yerim,kız semra kap 2 tost yiyelim
cokacimcoook
:roflol::roflol: afiyet olsun cnm, bende bi kaç bisküvi yiyeyim barii:roflol::roflol:burcucum gel valla ben başladım bıle yemege
kız tubış nekadarda ıyı tanıdın benı valla bende yemek ıcın bahene bıtmezzzzzzz
(1.5x 3) civarı arıyosscanım ne kadar buyuk ıstıyorsan kac boyutunda
ben kaçar bacılar belim çokk ağrıdııı(
hepinizi çokk öptüm Allah rahatlık versinnn grşz :)
burcucum gel valla ben başladım bıle yemege
kız tubış nekadarda ıyı tanıdın benı valla bende yemek ıcın bahene bıtmezzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?