2009 Mayıs Anneleri

:))))) duyanda 20 nisani geçtik sancak :))) bellimi olur bakarsin ayni gün dogururuz :))) ama gel anlaşalim..sen biraz ileri at tarihi,bende geri alayim :))))) ay tobe estf :)))

eşim bu seferde tutturursa artik herşeyimi ona sorcam zaten :))) test yapmadan önce hamilesin dedi tuttu..cinsiyet belirleme zamaninda doktor ilk erkek demesine ragmen eşim kız dedi..gene tuttu :)) bu 3 olcak :)))

son olarak ben kacak degilim :))) hafif toplu(şişko degil :roflol: :roflol: ) agir vasitayim sadece :))))

delikafaduldendelikafadulden hafif topluuuu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayy benimde herkez dr dahil erkek demesine ragmen benim kociş kesin kız dedi kız çıktı :roflol::roflol:/B]

:))))))))))))))) artik ne anlatiyorsan adamcagiza :))))))))

cuma günü kontrolum var..sorcam doktora..ama nette okudum..galiba benimki catlaklardan oluyor..catlamadik yerlerim catlicak sanirsam :))) krem yag felan sürünce geciyor zaten..ama genede sormakta fayda var

cıvcıvım bu hatunun msnı kesın hep acık ama saklanıyor bızden yakında kk yada başka ısımle gırer bu hatun heheheh

Allahim iftiradan saklasinnn :)) yeni kalkti eşim pc den..film delisi oldu cikti,ancak kaptim pc yi :))

yokkk kıss yhapmaz herhalde okadarınııı delikafaduldendelikafadulden

yapmazsın dimi tubişşş :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

yapmam tabiki :)) bu semros herkesi kendi gibi saniyor :)))))

delikafaduldendelikafadulden hafif topluuuu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayy benimde herkez dr dahil erkek demesine ragmen benim kociş kesin kız dedi kız çıktı :roflol::roflol:/B]

hmmm demek bu erkekler temiz kalpli oluyor :))) gerçi senin doktorda erkekti dimi :)) o sayilmaz

sagol burcucum fıyatı ucuz olunca yaptırdım bende hemen

Cnm bizim perdemizde anneannemizden hediye, ben winnie the pooh karakterlerini sevdiğim için bu perdeyi seçtim, halıyıda winnie the pooh karakterli almayı düşünüyorum ama odayı kaplasın istiyorum, istediğimiz büyüklükte bulamadık henüz, inş. 2-3 hafta sonra çıkıp kendim bakmayı düşünüyorum, hayırlısı bakalım

ya ben acıktım yaaaa yemekden cocukları bogulcak ıcerde
annem bıle yeter artık dıyor

tabi semoşş nasıl olsa son günler diye yemek olayın aldı başını gidiyor sen doğumdan soınra nasıl vercenn o kilolarıı çok merak ediyomm hee :))

Valla cnm ben göbüşten bişi göremiyom,artık bebeler çıkınca görcess çatlakları:CüvCüv:
Bende 23:30 da karışık tost yedim, olsa bi daha yerim,kız semra kap 2 tost yiyelim
cokacimcoook

ama benim çakma dr erkek demişti bacımmm boşa çakma demiyomm herif sallıyo işte herşeyi delikafaduldendelikafadulden

he o hepten sayilmaz ozaman :))))

stresten heycandan kendini yemege verdin sanirim :)))) ye canim..şurda kalmiş 4 gün :))) sonra bahanen olmaz yemege :))) gerçi sen lohusayim,sütüm olsun diye eşşegin kulagina su kacirirsin :))))

canım ne kadar buyuk ıstıyorsan kac boyutunda

burcucum gel valla ben başladım bıle yemege
kız tubış nekadarda ıyı tanıdın benı valla bende yemek ıcın bahene bıtmezzzzzzz

Valla cnm ben göbüşten bişi göremiyom,artık bebeler çıkınca görcess çatlakları:CüvCüv:

Bende 23:30 da karışık tost yedim, olsa bi daha yerim,kız semra kap 2 tost yiyelim
cokacimcoook

ayna var cicim :))) ben hayatimin şokunu aynayla yedim zaten :))) herhalde hayatim boyunca o ani unutamicam :))) 2-3 gün göbegim cok kaşindi..dedim alerjimi oldum acaba :))) nedense pek bi emindim catlamayacagimdan :))) ay aynayla bi baktimki ege sahillerine benzemişim :)))) ogun bugun elimde kremle yagla geziyorum..kuruyunca aninda basliyor kaşintilarim..şimdide bacaklarimda basladi..demek oralarda da catlama faaliyetleri basliyor..oyuzden bolbol kremleniyorum ya sabir diyerek :)))

tost he cokacimcoook kalkip yapsammi acaba

ben kaçar bacılar belim çokk ağrıdııı (

hepinizi çokk öptüm Allah rahatlık versinnn grşz :)

tamam canim git yat dinlen..inşaAllah bu gece mis gibi uzun uzun deliksiz uyursun Şeniz

burcucum gel valla ben başladım bıle yemege
kız tubış nekadarda ıyı tanıdın benı valla bende yemek ıcın bahene bıtmezzzzzzz

inşaAllah zayiflamak içinde bahaneler bulursun sonradan :))) yoksa dilimden kurtulamassin valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…