ayna var cicim :))) ben hayatimin şokunu aynayla yedim zaten :))) herhalde hayatim boyunca o ani unutamicam :))) 2-3 gün göbegim cok kaşindi..dedim alerjimi oldum acaba :))) nedense pek bi emindim catlamayacagimdan :))) ay aynayla bi baktimki ege sahillerine benzemişim :)))) ogun bugun elimde kremle yagla geziyorum..kuruyunca aninda basliyor kaşintilarim..şimdide bacaklarimda basladi..demek oralarda da catlama faaliyetleri basliyor..oyuzden bolbol kremleniyorum ya sabir diyerek :)))
tost he cokacimcoook kalkip yapsammi acaba
oyy deme yavs, bende gecelikleri giyerken bi bakiiim aynadan, yada bakmasammı acaba:CüvCüv::CüvCüv:
gerçekler elbet ortaya cikiyor burcucum :))) şaka bi yana inşaAllah catlamamişindir canim..
yok canim merak etme..catlmayan catlamiyorinşaAllah sende sansli taraftan olursun
sız benım catlaklarımı bır gosrenız karnımda catlamayan tek yer kalmadı dunya harıtası halt etmış yanımda
İyi geceler cnm, bol bebişli rüyalar:ecrin_bebek:neyse hatunlar ben kacayim artik
hayirli geceler, tatli balli rüyalar hepinizeeee a.s.
dogumdan sonra bi caresine bakicaz artik canim :)) hadi gittim ben :) muckss
Semracım sende olcak bacım hiç kurtuluşun yok, bebeler ikizzz
[k] {n} [k];6253111 .!.:kızlar iyi geceler demeden cıkmayım dedim eşim yattı beni beklıo..
ahhh ahhh sormayın bende acayip çatladım ne yapıagımı şaşırdım valla okadar kremler yaglar sürdümki genede catladım artık üşeniom sürmeye ben sürdükçe catladım siinr oldum sürmüom artık..
hadi çok öptüm bye
ıyı geceler bacılar bende kacıyorummmmmmmmmm optum sızı
çok güzel olmuş canım güle güle büyüsün meleklerin içinde :)>>> ikizlerim burak ve nazlımın odası>>> - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar ıkızlerın odasını ekledım :))))
maşallah canım kızına ne güzel haberler bunlar:) dr unun bırak dediklerini mutlaka bırak canım bana da adam hep bırak bırak diyordu ben bırakamıordum sonra bende şeker bi çıktı istersen bırakma bıraktım ve 2.5 kilo bile verdim aman dikkat etmerhaba kızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidirhihoyyyt civcivin doğum günün kutlu olsun canımhihoyyyt kızlar bugün dr gittim kızım 2.275 olmuş suyum normalmiş akıntı normal merak etmediyor bende kaşıntı başladı 2 gündür ayaklarım falan çok kaşınıyor ,bide acayip şiştim bisürü test istedi dr.gebelik zehirlenmesinden korkuyorum dedim tandiyonunu hep takip et dedi neyse sonuçları aldık dr. çok iyi dedi hihoyyyt içim rahatladı ama sıfır tuz alıcaksın dedi pilav makarna hamur işi artık son dedisonra hastaneden çıktık bebek şekeri için sip.verdik buzdolabına yapıştılanlardan verdik haftaya alıcaz,görümcemler geldi sonra eve ütümü yaptılar sağolsunlar bitek halım kaldı kızlar onuda aldıkmı hepsinin resmini ekliyeceğim bugün çokkk yoruldummirmirmirmir ayaklarım ağrıyor biraz uzanayım gene gelirim:teytey:
Kızlar iyi akşamlar. Eve az önce geldim. Benim artık tosun mu desem dana mı desem kuzum 36+1'de tam 3724 gr ve 52 cm olmuş Doktor bile şaşırdı 2 kere ölçüm yaptı. Tüm ölçümleri 40 haftalık değerlerde gözüküyor.Kafası da babasının bebekliği gibi büyük olacakmış. Tabi bu durumda normal doğum şansımızda ortadan kalkmış oldu 28 Nisan'a sezaryen için gün verdi. 10 gün sonra Nst'li bi kontrolümüz daha var. Eğer kilo alımı durursa (ki bu gidişle mümkün değil dedi) normal düşünebiliriz dedi. Neyse sağlık olsun diyelim. Kızım iyi, keyfi yerinde ya gerisi boş. Yanaklarını, gıdısını falan bi görseniz. Neyle besledim ben bu kızı ya :uhm: Eğer 40.haftayı beklersek kesin 5 kilo doğarmış. Bende 4 kilo almışım 26 günde delikafadulden Eeee 1568 gr'ını zaten Defne'm almış. Gerisi benim. Gün belli oldu ya valla şimdiden heyecan yaptım delikafadulden Kaldı 17 gün hihoyyyt
açılışı ben yaptııııııımmmm
GÜNAYDIN KIZLAR
Aslında hergün hep erken uyanıyorum da gidip bilgisayarı açmak zor geliyordu dün dizüstü bilgisayarımız geldiiiii yattığım yerden yazıyorum artııııııkkkk
gece kuşları uyuyonuz de miiiiii ::)
Günaydın kızlar. Akşam çeneler yine yerlerde gezmişsiniz kaydirigubbakcemile3
Sağolasınız ya. Valla azcık tosun olacak benim kız :roflol: Ama ben diyorum bu kız benim içime sığmıyo, bi yerlerden çıkıcak diye. Bazen öyle bir destekli vuruyor ki çığlık atıyorum resmen. Demek ki kuzum sıkıldı artık. Neyse Allah izin verirse 16 günümüz kaldı hihoyyyt
Valla bu gidişle çoğumuz Nisan olacağız he delikafadulden
Bizde 8,30 gibi evdn çıkıp kayınvalideme kahvaltıya gideceğiz. Bi sizlere bakayım dedümmmm a.s.
afiyet olsun canım biz de babam annem eşim ve ben çorba içmeye gittik sonra biraz gölette yürüyüş yaptık pazarlık yaptık hatta yeni doğan arkadaşımın bebeğine hediye bile aldık çarşıya gidip:) çok hızlı başladı gün...Günaydın kızlar. Akşam çeneler yine yerlerde gezmişsiniz kaydirigubbakcemile3
Sağolasınız ya. Valla azcık tosun olacak benim kız :roflol: Ama ben diyorum bu kız benim içime sığmıyo, bi yerlerden çıkıcak diye. Bazen öyle bir destekli vuruyor ki çığlık atıyorum resmen. Demek ki kuzum sıkıldı artık. Neyse Allah izin verirse 16 günümüz kaldı hihoyyyt
Valla bu gidişle çoğumuz Nisan olacağız he delikafadulden
Bizde 8,30 gibi evdn çıkıp kayınvalideme kahvaltıya gideceğiz. Bi sizlere bakayım dedümmmm a.s.
kimse yok yine canım :)
Günaydıııııııııııııııııın, ben saati 10 fln sanıyodum bi baktım daha 8 miş,oyyy kalktık yine erkenden, eşimde, annemde uyuyolar malum pazar günü,bizde oğluşumla size bakalım dedik kimler uyuyo kimler uyanık yoklama alalım
hihoyyythihoyyyt
KALK BORUSU ÇALDI, HERKES AYAĞA HADİ,KOĞUUUUUUUUUUUUŞ KALK-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Günün fıkrasıııııı
>
> Akşamdan kalma adam, büyük bir baş ağrısı ile sabah uyanmış.
> Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına
> bakınmış. Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor.
> Yatağın ayak ucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş..
> Aspirinleri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş;
> 'Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta, ben alışverişe çıkıyorum,
> erken dönerim.
> Seni seviyorum'.
> Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş.
> Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor.
> Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor.
> Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
> Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun?
> Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde.
> Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da
> odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı.
> Adam, şaşırmış vaziyette:
> Anlayamadım.
> O zaman niye her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?
> Onu mu soruyorsun.
> Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya
> çalıştığında,
> 'Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım' dedin.......))
>
>
:roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?