2009 Mayıs Anneleri

oyy deme yavs, bende gecelikleri giyerken bi bakiiim aynadan, yada bakmasammı acaba:CüvCüv::CüvCüv:

gerçekler elbet ortaya cikiyor burcucum :))) şaka bi yana inşaAllah catlamamişindir canim..

inş. cnm, gerçi 3.5 aylıktan beri ben hiç krem mrem sürmedim, bu kadar sabah akşam düzenli sürenler çatladıda ben mi çatlamıcam:jeyyar::jeyyar:

sız benım catlaklarımı bır gosrenız karnımda catlamayan tek yer kalmadı dunya harıtası halt etmış yanımda

kızlar iyi geceler demeden cıkmayım dedim eşim yattı beni beklıo..

ahhh ahhh sormayın bende acayip çatladım ne yapıagımı şaşırdım valla okadar kremler yaglar sürdümki genede catladım artık üşeniom sürmeye ben sürdükçe catladım siinr oldum sürmüom artık..

hadi çok öptüm bye

ıyı geceler bacılar bende kacıyorummmmmmmmmm optum sızı

İyi geceleeeeer, öptük siziiiŞenizŞeniz

çok güzel olmuş canım güle güle büyüsün meleklerin içinde :)
maşallah canım kızına ne güzel haberler bunlar:) dr unun bırak dediklerini mutlaka bırak canım bana da adam hep bırak bırak diyordu ben bırakamıordum sonra bende şeker bi çıktı istersen bırakma bıraktım ve 2.5 kilo bile verdim aman dikkat et

tü tü tü maşşallaaaaahhhhhhhhhh 'kızçe'ne... sen de nisan annesi mi oluyon pınaaarrrr :)

açılışı ben yaptııııııımmmm
GÜNAYDIN KIZLAR
Aslında hergün hep erken uyanıyorum da gidip bilgisayarı açmak zor geliyordu dün dizüstü bilgisayarımız geldiiiii yattığım yerden yazıyorum artııııııkkkk
gece kuşları uyuyonuz de miiiiii ::)

Günaydın kızlar. Akşam çeneler yine yerlerde gezmişsiniz kaydirigubbakcemile3

Sağolasınız ya. Valla azcık tosun olacak benim kız :roflol: Ama ben diyorum bu kız benim içime sığmıyo, bi yerlerden çıkıcak diye. Bazen öyle bir destekli vuruyor ki çığlık atıyorum resmen. Demek ki kuzum sıkıldı artık. Neyse Allah izin verirse 16 günümüz kaldı hihoyyyt

Valla bu gidişle çoğumuz Nisan olacağız he delikafadulden

Bizde 8,30 gibi evdn çıkıp kayınvalideme kahvaltıya gideceğiz. Bi sizlere bakayım dedümmmm a.s.

Günaydıııııııııııııııııın, ben saati 10 fln sanıyodum bi baktım daha 8 miş,oyyy kalktık yine erkenden, eşimde, annemde uyuyolar malum pazar günü,bizde oğluşumla size bakalım dedik kimler uyuyo kimler uyanık yoklama alalım
hihoyyythihoyyyt
KALK BORUSU ÇALDI, HERKES AYAĞA HADİ,KOĞUUUUUUUUUUUUŞ KALK-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Günün fıkrasıııııı

>
> Akşamdan kalma adam, büyük bir baş ağrısı ile sabah uyanmış.
> Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına
> bakınmış. Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor.
> Yatağın ayak ucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş..
> Aspirinleri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş;
> 'Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta, ben alışverişe çıkıyorum,
> erken dönerim.
> Seni seviyorum'.
> Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş.
> Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor.
> Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor.
> Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
> Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun?
> Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde.
> Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da
> odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı.
> Adam, şaşırmış vaziyette:
> Anlayamadım.
> O zaman niye her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?
> Onu mu soruyorsun.
> Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya
> çalıştığında,
> 'Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım' dedin.......))
>
>

:roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol:

afiyet olsun canım biz de babam annem eşim ve ben çorba içmeye gittik sonra biraz gölette yürüyüş yaptık pazarlık yaptık hatta yeni doğan arkadaşımın bebeğine hediye bile aldık çarşıya gidip:) çok hızlı başladı gün...
kimse yok yine canım :)

hihoyyyt çok iyi ya kadınlar işte bi sevgi yetiyor kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…