kız burcu ne komikmiş fıkran:)))
bütün mayıs annişlerine günaydıın!!!! benim misafirim var bugün,pek giremeyecem. zaten hepinizde pazar uyuşukluğu vardır,pek uğramazsınız bugün heralde:) hepinize öpücükler.
kız pınar teyzesi, oğlumun senin tombiş kıza selamı var:)))
Günün fıkrasıııııı
> Akşamdan kalma adam, büyük bir baş ağrısı ile sabah uyanmış.
> Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına
> bakınmış. Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor.
> Yatağın ayak ucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş..
> Aspirinleri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş;
> 'Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta, ben alışverişe çıkıyorum,
> erken dönerim.
> Seni seviyorum'.
> Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş.
> Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor.
> Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor.
> Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
> Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun?
> Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde.
> Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da
> odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı.
> Adam, şaşırmış vaziyette:
> Anlayamadım.
> O zaman niye her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?
> Onu mu soruyorsun.
> Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya
> çalıştığında,
> 'Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım' dedin.......))
>
>
:roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol:
afiyet olsun canım biz de babam annem eşim ve ben çorba içmeye gittik sonra biraz gölette yürüyüş yaptık pazarlık yaptık hatta yeni doğan arkadaşımın bebeğine hediye bile aldık çarşıya gidip:) çok hızlı başladı gün...
kimse yok yine canım :)
hihoyyyt çok iyi ya kadınlar işte bi sevgi yetiyor kaydirigubbakcemile2
bütün mayıs annişlerine günaydıın!!!! benim misafirim var bugün,pek giremeyecem. zaten hepinizde pazar uyuşukluğu vardır,pek uğramazsınız bugün heralde:) hepinize öpücükler.
[k] {n} [k];6254859 .!.:günaydın babamızın işi vardı erken kalktı bende yeni kalktım sayılır
annemle kardeşim gelicek birazadn kahvaltı edip yatak odamı düzenlicez kışlıklar kalkıcak yorganlar kalkıak çeyizler tekrardan düzenlenecek çok iş var cok bebişimin eşlyelarını yıkayıp hastane çantamı hazırlıyacaktım ama hava cok kötü güneş yok ve soguk hayatta hemen kurumaz.. annem gelsin öyle karar verelim başka zamanmı yapsamCADIARZU
hastane çantamda bi tek dedorant alıcam o eksigim kaldı kızlar:teytey:
dünde kuzenim hediye olarak taşıma koltugumuzu almış ayyyy bi güzelki akşam hep onu sevdim sanki içindeymiş bebeişim gibi yanımdan ayırmadım eve gelirken arka koltuga koyduk dönüp dönüp kontrol ettim aman devrilmesin:roflol:
hadi ben kaçar akaşam ugrarım iyi pazarlara.s.
herkeslere günaydın bizde sabah 7.30 da kalktık babamızı yolcu ettik,
garibim adam iki hafta sonudur nöbetçi,,tatil matil hak getire sonra tabe yine yattık veee 11 de ancak kalktık kahvaltımız yaptık kuzuyla şimdide biraz üşüdüm süt ısıttım onu içiyos babamızda gelecek öğleden sonra ona yemek yapcas birazdan
pınarcım maşallah defneye ayy o ne tatlı olur valla tam sevilesi çıkar canım günde vermiş çok heyecanlı ya benim gün belli değil ya doğuracakmışım gibi gelmiyor
ayşe kıs yinemi misafir ne çok misafriin var anacığım azcuk dinlen yaww
neyse kızlar ben kaçarım gideyim yemek yapayım bari kociş gelir öpütk herkesi kimse doğurmasın haaa biz gelene kadar
Günün fıkrasıııııı
>
> Akşamdan kalma adam, büyük bir baş ağrısı ile sabah uyanmış.
> Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına
> bakınmış. Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor.
> Yatağın ayak ucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş..
> Aspirinleri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş;
> 'Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta, ben alışverişe çıkıyorum,
> erken dönerim.
> Seni seviyorum'.
> Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş.
> Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor.
> Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor.
> Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
> Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun?
> Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde.
> Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da
> odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı.
> Adam, şaşırmış vaziyette:
> Anlayamadım.
> O zaman niye her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?
> Onu mu soruyorsun.
> Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya
> çalıştığında,
> 'Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım' dedin.......))
>
>
:roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol:
ya bu arada bende acaip kaşiniyorum ya..bacaklarim kaşiniyor ama..püf kaşi kaşi doyamiyorum yaaa
açılışı ben yaptııııııımmmm
GÜNAYDIN KIZLAR
Aslında hergün hep erken uyanıyorum da gidip bilgisayarı açmak zor geliyordu dün dizüstü bilgisayarımız geldiiiii yattığım yerden yazıyorum artııııııkkkk
gece kuşları uyuyonuz de miiiiii ::)
Günaydın kızlar. Akşam çeneler yine yerlerde gezmişsiniz kaydirigubbakcemile3
Sağolasınız ya. Valla azcık tosun olacak benim kız :roflol: Ama ben diyorum bu kız benim içime sığmıyo, bi yerlerden çıkıcak diye. Bazen öyle bir destekli vuruyor ki çığlık atıyorum resmen. Demek ki kuzum sıkıldı artık. Neyse Allah izin verirse 16 günümüz kaldı hihoyyyt
Valla bu gidişle çoğumuz Nisan olacağız he delikafadulden
Bizde 8,30 gibi evdn çıkıp kayınvalideme kahvaltıya gideceğiz. Bi sizlere bakayım dedümmmm a.s.
[k] {n} [k];6254859 .!.:günaydın babamızın işi vardı erken kalktı bende yeni kalktım sayılır
annemle kardeşim gelicek birazadn kahvaltı edip yatak odamı düzenlicez kışlıklar kalkıcak yorganlar kalkıak çeyizler tekrardan düzenlenecek çok iş var cok bebişimin eşlyelarını yıkayıp hastane çantamı hazırlıyacaktım ama hava cok kötü güneş yok ve soguk hayatta hemen kurumaz.. annem gelsin öyle karar verelim başka zamanmı yapsamCADIARZU
hastane çantamda bi tek dedorant alıcam o eksigim kaldı kızlar:teytey:
dünde kuzenim hediye olarak taşıma koltugumuzu almış ayyyy bi güzelki akşam hep onu sevdim sanki içindeymiş bebeişim gibi yanımdan ayırmadım eve gelirken arka koltuga koyduk dönüp dönüp kontrol ettim aman devrilmesin:roflol:
hadi ben kaçar akaşam ugrarım iyi pazarlara.s.
garibim adam iki hafta sonudur nöbetçi,,tatil matil hak getire sonra tabe yine yattık veee 11 de ancak kalktık kahvaltımız yaptık kuzuyla şimdide biraz üşüdüm süt ısıttım onu içiyos babamızda gelecek öğleden sonra ona yemek yapcas birazdan
pınarcım maşallah defneye ayy o ne tatlı olur valla tam sevilesi çıkar canım günde vermiş çok heyecanlı ya benim gün belli değil ya doğuracakmışım gibi gelmiyor
neyse kızlar ben kaçarım gideyim yemek yapayım bari kociş gelir öpütk herkesi kimse doğurmasın haaa biz gelene kadar
ooooo herkes gelmiş gitmiş bile bizde eşimle kahvaltıya gittik sonra eşimin işi vardı gitti bende biraz dinlenip kuzumun nevresimlerini ütüleyeceğim
buralardayım yaniii
Geç bi günaydın oldu ama olsun ben sabah 10 dan beridir hastanedeyim kaşıntılarım acayip arttı artık kızarıklıktan karnımda bazen morarmaya döndü dün gece hiç uyuyamadım tekrar tahlillerim yenilendi.Çok yüksek olmamakla birlikte değerlerimde artış var.Nst ye girdim sancım çıktı ama hiç bişey hissetmiyorum.Çarşamba günü kontrole aç gel dedi doktorum ya çarşamba 15:00 de yada duruma göre perşembe günü sezeryana alacak anlıycanız şurda en fazla 4 günüm kaldı kızlar korkmaya başladım ben yaaaa.Kaşıntılarım içinde kortizon içeren bi krem verdi bakalım o fayda edecekmi.
Bende haberler böyle semoşuma sözümü tutuyorum çarşamba öğleden sonrayı bekliycem yada perşembe ama hülyacım seni geride bırakıyorum anlaşılan kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım biz de babam annem eşim ve ben çorba içmeye gittik sonra biraz gölette yürüyüş yaptık pazarlık yaptık hatta yeni doğan arkadaşımın bebeğine hediye bile aldık çarşıya gidip:) çok hızlı başladı gün...
kimse yok yine canım :)
hihoyyyt çok iyi ya kadınlar işte bi sevgi yetiyor kaydirigubbakcemile2
Ah biz kadınlar kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Oooo bacım sabah sabah bu ne enerji valla a.s.
Günaydın canım. Yorma kendini fazla. Benim totikiminde oğluşuna selamı var. Öpüyomuş yanaklarından Şeniz
Aman bacım yorma kendişni heeee kolay gelsinnnn a.s.
Canım valla bende de heyecan had safhada. Sanki 28 Nisan'a kalmadan gkendiliğinden gelecekmiş bu kız gibi bi his var içimde delikafadulden
Bizde kayınvalidemlerdeyiz hala. Eşim bi yere gitti. Az sonra gelicek. Önce bahçede mangal keyfi yapacağız. Sonrada gezmelere gideceğiz. Öpüyorum hepiniziiiii .Herkese keyifli pazarlar olsun inşallah a.s.
Sizede günaydın kızlar, beğenmenize sevindim fıstıklarım,hep sorunlarımızdan bahsetmicess accukta gülelimm dimiay çok güldüm delisin sen yaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
Geç bi günaydın oldu ama olsun ben sabah 10 dan beridir hastanedeyim kaşıntılarım acayip arttı artık kızarıklıktan karnımda bazen morarmaya döndü dün gece hiç uyuyamadım tekrar tahlillerim yenilendi.Çok yüksek olmamakla birlikte değerlerimde artış var.Nst ye girdim sancım çıktı ama hiç bişey hissetmiyorum.Çarşamba günü kontrole aç gel dedi doktorum ya çarşamba 15:00 de yada duruma göre perşembe günü sezeryana alacak anlıycanız şurda en fazla 4 günüm kaldı kızlar korkmaya başladım ben yaaaa.Kaşıntılarım içinde kortizon içeren bi krem verdi bakalım o fayda edecekmi.
Bende haberler böyle semoşuma sözümü tutuyorum çarşamba öğleden sonrayı bekliycem yada perşembe ama hülyacım seni geride bırakıyorum anlaşılan kaydirigubbakcemile3
ooooo doğruyorsun he ay ne güzel maşallah kavuşacaksn sen bebişine
hakkında hayırlısı olsun canım
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ben salı günü kontrole gidicemm bacımm ne biliyosunnn benide çrş almıcağını hee :jeyyar::jeyyar:
canımm yaa şaka bi yanada ;Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin sağlıcakla gelsin kuzucuğun inş...böyle gününü bilmekte ayrı bi heyecan veriyordur dimii kaydirigubbakcemile2
hadi ya :) biliyordum hep içimden 3. doğar bizim yağız diyordum odası da hazır yavrucuğum neyi beklesin:)
Hayırlısı olsun cnm, inş. sağ sağlim kavuşursun bebişine
Kızlar acayip heyecanlıyım ve içimide bir korku kapladı delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?