2009 Mayıs Anneleri

kız burcu ne komikmiş fıkran:)))

bütün mayıs annişlerine günaydıın!!!! benim misafirim var bugün,pek giremeyecem. zaten hepinizde pazar uyuşukluğu vardır,pek uğramazsınız bugün heralde:) hepinize öpücükler.
kız pınar teyzesi, oğlumun senin tombiş kıza selamı var:)))

günaydın babamızın işi vardı erken kalktı bende yeni kalktım sayılır

annemle kardeşim gelicek birazadn kahvaltı edip yatak odamı düzenlicez kışlıklar kalkıcak yorganlar kalkıak çeyizler tekrardan düzenlenecek çok iş var cok bebişimin eşlyelarını yıkayıp hastane çantamı hazırlıyacaktım ama hava cok kötü güneş yok ve soguk hayatta hemen kurumaz.. annem gelsin öyle karar verelim başka zamanmı yapsamCADIARZU
hastane çantamda bi tek dedorant alıcam o eksigim kaldı kızlar:teytey:
dünde kuzenim hediye olarak taşıma koltugumuzu almış ayyyy bi güzelki akşam hep onu sevdim sanki içindeymiş bebeişim gibi yanımdan ayırmadım eve gelirken arka koltuga koyduk dönüp dönüp kontrol ettim aman devrilmesin:roflol:
hadi ben kaçar akaşam ugrarım iyi pazarlara.s.

hadi bakalım kolay gelsin çok yorma kendini misafirlerinede bizden slm:roflol::roflol:

sanal ark. slmı var ay çok komik olur vallaaa

herkeslere günaydın bizde sabah 7.30 da kalktık babamızı yolcu ettik,

garibim adam iki hafta sonudur nöbetçi,,tatil matil hak getire sonra tabe yine yattık veee 11 de ancak kalktık kahvaltımız yaptık kuzuyla şimdide biraz üşüdüm süt ısıttım onu içiyos babamızda gelecek öğleden sonra ona yemek yapcas birazdan

pınarcım maşallah defneye ayy o ne tatlı olur valla tam sevilesi çıkar canım günde vermiş çok heyecanlı ya benim gün belli değil ya doğuracakmışım gibi gelmiyor

ayşe kıs yinemi misafir ne çok misafriin var anacığım azcuk dinlen yaww

neyse kızlar ben kaçarım gideyim yemek yapayım bari kociş gelir öpütk herkesi kimse doğurmasın haaa biz gelene kadar

Ah biz kadınlar kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Oooo bacım sabah sabah bu ne enerji valla a.s.

Günaydın canım. Yorma kendini fazla. Benim totikiminde oğluşuna selamı var. Öpüyomuş yanaklarından Şeniz

Aman bacım yorma kendişni heeee kolay gelsinnnn a.s.

Canım valla bende de heyecan had safhada. Sanki 28 Nisan'a kalmadan gkendiliğinden gelecekmiş bu kız gibi bi his var içimde delikafadulden

Bizde kayınvalidemlerdeyiz hala. Eşim bi yere gitti. Az sonra gelicek. Önce bahçede mangal keyfi yapacağız. Sonrada gezmelere gideceğiz. Öpüyorum hepiniziiiii .Herkese keyifli pazarlar olsun inşallah a.s.

ay çok güldüm delisin sen yaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

ooooo herkes gelmiş gitmiş bile bizde eşimle kahvaltıya gittik sonra eşimin işi vardı gitti bende biraz dinlenip kuzumun nevresimlerini ütüleyeceğim
buralardayım yaniii

ya bu arada bende acaip kaşiniyorum ya..bacaklarim kaşiniyor ama..püf kaşi kaşi doyamiyorum yaaa

Tubacım ihmal etme doktoruna sor mutlaka bak benim hala geçmedi.

ooooo herkes gelmiş gitmiş bile bizde eşimle kahvaltıya gittik sonra eşimin işi vardı gitti bende biraz dinlenip kuzumun nevresimlerini ütüleyeceğim
buralardayım yaniii

Günaydınlar kızlar;
Pınarcım ohhh gez bacım gez az kaldı şurda ondan sonra istesende yok.
Knk canım hayırlı olsun oto koltuğunuz iyi günlerde kullanın.

Kızlar valla hamaratlığınız üstünüzde gene kaydirigubbakcemile3
Ayşecim kolay gelsin sanada misafirlerin hiç bitmiyo valla çok yorma kendini
Goncacım sanada kolay gelsin canım.
Esencim misler gibi olmuştur hazırlayın bakalım yavaş yavaş.

Geç bi günaydın oldu ama olsun ben sabah 10 dan beridir hastanedeyim kaşıntılarım acayip arttı artık kızarıklıktan karnımda bazen morarmaya döndü dün gece hiç uyuyamadım tekrar tahlillerim yenilendi.Çok yüksek olmamakla birlikte değerlerimde artış var.Nst ye girdim sancım çıktı ama hiç bişey hissetmiyorum.Çarşamba günü kontrole aç gel dedi doktorum ya çarşamba 15:00 de yada duruma göre perşembe günü sezeryana alacak anlıycanız şurda en fazla 4 günüm kaldı kızlar korkmaya başladım ben yaaaa.Kaşıntılarım içinde kortizon içeren bi krem verdi bakalım o fayda edecekmi.
Bende haberler böyle semoşuma sözümü tutuyorum çarşamba öğleden sonrayı bekliycem yada perşembe ama hülyacım seni geride bırakıyorum anlaşılan kaydirigubbakcemile3

ooooo doğruyorsun he ay ne güzel maşallah kavuşacaksn sen bebişine
hakkında hayırlısı olsun canım

merhabalar;ben herhafta nst ye giriyorum 36 haftalık hamileyim ellerim ve özelliklede ayaklarım şişti.bide 2 gündür sağda belimde bi sancı var bu normalmi acaba?

ay çok güldüm delisin sen yaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
Sizede günaydın kızlar, beğenmenize sevindim fıstıklarım,hep sorunlarımızdan bahsetmicess accukta gülelimm dimi
:CüvCüv::CüvCüv:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ben salı günü kontrole gidicemm bacımm ne biliyosunnn benide çrş almıcağını hee :jeyyar::jeyyar:

canımm yaa şaka bi yanada ;Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin sağlıcakla gelsin kuzucuğun inş...böyle gününü bilmekte ayrı bi heyecan veriyordur dimii kaydirigubbakcemile2

hadi ya :) biliyordum hep içimden 3. doğar bizim yağız diyordum odası da hazır yavrucuğum neyi beklesin:)

Hayırlısı olsun cnm, inş. sağ sağlim kavuşursun bebişine

ooooo doğruyorsun he ay ne güzel maşallah kavuşacaksn sen bebişine
hakkında hayırlısı olsun canım

hadi ya :) biliyordum hep içimden 3. doğar bizim yağız diyordum odası da hazır yavrucuğum neyi beklesin:)

Kızlar acayip heyecanlıyım ve içimide bir korku kapladı delikafadulden

ayyyy cnm hayırlısı olsun...sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah bitanem...heyecan bastı bana bile valla:))

Kızlar acayip heyecanlıyım ve içimide bir korku kapladı delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 normaldir cnmmm ama bi taraftanda düşünsene en geç prş günü bebişin kucağında olacakkk belki emziriyor olacan belkide bize ağladığından uyutmadığından bahsediyor olacaksınnn ayyy çok heyecanlııı :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

oy oy oyyyy 4.(semradan sonra olursa 6.) yegenimiz geliyorrrrrrmussssssssss hihoyyyt hihoyyyt kizim yavas gidin yahu :))) panikten bende dogurcam az kaldi :)))) ay canim benimmm..inşaAllah saglikla mutlulukla bebişini kucagina alirsinnnn bolbol dua et bitanem..yasin,ayetel kursi okuyalim kolay olsun diye..gerçi sezeryan olcan ama olsun..sonradana grin sancin olmasin diye okuruz bizde ay heyecan dorukta :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…