delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ben salı günü kontrole gidicemm bacımm ne biliyosunnn benide çrş almıcağını hee :jeyyar::jeyyar:
canımm yaa şaka bi yanada ;Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin sağlıcakla gelsin kuzucuğun inş...böyle gününü bilmekte ayrı bi heyecan veriyordur dimii kaydirigubbakcemile2
ya kızlar bişe soracağım çok kararsızım çokkk
ben normal doğumu çok istiyorum ama bizimki tüp bebek olduğu için birazda zor elde edilmiş bir gebelik olduğu için herkes sezeryan öneriyor
ayrıca dr um akşamları gelmiyor nöbetçi dr var burda onu da pek sevmiyorum normal doğumunda ne zama olacağı belli değil
ben ne yapacağım yaaaaa
kizim dur sen girme araya :))))) hepiniz ayni gün dogurup heycandan öldürmeyin bizi :)))))
ben normal doğumu çok istiyorum ama bizimki tüp bebek olduğu için birazda zor elde edilmiş bir gebelik olduğu için herkes sezeryan öneriyor
ayrıca dr um akşamları gelmiyor nöbetçi dr var burda onu da pek sevmiyorum normal doğumunda ne zama olacağı belli değil
ben ne yapacağım yaaaaa
hadeeeeeeeee bee benmi araya girdimm sankii :mymeka::mymeka: halbuki benim şimdi doğurmuş olmam lazımdı bu sabırsızlıklaa delikafaduldendelikafadulden Ama kızımın keyfi yerindeki herhalde çıkmaktan vazgeçtiii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
iyiyim bitanem..sen nasilsin?
valla iyi dayandin saka maka he :))))) az daha sabirsakin carsamba dogurma keyfini cikaralim biraz be carşamba semra,perşembe sibel olsun (bana soruyorlar sanki :roflol: :roflol: ) cuma ve akabinde seni aliriz :)))) bende 20nisan p.tesiden cumaya kadar beklicem :))))
Geç bi günaydın oldu ama olsun ben sabah 10 dan beridir hastanedeyim kaşıntılarım acayip arttı artık kızarıklıktan karnımda bazen morarmaya döndü dün gece hiç uyuyamadım tekrar tahlillerim yenilendi.Çok yüksek olmamakla birlikte değerlerimde artış var.Nst ye girdim sancım çıktı ama hiç bişey hissetmiyorum.Çarşamba günü kontrole aç gel dedi doktorum ya çarşamba 15:00 de yada duruma göre perşembe günü sezeryana alacak anlıycanız şurda en fazla 4 günüm kaldı kızlar korkmaya başladım ben yaaaa.Kaşıntılarım içinde kortizon içeren bi krem verdi bakalım o fayda edecekmi.
Bende haberler böyle semoşuma sözümü tutuyorum çarşamba öğleden sonrayı bekliycem yada perşembe ama hülyacım seni geride bırakıyorum anlaşılan kaydirigubbakcemile3
merhabalar;ben herhafta nst ye giriyorum 36 haftalık hamileyim ellerim ve özelliklede ayaklarım şişti.bide 2 gündür sağda belimde bi sancı var bu normalmi acaba?
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ben salı günü kontrole gidicemm bacımm ne biliyosunnn benide çrş almıcağını hee :jeyyar::jeyyar:
canımm yaa şaka bi yanada ;Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin sağlıcakla gelsin kuzucuğun inş...böyle gününü bilmekte ayrı bi heyecan veriyordur dimii kaydirigubbakcemile2
ben ne yapacağım yaaaaa
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ayy bende bugün öyle diyordum kıs 20 nisana kadar dursun diye delikafadulden bakalım dr nediyecek salı günü kocişte 20 nisan gibi alır diyor dr bakalım hayırlısı tatlımm ama arayı açmadan sende gel hee hemen arkamızdannn sırnaşık şeysırnaşık şey
Ben geldim ben geldimmmmm hihoyyyt Bu hafta sonu da çabucak geçti yaaaa :çok üzgünüm: Derbi'de başladı. Eşim ve görümcem heycanla ziliyolar. Bende izliyo numarası yapıyorum kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3
Leyn noluyo? Çarşamba buluşuyoduk biz anam ben seni sezaryene falan yollamam kaydirigubbakcemile3 :roflol:
İşin şakası bir yana hayırlısı olsun inşallah bacım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Yağız kuzumu a.s. Heyecan had safhadadır. Benim bile daha 16 gün olduğu halde aklıma geldikçe sevinçten,heyecandan bayılacak gib oluyorum valla hihoyyyt
Selam canım. Artık bu haftalarda sancın olması normal. Bir sonraki nst'de sancı çıkarsa doğum başlar belki ne güzel hihoyyyt
Doğurun doğurun aceleci karılar kaydirigubbakcemile3
Valla canım en iyi kararı doktorunla verirsin. Enine boyuna konuşun karşılıklı güvenle karar verin a.s.
:roflol::roflol:Haftası büyük olan annişler doğurunda sıra bizede gelsin ama dimi:roflol::roflol:
:))))) bakalim cuma günü doktor ne dicek,nst de ne cikacak :)))) bukadar laftan sonra seninle ayni gün dogururmusuz :)))))))
Ben geldim ben geldimmmmm hihoyyyt Bu hafta sonu da çabucak geçti yaaaa :çok üzgünüm: Derbi'de başladı. Eşim ve görümcem heycanla ziliyolar. Bende izliyo numarası yapıyorum kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3
Leyn noluyo? Çarşamba buluşuyoduk biz anam ben seni sezaryene falan yollamam kaydirigubbakcemile3 :roflol:
İşin şakası bir yana hayırlısı olsun inşallah bacım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Yağız kuzumu a.s. Heyecan had safhadadır. Benim bile daha 16 gün olduğu halde aklıma geldikçe sevinçten,heyecandan bayılacak gib oluyorum valla hihoyyyt
Selam canım. Artık bu haftalarda sancın olması normal. Bir sonraki nst'de sancı çıkarsa doğum başlar belki ne güzel hihoyyyt
Doğurun doğurun aceleci karılar kaydirigubbakcemile3
Valla canım en iyi kararı doktorunla verirsin. Enine boyuna konuşun karşılıklı güvenle karar verin a.s.
aa bak seninle de sözümüz vardi..41.hafta dogurcaktik :)))) bakalim hangi sözümde durucam :))))
:roflol::roflol:Haftası büyük olan annişler doğurunda sıra bizede gelsin ama dimi:roflol::roflol:
hoşgeldin canim :)) sen benden sonra dogurcan yani :))) ozaman siralamayi yapalim..semra,sibel,civciv,ben,pinar :))) ay bişeyi 40 kere söyleyince gercek olur derler :))) 20-25 arasi diye diye gercekten o ara dogurcam :))))
hoşgeldin canim :)) sen benden sonra dogurcan yani :))) ozaman siralamayi yapalim..semra,sibel,civciv,ben,pinar :))) ay bişeyi 40 kere söyleyince gercek olur derler :))) 20-25 arasi diye diye gercekten o ara dogurcam :))))
tubişim benim için sorun yokk delikafaduldendelikafadulden
sen cumamı gidicen kontrole ???geç değilmi sence :jeyyar::jeyyar:
amannn yaw mesaj gitmiyorr niye anlamadımm heee
.pınarcım gel sende naz etme önümüzdeki hafta doğur bacımmmm :roflol::roflol::roflol: zaten senin kuzucuk yeterince büyümüş MaşAllahhh boşa içerde beklemesin kuzucukkkk :roflol::roflol:.
amannn yaw mesaj gitmiyorr niye anlamadımm heee
.pınarcım gel sende naz etme önümüzdeki hafta doğur bacımmmm :roflol::roflol::roflol: zaten senin kuzucuk yeterince büyümüş MaşAllahhh boşa içerde beklemesin kuzucukkkk :roflol::roflol:.
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bende öyle diyommda bu karular yanaşmıyor kaçıyolar işte delikafaduldendelikafadulden
evet evettttt sıra bana geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sen 41 de doğur bacımmm sositosositosositososito
hihoyyythihoyyytEvet evet hihoyyyt
Dur kız daha arada bildiğim kadarıyla 25'inde ojeli var sırnaşık şey Ben 28'inde inşallah hihoyyyt
Valla bacım doktoru kandırsaydım haftaya alın dicektim ama 38,5 haftadan önce almam, kendi gelirse Allah bilir dedi. Bakarsın kızım haftaya salı kontrole gittiğimde gelmeye karar verir kaydirigubbakcemile3 :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?