2009 Mayıs Anneleri

:roflol::roflol:Valla cnm hiç üzülme sözümde duramıyom diye, galiba bende duramıcammm:roflol::roflol:

hepimiz dönek ciktik desene :))))

bi ortasini bulmam lazim :)))

aaa dogru :)) ozaman biz sirayi birakalim..şimdilik semra ile sibele bakalim :)) onlar dogursun hele..sonrada civcivi dogurtalim..25 te ojeli,28de sen..ee bende arada derede bi yerde dogururum artik herhalde :)))

hihoyyythihoyyytyok bacum haşaaaa, biraz vazcaydukkkk sadeceee bebişler daha tatlı geldiiii:jeyyar::jeyyar:

amannnn senin dr da benimki gibii heeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne zaman tam sancı gelecekkk adam ozaman alcakk herhaldeee :1closedeyes::1closedeyes:

:roflol: :roflol: :roflol: salimi gideyim bende doktora :))))))) cok işimiz var bu hafta doktora gidemem :))) h.sonuda babam gelicek yurtdişindan..o gelmeden ve tabi dogurmadan işlerimi bitirmem lazim :)))

kısss sende hiç uyanık değilsin hee baban gelmedenn doğurki sen fazla yorulmazsınn o arada delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hihoyyythihoyyytyok bacum haşaaaa, biraz vazcaydukkkk sadeceee bebişler daha tatlı geldiiii:jeyyar::jeyyar:

:)))))) inşaAllah saglikla mutlulukla gelsinler de :))) ama zamanda cabuk gecsin artik dimi :)

kız babam beni daha hamileyken bile görmedi :))) biricik kizinin şu şişko pardon hafif toplu halini bi görsün adamcagiz :)))

burcucumm bende artıkk bebekk sevmek istiyomm yaaaa (
:teytey::teytey:
Cnm bi bilsen nasıl bekliyorum oyy yumuk yumukturlar şimdiii
:teytey::teytey:ama biraz daha var benim :çok üzgünüm:

:teytey::teytey:ama biraz daha var benim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kizim dur :))) seni gaza getirmelerine musade etme :)))) senin daha var epey..sen suan sadece 36.haftaya konsantre ol..doguma degil 36.haftayada az kaldi cok sukur..az daha sabir

Şişko yok şişko yok balıketliyiz sadece, klava:belki accukta balina etli:roflol::roflol:

kizim dur :))) seni gaza getirmelerine musade etme :)))) senin daha var epey..sen suan sadece 36.haftaya konsantre ol..doguma degil 36.haftayada az kaldi cok sukur..az daha sabir

ewt cnm gün dolduruyoss ama benim suçum yok bunlarda fena gaza getiriyoooklava:klava:

delikafaduldendelikafadulden delikafaduldenhafif topluuuu delikafadulden
:teytey::teytey:ama biraz daha var benim :çok üzgünüm:

evet bacımm sen daha dur bakam acele etmeee 36 dan sonra senide doğurtmayı düşünebilirizz delikafaduldendelikafadulden

Şişko yok şişko yok balıketliyiz sadece, klava:belki accukta balina etli:roflol::roflol:

şişkoluğuuuuuuuu kabul edinnn artıkkkkkkkkkkkkkkkkk delikafaduldendelikafadulden

tubişim iyi akşamlar tatlım grşz

Iyi Aksamlar Kizlar,

Hal ve keyifler yerindedir insallah...Ben bugün pek iyi sayilmam, afedersiniz ama ishal olmusum Sanirim kahvaltida sütü fazla kacirdim. Gün icinde sicak papatya cayiyla, kuru ekmekle falan durdurmayi basardim ama tam olarak gecti mi bilemiyorum.

Sibel'cigim, panik ve korku hepimizde var aslinda. Ben her ne kadar cesur olmaya calissamda, bilincaltimda korku oldugunu biliyorum. Malum, yalniz sayilirim. Sevdiklerini ve bebegini düsün, onlardan güc almaya calis. Rahatlarsin, daha birkac günün var sonucta...

Simal, bende de ayni sorunlar zaman zaman oluyor canim. Özellikle belimden sag baldirima dogru bir sanci iniyor, yürümekte bile zorluk cekiyorum. Üsütmemek önemli, birde bol dinlenmek. Bebis kendini doguma hazirliyor, normal bu agrilar.

Esen'cigim, bence de normal dogumu tercih etmelisin, eger sagligin el veriyor ve bir riski bulunmuyorsa. Ama sezeryan icine siniyorsa da, etki altinda kalmadan sezeryani tercih etmelisin. Sonucta kararsizlikta iyi birsey degil, rahat bir dogum dilerim sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…