2009 Mayıs Anneleri

hihoyyythihoyyyt
Pınarcım şaka bi yana çok merak ediyom ben kuzuşlarıııııı, yakınlarda zamanını doldurmuş bi kaç mayıs bebişi gelsede sevsek yavs
hihoyyythihoyyyt

Evet canım ama normal doğum ve vaktini doldurmuş olmaları için ancak nisan sonu olur hihoyyyt Hayırlısı olsun be tatlım a.s.

Heh şöyle sırayı bozmayalım dimi bacım kaydirigubbakcemile3

Ay sorma. Bari 20-21'i falan olsun dedim ama yutmadı kaydirigubbakcemile3

pirtlatma dedin de aklima pandanin dogumu geldi :))) şu videoyu bi izleyin harika doguruyor ya :))))

Panda Gives Birth at Japanese Zoo on Vimeo

Ay süper bu ya bayıldım a.s.

neyse kizlar ben kaciyorum :)) biraz uzanayim..öptüm hepiniziiiiiii Şeniz Şeniz

Kızlar bende kaçıyom, beni özleyin anacım baaaaayy Şeniz

Güle güle kızlarrrr a.s.

Hoşgeldin canım geçmiş olsun. Aman bi ishal bi kabız bizde şaşkın olduk valla delikafadulden

Ben kaçıyorum bacılar. Kociş maç izlerken azcık uyuklayayım bari. Malum sabah erken kalktım. Öpüyorum sizi ve kuzuları a.s.

Gecenlerde doktor annemin dogumlarinin kolay olup olmadigini sordu, pek ic acici olmadigini biliyorum, tedirgin oldum. Fizyolojik yapimiz neredeyse ayni sayilir. Örnegin ilk bebegini düsürmüs annem, birde kürtaji var saglik sorunlarindan ötürü. Kürtaj esnasinda ikizleri oldugunu ögrenip hayal kirikligina ugramisti. Bende hamile oldugumu ögrendikten 2 hafta sonra düsük yaptim, yikildim. Hastaneye gittigimde bebegin yasadigini söylediklerinde bu bir mucize dedim icimden. "Doktor cok umutlanma" diyordu ama umurumda degildi, "bebegime daha birsey olmaz" diyordum. Sonradan aslinda ikizlerimden birini kaybettigimi ögrendim, ultrasonda bos bir kese gördüm, o görüntüyü hic unutamiyorum. 2 ay boyunca durmadi kanamam. Annemde benzer seyler yasamis.

Eskiden dogumlari ilkel sartlarda yaptiriyormus bazi hastaneler, belki bu yüzden, belki annemin cati darligindan ben zor dogmusum, sabahaca sancidan kivranmis annem. Epey dikisleri varmis ve narkozsuz dikilmis. Kardesimde de keza, benzer seyler yasanmis. Yillar sonra bir vajinal kontrol esnasinda, o dogumlari yaptiran ebelerin cani oldugunu söyledi doktoru. Yeniden bir sürü komplikasyon yapildi, hala acisini cekiyor...

Neyse sadede gelelim, annelerinizin dogum hikayelerini bilmeliyiz bence. Genelde genetik yapilarimiz, benzerlik gösteriyor cünkü. Beni pek rahatlatmadi bu hikayeler ama umarim moral alan arkadaslar olacaktir aramizda:) Beni bir tek anneannem avutuyor, umarim ona cekmisimdir:)

Güle güle canim, iyi uykular sana...

amanın çok yoruldum yaw yarın arkadaşlarım gelecek yarın çok yorulmamak için şimdiden bişeyler hazırladım temizlikte yarın yapılacak saolsun temizlikçim sabah gelecek normalde öğleden sonra gelirdi

doğuma gelince aslında ben normal doğumu beklerim yaparım da ama dr um sabahları burda hafta sonu ve akşamları yokk o yüzden de biraz kararsızım

Merhaba kızlarhihoyyyt geçmiş oku oku bitmedi,bugün havada güzeldi arkadaşlarla sapancaya pikniğe gittik açık hava falan çarptı galiba öyle yorgun hissediyorumki kendimi birazdan yatıcam sizleri merak ettim Allahtan yaramaz bir durum yok hepinizi öptüm kızlarhihoyyyt

Canım bende bu konuda biraz teselli buluyorum annecim çok kolay iki doğum yamış umarım bende ona benziyorumdur keza normal doğumdan tırsmaya başladım biraz annecimde bun ufark ettiği için durup durup beni ve kardeşimi nasıl kolay ve kısa sürede doğurduğunu anlatıyo sağolsun içime su serpiliyo inşallah tüm arkadaşlarıma anneminki gibi kolay doğumlar nasip olur

herkes gitti,ben geldim!! gece kuşları da damlamamış daha??
bende misafirlerimi yolcu ettim,sonra kociş geldi. ona servis hazırlarken bir baktım bende acıkmışım,bir serviste kendime hazırladım,bir posta da onunla yedim:)) son zamanlar,tadını çıkaralım malum:))

bunlar son misafirlerimdi zaten kızlar, bundan sonra ben gezicem:) zaten hepsi okuldan öğretmen arkadaşlarımdı.bana bir iş yaptırmadılarç yorulmadım hiç.

sibel kııızz, sen gerçekten doğuruyon mu şimdi, yoksa muayeneye gittiğinde mi belli olacak? anaa yavaş yavaş dökülüyor bizim mayıs anaları!

valla bana hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor, herkes nisan annesi oluyor,kesin ben haziran annesi olacam:)))

ayyyy cnm hayırlısı olsun...sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah bitanem...heyecan bastı bana bile valla:))

neee:1shok::1shok::1shok: ay canım çarşamba günümü ay çok heycanlandım yaa birkaç gün sonra bebişin kollarında olucak ne güzel canımhihoyyyt

delikafaduldendelikafaduldenKızlar saolsun valla heyecan dorukta çarşamba 10:45 de randevumuz kadın aç gel dedi belk, aynı gün bellkide perşembe alacak aslında Tubacım dediği gibi perşembe olsun istiyorum.Dualarınızıda eksik etmeyin ben 41 tane meryem suresi okuycam arkadaşımla paylaştık görümcemde taha suresi okuyacakmış.Nede olsa ameliyat dimi hep bir risk vardır.Esencim bana sorarsan normal derim ben mecbur kaldığım için yaptırıyorum ama yinede tercih senin canım.

ben yatıyorum kızlar sabah temizlikçi gelecek öğlende arkadaşlarım baya yoğun bir gün olacak dinleneyim bari görüşürüzzzz

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden delüü karuu hiç gülceğim yoktu hem sen dur bakam acelen neee 36 yı bitirin öyle konuşunn cnm daha çömezsiniz sizz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canımm yaa dualarımız seninle olacak Rabbim kolay doğum yapmak nasip eder inşAllah sağlıcaklaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bana bakkkk sibellllllll sakın benden once aldırma ben carsamba 9 da hastanede olcam sende yaptırıcaksan 9 dan gec olsun kıskanclıgımdan dogururum valla :)))))))

lenn semoşş sen mrk etmee seni artıkk kimse geçemezz herhalde :))))))))))

valla bacım ben guvenemıyom bırgun dış yaptırmaya gıttım gıderkende sakın dogurmayın dedım geldımkı bırsen dogurmuş
bugun pazardı son hazırlıklarımı yapayım dedım ancak sıteye gırebıldım sımdıde sıbel hatununun bellı olmuş gunu neysekı saat farkıylada olsa öndeyım :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…