hihoyyythihoyyyt
Pınarcım şaka bi yana çok merak ediyom ben kuzuşlarıııııı, yakınlarda zamanını doldurmuş bi kaç mayıs bebişi gelsede sevsek yavshihoyyythihoyyyt
hepimiz dönek ciktik desene :))))
bi ortasini bulmam lazim :)))
aaa dogru :)) ozaman biz sirayi birakalim..şimdilik semra ile sibele bakalim :)) onlar dogursun hele..sonrada civcivi dogurtalim..25 te ojeli,28de sen..ee bende arada derede bi yerde dogururum artik herhalde :)))
amannnn senin dr da benimki gibii heeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne zaman tam sancı gelecekkk adam ozaman alcakk herhaldeee :1closedeyes::1closedeyes:
kısss sende hiç uyanık değilsin hee baban gelmedenn doğurki sen fazla yorulmazsınn o arada delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
pirtlatma dedin de aklima pandanin dogumu geldi :))) şu videoyu bi izleyin harika doguruyor ya :))))
Panda Gives Birth at Japanese Zoo on Vimeo
neyse kizlar ben kaciyorum :)) biraz uzanayim..öptüm hepiniziiiiiii Şeniz Şeniz
Kızlar bende kaçıyom, beni özleyin anacım baaaaayy Şeniz
Iyi Aksamlar Kizlar,
Hal ve keyifler yerindedir insallah...Ben bugün pek iyi sayilmam, afedersiniz ama ishal olmusumSanirim kahvaltida sütü fazla kacirdim. Gün icinde sicak papatya cayiyla, kuru ekmekle falan durdurmayi basardim ama tam olarak gecti mi bilemiyorum.
Sibel'cigim, panik ve korku hepimizde var aslinda. Ben her ne kadar cesur olmaya calissamda, bilincaltimda korku oldugunu biliyorum. Malum, yalniz sayilirim. Sevdiklerini ve bebegini düsün, onlardan güc almaya calis. Rahatlarsin, daha birkac günün var sonucta...
Simal, bende de ayni sorunlar zaman zaman oluyor canim. Özellikle belimden sag baldirima dogru bir sanci iniyor, yürümekte bile zorluk cekiyorum. Üsütmemek önemli, birde bol dinlenmek. Bebis kendini doguma hazirliyor, normal bu agrilar.
Esen'cigim, bence de normal dogumu tercih etmelisin, eger sagligin el veriyor ve bir riski bulunmuyorsa. Ama sezeryan icine siniyorsa da, etki altinda kalmadan sezeryani tercih etmelisin. Sonucta kararsizlikta iyi birsey degil, rahat bir dogum dilerim sana...
Hoşgeldin canım geçmiş olsun. Aman bi ishal bi kabız bizde şaşkın olduk valla delikafadulden
Ben kaçıyorum bacılar. Kociş maç izlerken azcık uyuklayayım bari. Malum sabah erken kalktım. Öpüyorum sizi ve kuzuları a.s.
Maşallah kızına hayatım demek sendede kaşıntı başladı aman çok kötü bri durum benim kaşıntıdan gece uykularım kaçıyo inan doktorunun tavsiyelerini ihmal etme tatlım.İyi dinlenmeler resimleride sabırsızlıkla bekliyoruz.
şu halımızıda bir alalım canım hepsinin resmini ekleyeceğimhihoyyyt
Canim bende tuza dayanamiyorum, pilavlada aram iyi. Ne kadar azaltirsam azaltayim, tamamen birakamadim. Bugün tansiyon cihazi aldim, ikide bir basim dönüyordu. Allahtan normal verilerim. Bebislerimiz saglikli olsunda, artik bu sorunlar hepimizin sorunu. Az kaldi, bitti bitecek...kaydirigubbakcemile3
canım gerçekten çok zor tuzsuz yemek ama bakalım elimden geleni yapacağım:çok üzgünüm:
Cnm bizim perdemizde anneannemizden hediye, ben winnie the pooh karakterlerini sevdiğim için bu perdeyi seçtim, halıyıda winnie the pooh karakterli almayı düşünüyorum ama odayı kaplasın istiyorum, istediğimiz büyüklükte bulamadık henüz, inş. 2-3 hafta sonra çıkıp kendim bakmayı düşünüyorum, hayırlısı bakalım
ay kızlar benim perdemde öyle pişti oldukkaydirigubbakcemile3 bende halı bulamadım dün çok baktık ama winnie bulamadık bulduklarımızda çok büyüktü bide hep mavili gördük odaya hiç uymuyordu bakalım hala aramaktayım
çok güzel olmuş canım güle güle büyüsün meleklerin içinde :)
maşallah canım kızına ne güzel haberler bunlar:) dr unun bırak dediklerini mutlaka bırak canım bana da adam hep bırak bırak diyordu ben bırakamıordum sonra bende şeker bi çıktı istersen bırakma bıraktım ve 2.5 kilo bile verdim aman dikkat et
tü tü tü maşşallaaaaahhhhhhhhhh 'kızçe'ne... sen de nisan annesi mi oluyon pınaaarrrr :)
evet canım artık abur cuburda yoksenağlama off ben yemesem eşim her akşambişey yiyor off eşimede söyledim benim karşımdahiç bişey yeme diyekaydirigubbakcemile3 ahh ahh mecbur herşeyi bırakıcam canım
Geç bi günaydın oldu ama olsun ben sabah 10 dan beridir hastanedeyim kaşıntılarım acayip arttı artık kızarıklıktan karnımda bazen morarmaya döndü dün gece hiç uyuyamadım tekrar tahlillerim yenilendi.Çok yüksek olmamakla birlikte değerlerimde artış var.Nst ye girdim sancım çıktı ama hiç bişey hissetmiyorum.Çarşamba günü kontrole aç gel dedi doktorum ya çarşamba 15:00 de yada duruma göre perşembe günü sezeryana alacak anlıycanız şurda en fazla 4 günüm kaldı kızlar korkmaya başladım ben yaaaa.Kaşıntılarım içinde kortizon içeren bi krem verdi bakalım o fayda edecekmi.
Bende haberler böyle semoşuma sözümü tutuyorum çarşamba öğleden sonrayı bekliycem yada perşembe ama hülyacım seni geride bırakıyorum anlaşılan kaydirigubbakcemile3
neee:1shok::1shok::1shok: ay canım çarşamba günümü ay çok heycanlandım yaa birkaç gün sonra bebişin kollarında olucak ne güzel canımhihoyyyt
ya kızlar bişe soracağım çok kararsızım çokkk
ben normal doğumu çok istiyorum ama bizimki tüp bebek olduğu için birazda zor elde edilmiş bir gebelik olduğu için herkes sezeryan öneriyor
ayrıca dr um akşamları gelmiyor nöbetçi dr var burda onu da pek sevmiyorum normal doğumunda ne zama olacağı belli değil
ben ne yapacağım yaaaaa
canım en iyi dr seni yönlendirir bir problem olmadığı müddetçe bence normal doğum düşün canım gene en iyi kararı sen vericeksin canım
Iyi Aksamlar Kizlar,
Hal ve keyifler yerindedir insallah...Ben bugün pek iyi sayilmam, afedersiniz ama ishal olmusumSanirim kahvaltida sütü fazla kacirdim. Gün icinde sicak papatya cayiyla, kuru ekmekle falan durdurmayi basardim ama tam olarak gecti mi bilemiyorum.
Sibel'cigim, panik ve korku hepimizde var aslinda. Ben her ne kadar cesur olmaya calissamda, bilincaltimda korku oldugunu biliyorum. Malum, yalniz sayilirim. Sevdiklerini ve bebegini düsün, onlardan güc almaya calis. Rahatlarsin, daha birkac günün var sonucta...
Simal, bende de ayni sorunlar zaman zaman oluyor canim. Özellikle belimden sag baldirima dogru bir sanci iniyor, yürümekte bile zorluk cekiyorum. Üsütmemek önemli, birde bol dinlenmek. Bebis kendini doguma hazirliyor, normal bu agrilar.
Esen'cigim, bence de normal dogumu tercih etmelisin, eger sagligin el veriyor ve bir riski bulunmuyorsa. Ama sezeryan icine siniyorsa da, etki altinda kalmadan sezeryani tercih etmelisin. Sonucta kararsizlikta iyi birsey degil, rahat bir dogum dilerim sana...
canım geçmiş olsun ,leblebi veya muz ye canım belki işe yarar
Gecenlerde doktor annemin dogumlarinin kolay olup olmadigini sordu, pek ic acici olmadigini biliyorum, tedirgin oldum. Fizyolojik yapimiz neredeyse ayni sayilir. Örnegin ilk bebegini düsürmüs annem, birde kürtaji var saglik sorunlarindan ötürü. Kürtaj esnasinda ikizleri oldugunu ögrenip hayal kirikligina ugramisti. Bende hamile oldugumu ögrendikten 2 hafta sonra düsük yaptim, yikildim. Hastaneye gittigimde bebegin yasadigini söylediklerinde bu bir mucize dedim icimden. "Doktor cok umutlanma" diyordu ama umurumda degildi, "bebegime daha birsey olmaz" diyordum. Sonradan aslinda ikizlerimden birini kaybettigimi ögrendim, ultrasonda bos bir kese gördüm, o görüntüyü hic unutamiyorum. 2 ay boyunca durmadi kanamam. Annemde benzer seyler yasamis.
Eskiden dogumlari ilkel sartlarda yaptiriyormus bazi hastaneler, belki bu yüzden, belki annemin cati darligindan ben zor dogmusum, sabahaca sancidan kivranmis annem. Epey dikisleri varmis ve narkozsuz dikilmis. Kardesimde de keza, benzer seyler yasanmis. Yillar sonra bir vajinal kontrol esnasinda, o dogumlari yaptiran ebelerin cani oldugunu söyledi doktoru. Yeniden bir sürü komplikasyon yapildi, hala acisini cekiyor...
Neyse sadede gelelim, annelerinizin dogum hikayelerini bilmeliyiz bence. Genelde genetik yapilarimiz, benzerlik gösteriyor cünkü. Beni pek rahatlatmadi bu hikayeler ama umarim moral alan arkadaslar olacaktir aramizda:) Beni bir tek anneannem avutuyor, umarim ona cekmisimdir:)
ayyyy cnm hayırlısı olsun...sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah bitanem...heyecan bastı bana bile valla:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 normaldir cnmmm ama bi taraftanda düşünsene en geç prş günü bebişin kucağında olacakkk belki emziriyor olacan belkide bize ağladığından uyutmadığından bahsediyor olacaksınnn ayyy çok heyecanlııı :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
oy oy oyyyy 4.(semradan sonra olursa 6.) yegenimiz geliyorrrrrrmussssssssss hihoyyyt hihoyyyt kizim yavas gidin yahu :))) panikten bende dogurcam az kaldi :)))) ay canim benimmm..inşaAllah saglikla mutlulukla bebişini kucagina alirsinnnnbolbol dua et bitanem..yasin,ayetel kursi okuyalim kolay olsun diye..gerçi sezeryan olcan ama olsun..sonradana grin sancin olmasin diye okuruz bizde ay heyecan dorukta :ecrin_bebek:
ya kızlar bişe soracağım çok kararsızım çokkk
ben normal doğumu çok istiyorum ama bizimki tüp bebek olduğu için birazda zor elde edilmiş bir gebelik olduğu için herkes sezeryan öneriyor
ayrıca dr um akşamları gelmiyor nöbetçi dr var burda onu da pek sevmiyorum normal doğumunda ne zama olacağı belli değil
ben ne yapacağım yaaaaa
iyiyim bitanem..sen nasilsin?
valla iyi dayandin saka maka he :))))) az daha sabirsakin carsamba dogurma keyfini cikaralim biraz be carşamba semra,perşembe sibel olsun (bana soruyorlar sanki :roflol: :roflol: ) cuma ve akabinde seni aliriz :)))) bende 20nisan p.tesiden cumaya kadar beklicem :))))
Leyn noluyo? Çarşamba buluşuyoduk biz anam ben seni sezaryene falan yollamam kaydirigubbakcemile3 :roflol:
İşin şakası bir yana hayırlısı olsun inşallah bacım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Yağız kuzumu a.s. Heyecan had safhadadır. Benim bile daha 16 gün olduğu halde aklıma geldikçe sevinçten,heyecandan bayılacak gib oluyorum valla hihoyyyt
Iyi Aksamlar Kizlar,
neee:1shok::1shok::1shok: ay canım çarşamba günümü ay çok heycanlandım yaa birkaç gün sonra bebişin kollarında olucak ne güzel canımhihoyyyt
herkes gitti,ben geldim!! gece kuşları da damlamamış daha??
bende misafirlerimi yolcu ettim,sonra kociş geldi. ona servis hazırlarken bir baktım bende acıkmışım,bir serviste kendime hazırladım,bir posta da onunla yedim:)) son zamanlar,tadını çıkaralım malum:))
bunlar son misafirlerimdi zaten kızlar, bundan sonra ben gezicem:) zaten hepsi okuldan öğretmen arkadaşlarımdı.bana bir iş yaptırmadılarç yorulmadım hiç.
sibel kııızz, sen gerçekten doğuruyon mu şimdi, yoksa muayeneye gittiğinde mi belli olacak? anaa yavaş yavaş dökülüyor bizim mayıs anaları!
valla bana hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor, herkes nisan annesi oluyor,kesin ben haziran annesi olacam:)))
delikafaduldendelikafaduldenKızlar saolsun valla heyecan dorukta çarşamba 10:45 de randevumuz kadın aç gel dedi belk, aynı gün bellkide perşembe alacak aslında Tubacım dediği gibi perşembe olsun istiyorum.Dualarınızıda eksik etmeyin ben 41 tane meryem suresi okuycam arkadaşımla paylaştık görümcemde taha suresi okuyacakmış.Nede olsa ameliyat dimi hep bir risk vardır.Esencim bana sorarsan normal derim ben mecbur kaldığım için yaptırıyorum ama yinede tercih senin canım.[/QUOT
Allah yardımcın olsun canım bakalım sıra sende galiba
,bende normali yapabilirim gibi geliyor ama ablam dahil o da doktor sezeryan ol diyor
ayrıca dr umun akşamları orda olmaması beni çok korkutuyor bilmiyorum bu gittiğimde konuşucam eğer gelirse akşam normal düşünücemm:uhm:
ben yatıyorum kızlar sabah temizlikçi gelecek öğlende arkadaşlarım baya yoğun bir gün olacak dinleneyim bari görüşürüzzzz
herkes gitti,ben geldim!! gece kuşları da damlamamış daha??
bende misafirlerimi yolcu ettim,sonra kociş geldi. ona servis hazırlarken bir baktım bende acıkmışım,bir serviste kendime hazırladım,bir posta da onunla yedim:)) son zamanlar,tadını çıkaralım malum:))
bunlar son misafirlerimdi zaten kızlar, bundan sonra ben gezicem:) zaten hepsi okuldan öğretmen arkadaşlarımdı.bana bir iş yaptırmadılarç yorulmadım hiç.
sibel kııızz, sen gerçekten doğuruyon mu şimdi, yoksa muayeneye gittiğinde mi belli olacak? anaa yavaş yavaş dökülüyor bizim mayıs anaları!
valla bana hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor, herkes nisan annesi oluyor,kesin ben haziran annesi olacam:)))
delikafaduldendelikafaduldenKızlar saolsun valla heyecan dorukta çarşamba 10:45 de randevumuz kadın aç gel dedi belk, aynı gün bellkide perşembe alacak aslında Tubacım dediği gibi perşembe olsun istiyorum.Dualarınızıda eksik etmeyin ben 41 tane meryem suresi okuycam arkadaşımla paylaştık görümcemde taha suresi okuyacakmış.Nede olsa ameliyat dimi hep bir risk vardır.Esencim bana sorarsan normal derim ben mecbur kaldığım için yaptırıyorum ama yinede tercih senin canım.
lenn semoşş sen mrk etmee seni artıkk kimse geçemezz herhalde :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?