2009 Mayıs Anneleri

bana bakkkk sibellllllll sakın benden once aldırma ben carsamba 9 da hastanede olcam sende yaptırıcaksan 9 dan gec olsun kıskanclıgımdan dogururum valla :)))))))

Semoşum sıkma canını beni çarşamba alsa bile 15:00 den önce alamıyor ama ben perşembe istiycem bakalım kaydirigubbakcemile3

merhaba kizlar :) napiyorsunuz bakayim gece kuslari??

Sizi bekliyordum fıstıklar.1,5 saattir ancak gelebildiniz şimdide ben yatıyorum şu kremimi süreyim allahım bir fayda etse kaşıntıdan ölücem kıpkırmızı oldu heryerim.

aaa kıslarr size bişi sölim mi ama maşallah diyinn hee :)))

ben hiç çatlamadım yaw hemde hiç birşey kullanmadım en baştan bu yana :))))))))

Bende çatlamamışım cnm, tabi şimdilik, kız tubiş baktım aynayla yok bişiii:CüvCüv::CüvCüv:

maşaAllahhhhhhhhhhhhhh

Bende çatlamamışım cnm, tabi şimdilik, kız tubiş baktım aynayla yok bişiii:CüvCüv::CüvCüv:

oh cok sukur canim :)) cok sevindim valla..cok kötü bi görüntüsü var cünkü

bacım inş çatlamazsınn ee benimde en fazla 10 gün kaldı herhalde 10 gün içindede çatlamam dimi delikafaduldendelikafadulden

yok canim..catlamadiysan catlamassin merak etme yat kalk şükret

maşaAllahhhhhhhhhhhhhh

oh cok sukur canim :)) cok sevindim valla..cok kötü bi görüntüsü var cünkü

yok canim..catlamadiysan catlamassin merak etme yat kalk şükret

bacım inş çatlamazsınn ee benimde en fazla 10 gün kaldı herhalde 10 gün içindede çatlamam dimi delikafaduldendelikafadulden

Cnm seni korkutmak istemem ama 1 günde,hatta sezaryen sırasında cildi gererlerken bile çatlayabiliomuşuzzzz

Bakalım kalan 6 haftada çatlıcammı(böyle diyom ya kesin sabaha harita gibi olurum he):CüvCüv:

Cnm seni korkutmak istemem ama 1 günde,hatta sezaryen sırasında cildi gererlerken bile çatlayabiliomuşuzzzz
:1shok::1shok::1shok: :1shok:ne diyorsunnnnnnnnnnnn :1shok::1shok::1shok:Alllah korusunnn yaa :bbo::bbo:

helede benım gıbı mınık kusa şişko dıyon ayıp ayıp

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenbende ayıp diyom iftira atma diyomm anlamıyorr :mymeka::mymeka:

benim üstüme alınacağım durumum yokk bacım sizin yanınızda çıtırım maşAllahhh :))

arkadaşımı savunuyorumm sadece :))))))))))))

binlerceeeeeeeeeeeeeeeeeeee şükürrrrr Rabbimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))

popomuda kaşıyım bari :))))))))))9

kaşi kaşi :)))))))))))

aman Allah korusun catlamayin inşaAllahh :))

helede benım gıbı mınık kusa şişko dıyon ayıp ayıp

susam sokagindaki minik kusmu bu :))))))

Bakalım kalan 6 haftada çatlıcammı(böyle diyom ya kesin sabaha harita gibi olurum he):CüvCüv:

Allah korusunnnn :))

kIZLAR BİZ GELDİK BUGÜN GEZDİK ALIŞVERİŞ YAPTIK EVİMİZE SİZ NE YAPTINIZ CİVCİV DOĞURDU MU YOKSA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…