bana bakkkk sibellllllll sakın benden once aldırma ben carsamba 9 da hastanede olcam sende yaptırıcaksan 9 dan gec olsun kıskanclıgımdan dogururum valla :)))))))
valla bacım ben guvenemıyom bırgun dış yaptırmaya gıttım gıderkende sakın dogurmayın dedım geldımkı bırsen dogurmuş
bugun pazardı son hazırlıklarımı yapayım dedım ancak sıteye gırebıldım sımdıde sıbel hatununun bellı olmuş gunu neysekı saat farkıylada olsa öndeyım :roflol::roflol:
merhaba kizlar :) napiyorsunuz bakayim gece kuslari??
merhaba kizlar :) napiyorsunuz bakayim gece kuslari??
aaa kıslarr size bişi sölim mi ama maşallah diyinn hee :)))
ben hiç çatlamadım yaw hemde hiç birşey kullanmadım en baştan bu yana :))))))))
Bende çatlamamışım cnm, tabi şimdilik, kız tubiş baktım aynayla yok bişiii:CüvCüv::CüvCüv:
ıyıyız bacım sen napıyon boş bırakmamaya calısıyoz buraları
bende napiyim msn de semra ve hülya diye 2 cadiyla konusuyorum :)))))) laf aramizda bunlarda hamile..dogurmakta yariş yapiyorlar şişkolar :))))))))))))))))
aaa kıslarr size bişi sölim mi ama maşallah diyinn hee :)))
ben hiç çatlamadım yaw hemde hiç birşey kullanmadım en baştan bu yana :))))))))
Bende çatlamamışım cnm, tabi şimdilik, kız tubiş baktım aynayla yok bişiii:CüvCüv::CüvCüv:
bacım inş çatlamazsınn ee benimde en fazla 10 gün kaldı herhalde 10 gün içindede çatlamam dimi delikafaduldendelikafadulden
maşaAllahhhhhhhhhhhhhh
oh cok sukur canim :)) cok sevindim valla..cok kötü bi görüntüsü var cünkü
yok canim..catlamadiysan catlamassin merak etmeyat kalk şükret
bacım inş çatlamazsınn ee benimde en fazla 10 gün kaldı herhalde 10 gün içindede çatlamam dimi delikafaduldendelikafadulden
:1shok::1shok::1shok: :1shok:ne diyorsunnnnnnnnnnnn :1shok::1shok::1shok:Alllah korusunnn yaa :bbo::bbo:Cnm seni korkutmak istemem ama 1 günde,hatta sezaryen sırasında cildi gererlerken bile çatlayabiliomuşuzzzz
helede benım gıbı mınık kusa şişko dıyon ayıp ayıp
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: şişkooo diyen zayıf cılız bişi olsa bariiiiiiiii :mymeka::mymeka:
binlerceeeeeeeeeeeeeeeeeeee şükürrrrr Rabbimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))
popomuda kaşıyım bari :))))))))))9
Cnm seni korkutmak istemem ama 1 günde,hatta sezaryen sırasında cildi gererlerken bile çatlayabiliomuşuzzzz
helede benım gıbı mınık kusa şişko dıyon ayıp ayıp
Bakalım kalan 6 haftada çatlıcammı(böyle diyom ya kesin sabaha harita gibi olurum he):CüvCüv:
benim üstüme alınacağım durumum yokk bacım sizin yanınızda çıtırım maşAllahhh :))
arkadaşımı savunuyorumm sadece :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?