2009 Mayıs Anneleri

:))))))))))))))))))))) çitir görmesek yutturcaksin :)))))))

okadar gösterdimm hala mı inanmıyonnn :jeyyar::jeyyar:

kIZLAR BİZ GELDİK BUGÜN GEZDİK ALIŞVERİŞ YAPTIK EVİMİZE SİZ NE YAPTINIZ CİVCİV DOĞURDU MU YOKSA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yokk tatlımm yokkk semoşu bıraktımm tubişi bekliyorum şimdi delikafaduldendelikafadulden

h.g bu arada nerelerdeydin bakım hee :jeyyar:

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

ewet bu haftada onuda doğuracammm delikafaduldendelikafadulden hatta sana inat bu akşam doğuracammmm delikafaduldendelikafadulden

dur kız agzini hayra ac :))) onun vaktini bekle bari :)))

beni bekliyormussun ama ben hazir degilim az daha bekle 20-25 arasi dedik ya D

Hoşgeldin cnm neler aldınıss bakiiim
cANIM SABİHA GÖKÇEN HAVAALNINA GİTTİK KAYNIM YARIN GİDİYOR ASKERE ONU KARŞILADIK SONRA VİAPORT VARMIŞ İÇİNDEDE KİPA ORAYA GİTTİK O KADAR UCUZDUKİ 1-2 LİRAYA DETERJANDAN ÇİKOLATAYA HERŞEY ALDIK BİŞEYLER YEDİK GELDİK.KIZIMA 1 LİRAYA BANYO TASI ALDIM ODSI İÇİN STİKIRLAR FALAN İYİYDİ YANİ.

hoşgeldinnnnn :)
oh oh iyi yapmişsin canim :))
civciv dogurdu üstüne hamile bile kaldi :))))))))
İNANIRIM O HIZLI VALLA
okadar gösterdimm hala mı inanmıyonnn :jeyyar::jeyyar:

yokk tatlımm yokkk semoşu bıraktımm tubişi bekliyorum şimdi delikafaduldendelikafadulden

h.g bu arada nerelerdeydin bakım hee :jeyyar:
CANIM SEN ACELE ETME BERABER YAPCAZ BİZ.

Cnm çok karlı olmuş ne güzel, kaynında hayırlısıyla gitsin inş., sende dinlenirsin bol bolyerimseniben

Cnm çok karlı olmuş ne güzel, kaynında hayırlısıyla gitsin inş., sende dinlenirsin bol bolyerimseniben
Amin canım sabah gidecek çocuk heyecandan eve sığamadı.Hala uyuyamadı neyse 6 ay sonra gelcek zaten.Sen neler yaptın
güle güle kullanin tutkuncum kayninada hayirli tezkereler şimdiden
sağol canım.Sen nasılsın dişin nasıl oldu?

ooo ben sizi beklersem siz 41 de doğuracaksınızz kusura bakmayın bacılarr en fazla nşsan 20 ye kadar beklerimm yani 7 gün sonraya kadar :)))))))))))

Amin canım sabah gidecek çocuk heyecandan eve sığamadı.Hala uyuyamadı neyse 6 ay sonra gelcek zaten.Sen neler yaptın
sağol canım.Sen nasılsın dişin nasıl oldu?

Sağol cnm iyiyim bende, bu gece zor geçer onun için,6 ay kısa bi dönem, nerde askerlik yapıcak
:uhm:

:roflol::roflol:Kız seher Sibikom seni solladı galiba 3 numara senmi omu bakalım saat farkıyla öne geçme ihtimalin var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ooo ben sizi beklersem siz 41 de doğuracaksınızz kusura bakmayın bacılarr en fazla nşsan 20 ye kadar beklerimm yani 7 gün sonraya kadar :)))))))))))

ayy nisanın 20si o kadar yaklaştımı yavs.. doğru valla bugün 12siydi.. zaman geçmiyor derken nisanı ortaladık nerdeyse..Maşallah diyelim

cok sukur canim..iyi gibi dişim..antibiotik verdi doktorum..o dişimede iyi geldi sanirim..ama genede o tarafta bişi yemiyorum :) doguma kadar idare etsin de sonrasina bakariz :)

valla ne bileyim alttaki yazıyıda silmişin haftanı takip edemiyoruz.ondan bizle diyoruz.

Sağol cnm iyiyim bende, bu gece zor geçer onun için,6 ay kısa bi dönem, nerde askerlik yapıcak
:uhm:
valla duramıyor ben geçen gün YUŞA tepesine gittiğimizde dua ettim ona dedim ki sen Trakya ya gideceksin yok yenge doğu çıkar dedi eşimde valla sanki burdan gitcek gibi doğdu içime dedi cuma belli oldu Gelibolu çıktı ve burdan gitmesi gerekti valla diyo nasıl bildiniz dedim hamilelerin duası kabul olur bak dedim en güzel ve unutulmaz yer çıktı.Düşünsenize şehitlikler var yarımada yaz günü orman ve deniz en tarihi yer daha ne olsun.Öğretmen normalde uzun çıkarsa öğretmen asker yapıyorlar kısa olursa er olarak.

Hayırlısıyla gitsin gelsin cnm,güzel yere gidiyo, inş. dağıtımdada iyi bi yere düşer

cok sukur canim..iyi gibi dişim..antibiotik verdi doktorum..o dişimede iyi geldi sanirim..ama genede o tarafta bişi yemiyorum :) doguma kadar idare etsin de sonrasina bakariz :)
canım iyi idare etsin aman çok çektin bu dişten sen.
az kaldı zaten artık
Kız yeni anne şu şerbet takımın aklıma geliyor hep çok güzel yaptın maşallah diyim.Arkadaşıma gösterdim bayıldı dedim çok yetenekli valla.
Civcivim şaka bi yana az kaldı sabret bizimkiler işin şakası seni rahatlatıyoruz

valla şaka maka az kaldi gerçekten :) korkmaya basliyorum sanirsam :))

evett burcucum Allaha şükür hızla mayısa yaklaşıyozzz nisan 20 den sonra sizede bişi kalmıyor zaten D

Doğru vallahi, bende nisan sonu 36 yı bitirmiş olucam kısmetse,az kalmış yavs,dururken geçmiyo, geriye dönüp bakınca anlıyo insan ne kadar çok geçtiğini hakkımızda hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…