kIZLAR BİZ GELDİK BUGÜN GEZDİK ALIŞVERİŞ YAPTIK EVİMİZE SİZ NE YAPTINIZ CİVCİV DOĞURDU MU YOKSA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kIZLAR BİZ GELDİK BUGÜN GEZDİK ALIŞVERİŞ YAPTIK EVİMİZE SİZ NE YAPTINIZ CİVCİV DOĞURDU MU YOKSA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:))))))))))))))))))))) çitir görmesek yutturcaksin :)))))))
hoşgeldinnnnn :)
oh oh iyi yapmişsin canim :))
civciv dogurdu üstüne hamile bile kaldi :))))))))
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
ewet bu haftada onuda doğuracammm delikafaduldendelikafadulden hatta sana inat bu akşam doğuracammmm delikafaduldendelikafadulden
cANIM SABİHA GÖKÇEN HAVAALNINA GİTTİK KAYNIM YARIN GİDİYOR ASKERE ONU KARŞILADIK SONRA VİAPORT VARMIŞ İÇİNDEDE KİPA ORAYA GİTTİK O KADAR UCUZDUKİ 1-2 LİRAYA DETERJANDAN ÇİKOLATAYA HERŞEY ALDIK BİŞEYLER YEDİK GELDİK.KIZIMA 1 LİRAYA BANYO TASI ALDIM ODSI İÇİN STİKIRLAR FALAN İYİYDİ YANİ.Hoşgeldin cnm neler aldınıss bakiiim
İNANIRIM O HIZLI VALLAhoşgeldinnnnn :)
oh oh iyi yapmişsin canim :))
civciv dogurdu üstüne hamile bile kaldi :))))))))
CANIM SEN ACELE ETME BERABER YAPCAZ BİZ.okadar gösterdimm hala mı inanmıyonnn :jeyyar::jeyyar:
yokk tatlımm yokkk semoşu bıraktımm tubişi bekliyorum şimdi delikafaduldendelikafadulden
h.g bu arada nerelerdeydin bakım hee :jeyyar:
cANIM SABİHA GÖKÇEN HAVAALNINA GİTTİK KAYNIM YARIN GİDİYOR ASKERE ONU KARŞILADIK SONRA VİAPORT VARMIŞ İÇİNDEDE KİPA ORAYA GİTTİK O KADAR UCUZDUKİ 1-2 LİRAYA DETERJANDAN ÇİKOLATAYA HERŞEY ALDIK BİŞEYLER YEDİK GELDİK.KIZIMA 1 LİRAYA BANYO TASI ALDIM ODSI İÇİN STİKIRLAR FALAN İYİYDİ YANİ.
İNANIRIM O HIZLI VALLA
CANIM SEN ACELE ETME BERABER YAPCAZ BİZ.
Amin canım sabah gidecek çocuk heyecandan eve sığamadı.Hala uyuyamadı neyse 6 ay sonra gelcek zaten.Sen neler yaptınCnm çok karlı olmuş ne güzel, kaynında hayırlısıyla gitsin inş., sende dinlenirsin bol bolyerimseniben
sağol canım.Sen nasılsın dişin nasıl oldu?güle güle kullanin tutkuncumkayninada hayirli tezkereler şimdiden
Amin canım sabah gidecek çocuk heyecandan eve sığamadı.Hala uyuyamadı neyse 6 ay sonra gelcek zaten.Sen neler yaptın
sağol canım.Sen nasılsın dişin nasıl oldu?
ooo ben sizi beklersem siz 41 de doğuracaksınızz kusura bakmayın bacılarr en fazla nşsan 20 ye kadar beklerimm yani 7 gün sonraya kadar :)))))))))))
valla ne bileyim alttaki yazıyıda silmişin haftanı takip edemiyoruz.ondan bizle diyoruz.ooo ben sizi beklersem siz 41 de doğuracaksınızz kusura bakmayın bacılarr en fazla nşsan 20 ye kadar beklerimm yani 7 gün sonraya kadar :)))))))))))
valla duramıyor ben geçen gün YUŞA tepesine gittiğimizde dua ettim ona dedim ki sen Trakya ya gideceksin yok yenge doğu çıkar dedi eşimde valla sanki burdan gitcek gibi doğdu içime dedi cuma belli oldu Gelibolu çıktı ve burdan gitmesi gerekti valla diyo nasıl bildiniz dedim hamilelerin duası kabul olur bak dedim en güzel ve unutulmaz yer çıktı.Düşünsenize şehitlikler var yarımada yaz günü orman ve deniz en tarihi yer daha ne olsun.Öğretmen normalde uzun çıkarsa öğretmen asker yapıyorlar kısa olursa er olarak.
Sağol cnm iyiyim bende, bu gece zor geçer onun için,6 ay kısa bi dönem, nerde askerlik yapıcak :uhm:
valla ne bileyim alttaki yazıyıda silmişin haftanı takip edemiyoruz.ondan bizle diyoruz.
valla duramıyor ben geçen gün YUŞA tepesine gittiğimizde dua ettim ona dedim ki sen Trakya ya gideceksin yok yenge doğu çıkar dedi eşimde valla sanki burdan gitcek gibi doğdu içime dedi cuma belli oldu Gelibolu çıktı ve burdan gitmesi gerekti valla diyo nasıl bildiniz dedim hamilelerin duası kabul olur bak dedim en güzel ve unutulmaz yer çıktı.Düşünsenize şehitlikler var yarımada yaz günü orman ve deniz en tarihi yer daha ne olsun.Öğretmen normalde uzun çıkarsa öğretmen asker yapıyorlar kısa olursa er olarak.
canım iyi idare etsin aman çok çektin bu dişten sen.cok sukur canim..iyi gibi dişim..antibiotik verdi doktorum..o dişimede iyi geldi sanirim..ama genede o tarafta bişi yemiyorum :) doguma kadar idare etsin de sonrasina bakariz :)
valla şaka maka az kaldi gerçekten :) korkmaya basliyorum sanirsam :))
evett burcucum Allaha şükür hızla mayısa yaklaşıyozzz nisan 20 den sonra sizede bişi kalmıyor zatenD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?