2009 Mayıs Anneleri

Teşekkürler cnm,seninkilerde çok güzel, bide altın yastığı yaptık annemle, yastığını o dikti bende süsledim, bi ara onuda eklicem inş.

tutkunumm benim 36+4 oldu şükür D

tubiş halbuki sen bize cesaret veriyodunn ne olduu yumurta geldi dimi bacım tavuğa delikafaduldendelikafadulden

burcum merak etme tatlım biz böle arka arkaya doğurdukça nisan ayıda çabucak gecer siz mayıs annneleri içinnn delikafaduldendelikafadulden

Kızlar yavs demin profil sayfamı karıştırırken şu blog olayını keşfettim kk de,yazı fln ekleniyo heralde baktım sizde bişiler eklemişiniz:CüvCüv:

hayirli geceler tutkuncum :)

burcucum sanada az kaldi canim az daha sabir

hülyacim ben cesaret veririm sonra kacarim bakarsin :))) belli olmaz işim :))))

oyy oy oy, demek artık siz mayıs anneleri biz nisan anneleri oldukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Cnm bende ondan diyom günü gelen hiç sıkmasın pırtlatsın diye:roflol::roflol:

bilmezmiyimm tatlımmm bakma son günlerin tadını böle espriler yaparak çıkarıyoz işte Rabbim herkezin bebişini sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin inş Allahhhh Şeniz

Ben gidiyorum görüşürüz kızlar

iyi geceler Allah rahatlık versin tatlımm ŞenizŞeniz

Kızlar bende çıkayım,uykum geldi iyice..
Öptüm kuzucukların popolarından

hayirli geceler tutkuncum :)

burcucum sanada az kaldi canim az daha sabir

hülyacim ben cesaret veririm sonra kacarim bakarsin :))) belli olmaz işim :))))

ahanda öyle yapıyon zatennn :mymeka::mymeka:

oyy oy oy, demek artık siz mayıs anneleri biz nisan anneleri oldukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Cnm bende ondan diyom günü gelen hiç sıkmasın pırtlatsın diye:roflol::roflol:

ayıptır sölemesi azcukk öyle oldu canımm ama bakın yinede siz mayıs annelerini bırakmadıkkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahanda öyle yapıyon zatennn :mymeka::mymeka:

ayıptır sölemesi azcukk öyle oldu canımm ama bakın yinede siz mayıs annelerini bırakmadıkkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:))))) kader,kismet,nasip,mukadderat diyim ben :)))))

nisan annesi olcak cogumuz zaten :)))) 3-4 kişi mayis başi olur muhtemelen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…