ay canim ya..inşaAllah biran önce gecer..önce bi dus al istersen..iyi geliyormus kaşintiya
ıyı geceler sıbelcım Allah rahatlık versın bacım tabı heyecandan uyuyabılırsen
aaa kıslarr size bişi sölim mi ama maşallah diyinn hee :)))
ben hiç çatlamadım yaw hemde hiç birşey kullanmadım en baştan bu yana :))))))))
kIZLAR BİZ GELDİK BUGÜN GEZDİK ALIŞVERİŞ YAPTIK EVİMİZE SİZ NE YAPTINIZ CİVCİV DOĞURDU MU YOKSA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Günaydınlar kızlar bizde kaşıntı yüzünden 04:30 da uyandık uyuyamıyoruz şimdide.
Ay bu kaşıntı çok fena bişeymiş rabbim kimsenin başına vermesin heryerim kıpkırmızı.
günaydın canım geçmiş olsun inşallah çabuk geçer canımGünaydınlar kızlar bizde kaşıntı yüzünden 04:30 da uyandık uyuyamıyoruz şimdide.
Ay bu kaşıntı çok fena bişeymiş rabbim kimsenin başına vermesin heryerim kıpkırmızı.
günaydııııınnnnnnnnnnnnGünaydın canım. Bende yeni kalktım. Uyku tutmadı beni de... Napıyosun bacım heyecan bastı tabi hihoyyyt
Kaşıntı kötüymüş ya valla. Dün akşam ne olduysa bacaklarım bir kaşınmaya başladı. Kurudu heralde dedim kremler falan sürdüm yok delikafadulden En sonunda soğuk su tuttum bi 10 dk kadar , sonrada o rahatlamayla gittim yattım. Sabaha geçmişti çok şükür... Devam etseydi heralde çıldırırdım delikafadulden
Aaaaa pazartesi sendromuna mı girdiniz leynnn nerdesiniz uyuşuklar kaydirigubbakcemile3 :roflol:
günaydın canım geçmiş olsun inşallah çabuk geçer canım
günaydııııınnnnnnnnnnnn
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm hihoyyyt
günaydın herkese nasılsınız bebişler nasıl fıstıklar herkese iyi haftalar diliyorum:))))))))))) cumartesi akşama kadar temizlik yaptık halılar perdeler yıkandı hiç bir işim kalmadı
akşamada misafirim vardi herzaman ki gibi
pazarda arkadaşlarla çarşıya çıktık bebişimin araba işinide hallettik:))))))
sizler neler yaptınız güzel annişlerrrrr
slm kızlar nasılsınız
günaydın herkese nasılsınız bebişler nasıl fıstıklar herkese iyi haftalar diliyorum:))))))))))) cumartesi akşama kadar temizlik yaptık halılar perdeler yıkandı hiç bir işim kalmadı
iyiyiz canım sen nasılsın :)slm kızlar nasılsınız
hadi bakalım afiyet olsunGünaydın kızlar. Annem geldi şimdi. Bi kahvaltı yapalım geleceğim hemen. Öptüm a.s.
biz iyiyiz canım sen nasılsın duru'muz nasıl? maşallah bütün işleri bitirmişsin ohhhhooooo benim daha hiçbir şey yapılmadı araba da almışsın travel sistem mi aldın normal mi aldın
biz dün arkadaşın bebek mevlüdüne gittik Allah'ım bi bebek bu kadar mı güzel olur çok özendim ya inşallah bizler de o günleri görürüz
Günaydın canım. Bende yeni kalktım. Uyku tutmadı beni de... Napıyosun bacım heyecan bastı tabi hihoyyyt
Kaşıntı kötüymüş ya valla. Dün akşam ne olduysa bacaklarım bir kaşınmaya başladı. Kurudu heralde dedim kremler falan sürdüm yok delikafadulden En sonunda soğuk su tuttum bi 10 dk kadar , sonrada o rahatlamayla gittim yattım. Sabaha geçmişti çok şükür... Devam etseydi heralde çıldırırdım delikafadulden
slm kızlar nasılsınız
Hemen bakayım canım yağız iyide annesi iyi olmayınca hareket etmek bile istemiyo.
Bu arada çarşamba yada perşembe sezeryan oluyorum canım mecburi.
canım bitirdim ben temizliği annemler sağolsun araba pierre cardin canım çift yönlü hafif 4 yaşına kadar kullanılabilir zaten görür görmez beğendik aldık ellerindede iki adet kalmış şansıma:)))))
maşallah bizde dün arkadaşımın bebişini sevdik kızımla Allahım nasıl tatlı güleryüzlü darısı başımızaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?