2009 Mayıs Anneleri

ay canim ya..inşaAllah biran önce gecer..önce bi dus al istersen..iyi geliyormus kaşintiya

Canım artık hiçbişey fayda etmiyo :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ıyı geceler sıbelcım Allah rahatlık versın bacım tabı heyecandan uyuyabılırsen

Canım heyecandan değilde kaşıntılardan uyuyamıyorum şimdide uyandım dayanılacak gibi değil inanın ağlıyorum :a015:

aaa kıslarr size bişi sölim mi ama maşallah diyinn hee :)))

ben hiç çatlamadım yaw hemde hiç birşey kullanmadım en baştan bu yana :))))))))

kIZLAR BİZ GELDİK BUGÜN GEZDİK ALIŞVERİŞ YAPTIK EVİMİZE SİZ NE YAPTINIZ CİVCİV DOĞURDU MU YOKSA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hayırlı olsun aldıkların canım nerelerdesin sennnn? Biz çarşamba yada perşembe oğluşa kavuşuyoruz teyzesi delikafadulden

Günaydınlar kızlar bizde kaşıntı yüzünden 04:30 da uyandık uyuyamıyoruz şimdide.
Ay bu kaşıntı çok fena bişeymiş rabbim kimsenin başına vermesin heryerim kıpkırmızı.

Günaydınlar kızlar bizde kaşıntı yüzünden 04:30 da uyandık uyuyamıyoruz şimdide.
Ay bu kaşıntı çok fena bişeymiş rabbim kimsenin başına vermesin heryerim kıpkırmızı.

Günaydın canım. Bende yeni kalktım. Uyku tutmadı beni de... Napıyosun bacım heyecan bastı tabi hihoyyyt

Kaşıntı kötüymüş ya valla. Dün akşam ne olduysa bacaklarım bir kaşınmaya başladı. Kurudu heralde dedim kremler falan sürdüm yok delikafadulden En sonunda soğuk su tuttum bi 10 dk kadar , sonrada o rahatlamayla gittim yattım. Sabaha geçmişti çok şükür... Devam etseydi heralde çıldırırdım delikafadulden

Aaaaa pazartesi sendromuna mı girdiniz leynnn nerdesiniz uyuşuklar kaydirigubbakcemile3 :roflol:

günaydın canım geçmiş olsun inşallah çabuk geçer canım
günaydııııınnnnnnnnnnnn
Aaaaa pazartesi sendromuna mı girdiniz leynnn nerdesiniz uyuşuklar kaydirigubbakcemile3 :roflol:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm hihoyyyt

günaydın herkese nasılsınız bebişler nasıl fıstıklar herkese iyi haftalar diliyorum:))))))))))) cumartesi akşama kadar temizlik yaptık halılar perdeler yıkandı hiç bir işim kalmadı
akşamada misafirim vardi herzaman ki gibi

pazarda arkadaşlarla çarşıya çıktık bebişimin araba işinide hallettik:))))))

sizler neler yaptınız güzel annişlerrrrr

günaydın canım geçmiş olsun inşallah çabuk geçer canım

günaydııııınnnnnnnnnnnn

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm hihoyyyt

slm kızlar nasılsınız

Günaydın kızlar. Annem geldi şimdi. Bi kahvaltı yapalım geleceğim hemen. Öptüm a.s.

biz iyiyiz canım sen nasılsın duru'muz nasıl? maşallah bütün işleri bitirmişsin ohhhhooooo benim daha hiçbir şey yapılmadı araba da almışsın travel sistem mi aldın normal mi aldın
biz dün arkadaşın bebek mevlüdüne gittik Allah'ım bi bebek bu kadar mı güzel olur çok özendim ya inşallah bizler de o günleri görürüz

canım bitirdim ben temizliği annemler sağolsun araba pierre cardin canım çift yönlü hafif 4 yaşına kadar kullanılabilir zaten görür görmez beğendik aldık ellerindede iki adet kalmış şansıma:)))))
maşallah bizde dün arkadaşımın bebişini sevdik kızımla Allahım nasıl tatlı güleryüzlü darısı başımızaa.s.

Günaydın canım canımın acısından heyecan hissedemiyorum desem yeridir.Kortizonlu bir jel verdi ama nafile buda fayda etmedi.Az kaldı evet dayanamıyorum zaten çarşamba öğleden sonra müsaitse hemen alın diycem hazırlıklı olun :CüvCüv:

Günaydın canım ne güzel halletmişsin işlerini arabada alınmış oh oh bide şu misafir olmasaymış keyfine diyecek yok.

slm kızlar nasılsınız

Günaydın canım benim kaşıntılardan pek keyfim yok.:çok üzgünüm:

sağol sibelcim bebek şekerlerinide yaptırdım tatlım hastaneye gelenlere ne ikram edeceksiniz bölümüne bakalım beğenecekmisiniz

sen nasılsın şekerim yağızımız nasıl

Hemen bakayım canım yağız iyide annesi iyi olmayınca hareket etmek bile istemiyo.
Bu arada çarşamba yada perşembe sezeryan oluyorum canım mecburi.

Hemen bakayım canım yağız iyide annesi iyi olmayınca hareket etmek bile istemiyo.
Bu arada çarşamba yada perşembe sezeryan oluyorum canım mecburi.

ayyy bitanem hayırlısı az kaldı yağızımıza kavuşmana Allah hayırlı doğum nasip etsin bitanem benim:))))))

kızlar merhaba geçmişi fazla okuyamadım malum hafta başı çok yoğunum.sibelcim hayırlısı olsun canım sağlıkla yağızımızı kucakalrsın inşallah.. kızlar 12d e yönetim kurulu toplantısı var bitmicek işlerimm ağlıcam valla(((((((((((((((88

Günaydın kızlar,
Ilgıncım güle güle kullanın arabanızı tatlım, ne güzel içinize sinen bi model olmuş, ama bence 4 yasına kadar kullandırmayın, ben 1.5 tan sonra bizimle yürütmeyi planlıyorum, en çok 2 olur heralde, hayırlısı olsun bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…