kızlar merhaba geçmişi fazla okuyamadım malum hafta başı çok yoğunum.sibelcim hayırlısı olsun canım sağlıkla yağızımızı kucakalrsın inşallah.. kızlar 12d e yönetim kurulu toplantısı var bitmicek işlerimm ağlıcam valla(((((((((((((((88
kızlar merhaba geçmişi fazla okuyamadım malum hafta başı çok yoğunum.sibelcim hayırlısı olsun canım sağlıkla yağızımızı kucakalrsın inşallah.. kızlar 12d e yönetim kurulu toplantısı var bitmicek işlerimm ağlıcam valla(((((((((((((((88
ayyy bitanem hayırlısı az kaldı yağızımıza kavuşmana Allah hayırlı doğum nasip etsin bitanem benim:))))))
günaydın herkese...
sibelcim gözün aydın tarihin belli olmuş allah sağklıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah cnm...
bugün pztsi ve ben kendimi çok yorgun hissediyorum çalışmak istemiyorum bugüüüüünnnnn.....
hepinize merhaba kızlar. yatağın içinde dön dön, bu saati ettik ancak. nasılsınız bakiimm?? biraz size bakınıp yürüyüşe çıkacam. kocamda yok bugün. maraş'a seminer'e gitti dur bakalım ne zaman gelir. hoş 2 gündür limoniyiz zaten(
banucum bebek şekerleriniz çok tatlıymış hayatım.
sibel canım az kaldı sabır bitanem:)) bize bak,taa ne kadar sabredecez biz! sizin kuzular nerdeyse 1 aylık olacak belki de biz hala bekliyor olacaz(
kızlar, ben çıktım. azcık dolaşayım da şu hamilelik bunalımından kurtulayım-tatlicadiarzu-
ya acaba çalışsaydım daha mı iyi olurdu diyorum bazen? misafirim de hiç eksik olmaz ama yine de yalnız kalınca sıkılıyorum iştebu arada sanırım artık gülen yüzleri kullanabiliyorumşakkıdı
güle güle kullan canım ben çok zor karar vermiştim senin içine hemen sinmiş ne güzel :)canım bitirdim ben temizliği annemler sağolsun araba pierre cardin canım çift yönlü hafif 4 yaşına kadar kullanılabilir zaten görür görmez beğendik aldık ellerindede iki adet kalmış şansıma:)))))
maşallah bizde dün arkadaşımın bebişini sevdik kızımla Allahım nasıl tatlı güleryüzlü darısı başımızaa.s.
canım ya azıcık dayanacaksın bak. yatcan kalkcan yatcan kalkcan ve Yağzı oğlanı kucağına alacan :)Hemen bakayım canım yağız iyide annesi iyi olmayınca hareket etmek bile istemiyo.
Bu arada çarşamba yada perşembe sezeryan oluyorum canım mecburi.
dayanın kızlar az kaldı yaaakızlar aynen bende hi,ç çalışmak istemiyorum artıkkkkkkkkkkk
Kızlar darısı hayırlısıyla başınıza...İnşallah rahat bi şekilde geçerde size çabuk kavuşurum.
İyi gezmeler canım.Bak arkadaşlar biranönce izin vakitleri gelsin diyolar bizde evde sıkılıyoruz.Valla bu hamilelik ne garip bi duygu :CüvCüv:
yaa kızlar benim karnım çok ağrıyor ya adet sancısı gibi resmen ağlıyorum ayakta duramıyorum sizde de oluyor mu bundan öncekiler bu kadar şiddetli değildi dr.a sormuştum üşütüyorsundur demişti gazdır demişti ama çok ağrıyor ya Allah'tan oğlum fıldır fıldır içimde onunla avunuyorum
canım bazen banada oluyor ama çok kısa sürüp geçiyor senin ne zmandır ağrıyor eğer çok şiddetli ve uzun sürüyorsa bir dr ara canım veya git için rahatlasın ama emininm korkulcak bişey değildir gaz falandır ne yesek gaz yapar oldu artık bağırsaklara baskı artıyor ya ondandır canımhihoyyyt
merhaba kızlar size bir selam verip çıkıcam çok işim var çokksenağlama bende artık çalışmak istemiyorum kızlar sabır ede ede bir hal oldum :çok üzgünüm:
yaa kızlar benim karnım çok ağrıyor ya adet sancısı gibi resmen ağlıyorum ayakta duramıyorum sizde de oluyor mu bundan öncekiler bu kadar şiddetli değildi dr.a sormuştum üşütüyorsundur demişti gazdır demişti ama çok ağrıyor ya Allah'tan oğlum fıldır fıldır içimde onunla avunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?