Banucum bişey sorucam sana sezeryanda uyandıktan sonra çok ağrın oldumu bide sütün hemen gelmişmiydi beni biraz bilgilendirirmisin canım sen tecrübelisin rahatlayamıyorum bir türlü
bengicim hoşgeldin o banada oluyor ama gaz sancısı felaket bişey
bengicim aynen tatlım dediğin gibi banada oluyor
ay sağolun kızlar ya rahatladım biraz
Banucum bişey sorucam sana sezeryanda uyandıktan sonra çok ağrın oldumu bide sütün hemen gelmişmiydi beni biraz bilgilendirirmisin canım sen tecrübelisin rahatlayamıyorum bir türlü
bitanem öncelikle doğuma moralin yüksek gir benden ilk tavsiye nasıl girersen öyle uyanıyorsun
ameliyattan çıkınca sadece yatağa alınırken ağrım oldu bir saniyelik oda ağrı kesici iğnelerle serumlarla azaldı tatlım bol bol yürü gazın çıksın bitanem
hemen sütüm geldi benim stres yapmamaya çalış şeker
sezeryanda çabuk toparlanmanın en iyi yolu yürümek hastanede bol bol yürü
sormak istediğin herşeyi anlatırım tatlım
bana lavman yapılmadı bürgün önce gece 12 den sonra hiçbir şey yiyip içmedim bitanem
ertesi gün gittim yatışım yapıldı ameliyat önlüğü giydirdiler sonda olayıda saniyelik birşey kendini sıkma hiç canın yanmaz bitanem dualarım seninle şekercim Yağızımızı kucağına hayırlısıyla alırsın inşallahhhh
slm bişey soracam yatarken saga sola nasıl dönüyosunuz kalk oyur öyle dön diyolar aMA kalmakda zor oluyo kalkamıyorumki yn dönüp kalkıyorum
slm bişey soracam yatarken saga sola nasıl dönüyosunuz kalk oyur öyle dön diyolar aMA kalmakda zor oluyo kalkamıyorumki yn dönüp kalkıyorum
Canım saol tavsiyelerini aklıma yazdım uygulayacam kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?