2009 Mayıs Anneleri

Banucum bişey sorucam sana sezeryanda uyandıktan sonra çok ağrın oldumu bide sütün hemen gelmişmiydi beni biraz bilgilendirirmisin canım sen tecrübelisin rahatlayamıyorum bir türlü

Banucum bişey sorucam sana sezeryanda uyandıktan sonra çok ağrın oldumu bide sütün hemen gelmişmiydi beni biraz bilgilendirirmisin canım sen tecrübelisin rahatlayamıyorum bir türlü

bitanem öncelikle doğuma moralin yüksek gir benden ilk tavsiye nasıl girersen öyle uyanıyorsun
ameliyattan çıkınca sadece yatağa alınırken ağrım oldu bir saniyelik oda ağrı kesici iğnelerle serumlarla azaldı tatlım bol bol yürü gazın çıksın bitanem
hemen sütüm geldi benim stres yapmamaya çalış şeker
sezeryanda çabuk toparlanmanın en iyi yolu yürümek hastanede bol bol yürü
sormak istediğin herşeyi anlatırım tatlım
bana lavman yapılmadı bürgün önce gece 12 den sonra hiçbir şey yiyip içmedim bitanem
ertesi gün gittim yatışım yapıldı ameliyat önlüğü giydirdiler sonda olayıda saniyelik birşey kendini sıkma hiç canın yanmaz bitanem dualarım seninle şekercim Yağızımızı kucağına hayırlısıyla alırsın inşallahhhh

sibelcim birde narkozu vücut atmaya çalışırken öksürük oluyor ikinci gün naneli şeker iyi geliyor yanında bulundur dikiş yerlerin ağrıyor öksürürken

canım halamın kızı sezeryan yaptı iki kez ben de ona sormuştum hiç ağrısı olmamış hatta ağrı kesici yapmaya gelmişler onu bile istememiş ama bi arkadaşım var çok ağrısı oldu kişiden kişiye değişiyormuş banunun da dedği gibi rahat olmak gerekiyormuş

Canım saol yazdıklarından güç aldım inan hayırlısı olsun bakalım.Sonda takmışlarmıydı peki?

canım yeşil çay ve komposto iyi geliyor gaz sancısı için zaten 8 saat sonra kaldırıyorlar yürümen için

rica ederim sibelcim taktılar bana ilk gün wc ihtiyacını karşılayamadığın için sonda çok rahat oluyor ama hissetmiyorsun bile takarken tatlım

Saol canım markete gidince alayım çantaya atıyım.Bide komposto yapıcam yarın kayısı kuru üzüm dediler sanırım yeterli olur

sibelcim yataktan kalkarken yan dönüp öyle kalk bitanem daha rahat oluyor
kabız olmamaya dikkat et tatlım suyu bol bol iç kayısı erik kompostası ye sürekli

slm bişey soracam yatarken saga sola nasıl dönüyosunuz kalk oyur öyle dön diyolar aMA kalmakda zor oluyo kalkamıyorumki yn dönüp kalkıyorum

sibel senin dogum nezman yakın galiba sezaryan galiba allah çabucak kurtarsın hi bişey anlamadan evet stres yapma bebegi görncezaten stres filan kalmayacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…