2009 Mayıs Anneleri

sibelcim bende ameliyat oldum aynı sezaryan gibiydi ama rahat ol banunun dediği gibi ben sonda taktırmadım ve ameliyattan yarım saat sonra kalktım yürüdüm çok az yattım gaz içinde yeşil çay iyi.bide bol bol sıvı gıdalar ye şu an başla yani kabızlık olmasın sakın..kayısı uyu mutlaka al yada kompostosu

rica ederim güzel arkadaşım :))))))))))))) senin kadar bende heyecanlıyım sibelcim hayırlısıyla yağızı kucağına alacaksın inşallah hiç stres yapma olur mu

Saol kızlar hayırlısı bakalım tavsiyelerinize uyucam sadece o ameliyathaneye girene kadar heyecan aslında inşallah çok ağlamam tarih belli olduğundan beri acayip bş duygu sardı.

sibel senin dogum nezman yakın galiba sezaryan galiba allah çabucak kurtarsın hi bişey anlamadan evet stres yapma bebegi görncezaten stres filan kalmayacak inşallah

Canım çarşamba öğleden sonra yada perşembe olucak.İyi dileklerin için saol.

kızlar herkese tünaydınlar

sabahtan 3 kez oturdum pc başına ancak bitirdim geçmişi okumayı sebelcim senin şokla başladık güne canım allah hayırlısı nasip etsin bitanem demek 4 gün kaldı inş sağ salim mutlulukla bebişini kucağın a alıcaksın allah yardımcın olsun kardeşim güzel haberlerini bekliyoruz

banucum tülaycım semracıım en kısa zamanda gelecek izinleriniz sizde evin tadını çıkaracaksınız az kaldı canlarım çok sıkmayın kendinizi

biz bugün iyiyiz kızlar havada güzel karşı komşum çağırdı şimdi oraya gidicem bende herkesi öpüyorum biz gelene kadar bir doğum haberi daha mı alıcaz neeee

öpüyorum mayıs anneleri ay pardoon nisan anneleri içime doğuyor bende nisan annesi olucam bu aradq babamızın doğum günü 23 nisan tutturdu kızım beni bekliyor 23 nisan da doğacak diyor başka bir şey demiyor

canlarım bir şey sorayım bancucum sana sorayım aslında bende hemen kalkıcam ama canım cevaplarsan sevinirim

benim göbüş baya büyük ve öncedende kilo alınca hep göbeğime alırdım sezeryandan sonra göbeğim kalıcağına 100 de yüz eminim en yapabilrim bunun için korsa kullanbilirmiyim ne kadar zaman sonra bitanem öptüm

canım merhaba nasılsın tatlım :))))a.s.Şeniz

canım sezeryan için korseler var yapıştırmalı doktorunla görüşüp kullanabilirsin tatlım ben kullanmadım emzirmek vücudu kolay toporlıyor tatlım birde bol bol su içmen gerekiyor göbüşü eritmek içinde en iyi yöntem ameliyat yerin iyileştikten sonra mekik çekmek tatlım bende ilkinde hiç göbek kalmadı öyle süt olsun diye tatlı hamurişini çok yeme sütü arttırmanın yolu bol su içmek bitanem kaydirigubbakcemile5 :1hug:

açılınnnnnnnnnnnnnn uleynnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kızlar haberlerim var nerden başlasam anlatmaya :roflol:

şincikk ayy çokk heyecan yaptım yaww delikafaduldendelikafadulden

sabah zır zır çalan telefonla uyandımmm arıyan dr umun asistanındı hülya hanm dr bey sizi çokk özlemişş gelin bi nste de görelim dedi şakkıdı tabi adam yokluğuma dayanamadııı ilk defa verdiği süreyi beklediğimi görünce bu sefer kendisi dayanamadan aradı delikafaduldendelikafadulden neyse tamam dedim ve hemen evden çıktımm koşa koşa hastaney gittimm zaten dünden razıydım aslında ben yarına kadarda dayanacaktım ama bu duruma çokk sevindimm :sm_cool::sm_cool:

gittim ilk nst ye girdim sonucu dr agötürdüm yine sancılar hat safhada
dr da muayene etti şimdi günlerden gün beğen dediii delikafaduldendelikafadulden bana kalsa hemen alk diyecektimm ama :jeyyar::jeyyar: kocişte ordan atladı hemen bu hafta mı dedi evet dedi artık beklememizin bi anlamı yok dedi nasıl heyecan yaptım anlatamam nese sonra semoşa kıyamadım hade aynı gün olsun dedimmm delikafadulden

ANLICAĞINIZ ÇARŞAMBA GÜNÜ SABAH 9 DA BENDE HASTANEDE OLACAĞIMMM :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

CADU KARULAR NAPTINIZ ETTİNİZ AYNI GÜN BİZİ DOĞURTMAYI BAŞARDINIZ :mymeka::mymeka:

ay hülyacımm çok sevindim.. bebişini sağlıkla al kucağına darısı bize bende cumartesi nst ye gircem..

kızlar başladı artık doğumlar yiyenler geliyor hayırlısıyla ayy çok güzel bür duygu yaaa darısı bize inşallahhhhhhh

hülyacım canım yaaa ayy çok sevindim şok oldum Allah hayırlı doğum nasip etsin tatlım

saol güzell anneee ama bende şok oldum valla hiç beklemiyordum 20 sinden önce delikafadulden dr um benim ne kadar hevesli olduğumu görünce dayanamadı galibaa delikafaduldendelikafadulden

evet hülyacım bir aksilik olmassa 5 mayıs zaten bizim düğünümüz tanışmamış nişanımız herşeyimi 5 ten gidiyor:)):): inşallah kızımada şanslı gelir.

sibelcimmmmm ordan öyle bakma bakıyımmm bide beni bekleyemezmişşşş :dilcikar::dilcikar: ahanda ben seni solladımmmm delikafaduldendelikafadulden

Hülyacım gözün aydın cnm, kız ben demedimmi bunlar kesin aynı gün doğururlar diye, he he he
Hayırlısı ile kavuş cnm inş., bizide merakta bırakma
hihoyyythihoyyyt

kızlar başladı artık doğumlar yiyenler geliyor hayırlısıyla ayy çok güzel bür duygu yaaa darısı bize inşallahhhhhhh
ayy evet ya, çok güzel, Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın inş., sapasağlam olsunlar, bir avazda kurtarsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…