rica ederim güzel arkadaşım :))))))))))))) senin kadar bende heyecanlıyım sibelcim hayırlısıyla yağızı kucağına alacaksın inşallah hiç stres yapma olur mu
sibelcim bende ameliyat oldum aynı sezaryan gibiydi ama rahat ol banunun dediği gibi ben sonda taktırmadım ve ameliyattan yarım saat sonra kalktım yürüdüm çok az yattım gaz içinde yeşil çay iyi.bide bol bol sıvı gıdalar ye şu an başla yani kabızlık olmasın sakın..kayısı uyu mutlaka al yada kompostosu
sibel senin dogum nezman yakın galiba sezaryan galiba allah çabucak kurtarsın hi bişey anlamadan evet stres yapma bebegi görncezaten stres filan kalmayacak inşallah
kızlar herkese tünaydınlar
sabahtan 3 kez oturdum pc başına ancak bitirdim geçmişi okumayı sebelcim senin şokla başladık güne canım allah hayırlısı nasip etsin bitanem demek 4 gün kaldı inş sağ salim mutlulukla bebişini kucağın a alıcaksın allah yardımcın olsun kardeşim güzel haberlerini bekliyoruz
banucum tülaycım semracıım en kısa zamanda gelecek izinleriniz sizde evin tadını çıkaracaksınız az kaldı canlarım çok sıkmayın kendinizi
biz bugün iyiyiz kızlar havada güzel karşı komşum çağırdı şimdi oraya gidicem bende herkesi öpüyorum biz gelene kadar bir doğum haberi daha mı alıcaz neeee
öpüyorum mayıs anneleri ay pardoon nisan anneleri içime doğuyor bende nisan annesi olucam bu aradq babamızın doğum günü 23 nisan tutturdu kızım beni bekliyor 23 nisan da doğacak diyor başka bir şey demiyor
canlarım bir şey sorayım bancucum sana sorayım aslında bende hemen kalkıcam ama canım cevaplarsan sevinirim
benim göbüş baya büyük ve öncedende kilo alınca hep göbeğime alırdım sezeryandan sonra göbeğim kalıcağına 100 de yüz eminim en yapabilrim bunun için korsa kullanbilirmiyim ne kadar zaman sonra bitanem öptüm
Bir selam vereyim,
Gecmise daldim yine...
Buralardayim simdililk...
ay hülyacımm çok sevindim.. bebişini sağlıkla al kucağına darısı bize bende cumartesi nst ye gircem..
hülyacım canım yaaa ayy çok sevindim şok oldum Allah hayırlı doğum nasip etsin tatlım
ayy evet ya, çok güzel, Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın inş., sapasağlam olsunlar, bir avazda kurtarsın inş.kızlar başladı artık doğumlar yiyenler geliyor hayırlısıyla ayy çok güzel bür duygu yaaa darısı bize inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?